Holding hírek

„Lájkolják” a miskolci adventi villamost

2013-12-12 21:05

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE adventi_villamos_131214ml_02.jpg

Továbbra is nagy népszerűségnek örvend Miskolcon és – a legnagyobb közösségi oldalnak köszönhetően – országszerte is a miskolci adventi villamos. Az óarany színben tündöklő és kívül-belül különlegesen feldíszített Tátra szerelvény december 1-jétől közlekedik a Tiszai pályaudvar és Felső-Majláth között, és január 10-ig még bárki igénybe veheti érvényes jeggyel, bérlettel.

Az MVK Zrt. munkatársai szerint az adventi villamos nem csupán az első napokban volt népszerű, még két héttel a debütálása után is sokan ki akarják próbálni. Szerkesztőségünk tapasztalatai szerint is többször látni olyan embereket a megállókban, akik akár két 1-es villamost is „elengednek”, hogyha tudják, hogy hamarosan a karácsonyi díszbe öltöztetett, 202-es számú szerelvény érkezik.

adventi_villamos_131206ml_22.jpg

A céghez érkezett észrevételek is arról tanúskodnak, hogy a reméltnél is pozitívabban hatott az MVK meglepetése az utazóközönségnek. Egy utas például így fogalmaz a cégnek írt levelében:

”Tisztelt MVK, Már a második reggel volt szerencsém az adventi villamossal utazni, ami tavaly is nagyon szép volt, de idén talán még szebb lett. Külön öröm, hogy ellenőrök is vannak a villamoson, így többnyire csak azok szállnak fel, akiknek bérletük van, vagy hajlandóak jegyet venni. Bízom benne, hogy a pozitív észrevételek eljutnak azokhoz is, akik díszítették a villamost, köszönjük nekik!”

Mint megtudtuk, telefonon is sok pozitív észrevételt kapnak. Egy telefonáló hölgy például azért részesíti dicséretben a céget, mert az ünnepi fényben úszó villamos az egész városnak karácsonyi hangulatot ad. „Diósgyőrben sok embernek jól esik a szépen feldíszített villamos látványa, és külön köszönet azért, akik nem tudnak eljutni Miskolc főutcájára, megtekinteni a karácsonyi kivilágítást, megtekinthetik a lakás ablakából nézve is ezzel elmélkedhetnek az ünnep közeledtén.” – mondta a hölgy az MVK munkatársainak.

adventi_villamos_131206ml_30.jpg

Arról korábban beszámoltunk, hogy a közösségi portálon pedig szavazás is indult a környező városok adventi villamosairól, melyen végig a miskolci vezetett, a lezárult szavazást is megnyerte. Miért? Többek között így indokolták a portálon:
”A miénkben zene is van. Bibibi:))))”
„el kell ismerni a miskolci a legszebb”
„Egyértelmű MISKOLC !!!!!!!!”
„A legjobb, természetesen, a miénk!!! :) Vagyis a Miskolci!”

Az MVK Zrt. közösségi oldalán is szép sikereket könyvelt el eddig az adventi villamos. A „Nektek melyik tetszik a legjobban? ;)” címmel posztolt képet például több mint négyszázan „lájkolták”, 220-nál is többen osztották meg, és több mint 31 ezren látták.

Az adventi villamos készítéséről szóló youtube-videót pedig több mint 50-en „lájkolták”, 18-an osztották meg, és a facebook-on 1196-en, a youtube statisztikái szerint pedig 1169-en látták.

Az adventi villamos még január 10-ig közlekedik Miskolcon, és érvényes jeggyel, vagy bérlettel bárki igénybe veheti.

Tajthy Á.
Fotó: Mocsári L.Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-11-29 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!