Városinfó

Újra elérhető a Dayka utcáról az északi tehermentesítő

2014-06-23 12:47

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE miviz_utzar_dayka_140623_fkcs_3.jpg

Egy-egy sávon újra járható a Dayka Gábor utca mindkét irányból, így már nemcsak az északi tehermentesítő irányából közlekedhetnek az autósok, de a tehermentesítőre is ki lehet hajtani. A két középső sáv azonban még le van zárva, a vízvezték-javítással várhatóan a jövő hónap közepére készülnek el.

A MIVÍZ Kft. a Dayka Gábor utcán az északi tehermentesítő és a Kis-Hunyad utca között továbbra is vezetékrekonstrukciót végez, de a munka előre haladtával az útpályát mindkét irányban megnyitotta. Az ivóvíz-szolgáltatás továbbra is zavartalan a környéken, viszont a további munkavégzés miatt a munkagödröt még nem állították helyre, mint ahogy a Dayka Gábor utca Hunyadi utca kereszteződésében lévő sem.

A két munkagödör között a MIVÍZ Kft. mintegy 250 méteren bontás nélkül fogja javítani az út alatt húzódó, 600 milliméter átmérőjű ivóvíz-fővezetéket. A Dayka Gábor utca alatt húzódó vezeték ezzel a korszerű technológiával már mintegy 120 méteren megújult, de a munka során korábban nem észlelt hibák keletkeztek a vezeték másik szakaszán. A hiba helyét feltárták – a Dayka–Hunyadi kereszteződésben – és jelenleg a javítás műszaki kivitelezését készítik elő.

A javítás végeztével a Dayka Gábor utca alatt húzódó ivóvízvezeték teljes hosszában megújul. A munkával várhatóan jövő hónap közepére készülnek el.

minap.hu
Fotó: F. K. Cs.Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2023-02-08 (Szerda)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!