Miskolci Városgazda Nonprofit Kft.

 • 2012-10-08 11:28 Újra fektették a fekvőrendőrt

  Helyreállították a közelmúltban a Gálffy Ignác utcában a fém elemekből összeszerelt, már régebben megrongált fekvőrendőrt - tudtuk meg Pásztor Imrétől, a Miskolc Holding kommunikációs vezetőjétől.

 • 2012-10-02 12:18 Tolózárakat cserélnek az Avason

  Néhány hete már megszüntették az ivóvíz szivárgását a Középszer utcában, azonban úgy látszik, komolyabb beavatkozásra van szükség, mert a vízakna körül nagy felületen felbontották a burkolatot. Utánajárnunk, mi történt.

 • 2012-09-26 09:11 Takarítják Miskolc közterületeit

  - A napokban elkezdődik a szökőkutak és az egynyári virágágyások téliesítése miskolci közterületeken, és felkészültek a hamarosan kezdődő lombhullásal kapcsolatos feladatok elvégzésére, az avar összegyűjtésére és elszállítására is – mondta el Pásztor Imre, a Miskolc Holding Zrt. kommunikációs vezetője. A Lyukó-völgyben, Bábonyibércen, Hideg soron és a számozott utcák térségében folyamatban van az illegális hulladéklerakók felszámolása, innen várhatóan 520 tonna hulladékot gyűjtenek össze. 

 • 2012-09-23 10:01 Fokozott ellenőrzések az őstermelői piacon

  Mind az őstermelők, mind a város érdeke az, hogy véglegesen kiszűrjék a piacról az „álőstermelőket”. Ezért fokozottan ellenőrzik az árusokat, sőt, a termelőhelyeket is.

 • 2012-09-12 09:08 Csomópontépítés után gyomtalanítás

  Az autósok örömére a nyáron elkészült a Soltész Nagy Kálmán és Vörösmarty utcák kereszteződésének az átépítése. A környéken élők, arra járók annak már kevésbé örültek, hogy rövidesen elkezdett gyomosodni a környék, amelyet kedden lekaszált a Városgazda Kft., majd kézi gyomtalanítást végeztek.

 • 2012-09-11 10:33 Szakaszolva javítanak a meghibásodások helyén

  Több csőtörés, meghibásodás történt az utóbbi időszakban a miskolci vízhálózatban. Hejőcsabán például két héten belül három alkalommal is javítást kellett végezni, de más területeken is gyakran látni útfelbontást, beavatkozást. A MIVÍZ Kft.-nél arról érdeklődtünk, mire vezethetők vissza a megszaporodott csőtörések?

 • 2012-09-11 09:34 Eltűnt a sitt és a dzsungel is

  Kedvező változásról számolhatunk be. A minap.hu-n megjelent cikket követően eltűnt a Vologda utcai sarok társasház és a Földhivatal épületével szomszédos zöld területről a bokrok tövébe beszórt szigetelőanyag-halom. Sőt a növényzetet is megnyírták.

 • 2012-08-31 12:22 Félpályás útlezárás és sebességkorlátozás a Hideg soron jövő héttől

  Szeptember 3-ától a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. munkatársai Miskolcon, a Hideg soron végeznek javítási munkákat, ezért az alagút (vasúti felüljáró) és a Csermőkei út közötti szakaszon előre láthatólag egy hétig félpályás útlezárás és 30 km/h-s sebességkorlátozás lesz érvényben a csapadékvíz-elvezető keresztrács cseréje miatt.

 • 2012-08-19 13:20 A tanévkezdésre kész a lépcsőfeljáró

  A tanévkezdésre rendbe teszik a Jókai aluljáró lépcsőfeljáróit, amelyekre töredezettségük miatt igen ráfér már a felújítás. Az aluljáró falfirkákkal van tele, nem sokáig tartott a tavalyi festés utáni állapot. A helyi önkormányzati képviselő ezt is szeretné mihamarabb megszüntetni.

 • 2012-08-19 08:37 Magas a levegő pollenterheltsége Miskolcon

  Magas a parlagfű pollenkoncentrációja Miskolcon, az üröm pollenszórása pedig elérte a nagyon magas szintet is az elmúlt napokban. A gyomnövényekkel fertőzött területeket a városban és környékén a közterület-felügyelők és mezőőrök ellenőrzik.

 • 2012-08-14 13:50 Megújulnak a Széchenyi utca padjai

  A nyár eleji látványos virágosítás után most az ülőpadokat újítják fel a sétáló utcán. Volt, amelyeket már korábban rendbe tettek, a hét elején azonban láthatóan belehúztak a munkások és a Városház tér elkanyarodó részén, a városháza, valamint a megyeháza közötti szakaszon lévő sor egyszerre újul meg.

 • 2012-08-14 13:10 Értékteremtés közmunkával

  Hatszázhatvan fő dolgozik augusztus elsejétől Miskolcon a Start közmunkaprogram második szakaszában. A munkások hat alprojekten tevékenykednek; a kulcsszó és végső cél az értékteremtés. A tervekről és a programról Bakos István, a Miskolc Kistérség Többcélú Társulása Kistérségi Munkaszervezet vezetője beszélt keddi sajtótájékoztatóján.

Miskolc TV mai műsora

2021-04-11 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!