MIVÍZ Miskolci Vízmű Kft.

 • 2014-08-06 16:45 Már épül az ultraszűrő Miskolctapolcán

  Megkezdődtek a Miskolc ivóvízellátását javító projekt, vagyis az ultraszűrő technológia kiépítésének munkálatai Miskolctapolcán. Ebből az alkalomból bemutatták a projektet egy nyitórendezvény keretében a városházán.

 • 2014-07-18 17:58 Sok víz, sok árnyék - vigyázzunk magunkra a kánikulában!

  Az országos tisztifőorvos a meteorológiai előrejelzési adatok alapján július 18-ától július 20-a éjfélig II. fokú hőségriasztást adott ki. A lakosság védelme érdekében Miskolc polgármestere is több óvintézkedésre hívta fel a lakosság és a munkáltatók figyelmét.

 • 2014-06-25 17:59 Vezetékcsere a Bruckner utcában

  Június 26-án kezdődik és várhatóan augusztus 31-ig tart a Bruckner Győző utca alatt húzódó ivóvízvezeték cseréje.

 • 2014-06-23 12:47 Újra elérhető a Dayka utcáról az északi tehermentesítő

  Egy-egy sávon újra járható a Dayka Gábor utca mindkét irányból, így már nemcsak az északi tehermentesítő irányából közlekedhetnek az autósok, de a tehermentesítőre is ki lehet hajtani. A két középső sáv azonban még le van zárva, a vízvezték-javítással várhatóan a jövő hónap közepére készülnek el.

 • 2014-06-18 18:07 Elindult a biogázüzem próbaüzeme

  Már próbaüzemen működik az a biogázüzem, amely a város szennyvíztisztító telepén szennyvíziszap és élelmiszerhulladék felhasználásával egyaránt képes hő- és villamos energiát termelni. Közben gőzerővel dolgoznak a telepen a Szennyvíz III. fokozat kiépítése című projekten is.

 • 2014-06-12 16:10 Miskolci csapvíz, tiszta forrásból

  Az emberi szervezet hetven százalékát alkotja víz. Amíg szilárd étel nélkül akár hetekig is képesek vagyunk életben maradni, víz nélkül maximum néhány napig, de már ez idő alatt is komoly egészségkárosodás következik be. A megfelelő mennyiségű víz elfogyasztása kiemelten fontos, s még nagyobb jelentőséget nyer, ha itt a nyári kánikula. A csapvíz pedig semmivel sem rosszabb Miskolcon, mint az ásványvíz. Sőt.

 • 2014-06-05 13:55 Nem lehet a Daykáról kihajtani az északi elkerülőre!

  Kedden kezdett el dolgozni a MIVÍZ Kft. a Dayka Gábor utcán, az északi elkerülő felé eső oldalon. Akkor még csak útszűkületet okozott a vezetékrekonstrukció. A munka előrehaladtával azonban már három sávot is lezártak a rendelkezésre álló négyből, ezért szükségessé vált a forgalomkorlátozás: csütörtöktől nem lehet kihajtani a Daykáról az északi tehermentesítőre.

 • 2014-06-03 16:35 Vezetékrekonstrukció miatt útszűkület

  Vezetékrekonstrukciót végez a MIVÍZ Kft. a Dayka Gábor utcán, a Kis-Hunyad és az északi elkerülő út között. A tehermentesítő felé vezető sávokat egy szakaszon lezárták.

 • 2014-05-29 20:13 Indul a csatornahálózat-fejlesztés Miskolcon

  Ünnepélyes nyitórendezvénnyel hivatalosan is elindították azt az Új Széchenyi Terv által támogatott projektet Miskolcon, melynek keretében megépül a szennyvíztelepen a III-as tisztítási fokozat és bővül a városban már meglévő szennyvízcsatorna hálózat.

 • 2014-05-23 08:40 MIVÍZ: Befejeződött a hibaelhárítás

  Befejeződtek a MIVÍZ hibaelhárítási munkálatai és az útburkolatok javítása is elkészült, ezért megszűnt a forgalomkorlátozás a Hunyadi-Malomszög utcák kereszteződésében és a Kis-Hunyad úton – tájékoztatott a miskolci vízszolgáltató.

 • 2014-05-17 12:39 A villamossínre terelik a forgalmat a Malomszögnél

  Lezárta a Diósgyőr felé vezető teljes útsávot a Hunyadi–Malomszög utca kereszteződésében a MIVÍZ Kft. A forgalomkorlátozásra, terelésre egy 300-as ivóvízvezeték meghibásodása, illetve javítása miatt van szükség. A munka miatt a közúti forgalom a Diósgyőr felé vezető villamos pályára kényszerül a Tízeshonvéd – Nagyváthy utca kereszteződésig.

 • 2014-04-30 11:49 Ügyfélszolgálatok zárva, strandok újabb medencékkel nyitva

  A hosszú hétvégén zárva tart a Miskolc Holding ügyfélszolgálati irodája, a MIHŐ és a MIVÍZ diszpécserszolgálata azonban folyamatosan működik. A Miskolci Állatkert és a Selyemréti Strandfürdő a négy napon alatt is a szokásos nyitvatartási rend szerint látogatható.

Miskolc TV mai műsora

2022-10-03 (Hétfő)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!