Városinfó

Megújult a gyermekorvosi rendelő a Győri kapuban

2014-07-17 09:53

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE gyori_kapu_rendelo_140716ml_2.jpg

Befejeződött a Győri kapui gyermekorvosi rendelő infrastrukturális fejlesztése, amit egy, az önkormányzat által benyújtott pályázatnak köszönhetően végezhettek el. A felújítás során nemcsak korszerűsítették az épületet, de új berendezési tárgyakat is vásároltak.

Száz százalékos támogatással megvalósuló, 60 millió forint értékű beruházás keretében újult meg az önkormányzati tulajdonban lévő Győri kapui gyermekorvosi rendelő. A fejlesztés keretében felújították az elektromos rendszert, a korszerűtlen nyílászárókat új, műanyagra cserélték, valamint akadálymentesítették az épületet. Új várótermi padokat, ülőkéket, pelenkázóasztalokat és közérdekű információk elhelyezésére alkalmas, nagyméretű hirdetőtáblákat is beszereztek.

gyori_kapu_rendelo_140716ml_4.jpg

A fejlesztésnek köszönhetően egy olyan modern, gazdaságosabban üzemeltethető és a szükségleteknek megfelelő rendelő jött létre, ami lehetővé teszi a minőségi egészségügyi ellátást.

A projekt építési munkáira vonatkozó műszaki átadás-átvételi eljárást július 14-én zárták le. Ezt követően az orvosi ellátást a megszokott rendelési helyen és időben vehetik igénybe a betegek.

gyori_kapu_rendelo_140716ml_5.jpg

A projekt 100 százalékos támogatással, az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Ugyanebből a forrásból még négy miskolci rendelőt korszerűsítenek az idén.

minap.hu
Fotó: M. L.Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-12-02 (Péntek)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!