Bulvár

 • 2009-10-18 17:23 Nincs több mobilozás az iskolában!

  A francia parlament végleg szeretné kiűzni a telefonokat az iskolákból. Mint a világon szinte mindenhol, Franciaországban is sok gondot okoz a tanuló ifjúság túlzott vonzalma a telefonok iránt. Ez sok esetben a tanulmányi eredményeiken is nyomot hagy, így most konkrétan a francia parlament lépni kíván.

 • 2009-10-18 14:24 Polanski levert és fáradt

  A világhírű filmrendezőt börtönből kórházba vitték. Szeptember végén tartoztatták le Roman Polanskit egy díjátadó ünnepségen, a több évtizeddel ezelőtti bűne miatt. A vád szerint 1977-ben alkohollal és kábítószerrel kínált egy 13 éves lányt, majd szexuális kapcsolatot létesített vele.

 • 2009-10-17 18:23 Kutyakiállítás volt a Diósgyőri Várfalak tövében

  Kilencedik alkalommal rendeztek tájjellegű kutyakiállítást a Diósgyőri Várban. A Dr. Bobory László emlékére szervezett versenyre az ország minden részéről, de még Szlovákiából is érkeztek ebek és tenyésztőik, ezúttal több mint százan.

 • 2009-10-17 12:19 Elszabadult lovak okoztak riadalmat

  Több elszabadult ló miatt kapott bejelentést az egri rendőrség mintegy fél órával ezelőtt. A patások Ostoros felől érkeztek a városba, így feltételezhető, hogy az ottani lovastanyáról jutottak ki valahogyan. Jelenleg rendőrök követik őket, hogy ha sikerül utolérniük a tulajdonost, tudják, hogy hol lehet befogni az állatokat - tudatta Fodorné Parrák Nóra r. százados, megyei rendőrségi sajtóügyeletes. Mint elmondta, a jószágok befogását a rendőrök nem tudják megoldani, ahhoz az állatok gazdájának segítsége kell. A lovak egészen a Vörösmarty útig eljutottak, ám az igen forgalmas, négysávos úton nemcsak önmagukra, de a velük találkozó közlekedőkre is veszélyt jelentenek.

 • 2009-10-16 16:35 Fekete hattyú a tapolcai csónakázó tóban

  Új lakó költözött a miskolctapolcai csónakázó tóba. A bütykös fehér hattyúk és vadkacsák mellé most egyenesen Hollandiából érkezett, egy fekete hattyú. A tojó most barátkozik az új párjával és környezetével.

 • 2009-10-16 15:21 Elfogták Csintalan támadóit

  A Magyarok Nyilai Felszabadító Hadsereg négy tagját fogták el kedden és szerdán. Őket gyanúsítják Csintalan Sándor megtámadásával, amely még 2007. decemberében történt.

 • 2009-10-16 06:54 Mai horoszkóp (október 16.)

  2009. október 16. Kos (3.21 - 4.19)Kisebb összezördülésre számíthatsz partnereddel, ezért meg kell keresned a kompromisszumos megoldási lehetőségeket. Nem kell aggódnod, a döntés kedvező lesz rád nézve.

 • 2009-10-14 15:45 Eltűntek, de épségben előkerültek

  Két szerencsés esetről kaptunk hírt a rendőrségtől. Az elmúlt két napban két beteg ember is eltűnt lakóhelyéről megyénkben. Mindkét esetben a szerencsés megtalálás köszönhető annak, hogy a hozzátartozók azonnal értesítették a rendőrséget az eltűnésről. Hétfőn délelőtt fél 10 után tett bejelentést egy felsődobszai nő a Szerencsi Rendőrkapitányság ügyeletére, miszerint 32 éves beteg testvére eltűnt.

 • 2009-10-14 08:11 „Veszélyben a nagymami!”

  – A nagymaminak riasztót veszek. A szomszédom édesanyja vidéken él egyedül, úgy megverték a suhancok, hogy majdnem belehalt, mindezt kétezer forintért, ennyi pénz volt otthon a néninél – panaszolta egy asszony, mikor arról kérdeztük, hogy védi idős szeretteit a trükkös tolvajoktól és a rablóktól. Az idős emberek jelentős része második gyermekkorát éli. Sok nyugdíjas olyan naiv, védtelen, sebezhető, mint a gyermek. A bűnözők kedvenc prédái közé tartoznak a nyugdíjasok. A trükkös tolvajok és a brutális rablók is gyakran szemelnek ki védtelen idős embereket.

 • 2009-10-13 14:03 Halálra gázolta és elhajtott

  Halált okozó segítségnyújtás elmulasztása miatt indított nyomozást a rendőrség Nyíregyházán, ahol elütöttek egy férfit, majd sorsára hagyták - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság helyettes sajtószóvivője. A cserbenhagyásos baleset hétfő este, 21.30 óra körül történt a Szarvas utcán.

 • 2009-10-13 10:08 Fákat, villanyoszlopokat csavart ki a szél

  Szerencsére Észak-Magyarországon a kisebb káreseményektől eltekintve, békésen vonult át a hajnali vihar. Ereje meggyengült, hiszen hazánk nyugati felében még tombolt. Fákat döntött ki a viharos szél Vas megyében, a tűzoltók szinte egész éjjel dolgoztak. Emiatt többfelé korlátozták a vonatok sebesességét. Zalában és Somogyban áramkimaradások vannak.

 • 2009-10-13 03:06 Tömeges gyerek-gyógyszermérgezés

  Ki akarta próbálni a bódultság állapotát, ezért kedélyállapot-javító gyógyszerre energiaitalt és alkoholt ivott tíz gyerek Tiszabercelen. Egy általános iskolás és kilenc középiskolás tanuló gyógyszereket szedett be, és azokra energiaitalt ittak, amitől rosszul lettek. A diákokat a nyíregyházi kórház gyermekosztályára szállították, ahol gyomormosást és infúziót kaptak.

Miskolc TV mai műsora

2020-06-05 (Péntek)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!