Miskolci Városgazda Nonprofit Kft.

 • 2012-06-20 12:16 Már harmadfokú a hőségriasztás

  A meteorológiai előrejelzési adatok alapján a hétfőn kiadott II. fokú hőségriasztást szerdán III. fokúra emelte az országos tisztifőorvos. A riasztás mértékét vasárnap estéig hosszabbították meg. Miskolcon locsolják az utakat, és működnek a közkutak, emellett védik a sínpályát is.

 • 2012-06-04 16:28 Rágcsálóirtás Miskolcon

  Mint minden évben, idén is megkezdődött áprilisban a rágcsálóirtás tavaszi első és második üteme. A szennyvíz- és csapadékvíz elvezető aknákra, nyílt vízfolyások mederpartjaira (Szinva-, Hejő,- Pece,- Lyukóvölgyi patak) és felszíni bokros, cserjés területekre koncentrált irtás célja, hogy a szennyvíz- és csapadékvízes területeken, a vízfolyások mederpartjain se tudjanak elszaporodni a rágcsálók.

 • 2012-06-01 21:02 Hatodszor volt áloméj a Vadasparkban

  Hatodik alkalommal csatlakozott a Miskolci Állatkert és Kultúrpark a magyarul Áloméj az állatkertben nevet viselő akcióhoz. A miskolci program keretein belül programokkal, állatetetéssel várták a Velkey László Gyermekegészségügyi Központ kis betegeit és családjukat a Vadasparkban pénteken egészen este 8 óráig.

 • 2012-05-31 10:24 Legkevesebb 8000 úthibát kell kijavítani

  Több mint kétszáz utcában javítják a burkolatot, jelenleg is folytatják a múlt héten megkezdett munkákat az Avason, a Vasgyárban s más helyszíneken is aszfaltoznak a héten. A tavaszi kátyúzás április közepén kezdődött  Miskolcon, a munkálatok várhatóan július végéig befejeződnek, de ez, mint mindig, most is az időjárás függvénye.

 • 2012-05-23 14:38 Takarítják a szökőkutakat

  A tavasz beköszöntével elindultak a miskolci szökőkutak, többek között a Centrum előtt lévő impozáns berendezés is. Sajnos rendszeresen látni a medencéjébe dobott műanyag flakont, papírt, pedig mint néhány napja tapasztaltuk takarítják.

 • 2012-05-15 15:55 Az állatkertben még vannak hiúzok

  Magyarországon egyre kevesebb hiúz él az erdőkben. Az orvvadászat, a szabad, nyugodt földterületek csökkenése veszélybe sodorta a faj fennmaradását, a Miskolci Állatkert és Kultúrpark azonban sokat tesz azért, hogy a nagymacska-állomány fennmaradjon hazánkban.

 • 2012-05-11 15:33 Miskolc napja: játszóház, veterán busz, városnézés

  Színes programokkal várta kicsiket és nagyokat a város napján a miskolci önkormányzat és a Miskolc Holding Zrt., a Városháza környékén. A Szent István téren, a virágóra előtt játszóház fogadta a gyerekeket, a tér mögötti parkoló végében pedig a városi vagyonkezelő tagvállalatai által használt speciális gépek sorakoztak fel.

 • 2012-05-09 16:03 Megkezdődött a virágosítás

  A kedvező időjárásnak is köszönhetően a szerdán megkezdődött az egynyári palánták kiültetése Miskolcon. A nyári hónapokban összesen 2585 négyzetméter virágfelületet díszit majd 93305 darab egynyári virágpalánta - tudtuk meg Pásztor Imrétől, a Miskolc holding kommunikációs vezetőjétől.

 • 2012-05-04 15:08 Idén az Avast tisztította a „Tavaszi szél”

  Mintegy két tonna hulladékot sikerült összegyűjteni péntek délelőtt a Kisavas területéről, ahová az idei „Tavaszi-Szél” szemétszedési akciót hirdette meg a polgármesteri hivatal és a Miskolc Holding.

 • 2012-05-03 12:38 Ünnep utáni takarítás

  Több ezren megfordultak idén a miskolci, május 1-jei programok helyszínein, a Népkertben, és a csanyiki Majális parkban. A takarításról mindkét helyen a Miskolci Városgazda Kft. munkatársai gondoskodtak. Összesen több mint 16 köbméter szemetet kellett szerdán elszállítaniuk. 

 • 2012-04-24 10:59 Megkezdődött a fűnyírás Miskolcon

  Megkezdődött április 19-én és jelenleg is tart a fűnyírás Miskolcon, elsősorban a turisztikailag kiemelt területeken, a belvárosban, a közparkokban, és a főutak mentén.

 • 2012-04-21 13:57 Város és testvérváros - együtt a perecesi táborért

  Nyolcvan önkéntes - köztük Kriza Ákos polgármester, és a Miskolc Holding több vezetője - dél-koreai vendégekkel közösen vett részt szombaton a perecesi nyári tábor területének tavaszi rendezésében, eszközeinek felújításában. A munkát a Koreai Kereskedelemfejlesztési és Befektetés-ösztönzési Ügynökség (KOTRA) kezdeményezte, s csatlakozott hozzá a miskolci önkormányzat, valamint a holding is. A KOTRA csapata, a városvezetéssel nem csupán az alapanyagokat finanszírozta, hanem ajándékokat is vitt a gyerekeknek.

Miskolc TV mai műsora

2021-04-11 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!