Szocio-Produkt Kft.

 • 2013-09-02 14:42 Megváltozott munkaképességűekkel, versenyképesen

  A megváltozott munkaképességűeket foglalkoztató miskolci városi cég, a MIProdukt Kft. éppen a múlt szerdai Segítő Vásár előtti napokban kapta meg a Segítő Vásárlás védjegy használati jogát. Eddigi tapasztalataikat megerősítette a vásár: minőségben versenyképesek más cégek hasonló termékeivel, és sok esetben döntő érv lehet a vásárlásnál, hogy fogyatékkal élő embertársainkon segíthetünk választásunkkal. De a piacon kell is a segítség.

 • 2013-04-18 13:23 Ismét tisztít a Tavaszi szél

  Idén is megrendezik a város nagy szemétszedési akcióját, amelyet Tavaszi szélnek neveznek. A polgármesteri hivatal és a Miskolc Holding Zrt. közös akciójának keretében harmadik alkalommal tisztul meg a város, pénteken.

 • 2013-03-05 15:10 Kalendárium: sorsoltunk!

  Kisorsoltuk a Miskolci Kalendárium 2013-as játékának nyerteseit. A fődíjat Varannai Istvánné viheti haza. A győztes elmondta, meglepődött, ugyanakkor nagyon örült, amikor értesült a jó hírről. A hajdúszoboszlói hétvégét párjával tölti majd el.

 • 2013-02-13 11:03 Eredményes volt a rehabilitáció

  Több mint ezerkétszáz megváltozott munkaképességű ember rehabilitációját és foglalkoztatását segítette Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az az ötéves, uniós támogatással megvalósult, másfél milliárd forint költségvetésű program, ami során az érintettek képzéseken vehettek részt és bérköltségüket is fedezték. A program résztvevői közül minden negyedik személy fél év után is a munkahelyén dolgozik, vagyis úgy tűnik, tartósan el tudtak helyezkedni.

 • 2013-01-15 14:47 Változás a MIKOM és a SzocioProdukt élén

  A városvezetés és a Miskolc Holding Zrt. igazgatótanácsának döntése alapján a mai naptól változás lép életbe a Miskolc Holding két tagvállalatának élén. A Miskolci Kommunikációs Nonprofit Kft. ügyvezetője Keszte Jolán, aki korábban a Miskolc Holding Zrt. marketing és kommunikációs vezetője volt. Orosz Gábor a SzocioProdukt Kft. ügyvezetőjeként folytatja munkáját.

 • 2012-12-18 17:09 Felügyelőbizottsági látogatások a holding tagvállalatainál

  A Miskolc Holding felügyelőbizottsága rendszeresen tart úgynevezett telephely-bejárásokat a társaságnál és a tagvállalatoknál annak érdekében, hogy a holding működésének ellenőrzését, felügyeletét minél sokoldalúbban, egyebek között személyes tapasztalatok alapján is biztosítani tudja. A szeptemberi és a novemberi bejárás után december 20-án kerül sor az év utolsó „helyszíni szemléjére”.

 • 2012-03-06 12:17 Jogszerű, mégis visszafizetik

  Megszólalt kedd délelőtt a Miskolc Holding Zrt. igazgatótanácsa is a cégvezetők tavalyi jutalmazása kapcsán. Az eddig elért eredményekkel támasztották alá, hogy miért döntöttek öt vezető eseti jutalmazása mellett, melyet teljesen jogszerűnek neveznek. Ennek ellenére az utasításnak megfelelően azt kérik, fizessék ezt vissza – az összeget beolvasztják az új teljesítményarányú premizálási rendszerbe. 

 • 2011-11-06 19:53 Megváltozott helyzetben is munkát biztosítanak

  Egy éve ismét a Szocio-Produkt Kft. ügyvezetője Halász Rózsa, aki korábban tíz évig irányította a vállalatot, mely saját kezdeményezésére jött létre, hogy megváltozott munkaképességűeket foglalkoztasson.

 • 2011-10-25 08:43 Létszámbővítés a Holdingnál

  A következő néhány hétben újabb 20-30 megváltozott munkaképességű dolgozónak ajánl munkát a Szocio-Produkt Kft. A társaság jelenleg csaknem 100 rokkantnyugdíjast vagy szociális járadékban részesülőt foglalkoztat – ezt a létszámot bővítik az új munkatársak Miskolc Holdingon belüli alkalmazásával.

 • 2011-02-01 15:16 Lezárult könyvvizsgálat, súlyos megállapítások a Miskolc Holdingnál

  Véget ért a könyvvizsgálat a Miskolc Holding Zrt.-nél és az önkormányzat tagvállalatainál. Az eredményről kedden Kriza Ákos polgármester tájékoztatott, aki egyebek mellett elmondta: a könyvvizsgálók két hónapon át dolgoztak a Holding-tagvállalatok átvilágításán, hogy az új városvezetés valós képet kaphasson a cégek vagyoni helyzetéről.

 • 2010-06-22 11:58 Sikeres volt a „Miskolc Felsőzsolcáért” segélykoncert - videókkal!

  A kissé esős idő ellenére sokan látogattak ki a Városház térre tegnap este, a felsőzsolcai árvízkárosultak megsegítésére rendezett koncertre, a Miskolc Megyei Jogú Város és a Muzsika TV szervezésében. Fellépett többek között Komonyi Zsuzsi, a Fortuna Divatstúdió, Bangó Margit és a Fiesta.

 • 2010-06-21 15:24 Jótékonysági koncert a Városház téren

  „Miskolc Felsőzsolcáért” címmel jótékonysági koncertet szervez Miskolc Megyei Jogú Város és a Muzsika TV június 21-én hétfőn, 18 órakor a Városház téren.

Miskolc TV mai műsora

2022-10-03 (Hétfő)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!