Holding hírek

Digitális Miskolc – napi 3-400 érdeklődő a programirodában

2013-12-06 15:07

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE digitalis_miskolc_ugyfelszolgalat_131206_ja_35.jpg

Személyesen is meglátogatta Kriza Ákos polgármester az Ifjúsági és Szabadidőházban található Digitális Miskolc programirodát pénteken. Óriási a forgalom az irodában, naponta mintegy 3-400 miskolci keresi fel, a program honlapján pedig még nagyobb az érdeklődés. Az irodában jelenleg 20 fiatal dolgozik, de a közeljövőben 10 fővel bővül a létszám.

Kriza Ákos polgármester pénteki látogatása során emlékeztetett, több mint 8 napja már annak, hogy elindult a Digitális Közösség program Miskolcon. Látogatása célja az volt, hogy érdeklődjön, hogy alakul az érdeklődők száma, és van-e esetleg bármilyen fennakadás a munkában.
– Úgy látom, olyan, mintha már egy régi rend szerint működne az iroda – dicsérte a folyamatos munkát a polgármester.

digitalis_miskolc_ugyfelszolgalat_131206_ja_8.jpg

Mint a Miskolc Televízió riporterének is ismertette, eddig mintegy 7000 miskolci érdeklődött már a program iránt, 4 ezren személyesen a programirodában, míg mintegy 3 ezren a oldalról töltötték le az adatlapot. A személyesen érdeklődők számát napi 3-400-ra teszik, interneten pedig még többen érdeklődnek.

digitalis_miskolc_ugyfelszolgalat_131206_ja_38.jpg

– Úgy látom, minden rendben megy, de szeretnénk, ha még többen érdeklődnének, s még többen jelentkeznének – emelte ki Kriza Ákos, aki elmondta, mintegy 1000 ember már pályázott is a 17 ezer laptop egyikére. „Azt hiszem, nagyon sokakat érdekel még a lehetőség, akikhez talán el sem jutott az információ a pályázatról”, tette hozzá.

digitalis_miskolc_ugyfelszolgalat_131206_ja_27.jpg

Miskolc polgármestere ugyanakkor hangsúlyozta azt is, hogy az iroda működése munkahely-teremtő folyamat is, jelenleg 20 tehetséges fiatal kapott munkát, a közeljövőben pedig még tízen kapcsolódnak be a programirodában folyó munkába.

digitalis_miskolc_ugyfelszolgalat_131206_ja_1.jpg

Bakonyi Zoltán, a Digitális Miskolc programiroda vezetője újra felhívta rá a figyelmet, hogy december 21-éig várnak minden pályázni vágyót az Ifjúsági és Szabadidőházban található programirodában, hétfőtől csütörtökig 11-18 óra, pénteken pedig 9–16 óra között. December 7. munkanap, így természetesen szombaton is nyitva tart az iroda, 11-16 óra között. A személyes megkeresés mellett online is tájékozódhatnak a miskolciak a Digitális Miskolc program laptop-pályázatának részleteiről, és lehetőségük van arra is, hogy a www.digitalismiskolc.hu oldalról beszerezzék a szükséges adatlapokat.

minap.hu
fotó: Juhász Á.Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-06-01 (Hétfő)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!