Programajánló

 • 2014-05-12 21:42 Elkezdődött a Bach-hét Miskolcon

  Hétfőn este, a Belvárosi evangélikus templomban kezdetét vette a negyedik Miskolci Bach-hét, amely május 12–17. között várja az igényes zene kedvelőit. Az érdeklődők a különleges produkciókon keresztül, bepillantást nyerhetnek Bach rendkívül gazdag életművébe.

 • 2014-05-12 17:35 Miskolcra érkezett az árvízvédelmi vándorkiállítás

  Hétfőn nyílt meg az Avasi Gimnáziumban az Egy ország a Duna mentén… című, országos vándortárlat - a 2013-as árvíz fotódokumentációival - valamint a hozzá kapcsolódó, gyermekrajz-kiállítás.

 • 2014-05-12 16:09 Görömbölyi Kuruc Vigasság!

  Immár ötödik alkalommal rendezi meg május 24-én a Görömbölyi Borbarátok Hagyományőrző Egyesülete a hagyományos Görömbölyi Kuruc Vigasságot, amelyen ez alkalommal különböző tájegységek betyárjai is bemutatkoznak, összemérik erejüket, tudásukat a kurucokkal. A Görömbölyi pincesorra szombaton 9-21 óráig várják az érdeklődőket!

 • 2014-05-12 13:36 MEN – ahol komolyan veszik a partizást!

  Indul a fesztiválszezon. A sort pedig a hagyományoknak megfelelően Miskolc, a Miskolci Egyetemi Napok, a MEN nyitja. Szerdán kezdődik is a hallgatói buli, s az Egyetemvárosban a partizást évről-évre – így idén is – nagyon komolyan veszik.

 • 2014-05-11 13:21 Mazsorettekkel indult, koncertekkel folytatódik a Város napi programsor

  Miskolci és debreceni mazsorettek felvonulásával vette kezdetét vasárnap délelőtt a Miskolc városnapi programfolyam. A Szent István téren felállított nagyszínpadon egész nap zenekarok, néptáncegyüttesek váltják egymást, este pedig fellép mások mellett a Bíborszél és a Magna Cum Laude is.

 • 2014-05-10 18:23 Borangolás – kiállítással

  Az Avas borkultúráját bemutató kiállítás nyílt a Papszeren szombaton. A tárlat a hegy sajátos elhelyezkedésén és szépségén túl bemutatja a szőlők művelőinek használati tárgyait és szerszámait is. A kiállítással egy időben helyi pincék látogatásával borangolást is rendeznek az Avason. A program régi korok hangulatát idézi.

 • 2014-05-10 11:08 Elkezdődött a jubiláló kórusfesztivál

  Péntek este nyitóhangversennyel kezdődött a Selyemréti Szent István-templomban a jubileumi, XXV. Miskolci Nemzetközi Kamarakórus Fesztivál. A rendezvény vasárnapig várja a zenekedvelő közönséget.

 • 2014-05-07 19:34 Andalítón borangolni az avasi pincesoron…

  Minden eddiginél gazdagabb program- és borkínálattal várja a borbarátokat az idei Avasi Borangolás, melyet május 10-én, szombaton rendeznek meg az avasi pincesoron. Az országszerte is egyre ismertebb, s a „boros napok” között is unikumnak számító miskolci rendezvényen több mint 20 nyitott pincébe, közel 30 borásszal várják az érdeklődőket, zenészekkel és 8 magyar borvidék ízletes nedűivel. A kísérőprogramokkal együtt igazán tartalmas szombatnak néznek elébe a borbarátok!

 • 2014-05-07 14:37 Bánkúti csúcstámadás

  Gyalogosan és kerékpárral is várják azokat a mozogni vágyókat, akik részt vennének vasárnap egy bánkúti csúcstámadásban.

 • 2014-05-07 14:32 Komplex program Miskolc város napjának hétvégéjén

  Egész napos programokkal várja – a hagyományokhoz híven ezúttal is főként a családokra fókuszálva – a miskolciakat a város vezetése vasárnap, hiszen ismét együtt ünnepelhetjük Miskolc város napját. Az eseményekről, s arról a komplex hétvégi programsorról, amely péntektől szórakozási lehetőséget nyújt, szerdán tájékoztattak a szervezők a Városháza Ovális termében.

 • 2014-05-07 11:35 A péklegény füttye és a létező népszerű kortárs opera

  Június 13-án kezdődik a Bartók Plusz Operafesztivál Miskolcon, kilenc napra ismét megtelnek Miskolc utcái zenével. Szó szerint. Most is lesz Ezrek operája, azaz ingyenes szabadtéri előadás, méghozzá az egyik legnépszerűbb szerző egyik legnagyszerűbb alkotása: Verdi Aidája. Annakidején a péklegények is a bevonulási indulót fütyülték – de mikor fütyülnek majd mai operadallamokat?

 • 2014-05-06 15:32 Indonézia csodálatos világa – Miskolcon

  Csak Miskolcon, és egyetlen estére, az Indonéz Köztársaság nagykövete, Maruli Tua Sagala kérésére megszakítja útját a yogjakartai Sanata Dharma Egyetem kórusa, tánccsoportja és zenészei. Indonézia csodás, egzotikus világát idézik fel május 8-án, csütörtökön este 6 órától a Művészetek Házában. Az elkövetkező napokban pedig a budapesti Indonéz jótékonysági vásáron lépnek majd fel.

Miskolc TV mai műsora

2022-07-06 (Szerda)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!