Miskolc Ma (híradó)

 
Adásba kerül:  
Szerkesztő:  
Videotárban: 20663 db. videó található  

2008-02-02 19:00
Szombat
Miskolc Ma (híradó :: Ismétlés )
2008-02-02 18:00
Szombat
Miskolc Ma (híradó )
bulletMÁV DEMO bulletSzociális konferencia bullet,,Együtt” gondolkodók klubja (Egészségügyi T bulletMiskolci Tani-Tani konferencia bulletDigitális középsikola bulletHalmentés bulletcserkész találkozó bulletGabi maci
megnézem a teljes műsort
  bulletMÁV DEMO
Szombat reggelre ismét helyreállt a rend és a megszokott menetrend szerint közlekedtek a vonatok. Kilenc órára leállít a vasúti forgalom pénteken a VDSZSZ által meghirdetett országos sztrájk miatt. Az érdekképviselet az idei bérfejlesztésen felül 10 ... (a11851 ::feltöltve: 2008-02-04 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletSzociális konferencia
Szakmai napot tartottak a Szépkorúak Házában. A rendezvény elsődleges célja az volt, hogy tájékoztassák a szociális szférában dolgozókat a legújabb, a munkájukat is befolyásoló jogszabályi változásokról.... (a11857 ::feltöltve: 2008-02-04 :: megszólalók: Kovács Ibolya, főosztályvezető,Foglalkoztatási és Szociális Hivatal,;Futó Kálmán, igazgató, Szépkorúak Háza,, )
megnézem a videót  
  bullet,,Együtt” gondolkodók klubja (Egészségügyi T
Alig több mint egy hét múlva ismét a parlamenti képviselők előtt az egészségügyi reformot szabályozó törvény, amelyet –még elmúlt évi elfogadását követően- a köztársasági elnök újra tárgyalásra visszaküldött a parlamentnek. Azóta maguk a politi... (a11853 ::feltöltve: 2008-02-04 :: megszólalók: Szűcs Erika,országgyúlési képviselő, alpolgármester MISKOLC, )
megnézem a videót  
  bulletMiskolci Tani-Tani konferencia
"Tani-Tani" címmel rendezett konferenciát a Miskolci Egyetem Bölcsészettudományi Intézetének Tanárképző Intézete. Neveléstörténet,Gyermek-és Ifjúságvédelem,szakképzés,illetve digitális pedagógia-csak néhány az előadások témáiból.... (a11835 ::feltöltve: 2008-02-04 :: megszólalók: Fazekas Csaba,dékán,Bölcsészettudományi Kar Miskolci Egyetem;Knausz Imre,igazgató,Tanárképző Intézet Miskolci Egyetem )
megnézem a videót  
  bulletDigitális középsikola
Csaknem félezren tanulnak a miskolci székhelyű digitális középiskolában. 2003-ban indult az országban is egyedülálló program, amely a hátrányos helyzetűek érettségihez juttatását és ezen keresztül foglakoztatásuk elősegítését tűzte ki célul. Már megk... (a11858 ::feltöltve: 2008-02-04 :: megszólalók: Ferke Erzsébet,,;Ádám Lajos,,;Péterné Czakó Edit,oktatási igazgató,Digitális Középsikola )
megnézem a videót  
  bulletHalmentés
Átvágták a Szinva egyik kisebb kanyarulatát a lillafüredi út mellett, az így keletkezett holtágban pedig több tucat hal rekedt bent. A szerencsétlenül járt halakat a horgászszövetség tagjai mentették ki és helyezték vissza a patakba. ... (a11856 ::feltöltve: 2008-02-04 :: megszólalók: Karakai Tamás, társadalmi halőr,, )
megnézem a videót  
  bulletcserkész találkozó
A szombat esti bállal a középpontban egész hétvégés cserkész találkozót szerveztek Miskolcon a Lévay József Református gimnáziumban. Heves és BAZ megyék ifjú cserkészei a programok során városismereti vetélkedőn, játszóházban és a cserkészeket bemuta... (a11859 ::feltöltve: 2008-02-04 :: megszólalók: Feledi Péter,kerületi elnök,;Örveczki Georgina,,;Tima Levente,, )
megnézem a videót  
  bulletGabi maci
Február másodika a népszokások szerint jeles dátum. Ezen a napon dől el ugyanis, hogy meddig tart még a tél. A hagyomány szerint ha a medve másodikán kijön a barlangjából és kint is marad, akkor itt a tavasz, ha viszont megijed az árnyékától és vissz... (a11852 ::feltöltve: 2008-02-04 :: megszólalók: Galyasy Krisztián,,;Pilz Olivér,igazgató,Miskolci Állatkert és Kultúrpark )
megnézem a videót  
2008-02-01 20:00
Péntek
Miskolc Ma (híradó :: Ismétlés )
2008-02-01 19:00
Péntek
Miskolc Ma (híradó :: Ismétlés )
2008-02-01 18:00
Péntek
Miskolc Ma (híradó )
bulletVasutas sztrájk bulletIntegrált Városfejlesztési Stratégia bulletHejőcsaba Lakossági fórum bulletKDNP sajtótájékoztató bulletNefelejcs Hotel megnyitó bulletBerzeviczy E.U.pályázat
megnézem a teljes műsort
  bulletVasutas sztrájk
Kilenc órán át nem közlekedtek ma a vonatok, a VDSZSZ meghirdette az országos sztrájkot, így hajnali három órakor leállt a vasúti forgalom. Az érdekképviselet csütörtökön hozta nyilvánosságra a munkabeszüntetés kezdetét, azért nem korábban, hogy a va... (a11849 ::feltöltve: 2008-02-02 :: megszólalók: Faragó Annamária,,;Kovács Ferenc,területi ügyvivő,VDSZSZ )
megnézem a videót  
  bulletIntegrált Városfejlesztési Stratégia
Készül Miskolc Integrált Fejlesztési Stratégiája. Egy olyan átfogó anyag készül, amely hét-nyolc évre előre valamennyi területen meghatározza Miskolc fejlesztési elképzeléseit, terveit, annak megvalósíthatóságát. A stratégia elkészítésére azért is sz... (a11846 ::feltöltve: 2008-02-02 :: megszólalók: Fedor Vilmos,alpolgármester,;Újvári Andor,osztályvezető,Stratégiai Városfejlesztési Osztály;Bernáth Attila,stratégiai igazgató,Miskolc Holding Zrt. )
megnézem a videót  
  bulletHejőcsaba Lakossági fórum
Környezetük védelméért,a jobb tömegközlekedésért,a hejőcsabai gyógyszertár sorsáért emeletek szót a hejőcsabaiak a városrész lakossági fórumán.A rendezvényt a peremkerület sorsáért aggódó és azért tenni kész Jobb Csabáért Baráti Kör szervezte.... (a11836 ::feltöltve: 2008-02-02 :: megszólalók: Dudás Mátyás,alapító,Jobb Csabáért Baráti Kör;Rózsa József,,;Braun Csaba,marketing osztályvezető,MVK Zrt.;Káli Sándor,polgármester, )
megnézem a videót  
  bulletKDNP sajtótájékoztató
"Március 9-én mi döntünk és nem a fejünk felett döntenek, ahogy mindig" – hangsúlyozták a kereszténydemokrata politikusok. Ezért fontos, hogy minél többen vegyenek részt az országos népszavazáson és voksolnajank igennel a vizitdíj, a kórházi na... (a11845 ::feltöltve: 2008-02-02 :: megszólalók: Molnár Péter, elnök, KDNP Miskolci Szervezete,,;Nagy Kálmán, országgyűlési képviselő, KDNP,,;Zólyomi Péter, miskolci elnök,Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség, )
megnézem a videót  
  bulletNefelejcs Hotel megnyitó
Jelentős szerepet tölt be a turizmus Mezőkövesd életében, hiszen éves szinten mintegy félmillió látogató veszi igénybe a város szolgáltatásait. Ezt erősíti a most megnyílt Nefelejcs Hotel, amely Matyóföld szívében, a Zsóry-fürdőtől pár percnyire talá... (a11848 ::feltöltve: 2008-02-02 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletBerzeviczy E.U.pályázat
Nagy türelmet és kitartó munkát igényelnek az Európai Uniós pályázatok de a középiskolai igazgatók szerint megtérül a ráfordított munka.Hozzá lehet jutni a megcélzott pénzügyi forráshoz bizonyítja ezt a Berzeviczy Gergely Kereskedelmi és Vendéglátóip... (a11829 ::feltöltve: 2008-02-02 :: megszólalók: Tóth Géza,matematika-kémia szakos középiskolai tanár,;Burkáné Szolnoki Ágnes,igazgató,Berzeviczy Gergely Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskola )
megnézem a videót  
2008-01-31 20:00
Csütörtök
Miskolc Ma (híradó :: Ismétlés )
2008-01-31 19:00
Csütörtök
Miskolc Ma (híradó :: Ismétlés )
2008-01-31 18:00
Csütörtök
Miskolc Ma (híradó )
bulletVASUTAS DEMO bulletMegyénket is elérte az influenzajárvány bulletEgyüttműködés a biztonságos ivóvíz-ellátásért bulletPanelprogram DEMO bulletNorris projekt bulletKamionstop DEMO bulletBűnmegelőzési Tanúsítvány átadás bulletHassler,Káli bulletKocsonyabotrány
megnézem a teljes műsort
  bulletVASUTAS DEMO
Február 1-jén hajnali 3 órától hirdet határozatlan idejű sztrájkot a Vasutas Dolgozók Szabad Szakszervezete – jelentették be csütörtökön délután. Az érdekképviselet azért nem hozta korábban nyilvánosságra a munkabeszüntetés kezdetét, hogy a vas... (a11831 ::feltöltve: 2008-01-31 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletMegyénket is elérte az influenzajárvány
Megyénket is elérte az influenzajárvány. Másfélszer annyi a beteg, mint múlt héten volt, ezért a tisztifőorvos elrendelte péntektől a látogatási tilalmat a megye valamennyi kórházában. Az orvosok azt mondják, még most sem késő védőoltást kérni.... (a11826 ::feltöltve: 2008-01-31 :: megszólalók: Dr. Haulik László, háziorvos,,;Dr. Papp Erzsébet, vezető főorvos,Járványügyi Osztály, ÁNTSZ Észak-magyarországi Regionális Intézet, )
megnézem a videót  
  bulletEgyüttműködés a biztonságos ivóvíz-ellátásért
Együttműködési megállapodást kötött a MIVÍZ Kft. az Észak-Magyarországi Regionális Vízművek Zrt. – vel az ivóvízellátás biztonságáért. A két évre szóló szerződés szerint az ÉRV évi 2 millió köbméter vizet biztosít Miskolc számára és szükséges e... (a11827 ::feltöltve: 2008-01-31 :: megszólalók: Korózs András,általános igazgató,MIVÍZ Kft;Kovács Zsolt,vezérigazgató,ÉRV Zrt.;Vojtilla László,szolgáltatási igazgató,MIVÍZ Kft. )
megnézem a videót  
  bulletPanelprogram DEMO
Február 1-jén indul az Új Magyarország Lakásfelújítási Program. Az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium által kiírt pályázatok beadási határideje 2008. szeptember 30., illetve október 31. Lakásonként 1,5 milliót lehet költeni, a biztos tá... (a11832 ::feltöltve: 2008-01-31 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletNorris projekt
Lezárult az észak-magyarországi és a kassai régió 2005-ben kezdődött együttműködési projektje, amelynek célja a két régió közös innovációs tevékenységének kialakítása volt. A kétoldalú kapcsolatot biztosító Norris-projekt a gazdasági összefogást segí... (a11828 ::feltöltve: 2008-01-31 :: megszólalók: Nyíri Attila,vezető,Észak-magyarországi Innovációs Ügynökség;Monszpart Zsolt,általános elnökhelyettes,Magyar Innovációs Szövetség;Kuttor Dániel,koordinátor,Norris projekt )
megnézem a videót  
  bulletKamionstop DEMO
Először volt éjszakai kamionstop Miskolcon szerdán éjjel. Ezentúl ugyanis este 8 órától nem mehetnek át a városon a 3-as számú főúton a kamionok. A cél, hogy az érintett zónákban legalább az éjszakai órákban kisebb legyen a környezeti terhelés és a z... (a11833 ::feltöltve: 2008-01-31 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletBűnmegelőzési Tanúsítvány átadás
Átvehették tanúsítványaikat azok a felnőttek, akik részt vettek a Bűnmegelőzési Szabadegyetem előadásain. A Miskolci Egyetem Továbbképző Központja 2004 óta biztosít helyet a bűnmegelőzési oktatásnk.... (a11816 ::feltöltve: 2008-01-31 :: megszólalók: Dobos László,programvezető,ME Felnőttképzési Regionális Központ;Fazekas Erika,szociológus hallgató,Miskolci Egyetem;Daragó Laura,szociológus hallgató,Miskolci Egyetem;Patkó Gyula,rektor,Miskolci Egyetem )
megnézem a videót  
  bulletHassler,Káli
Miskolc polgármesterét látták vendégül a "Hassler Énekegyüttes és barátai" című rendezvénysorozat legutóbbi estjén. Az akusztikus mérnök végzettségű Káli Sándor anekdotáit így ezúttal is zeneművek egészítették ki.... (a11825 ::feltöltve: 2008-01-31 :: megszólalók: Sándor Zoltán,művészeti vezető,Hassler Énekegyüttes;Káli Sándor,polgármester, )
megnézem a videót  
  bulletKocsonyabotrány
Nyolcadik alkalommal rendezik meg a Miskolci Tél – Kocsonyafesztivált, 2008. február 22. és 24. között. Az előkészületek közben érkezett a hír: miskolci rendezvénnyel szinte egy időben, hasonló lebonyolítással rendeznék meg az Első Szegedi Koc... (a11834 ::feltöltve: 2008-01-31 :: megszólalók: Rózsa Edit,fesztiváligazgató,Miskolci Tél - Kocsonyafesztivál )
megnézem a videót  
2008-01-30 20:00
Szerda
Miskolc Ma (híradó :: Ismétlés )
2008-01-30 19:00
Szerda
Miskolc Ma (híradó :: Ismétlés )
2008-01-30 18:00
Szerda
Miskolc Ma (híradó )
bulletMiskolci Egyetem Partnerségi fórum bulletVDSZSZ a sztrájkról bulletKamionstop bulletMSZP sajtótájékoztató bulletSuli-buli bulletJégmászó verseny.
megnézem a teljes műsort
  bulletMiskolci Egyetem Partnerségi fórum
Miskolc technopolisszá fejlesztése érdekében egy sok milliárd forintos támogatással kecsegtető pályázat részleteit ismertette a megyeszékhely kampuszán a város polgármestere és a Miskolci Egyetem rektora. A nagy ívű rekonstrukció érintené az egyetem ... (a11822 ::feltöltve: 2008-01-31 :: megszólalók: Káli Sándor,polgármester,Miskolc;Patkó Gyula,rektor,Miskolci Egyetem )
megnézem a videót  
  bulletVDSZSZ a sztrájkról
Február elsejétől bármikor lehet vasutassztrájk, annak időpontját nem jelentik be előre. Ha megkezdődik a munkabeszüntetést, azzal az utasok is csak a pályaudvarokon szembesülnek majd.... (a11821 ::feltöltve: 2008-01-31 :: megszólalók: Kovács Ferenc,területi ügyvivő,VDSZSZ )
megnézem a videót  
  bulletKamionstop
Szerda este 8 órától nem mehetnek keresztül Miskolcon a 12 tonnától nehezebb kamionok. A cél, hogy az érintett zónákban legalább az éjszakai órákban kisebb legyen a környezeti terhelés és a zajhatás. A forgalmi rend változás minden nap az este nyolc ... (a11819 ::feltöltve: 2008-01-31 :: megszólalók: Stoll Gábor, igazgató, B-A-Z Megyei Közútkezelő Kht.,,;T. Asztalos Ildikó, önkormányzati képviselő, SZDSZ,, )
megnézem a videót  
  bulletMSZP sajtótájékoztató
Az egész társadalom érdeke, hogy minél tovább aktívak maradjanak a munkavállalók, ezért segíteni kell az 50 év felettiek megmaradását a munkaerőpiacon – ez volt a vezető gondolata annak a regionális találkozónak, amelyet az MSZP „Munka vi... (a11812 ::feltöltve: 2008-01-31 :: megszólalók: Csizmár Gábor,államtitkár,Szociális és Munkaügyi Minisztérium;Gúr Nándor,orazággyűlési képviselő, )
megnézem a videót  
  bulletSuli-buli
Suli-buli elnevezéssel már 16. alkalommal rendezik meg Miskolcon a Tankönyv-, Taneszköz Kiállítást és Vásárt. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Pedagógiai Szakmai, Szakszolgálati és Közművelődési Intézmény szervezésében három napon át, péntekig várják az... (a11818 ::feltöltve: 2008-01-31 :: megszólalók: Bodnár Tiborné, pedagógus, Tiszaújvárosi Általános Iskola,,;Kardos István, területi képviselő, Stiefel Eurocart Kft.,,;Regéczi Zoltánné, főszervező, Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Pedagógiai S,, )
megnézem a videót  
  bulletJégmászó verseny.
Mát tíz esztendeje egyéni színfoltja Miskolc város rendezvényeinek a Hámori Jég és Sziklamászó Egyesület által szervezett jégmászó verseny. A szép jubileum köszöntésébe azonban beleszólt az időjárás, így a tervezett verseny ebben az évben is elmarad.... (a11823 ::feltöltve: 2008-01-31 :: megszólalók: Seregi Ernő,ügyvezető,Hámori Jég és Sziklamászó Egyesület )
megnézem a videót  
2008-01-29 20:00
Kedd
Miskolc Ma (híradó :: Ismétlés )

FRISS VIDEOHÍREK

Politikai, közéleti magazin
Helyzetkép 2015-06-10 (00:50:00)
- Ombudsman: súlyosan sérti a szegregátumok lakóinak jogait a Miskolci Önkormányzat - Menekültek: - félmillió menekült érkezhet Európába a nyáron. Magyarországon a Nemzeti konzultációt népszerűsítő plakátokat rongálják. - Ausztria busszal és repülővel küldené vissza az illegális bevándorlókat abba az európai országba, ahol először regisztrálták őket. - Magyarországra tavaly 45 ezer illegális bevándorló érkezett. Idén már az év elő öt hónapjában 50 ezren jöttek. - Biszku-per: - kezdődik minden előről
videó feltöltve: 2015-06-10 19:00:15
16 csapatos lesz az OB I.
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:00:01)
16 csapatos lesz ősztől az E.ON férfi ob I.-es bajnokság. Ezt korábban a Liga javasolta, tegnap pedig a Magyar Vízilabda Szövetség elnöksége rábólintott a tervre. A csapatok a 2016-os, januári belgrádi Európa-bajnokság, valamint az olimpiai felkészülés miatt dolgoztak az élvonalbeli bajnokság lebonyolításának átalakításán. Az új idényben két, nyolcas csoportot alakítanak ki, amik nagyjából azonos erősségűek lesznek. A változtatás már az újonc Miskolcot is érinti és érdekesség, hogy emiatt az a Tatabánya is indulhat az első osztályban, akiknek legyőzése a legfontosabb volt az MVLC-nek, a feljutásért folytatott küzdelmekben.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:52:05
Mindenkit érdekel az új vár
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:13)
Négyszeresére nőtt a diósgyőri vár forgalma a felújítás óta. A miskolciak mellett az ország több pontjáról, és külföldről is érkeznek a várba. A legtöbben emléket is visznek haza az élmény mellett. Azt mondják, már maga az építmény is egyedülálló attrakció.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:51:41
megszólalók: Keresztes Edina,,;Veresné Tar Gabriella,tárlatvezető,

Közbiztonsági fórum az Avason
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:51)
Kábítószeres fiatalokra és részeg randalírozókra panaszkodnak az avasiak. Bár szinte már egyetlen fészekrakó sincs a lakótelepen, a hajléktalanok és a szemetelők még mindig gondot okoznak a környéken. Az Avas Délen tartottak közbiztonsági fórumot tegnap- ahol az is elhangzott, hogy éppen ezért több rendőr és rendész lesz a problémásabb területeken.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:51:38
megszólalók: Glatz Katalin,önkormányzati képviselő,Fidesz-KDNP;Kovács László Csaba,közterület felügyeleti és rendészeti vezető,MÖR;Kiss Gábor,alpolgármester,;06-80-46-00-46,,

Szemétszedés Lyukóban
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:15)
Lyukóban szerencsére olyanok is élnek, akik tenni is akarnak környezetükért. Ma több tonna szemetet szedtek össze a városrészben, de a saját portáikon is lomtalaníthattak a lakosok. A szemétszedést a terület önkormányzati képviselője szervezte.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:50:23
megszólalók: ATMO,,;ATMO,,;ATMO,,;Csikja Vanessza,,;Deák-Bárdos Mihály,,önkormányzati képviselő,, Fidesz-KDNP;ATMO,,

Lyukóban ellenőrzött a hatóság
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:56)
Elhagyott, feltört házak és áramlopások a Lyukóvölgyben- a rendészek és a társhatóságok folyamatosan visszatérnek a helyszínre. A környéken sokan örülnek a hatósági jelenlétnek, amit a miskolci rendészek folytatni is fognak.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:48:47
megszólalók: Atmo:Juhász Róber (nincs felirat)t,,;Juhász Róbert,,;Papp Ferenc,,;Kovács László Csaba,közterület felügyeleti és rendészeti vezető,Miskolci Önkormányzati Rendészet

Nyári diákmunka
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:55)
Sok diák vállal munkát a szünidő alatt. Idén is főként irodákba, hipermarketekbe és termelő cégekhez keresik a fiatal munkaerőt. Az órabérek a munka jellegével változnak. Az alap a minimálbér, de képzettségtől és tapasztalattól függően a diákok akár a minimálbér kétszeresét is megkereshetik. Munkát vállalni a diákmunka közvetítőn keresztül érdemes.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:47:54
megszólalók: Varga Viktória,,;Boros Jenifer,,

Fecske gyűrűzés
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:02:06)
Több fecskét, és fecske fiókát is meggyűrűztek ma a MIVÍZ telephelyén. A Magyar Madártani Egyesület Bükki csoportja szerint 5 év múlva teljesen eltűnhetnek a fecskék Magyarországról. A miskolci vízművek telephelyén azonban csaknem 30 fecskefészek található. De, egy egészen különleges madár is gyűrűt kapott.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:46:57
megszólalók: Pusztai Leó,,;Somoskői Péter,,alelnök,,Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Bütkki helyi csopor;Szabó György,, stratégiai igazgató,,MIVÍZ Kft.

Csődvédelmi törvényjavaslat a családokért
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:00:21)
Több tízezer szegény sorsú családon segíthetne a KDNP törvényjavaslata, melyet ma tárgyalt az országgyűlés. A csődvédelem szerint az adós mentesítést kapna a végrehajtás alól, részleges moratórium kapcsolódik hozzá és az adósság egy részét is elengedhetik. Miskolcon a családsegítő szolgálat segített a kilátástalan helyzetbe került családokon. Az igazgató szerint az új törvény több szempontból is jobb lehet a réginél.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:45:45
megszólalók: Földessy Judit,igazgató,Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény

Ezrek operája a Jégcsarnokban
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:00:23)
A sport és a művészet tökéletesen megfér egymás mellett. Bizonyítja ezt az is, hogy a tavalyi operafesztivál egyik legnépszerűbb programjának, az Ezrek operájának a Jégcsarnok adott otthont. A tér akusztikája annyira optimális a műfajhoz, hogy az Aida után ismét ezt a helyszínt választották. Ezúttal pedig nem csak az Ezrek operája lakja majd be a csarnokot. Az operafesztivál pénteken kezdődik
videó feltöltve: 2015-06-10 18:45:13
megszólalók: Kesselyák Gergely, fesztiváligazgató,BartókPlusz Miskolci Operafesztivál


még több videohír...

Miskolc TV mai műsora

2021-02-27 (Szombat)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!