Miskolc Steelers

Acélos támogatás

2009-04-22 11:52

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE steelerssajtaj.png

Az idei bajnokságtól portáluk, és társmédiáink, a Miskolc Televízió, illetve a MiNap újság kiemelt médiatámogatója lett az amerikaifutball helyi prominensének, a Miskolc Steelers csapatának. Mindezt az acélosok hétfői sajtótájékoztatóján is bejelentették, ahol bemutatták a csapat új mezét is, melynek elején a Miskolc Televízió, hátán pedig a MiNap logója hirdeti az együttműködést.

A Steelers még csak pár éves múltra tekinthet vissza, de tavaly már a döntőbe jutásért vitézkedtek a Divízió II-ben. Idén három divízióval indul a bajnokság, a miskolci csapat most is a második vonalban, azon belül a Kelet 2-es csoportjában kezdheti meg az alapszakasz küzdelmeit szombaton. Ellenfelei a csoportban a Dunaújváros Gorillaz, illetve az Újpest Bulldogs, akik már túl vannak egy mérkőzésen, melyet a dunaújvárosiak nyertek meg, az acélosoknak 25-én hazai pályán éppen őket kell legyűrni.
Harda Attila vezetőedző a csapat idei szereplését latolgatva elmondta, mindenképpen tisztes helytállásra és izgalmas meccsekre számít, bár vannak sérültjeik, és a tavalyi irányítóra, Joe Selmserre sem számíthatnak, ő Nigériában vállalt munkát. A csapatban két fiatal és tehetséges játékos is van azonban, akik a vezetőedző szerint a bajnokság végére beérhetnek ezen a poszton.
Az amerikaifutball egyre ismertebb, és kedveltebb a honi közönség körében is, ahogy a Miskolc Steelers is, a tavalyi mérkőzéseken már 5-600 szurkoló látogatta az összecsapásokat. Harda Attila szerint ebben szerepe van annak, hogy látványos, „nézőbarát” sportról van szó, amelyet egy szpíker folyamatosan közvetít a közönség felé, elmagyarázva mikor mi, és miért történik. Emellett kedveltek a pom-pom lányok, vagyis a cheerleaderek is, akik a mérkőzés szüneteiben szórakoztatják a nézőket.
A sajtótájékoztatón bemutatták a csapat megújult honlapját, a www.miskolcsteelers.hu -t is, melyen folyamatosan figyelemmel kísérhetik a történéseket a rajongók, és elhangzott az is, hogy vasárnap tartanak elnökségi ülést, mely után várhatóan új vezetés fogja a csapatot irányítani.
A Miskolc Steelers - Dunaújváros Gorillaz mérkőzést szombaton 15 órától a népkerti Speedway Arénában tekinthetik meg az érdeklődők, a jegyek 600 forintba kerülnek.

Fotókm.png


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2024-05-29 (Szerda)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!