Holding hírek

Családi napon kapcsolódhattak ki

2014-08-29 19:55

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE miviz_csaladinap_140829_vcs_17.jpg

Családi napot rendezett a Miskolci Vízművek Kft. a dolgozóinak és családtagjaiknak a Selyemréti Strandfürdőn, hogy együtt búcsúztassák a nyarat.Az egész éves munkáját köszönte meg dolgozóinak a MIVÍZ Kft. a pénteki családi nappal, amely a strandon felállított színpadon reggeli tornával kezdődött, majd az MVSC Judósai tartottak bemutatót. A hivatalos megnyitón Kriza Ákos, Miskolc polgármestere és Üszögh Lajos, a cég igazgatója köszönte meg szóban is a dolgozók munkáját és kívánt jó szórakozást.

miviz_csaladinap_140829_vcs_04.jpg

Ezt követően Thai box bemutató, a Ködmön formációs táncbemutatója, M-Faktorka, vagyis a Mivízesek tehetségei léptek a többiek elé, ami után persze eredményt is hirdettek. A szórakozásról késő délután Bécó & Veterán Rock Band gondoskodott.

Voltak emellett sportprogramok, melynek keretében ping-pong verseny, az MVLC vs. MIVÍZ vízilabda meccs hozott igzán nagy kűzdelmet. Utóbbi mottója a „Nem egymás ellen, egymásért!” volt. De a sportolni vágyókat várta a MIVÍZ focikupa, aquafitness, a Korall Szinkronúszó SC bemutatója, családi vetélkedő.

miviz_csaladinap_140829_vcs_25.jpg

Mindemellett a nap folyamán Generali kézműves sátor és Bonbonella bohóc, rendőrségi bemutató, MiReHuKöz kukásautó bemutató, extrém biciklis bemutatók és Hawle sátor várta a vízmű cég dolgozóit és családjukat, akik ebédre mi mást kóstolhattak volna, mint Miskolcz Kolbászt.

minap.hu
Fotó: V. Cs.
Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2021-04-10 (Szombat)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!