Miskolci Turisztikai Kft.

 • 2014-08-28 16:12 Állatkertek éjszakáján – éjszaka az állatkertben

  Az ország tizenegy településén várják nyitott kapukkal pénteken este az állatbarátokat. Természetesen a hazai programsorozatból Miskolc sem marad ki – pénteken este a Miskolci Állatkert és Kultúrpark rendhagyó programokkal várja az Állatkertek éjszakájának érdeklődőit.

 • 2014-08-06 16:04 Matricaőrület Miskolcon

  Szűk egy hónapja indult a matricagyűjtő-akció Miskolcon, de már több mint egy tucat gyermek abszolválta a célt – összegyűjteni az összes miskolci matricát egy albumba.

 • 2014-07-30 21:04 Strandok éjszakája a Barlangfürdőben

  Fényárban úszik majd a tapolcai barlangfürdő pénteken éjjel. Még a hegyoldalt is kivilágítják, hogy a látogatók a lehető legjobban érezzék magukat a Strandok Éjszakáján, amelyhez Miskolc is csatlakozott.

 • 2014-07-05 16:39 Szülinapot ünnepel a Miskolc Bolt és Café

  Fennállása első születésnapját ünnepli szombaton a Miskolc Bolt és Café. A három szolgáltatást is kínáló belvárosi üzlet egy éve nyitotta meg kapuit, s a hétköznapokhoz hasonlóan vendégeivel ünnepli a jeles alkalmat.

 • 2014-04-30 21:36 Állatkerti majális vadmalacokkal és muflonbárányokkal

  A természet megújuló erejének ünnepére várja a Miskolci Állatkert és Kultúrpark látogatóit május 1-jén. Nemcsak állatbemutatókkal, állatsimogatóval szórakoztatják közönségüket egész nap, de most először májusfát is állítanak – amit körbe is lehet majd táncolni, miközben a Számadó zenekar húzza a talpalávalót.

 • 2014-04-30 11:49 Ügyfélszolgálatok zárva, strandok újabb medencékkel nyitva

  A hosszú hétvégén zárva tart a Miskolc Holding ügyfélszolgálati irodája, a MIHŐ és a MIVÍZ diszpécserszolgálata azonban folyamatosan működik. A Miskolci Állatkert és a Selyemréti Strandfürdő a négy napon alatt is a szokásos nyitvatartási rend szerint látogatható.

 • 2014-04-21 19:57 Irány az állatkert!

  Nemcsak a nyuszi és a bárány volt népszerű húsvéthétfőn, hanem a zsebibabányi kis kenguru, a simogatható kecskegida, és a Miskolci Állatkert és Kultúrpark összes többi lakója is. Olyannyira, hogy amíg a terráriumban a boa tekergőzött, addig kint a bejutni vágyók sora.

 • 2014-03-21 15:06 Hegyhódítók határon innen és túl

  A hegyvidéki területeket is gyalogosan vagy kerékpárral túrázva fedezzük fel! – ezt segíti konkrét fejlesztéssekkel az Access 2 Mountain című nemzetközi projekt. Ennek köszönhetően – többek között – nemcsak a lillafüredi kisvonaton utazhatnak kényelmesen a kerékpárosok, de Miskolc és Kassa között is. A program keretében pénteken Miskolcon tartottak konferenciát.

 • 2014-03-03 12:08 Fókuszban a vár, a családok és a kerékpárosok

  A kulturális beruházások, kiemelten a diósgyőri vár rekonstrukciója iránt nagyon sokan érdeklődtek a miskolci pultoknál a budapesti Utazás kiállításon. A város turisztikai imázskiadványa nagy sikert aratott, és a visszajelzésekből az is kiderült, hogy jó úton indult el a TDM, amikor úgy döntöttek, a családi és az aktív turizmusra fókuszálnak.

 • 2014-02-26 18:47 Már kívánni is lehet a Barlangfürdőben!

  Új látványelemmel bővült a Barlangfürdő. Egy különleges szökőkút működik a barlangban, ami az Ilona-kút nevet kapta. Ez azonban nem egyszerű kút, hanem szerencsekút, aki pénzérmét dob bele, annak kívánsága valóra válhat.

 • 2014-02-04 15:42 Nyitás a Barlangfürdőben

  A téli karbantartás után pénteken újra kinyit a Barlangfürdő. A fürdőcsarnok, benne a dögönyözővel és a pezsgőfürdővel, a barlangi medencék, a Római és a Csillag terem, a sodrófolyosó és szauna park – finn- és infraszaunákkal, gőzkabinokkal és szoláriumokkal – február 7-től várja a fürdőzni, pihenni, kikapcsolódni vágyó vendégeket.

 • 2014-01-29 12:59 Idegenvezetéssel mutatták be a belváros turisztikai értékeit

  A Miskolci TDM – MIDMAR Nonprofit Kft. „belvárosi városnézést” szervezett szerdán Miskolc turisztikai szolgáltatóinak. A környék idegenforgalmi értékeit ismertető túra része egy sorozatnak, mely városunk turisztikai látványosságait mutatja be a résztvevőknek, hogy ők jobb szolgáltatói színvonallal tudják majd továbbadni az információkat a hozzánk látogatóknak.

Miskolc TV mai műsora

2022-10-03 (Hétfő)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!