Bulvár

 • 2009-09-15 15:23 Átvágó pénzváltók Miskolcon

  Egymást követő napokban kétszer is előfordult, hogy amikor a sértettek pénz akartak váltani, rászedték őket. A rendőrség nyomatékosan felhívja a figyelmet, hogy pénzváltáskor mindig célszerű a hivatalos pénzváltók szolgáltatásait igénybe venni, mivel az akciósan szerezhető valuta örömébe könnyen üröm vegyülhet. 

 • 2009-09-15 10:54 Besokallt, mert sokallta a jegy árát

  Az elmúlt napokban két buszsofőrt támadtak meg Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. Az egyik esetben az utas sokallta a jegy árát, a másikban személyes indíttatásból estek a sofőrnek. Hétfőn az esti órákban az Ongára tartó távolsági buszjáraton utazó R. G. sokallta a fix tarifa szerint meghatározott menetjegy árát és ezt erőszakos módon szóvá is tette. Majd bántalmazni kezdte az éppen szolgálatát teljesítő buszsofőrt, amelynek következtében az utasokat szállító jármű lesodródott az út szélére. A bűncselekmény miatt személyi sérülés nem történt, a busz vezetője, nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

 • 2009-09-11 11:22 Alig 12 óra leforgása alatt őrizetben az idős ózdi asszony kirablói

  Csoportosan elkövetett rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság ismeretlen elkövetők ellen, akik szeptember 10-én, a hajnali órákban befeszítették a bejárati ajtót, majd behatoltak egy 76 éves ózdi asszony lakásába.

 • 2009-09-11 09:54 Merényletre készültek Káli Sándor ellen

  Az elmúlt napokban találgatásokra adott okot a hvg.hu-n szeptember 4-én megjelent hír, mely szerint 2009 áprilisában három miskolci országgyűlési képviselő – Fedor Vilmos, Káli Sándor, Simon Gábor – közül az egyik ellen készült merényletre a Magyarok Nyilai nevű terrorista csoport. Csütörtökön hivatalos nyomozati forrásból is kiderült, hogy a merényletet Káli Sándor miskolci polgármester ellen akarták végrehajtani a terroristák, akik azonban az utolsó pillanatban lettetek a jól előkészített tervükről.

 • 2009-09-11 05:38 Megtiltják a kézfogást a focicsapatoknak a H1N1 miatt!

  Szigorú, de valahol érthető rendelkezést hozott a Svéd Labdarúgó-szövetség (SFF): ebben a H1N1 vírus terjedését megakadályozandó megtiltják a játékosoknak a bajnoki mérkőzések előtti és utáni kézfogást.

 • 2009-09-10 11:52 Halálra rugdostak egy embert

  Feltehetőleg cigány elkövetők rúgtak halálra az utcán egy középkorú férfit múlt pénteken, egy élelmiszerbolt előtt Csepelen. 

 • 2009-09-02 22:55 Baleset a belvárosban – helyszíni felvételek

  Két ember szenvedett sérülést délután a Földes Gimnázium melletti balesetben, ahol busz csattant személygépkocsival. A Madarász Viktor utcáról zöldre váltó lámpánál két személyautó indult egymás mellett egyszerre a két sávban. Ekkor a Petőfi tér irányából érkező MVK-autóbusz nekiütközött a szabályosan közlekedő autónak. A baleset során egy súlyos és egy könnyebb személyi sérülés történt. Az anyagi kár jelentős, a baleset körülményeit a rendőrség még vizsgálja.

 • 2009-09-02 10:27 Az árokban kötött ki a csempészautó

  Árokba csúszott egy rendőrök elől menekülő ukrán csempészautó Gulácson, a kocsiban utazók közül hárman könnyebben megsérültek – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtóügyeletese szerdán.

 • 2009-09-02 06:06 Nem tudnak a rendőrök a titkosszolgálati megfigyelésről

  A rendőrség nem tud arról, hogy a nemzetbiztonsági szakszolgálatok korábban figyelték volna a romagyilkosságok gyanúsítottjait. Tegnap jelentek meg ilyen sajtóhírek, de az országos rendőrfőkapitány azt mondta, hogy eddig még hasonló információt sem kaptak, pedig megkeresték a titkosszolgálatokat.

 • 2009-09-01 19:58 Kiengedték a kórházból a kislétai túlélőt

  Hazaengedték a kórházból a 14 éves kislétai lányt. A kislétai túlélőt és édesanyját otthonukban augusztus 3-ra virradó éjjel érte fegyveres támadás. Az anya a helyszínen életét vesztette, míg a gyermeket súlyos sérülésekkel szállították kórházba a mentők.

 • 2009-09-01 15:19 Kampány a trükkös tolvajok ellen

  Trükkös tolvajok ellen indít hadjáratot a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Rendőrkapitányság. A rendvédelmi szervek munkatársai egy, az uzsoranaptárhoz hasonló kampányt dolgoztak ki, ami azokra a bűnelkövetőkre figyel, akik az idős emberek hiszékenységét kihasználva jutnak be a lakásokba.

 • 2009-09-01 13:08 Buszmegállóba, majd udvarba hajtott az autó

  Egy buszmegállót, majd egy kerítést rongált meg egy autós, aki berepült egy családi ház udvarába Békés külterületén; ketten könnyebben megsérültek – közölte a rendőrség.

Miskolc TV mai műsora

2020-06-03 (Szerda)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!