Sport

Edzőmeccsre készülnek

2012-04-08 13:16

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE steelers_edzes_20120322_sajat_1.jpg

Jelenleg a hagyományos tavaszi tréningszezon tart a Miskolc Steelers amerikaifutball-csapatánál, amelynek már több mint negyven játékosa készül a május elejére tervezett első edzőmérkőzésre. Mindez hosszabb távon az ősz kezdetéig tart, ami a juniorbajnoki szereplést jelenti majd az újjáformálódott Acélcsapat számára.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Miskolc Steelers, a város első amerikaifutball-csapata a nyáron-ősszel jelentős átalakuláson ment keresztül, toborzót tartottak, és keretüket fiatalokkal töltötték fel.
Azóta több mint negyvenfősre bővült a gárda, mely a téli, teremben töltött felkészülés után hetek óta a rendészeti szakközépiskola pályáján edz. A keretet többnyire junior korú, azaz 18 év alatti játékosok alkotják, akik hosszú távon az ősszel induló juniorbajnokságra készülnek, előbb azonban edzőmérkőzéseken mérhetik le, hol tartanak.

steelers_edzes_20120322_sajat.jpg

A tervek szerint május elején lép pályára az Acélcsapat az Isaszeg együttese ellen, de szerveznek felkészülési mérkőzést a testvérváros tojáslabda-csapata, a kassaiak ellen is. A felvidéki gárdával hosszabb távú együttműködésben gondolkoznak a Steelers-nél.
Május 25-én és 26-án pedig a miskolci Egyetemvárosban rendezik az I. Nemzetközi Cheerleader Fesztivált, melyen a Steelers és a Lions (az egyetemi csapat) bemutatót tart.

A tréningeket kedden és csütörtökön tartja a csapat a rendőr-szakközépben, ahol várják az amerikaifoci iránt érdeklődő fiatalok jelentkezését, további információk a http://www.miskolcsteelers.hu/ oldalon.
 S. P.
fotó: Kálmán Attila, Balogh Attila


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2021-04-21 (Szerda)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!