Bulvár

 • 2009-08-28 14:08 A peches betörők pálinka helyett előbb szörpöt, majd uborkalevet ittak

  A napokban egy edelényi nő és még fiatalkorú férfiú társa ittas állapotban alkohol után kutatva előbb egy családi ház pincéjének, majd egy közeli boltnak esett. Az elkövetők koncentráló képessége úgymond nem volt száz százalékos: siettükben nemcsak a házi szörpöt, de a télire eltett savanyúságot is megkóstolták…

 • 2009-08-28 09:04 Újabb paneltűz – 40 embert kiköltöztettek

  Három embert szállítottak kórházba füstmérgezés gyanújával Százhalombattán, ahol tűz ütött ki az egyik a Pannónia utcai négyemeletes panelházában. A tűz a harmadik emeleten keletkezett, majd átterjedt a legfelsőbb szintre is.

 • 2009-08-27 16:20 Balhét akadályozott a falugondnok

  Ózd úgynevezett „Bánszállás” elnevezésű városrészén történt egy közúti közlekedési baleset 08. 25-én nem sokkal négy óra után. Egy személygépkocsi vezetője, az autóban mellette helyet foglaló utasával közlekedett a fenti helyen, amikor is egy két év körüli gyerek minden körültekintés nélkül át akart szaladni a személygépkocsi előtt az úttesten, azonban, mivel a jármű már nagyon közel volt, nekiszaladt az autó oldalának, minek következtében elesett. A gyerek a közúti közlekedési baleset során 8 napon belül gyógyuló, zúzódásos sérüléseket szenvedett, orvosi vizsgálatát követően a kórházból lakására engedték.

 • 2009-08-27 13:56 Tűz után halottat találtak

  Ismét Tapolcára riasztották a tűzoltókat – ezúttal szerda éjszaka egy 4 X 4 méteres faház égett le a Hejő patak mellett. A helyszínt csak nehezen tudták megközelíteni a tűzoltók, ezért a házat már nem tudták megmenteni, a körülötte lévő növényzetet kézi szerszámokkal oltották.

 • 2009-08-26 20:21 Őssejtügy: meghosszabított előzetesek

  Két gyanúsított előzetes letartóztatásának meghosszabbítását indítványozta a Fővárosi Főügyészség az emberi test tiltott felhasználásának gyanúja miatt indult büntetőügyben, az úgynevezett őssejtügyben.

 • 2009-08-26 16:24 Eltemették a paneltűz áldozatait

  Végső nyugalomra helyezték ma délután az augusztus 15-i paneltűzben elhunyt 39 éves édesanyát, 13 éves fiát és a pár nappal később elhunyt 16 éves lányt a szirmai temetőben.  

 • 2009-08-26 16:19 Megvan a Molotov-koktélos támadó?

  A térfigyelő kamera felvétele szerint egy ember követhette el a Molotov-koktélos támadást a szlovák nagykövetség budapesti épülete ellen; a rendőrség közveszélyokozás miatt nyomoz.

 • 2009-08-26 13:54 Szavazzanak a legszimpatikusabb járművezetőre!

  Új játék, közúti átalakítások, őszi menetrend-változás

 • 2009-08-26 13:02 Romatámadások: Tarnabodon továbbra sincs nyugalom

  Tarnabodon egyöntetű volt az a vélemény, hogy nem a korábban őrizetbe vett helybéli gyanúsítottak követték el tavaly a fegyveres támadást a faluban - mondta Pető Zoltán polgármester, hozzátéve: nem érzi úgy, hogy megnyugodnának a kedélyek a valódi tettesek elfogása után a községben, ezért kamerarendszer telepítését tervezi.

 • 2009-08-25 18:08 Etnikai atrocitások: „az éremnek két oldala van”

  Az etnikai atrocitások megelőzése és kezelése volt a központi témája a polgárőrök konferenciájának Miskolcon, ahol Bencze József, az országos rendőrfőkapitány is részt vett. A főrendőr előadásában kitért a romákat ért gyilkosságok nyomozásának fogódzópontjaira. Túrós András, a polgárőrök országos elnöke szerint megnyugtató, hogy előzetesben vannak a romagyilkosságok gyanúsítottjai, nyugtatóan hat a közhangulatra is. Beszédében arra is kitért, az éremnek két oldala van, hiszen a kistelepüléseken a kerti lopásokat a romák számlájára írják, ezért a többségi társadalom nyugalmáért is felelnek a polgárőrök. Fotók:

 • 2009-08-25 17:15 Romák százai kívánnak a ˝teror miatt˝ nyugatra vándorolni

  Több száz aláírással ellátott kérelemmel fordultak az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) elnökéhez fővárosi és vidéki romák a napokban, hogy segítse kivándorlásukat a népcsoportot ért sorozattámadások és a diszkrimináció miatt – közölte az OCÖ elnöke.

 • 2009-08-25 16:21 Kártérítési pert indítanak a tarnabodi fogva tartottak

  A tarnabodi fegyveres és Molotov-koktélos támadás gyanújával 11 hónapig tartottak előzetesben, és csak a feltételezett valódi tettesek elfogása után kerülhettek szabadlábra azok a roma fiatalembere, akik kártérítési pert indítottak a rendőrség ellen - közölte Magyar Elemér ügyvéd.

Miskolc TV mai műsora

2020-05-29 (Péntek)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!