Programajánló

 • 2014-06-17 16:11 EFOTT, Miskolctapolca – gazdag programkínálat, helyi értékekkel

  Különleges látványelemekkel, illetve más fesztiválokon nem látható show-val készülnek az idei EFOTT Nagyszínpadának fellépői, mondták el a szervezők keddi, Miskolci Egyetemen megtartott sajtótájékoztatójukon. A július 15-20. között Miskolctapolcán megrendezendő fesztivál azonban tartogat más újdonságot is a látogatók számára – ilyen lesz az a lábtengó-játék is, melyből a Tankcsapda és a Zanzibar zenekar tagjai, Curtis, valamint a DVTK labdarúgói adtak kis ízelítőt a keddi eseményen.

 • 2014-06-17 13:40 Éjszakázzunk a múzeumokban!

  Egy, hat, tizenegy, harmincnyolc – ezek idén a legfontosabb számok a Múzeumok éjszakáján, Miskolcon. A szombati programkavalkádot a Herman Ottó Múzeum papszeri kiállítási épületében harangozták be a szervezők kedden. A legsikeresebb programelemeket idén is megtartották, de újdonságokra is számíthatnak a múzeumokban éjszakázók.

 • 2014-06-16 21:46 Aida az Erzsébet téren

  Hétfőn este az „Ezrek operája”, Giuseppe Verdi Aidájának első, beavató előadása várta az közönséget az Erzsébet téren, a Bartók Plusz Operafesztiválon.

 • 2014-06-16 13:08 Egy hét az esélyegyenlőség jegyében

  Konferenciával kezdődött hétfőn a Regionális Esélyegyenlőségi Hét Miskolcon. A már hagyományosan, minden évben megrendezett programfolyam számos civil szervezet számára nyújt bemutatkozási lehetőséget – a cél pedig nem más, hogy segítsék a nőket.

 • 2014-06-16 11:04 Aida, hangverseny és zeneszínház

  Hétfőn este az „Ezrek operájával” várja többek közt az érdeklődőket a Bartók Plusz Operafesztivál – ezúttal Verdi Aidáját láthatja a közönség. A mai programban szerepel még hangverseny és zeneszínház is.

 • 2014-06-16 09:47 Ismerős Arcok koncert Görömbölyön

  Június 21-én napforduló koncert lesz a görömbölyi szabadtéri színpadon, ahol 20 órai kezdettel az Ismerős Arcok együttes ad koncertet.

 • 2014-06-16 09:13 Honnan tudtad, hogy én vagyok Sugár Anna?

  A címbeli kérdést egy férfi néző tette fel a Mandralínia szerzőjének – mert mindegy, ki hány éves, milyen nemű, vagy hol született. A mesekönyv és immár a mesemusical kislány főhősének félelmei, veszteségei, útkeresései mindannyiunk számára ismerősek. Ha elég kitartóak vagyunk, akkor talán az út vége is. A három miskolci szerző különleges találkozásából született Mandralínia mesemusicalt teljes egészében először az Operafesztivál közönsége hallhatja.

 • 2014-06-14 21:47 Megérkezett a Scorpions együttes Budapestre

  Kóbor János, az Omega énekese is ott volt a Liszt Ferenc repülőtéren szombaton, amikor a Scorpions megérkezett. A legendás német zenekar az Omegával ad közös ingyenes koncertet hétfőn.

 • 2014-06-14 15:36 Történelmi opera a fesztiválon

  Meseopera, ütős-koncert valamint Selmeczi György: Bizánc című operája várja szombat este a zenekedvelőket, az Operafesztivál programjai között.

 • 2014-06-13 23:06 „A romantikus Bartók”

  Az idei operafesztivál péntek esti nyitókoncertje a „Romantikus Bartók” nevet kapta. A szervezők - különleges meglepetésként - Bartók színpadi művei után a világhírű zeneszerző ismeretlen, romantikus arcát kívánták bemutatni a Nagyszínházban.

 • 2014-06-13 20:29 Kinyíltak az opera miskolci kapui

  Elérkezett június közepe, ami Miskolcon egyet jelent a BartókPlusz Miskolc Operafesztivállal. A több mint egy évtizedes múltra visszatekintő nyári, kulturális programfolyam a hagyományokhoz híven ezúttal is karneváli hangulatú felvonulással hirdette a kezdetet. A következő 9 napban nem lesz sok idő pihenni, hiszen számtalan igazi remekművet élvezhet a közönség, s a fesztiváli hangulatról az utcán is gondoskodnak a kísérőprogramok szervezői.

 • 2014-06-11 14:11 Vb terasz – a legjobb meccsek a legjobb helyen!

  Egy hatalmas, 28 négyzetméteres, HD minőségű LED-falon követhetik a brazíliai labdarúgó-világbajnokság eseményeit csütörtöktől a miskolci futballrajongók a Szinva teraszon. Méghozzá garantáltan jó társaságban: mintegy háromszázan szurkolhatnak egyszerre a sörsátrak alatt.

Miskolc TV mai műsora

2022-08-18 (Csütörtök)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!