IVS

 • 2011-08-22 11:07 Az év végére készülhet el leghamarabb a DTM-hosszabítás

  Többször módosult már déli tehermentesítő út meghosszabításának kivitelezési határideje, a közgyűlési döntés után pedig úgy tűnik, az év végére tudják befejezni a kivitelezést.

 • 2011-07-21 09:17 IVS: állványok mögött az Aranykasza-tömb

  Felállványozták az Aranykasza-tömböt az elmúlt napokban, ezzel újabb állomásához érkeztek az Integrált Városfejlesztési Stratégia belváros fejlesztésének első ütemében megvalósított homlokzat-felújítások. A tavasszal kezdődött munkák során összesen nyolc épület homlokzata, vagy üzletportálja újul meg.

 • 2011-06-27 16:06 Kicserélik a nyílászárókat a „holdingépületen”

  Befejeződik a Hunyadi utca 5. szám alatt található, jelenleg a Miskolc Holdingnak otthont adó épület felújítása. A munkák az Integrált Városfejlesztési Stratégia (IVS) portál és homlokzat-felújításainak részeként valósul meg.

 • 2011-06-07 20:03 DTM: aszfaltozás, forgalomkorlátozás három napig

  Forgalomkorlátozásra kell számítani holnap reggeltől három napon át a Nagyváthy-Geró illetve a Kiss Ernő – Damjanich utcák kereszteződéseiben aszfaltozás miatt – tájékoztatta a minap.hu-t a Miskolci Városfejlesztési Kft.

 • 2011-06-01 07:54 Indulgat a forgalom az új úton

  Ráterelték kedden a forgalmat a Déli-tehermentesítő, vagyis a Kiss Ernő utca új szakaszára, ami újabb forgalmi-rend változást jelent a környéken közlekedőknek.

 • 2011-05-20 17:22 Csúszás és növekvő költségek az útfejlesztésnél

  Csúszik az átadása a Kiss Ernő utca, vagyis a Déli-tehermentesítő meghosszabításának, új zajvédelmi tervet kellett az építési engedélyhez készíteni.

 • 2011-05-08 11:30 Homlokzatok újulnak meg

  Egyszerre három helyen indultak a héten homlokzat-felújítási munkák a belvárosban. A rekonstrukció nyolc épületet (köztük a Weidlich-palotát) érint a kivitelezés pedig az ígéretek szerint minden helyszínen véget ér nyár végéig. A fejlesztés Integrált Városfejlesztési Stratégia (IVS) belvárosi fejlesztései első ütemének egyik utolsó elemeként valósul meg.

 • 2011-05-02 17:03 IVS: belvárosi homlokzatok újulnak meg

  Az Ady Endre utcai 5. szám alatti épület állványozásával megindult a belvárosi homlokzatok felújításának újabb szakasza. A nyolc épületet érintő munkákat a kivitelező még idén befejezi, a fejlesztés az Integrált Városfejlesztési Stratégia (IVS) belvárosi fejlesztései első ütemének részeként valósul meg.

 • 2011-01-26 19:55 Lakossági fórumot tartottak a Patak utcai mélygarázsról

  Lakossági fórumot tartottak szerda délután öt órától a Patak utcára tervezett mélygarázzsal kapcsolatban az Egressy Béni Zeneiskola egyik tantermében. A fórumon a város vezetői ismertették a terveket, a kivitelezés menetét, illetve válaszoltak a lakók kérdéseire.

 • 2011-01-08 13:17 Indulnak a homlokzat-felújítások, amint az időjárás engedi

  Korábban beszámoltunk róla többször, hogy homlokzat-felújítások, portálcserék is beletartoznak az Integrált Városfejlesztési Stratégia (IVS) első ütemébe. Portálunk utánajárt, pontosan hol, milyen munkákat végeznek majd, és ami a legfontosabb: mikor újulhatnak meg a legtöbb esetben erősen leharcolt állapotú homlokzatok.

 • 2010-11-17 10:57 IVS: ahol kell és lehetséges, ott ésszerűsítenek

  Tavasszal kezdődött, és várhatóan ez év végén, jövő év elején fejeződik be az a nagyarányú útfejlesztés, mely alapjában véve szabja át a belváros autós közlekedését. A fejlesztések ellen korábban több helyen is tiltakoztak az ott élők, sok esetben az eredeti, a beruházások megkezdése előtti állapotok visszaállítását kérték. A minap.hu annak járt utána, hogy mikor adják át az utakat, hogyan kezelik a lakossági igényeket az új utak mentén.

 • 2010-10-17 12:23 Régi-új, és új hidak a Szinván

  Látványos átalakuláson ment keresztül az elmúlt hónapokban a belváros, sőt, ezek a munkák még mindig nem értek véget. Bár már vannak átadott elemei a belváros rehabilitációjának, a legtöbb helyszínen, még az egyre hűvösebb idő ellenére is sok munkás dolgozik. Utánajártunk annak, hogy mikorra vehetjük ismét birtokba az átalakított útjainkat, tereinket.

Miskolc TV mai műsora

2021-02-28 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!