Holding hírek

 • 2007-08-16 19:37 Nem fertőzött az ivóvíz

  Már a mai nap folyamán helyre áll az ivóvíz-szolgáltatás Miskolcon. A víz vizsgálata befejeződött, jó eredményekkel zárult, így szombat délelőtt újranyitották a tapolcai kutat. A rendszer várhatóaan azért még a nap folyamán instabil marad. Friss hírek folyamatosan!

 • 2007-07-19 10:19 Orosz–magyar nanotechnológiai vállalat

  Megalakult a miskolci székhelyű, orosz–magyar nanotechnológiai vegyesvállalat, a Nanovo Kft. Az alapító okiratot július 18-án írta alá Káli Sándor polgármester, dr. Halmai Gyula, a Miskolc Holding Zrt. igazgatóságának elnöke, Viktor Bykov akadémikus, az NT-MDT Nyrt. vezérigazgatója, és Anatolij Sukhporov, az Angstrem-T vezérigazgatója. Az eseményen jelen voltak a magyar és orosz szakminisztériumok képviselői is. Fotó: Dobrik Rezső

 • 2007-07-12 11:06 Vége a „vadplakátolásnak”

  Jó esély van rá, hogy ezentúl sokkal kevesebb, városképet, épületeket elcsúfító, illegálisan kihelyezett plakáttal, reklámhordózóval találkozunk majd Miskolcon. Az önkormányzat ugyanis megelégelte a rendezetlen állapotokat, és új rendeletben szabályozta a városi közterületek reklámcélú hasznosítását. Júniustól a Miskolc Holding Zrt. végzi, illetve felügyeli ezt a tevékenységet. Annyi máris bizonyos, hogy a „vadplakátolók” az eddiginél jóval szigorúbb ellenőrzésre, szankciókra számíthatnak.

 • 2007-06-04 14:47 Üzleti tippek konferencia

  Hétvégén tartották a K&H üzleti tippek konferencia-sorozat első szemináriumát Miskolcon. A rendezvényen meghívott vendégként vett részt Bernáth Attila, a Miskolc Holding Zrt. stratégiai igazgatója is, aki elmondta, hogy Miskolc gazdasági növekedéséért össze kell fogniuk a helyi cégeknek.

 • 2007-05-17 16:17 Középtávú holding-stratégia

  A miskolci Közgyűlés múlt év júliusában alapította meg a kilenc önkormányzati társaságot magában foglaló Miskolc Holding Zrt. vállalatcsoportot. Az egységes stratégiai irányítás és kontroll létrehozásával javítani kívánták a tagvállalatok működésének hatékonyságát, a lakosság számára nyújtott szolgáltatások színvonalát, emellett pedig - a közös működésből eredő megtakarításokkal, az ilyen módon megnyíló pályázati, befektetési és egyéb gazdálkodási lehetőségek kihasználásával - csökkenteni a vállalatok önkormányzattal szembeni, támogatási igényét is. Dr. Halmai Gyulát, a Miskolc Holding Zrt. igazgatóságának elnökét a megalakulás óta eltelt időszak eredményeiről, s a tervekről kérdeztük.

 • 2007-04-11 21:24 Vegyesvállalat, a Holding részvételével

  A jövő iparága

Miskolc TV mai műsora

2021-04-11 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!