Egészség

 • 2014-07-17 09:53 Megújult a gyermekorvosi rendelő a Győri kapuban

  Befejeződött a Győri kapui gyermekorvosi rendelő infrastrukturális fejlesztése, amit egy, az önkormányzat által benyújtott pályázatnak köszönhetően végezhettek el. A felújítás során nemcsak korszerűsítették az épületet, de új berendezési tárgyakat is vásároltak.

 • 2014-07-16 17:31 Hőség, zápor, zivatar - nem változik a következő napok időjárása

  Front továbbra sem ér el bennünket, de a légköri viszonyok kedvezőek maradnak az erőteljesebb gomolyfelhő-képződéshez – tájékoztatott az Országos Meteorológiai Szolgálat Miskolci Veszélyjelző és Szolgáltató Iroda.

 • 2014-07-13 20:12 A Compact Disco, Ganxsta, Paddyék és Funktasztikus is az EFOTT-ra készül

  Rohamosan közeledik az EFOTT-kezdés ideje. Olyannyira, hogy már csak kettőt kell aludni, és kezdődik az ország legnagyobb hallgatói bulija Miskolctapolcán. A fesztiválozók természetesen már csomagolnak, készülnek, edzenek kedvenceik koncertjére, de a zenekarok is számolják már a perceket. Csak szabadon, csak nálunk, majd’ egy héten át.

 • 2014-07-13 14:41 Vezetői engedély egészségi alkalmasság lejárta miatti cseréje

  Vezetői engedélyt az a személy kaphat, aki megfelel az egészségi, a pályaalkalmassági, a képzési és vizsgáztatási előírásoknak. Akinek a szokásos tartózkodási helye Magyarország területén van, nem magyar állampolgár esetén az engedély kiadását megelőző hat hónapban Magyarországon tartózkodott. Aki közlekedésbiztonsági szempontból nem minősül alkalmatlannak.

 • 2014-07-13 10:00 Gyógyszertári informatikai rendszert fejleszt a Számhead Kft.

  Gyógyszertári informatikai rendszert fejleszt közel 450 millió forintból a Számhead Kft., a informatikai hálózatok építésével foglalkozó cég a kutatás-fejlesztési (K+F) projekthez több mint 313 millió forint támogatást nyert az Új Széchenyi Terv pályázatán - közölte a kft. az MTI-vel.

 • 2014-07-12 15:05 Borúra derű – holnaptól ismét nyár!

  A borult, csapadékos időjárást okozó ciklon kelet, északkelet felé haladva elhagyja térségünket, mögötte jelentősen szárazabb és melegebb levegő érkezik fölénk – tájékoztat az Országos Meteorológiai Szolgálat Miskolci Veszélyjelző és Szolgáltató Irodája.

 • 2014-07-12 11:22 Csökkent a pollenkoncentráció

  A héten a csapadékos időjárás miatt csökkent a pollenkoncentráció, több allergén növény virágpora azonban továbbra is okozhat tüneteket – közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) szombaton az MTI-vel.

 • 2014-07-11 14:20 Szakmai napot tartottak a szülésről

  Milyen helyzetben vannak a nem fővárosi nők a szülészeti ellátórendszerben? Milyen problémákkal szembesül az egészségügyi személyzet és a társszakmák? Többek között ezekre a kérdésekre is keresték a választ azon a szakmai napon, amelyet pénteken rendeztek meg a II. Rákóczi Ferenc Könyvtárban.

 • 2014-07-11 11:20 Soron kívüli vizsgálatot rendelt el az egészségügyi államtitkár az újszülöttosztályokon

  Soron kívüli vizsgálatot rendelt el az újszülöttosztályokon Zombor Gábor egészségügyért felelős államtitkár - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának egészségügyért felelős államtitkársága pénteken az MTI-vel.

 • 2014-07-10 17:41 ÁNTSZ: a szennyeződés lokális volt, a Balaton vízminősége kiváló

  A Balaton vízminősége jelenleg kiváló, a júniusi, balatonfüredi úszóversenyt követő megbetegedéseket lokális szennyeződés okozta - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) csütörtökön az MTI-vel.

 • 2014-07-09 15:27 Nébih: egy nádast vizsgálnak a tiszafüredi lépfenefertőzés forrásaként

  A város határában lévő, már lezárt legelőhöz közeli feketeréti nádast vizsgálják a szakemberek a tiszafüredi lépfenefertőzés forrásaként – tudatta szerdán közleményben a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) az MTI-vel.

 • 2014-07-08 14:50 Július 2-ától már nem kötelező az AFP-szűrés

  Július 2-ától nem kötelező az AFP- (alfa-fetoprotein) vizsgálat, azt csak akkor végzik el, ha a kismamát kezelő szakember ezt kéri - közölte az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP) kedden az MTI-vel.

Miskolc TV mai műsora

2020-08-13 (Csütörtök)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!