Programajánló

 • 2014-05-06 10:32 Borsod szülöttei is az EFOTT színpadán

  Majka, Hooligans, Paddy and the Rats, vagy éppen EDDA - nem csupán az a közös bennünk, hogy velük is találkozhatunk az idei EFOTT-on, hanem az is, hogy mindannyian kötődnek Borsod megyéhez. Fiatal koruk legvadabb bulijait itt élték át, Miskolctapolcára pedig garantáltan visszahozzák az egykori esték feledhetetlen hangulatát.

 • 2014-05-05 21:35 Marosvásárhely kezdi és zárja a hét vendégjátékait

  Két, modern hangvételű klasszikus, egy klasszicizálódó fesztiváldíjas és egy pályázatnyertes kortárs – négy olyan vendégelőadást hívott meg májusra a Miskolci Nemzeti Színház, amely nemcsak „határontúlisága”, hanem elsősorban színházi minősége miatt tarthat számot a közönség érdeklődésére. Az első vendégjátékot hétfőn este láthatta a közönség.

 • 2014-05-04 13:56 Háztartászöldítő tanácsadó nap Diósgyőrben

  Babaápolás, játékok, gyermeknevelés – környezettudatosan, ez a címe a következő háztartászöldítő tanácsadó napnak.

 • 2014-05-02 15:54 A felújítás alatt is küzdenek a kóborlovagok

  A tavaszias, igazi kirándulóidő sokakat csalogatott a szabadba pénteken. A diósgyőri várba is számos látogató érkezett, ahol a kóborlovagok középkori fegyver- és bajvívás bemutatója szórakoztatta a közönséget. A turisztikai szezonban minden hétvégén érdemes ellátogatni a várba, ahol a felújítási munkák mellett is megelevenedik Nagy Lajos király egykori udvara.

 • 2014-05-02 08:57 Tündérkert Perecesen

  Újabb állomásához érkezett a Bányász Kulturális Egyesület „Tündérkert” – hogy az álmok valóra váljanak! című projektje: május 8-án, csütörtökön a Közösségi Házban mutatják be a „Tündérkert Perecesen” – Perecesi értéktár 1. sz. kiadványt.

 • 2014-05-01 18:06 Kerékpáros családi napot szerveznek

  Kerékpáros családi napra várják Diósgyőrben a kétkerekezőket május másodikán, a pénteki munkaszüneti napon. Ügyességi versenyek kicsiknek és nagyoknak, KRESZ-memori, TOTÓ, óriás társas révén, játékosan tanulhatjuk, vagy éppen gyakorolhatjuk nem csak a kerékpározást, a közlekedési szabályokat is.

 • 2014-04-30 21:36 Állatkerti majális vadmalacokkal és muflonbárányokkal

  A természet megújuló erejének ünnepére várja a Miskolci Állatkert és Kultúrpark látogatóit május 1-jén. Nemcsak állatbemutatókkal, állatsimogatóval szórakoztatják közönségüket egész nap, de most először májusfát is állítanak – amit körbe is lehet majd táncolni, miközben a Számadó zenekar húzza a talpalávalót.

 • 2014-04-30 13:49 Városi majális a Népkertben

  Harmadszor rendezik meg a Népkertben a miskolci, május 1-jei majálist. A programon – az elmúlt évhez hasonlóan – idén is a családokra fókuszáló programokkal készülnek. Térzenével, kulturális és zenés programokkal, és természetesen a majálisokon hagyományosnak számító ételekkel, italokkal, kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

 • 2014-04-30 13:07 Jubilál a nemzetközi kamarakórus fesztivál

  Az idén immár 25. alkalommal rendezik meg május 9–12. között a Miskolci Nemzetközi Kamarakórus Fesztivált, melyre Magyarország különböző városai mellett Svájcból és Olaszországból is érkeznek énekkarok, összesen mintegy harminc. A jubileumi eseményre Csemiczky Miklós új zeneművet írt, melynek bemutatóját a fesztivál nyitóhangversenyén, május 9-én tartják.

 • 2014-04-29 20:11 Két fesztivál között – négy határon túli vendégjáték

  Négy olyan vendégelőadást hívott meg májusra a Miskolci Nemzeti Színház, amely nemcsak „határontúlisága”, hanem elsősorban színházi minősége miatt tarthat számot a közönség érdeklődésére. Már ismerős alkotók, előadók és minden szempontból új produkciók is lesznek közöttük. Mindez a Határtalan Napokon túl – és jó eséllyel egy nagy miskolci, határon túli színházi fesztivál előtt.

 • 2014-04-29 09:03 IX. Vitézlő teljesítménytúra

  Az idén ismét megrendezik Szendrőben a Vitézlő teljesítménytúrát, amely lassan jubileumhoz közeledik, ugyanis ez már a kilencedik lesz a sorban. Az előnevezésre május 1-ig van lehetőségük az érdeklődőknek, a rendezvényre május 2-án és 3-án kerül sor.

 • 2014-04-28 17:05 Tehetségek napja a Színészmúzeumban

  A Tehetségek napját tartják április 29-én, kedden 16 órakor a Színészmúzeumban.

Miskolc TV mai műsora

2022-05-21 (Szombat)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!