IVS

 • 2010-09-16 15:36 Átadták a megújult Dayka Gábor utcát

  Hivatalosan átadták ma délelőtt a forgalomnak a kibővített, meghosszabbított Dayka Gábor utcát és annak nyomvonalában, a miskolci belváros rehabilitációja keretében megépített Dayka-hidat, a Zenepalota mögött.

 • 2010-09-10 11:45 Terv szerint halad az Erzsébet tér átalakítása

  Bejáráson ismertette az Erzsébet-fürdő munkálatainak jelenlegi állapotát, valamint a megújult tér legfontosabb paramétereit szeptember 8-án, szerdán Fedor Vilmos alpolgármester és Cseh László a körzet önkormányzati képviselője.

 • 2010-09-04 12:09 Újra csobog a Szinva az Erzsébet téren

  Javában zajlanak az Erzsébet tér átépítésének kivitelezési munkálatai. Az Integrált Városfejlesztési Stratégia keretében megvalósuló beruházás részeként a szakemberek mostanra kibontották a Szinva medrét, így több mint két évtized után ismét a csörgedező patak választja el a belvárost a történelmi Avastól.

 • 2010-08-24 14:26 Bontják és átépítik a miskolci Erzsébet teret

  Augusztus 17-én kezdődött, és várhatóan két hónapig tart az Erzsébet tér átépítése. A belvárosi közterületet várhatóan október második felében vehetjük majd ismét birtokba.

 • 2010-08-07 15:43 Év végére új külsőt kap a Kossuth utcai református templom

  Egy hónapja kezdődött Miskolcon a Kossuth utcai református templom külső felújítása, az épület állványozása, mostanra pedig már a tényleges munkálatok is elkezdődtek, a tető cseréjével. Az IVS keretén belüli belvárosfejlesztés I. ütemében megvalósuló beruházás összértéke bruttó 150 millió forint, melyet nagyrészt az európai uniós pályázat segítségével tud megvalósítani a gyülekezet. Az önrészt adományaikból fedezik.

 • 2010-08-06 14:33 Jövő tavasszal átadják az új Városházát

  Hónapok óta zajlanak a miskolci Városháza bővítésének, felújításának a munkálatai. A beruházás során új ügyfélszolgálati központ, közgyűlési terem és irodák épülnek. A meglévő létesítményeket is korszerűsítik, mind kívül, mind belül. Utánajárunk, hogy áll most az építkezés.

 • 2010-08-02 15:27 Új és megújult közterületek a belvárosban

  Az Integrált Városfejlesztési Stratégia (IVS) részeként kezdődött meg tavasszal a belváros rehabilitációjának első üteme. A jelenlegi 2,7 milliárd forint értékű beruházáscsomag a város több pontját érinti, sok helyen már most is zajlik az építés, azonban olyan eleme is van a projektnek, ahol csak a következő hetekben kezdődne meg a munka. Utánajártunk, hogyan állnak az útépítési és a közterület-fejlesztési munkálatok.

 • 2010-07-17 16:34 A templomnál is dolgoznak

  Elindul a Kossuth utcai református templom külső felújítása is az IVS keretén belüli belvárosfejlesztés I. ütemében. A héten már felállványozták az épületet. A beruházás összértéke bruttó 150 millió forint, melyet részben európai uniós pályázat segítségével, részben pedig a gyülekezett adományaiból fedez a templom.

 • 2010-07-06 14:24 Épül a Városi Rendészeti Központ

      Szeptember végére készül el a Városi Rendészeti Központ Papszer 2. szám alatti épülete. A központban mintegy 30, a belvárosban és a történelmi avas alsó részén felszerelt térfigyelő kamera képeit rögzítik majd, valamint egy 24 órás diszpécserszolgálat és turisztikai információs pont is helyet kap a létesítményben.

 • 2010-06-26 12:10 Minőségi üdülőhelyet terveznek

  Miskolctapolca nagyarányú fejlesztése, a környezet rendezése, minőségi üdülőhely kialakítása, a zöldfelületek nagyságának megőrzése, állapotának javítása is szerepel a városrész integrált közterület-fejlesztésére vonatkozó, előzetes akcióterületi terv célkitűzései között.

 • 2010-05-13 21:42 Épül a tehermentesítő is

       Megkezdődtek a konkrét útépítési munkálatok a Déli-tehermentesítő, vagyis a Kiss Ernő utca folytatásánál is. Az Integrált Városfejlesztési Stratégia belvárosfejlesztési I. ütemének lényeges eleme az úgynevezett belvárosi körgyűrű megépítése, melynek a Dayka Gábor és a Malomszög utcák mellett a legnagyobb szelete a Kiss Ernő meghosszabbítása.

 • 2010-04-07 13:55 Összeállt a belváros-fejlesztés II. üteme

       Ahogy arról már korábban is beszámoltunk, egy-két helyszín kivételével mindenhol zajlik a belváros fejlesztésének I. üteme. Mindeközben már elfogadták a II. ütemet, amely egyrészt az első program keretében megkezdett közlekedési és közterület-fejlesztéseket folytatja, másrészt jelentős beavatkozásokat tartalmaz a belvárosban és a történelmi Avason.

Miskolc TV mai műsora

2021-02-24 (Szerda)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!