Miskolc Ma (híradó)

 
Adásba kerül:  
Szerkesztő:  
Videotárban: 20663 db. videó található  

2008-02-27 20:00
Szerda
Miskolc Ma (híradó :: Ismétlés )
2008-02-27 19:00
Szerda
Miskolc Ma (híradó :: Ismétlés )
2008-02-27 18:00
Szerda
Miskolc Ma (híradó )
bulletCivilek pályázata bulletOrszágos Érdekegyeztető Tanács bulletLakossági Fórum Perecesen bulletFIDESZ sajtótáj. bulletAsztalosok bulletSpanyolnátha irodalmi est Turczival bulletDVTK Meccs - HÍR
megnézem a teljes műsort
  bulletCivilek pályázata
Csaknem 7 milliárd forint támogatáshoz juthatnak idén a civil szervezetek a Nemzeti Civil Alapprogram révén. A pályázatok beadási határideje közeleg, ezért az érintettekkel tájékoztató fórumon ismertették a legfontosabb tudnivalókat.... (a12121 ::feltöltve: 2008-02-27 :: megszólalók: Papp Mónika,irodavezető,Civil Szolgáltató Központ;Harsányi Györgyné,,NCA Észak-magyarországi Regionális Kollégium )
megnézem a videót  
  bulletOrszágos Érdekegyeztető Tanács
A munkavállalókat, de az érdekképvíseleteket sem veszi figyelembe a munka törvénykönyvének módosítását célzó szakértői javaslat-mondta miskolci látogatásán Borsik János. Az Autonóm Szakszervezetek Szövetségének elnöke szerint az infláció és az energi... (a12114 ::feltöltve: 2008-02-27 :: megszólalók: Borsik János,elnök,Autonóm Szakszervezetek Szövetsége )
megnézem a videót  
  bulletLakossági Fórum Perecesen
Pereces nehéz helyzetben élő lakói kaphattak tájékoztatást kedden azon a lakossági fórumon, ahová a térség önkormányzati képviselője a rehabilitációs foglalkoztatás, a szociális ellátás és a munka világának szakembereit invitálta meg... (a12126 ::feltöltve: 2008-02-27 :: megszólalók: Török Gábor,,;Bazin Géza,önkormányzati képviselő,Pereces;Pink Józsefné,,;Dudás Ágnes,igazgató,Miskolci Munkaügyi Kirendeltség )
megnézem a videót  
  bulletFIDESZ sajtótáj.
Nyilvános fórumot szervez a FIDESZ március 5-én a közelgő népszavazás előtt vizitdíj, napidíj és a tandíj kérdéseiben. A Pelczné dr. Gaál Ildikó országgyűlési képviselő tájékoztatóján a sajtón keresztül vitára invitálta a miskolci szocialista országg... (a12123 ::feltöltve: 2008-02-27 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletAsztalosok
Asztalos vizsgaremekeket állítottak ki a Diósgyöri Közösségi Házban. A mesterjelöltek olyan bútorokat készítettek, amelyek méltó módon jelképezik a faipari szakma létjogosultságát. A mesterlevél megszerzéséhez azonban még elméleti vizsgát is tenniük... (a12120 ::feltöltve: 2008-02-27 :: megszólalók: Stefán Sándor,mesterjelölt,;Nagy István,elnök,Országos Asztalos és Faipari Szövetség;Tóth József,alelnök,BOKIK )
megnézem a videót  
  bulletSpanyolnátha irodalmi est Turczival
Turczi István költő, szerkesztő, tanár volt a vendége egy irodalmi estnek a Miskolci Művészeti Múzeum Dőry pincéjében. A Szépírók Társasága és Spanyolnátha művészeti hálóterem közös rendezvényén az irodalmárral Berka Attila beszélgetett.... (a12128 ::feltöltve: 2008-02-27 :: megszólalók: Vass Tibor,főszerkesztő,Spanyolnátha internetes irodalmi lap;Turczi István,József Attila-díjas költő, műfordító, )
megnézem a videót  
  bulletDVTK Meccs - HÍR
Híradónk végén sport: Nem sikerült a ligakupa búcsú: DVTK-MTK 1:1. A nem túl magas színvonalú mérkőzésen a jobb mezőnyjátékot nyújtó Diósgyőr Simon góljával szerezte meg a vezetést az első félidőben. Már-már úgy tűnt, hogy meglesz az első tavaszi li... (a12130 ::feltöltve: 2008-02-28 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
2008-02-26 20:00
Kedd
Miskolc Ma (híradó :: Ismétlés )
2008-02-26 19:00
Kedd
Miskolc Ma (híradó :: Ismétlés )
2008-02-26 18:00
Kedd
Miskolc Ma (híradó )
bulletParlamenti felszólalás utáni reakciók bulletGYEK adomány bulletRendőrség évértékelő bulletMosolymozgalom bulletIránytű farsang bulletJégcsarnok felújítás
megnézem a teljes műsort
  bulletParlamenti felszólalás utáni reakciók
Miskolc képviselőtestülete a február 14-i rendkívüli közgyűlésen teljes egyetértésben elfogadta, hogy a Miskolc távfűtésében kulcsszerepet betöltő erőműnek: tulajdonosa lehessen a város. A közgyűlés azonban választ várt a miniszterelnöktől arra, miké... (a12117 ::feltöltve: 2008-02-27 :: megszólalók: Pelczné Dr. Gaál Ildikó,országgyűlési képviselő,FIDESZ MPSZ;Káli Sándor,polgármester, )
megnézem a videót  
  bulletGYEK adomány
Többfunkciós betegőrző monitort adományozott a Miskolc-Tapolca Rotary Klub és alapítványa a Gyermekegészségügyi Központnak. A 816 ezer forintos műszert a Klub jótékonysági báljának bevételéből finanszírozta.... (a12116 ::feltöltve: 2008-02-27 :: megszólalók: Prof. Dr. Barkai László,intézetigazgató,B-A-Z Megyei Kórház, GYEK, Továbbképző Intézet;Csiba Gábor,főigazgató főorvos,B-A-Z Megyei Kórház;Gulyás István,kuratóriumi elnök,Miskolc-Tapolca Rotary Club Alapítvány;Barabás Endre,elnök,Miskolc-Tapolca Rotary Clu )
megnézem a videót  
  bulletRendőrség évértékelő
A hátrányos gazdasági és társadalmi környezet ellenére kiegyensúlyozott maradt megyénk bűnügyi helyzete. Az eredményekhez hozzájárult az önkormányzat, a polgárőrség és a lakosság együttműködése is. Mindez a B-A-Z megyei rendőr-főkapitányság évértékel... (a12113 ::feltöltve: 2008-02-27 :: megszólalók: Vereczkei Csaba,rendőrfőkapitány,B.-A.-Z Megyei Rendőr-főkapitányság;Kökényesi Antal,országos rendőrfőkapitány helyettes,bűnügyi főigazgató,ORFK )
megnézem a videót  
  bulletMosolymozgalom
Minden arra járó embert megöleltek kedden délután a Villanyrendőrnél a Mosolyogj Mozgalom aktivistái. Menj végig úgy az utcán, hogy rámosolyogsz minden szembejövő emberre! Lesz, aki visszamosolyog rád, és lesz, aki kinevet - de mindenképpen szereztél... (a12112 ::feltöltve: 2008-02-27 :: megszólalók: Juhász Imréné Ildikó,,;Kassai Csilla,tag,Mosolyogj Mozgalom )
megnézem a videót  
  bulletIránytű farsang
A farsang a jókedv és a mulatság időszaka, ennek jegyében telt az Avasi Iránytű Szociális Szolgálat nemrég megnyílt 2-es Számú Idősek Klubjának programja is. Az első rendezvény az új épületben a farsangi mulatság volt.... (a12111 ::feltöltve: 2008-02-27 :: megszólalók: Hizsnyik Andrásné,,;Rézműves Gabriella,igazgató,Avasi Iránytű Szociális Szolgálat )
megnézem a videót  
  bulletJégcsarnok felújítás
Felújítás miatt három hétre bezárt a miskolci Jégcsarnok. A hőingadozás, a páratartalom és a szárító rendszer miatt a fa tetőszerkezetet időről időre ellenőrizni kell, ezt a munkát kezdték el a héten a szakemberek.... (a12115 ::feltöltve: 2008-02-27 :: megszólalók: Szatmáry-Antal Tamás,igazgató,Miskolci Városi Sportközpont;Rostás László,építész, )
megnézem a videót  
2008-02-25 19:00
Hétfő
Miskolc Ma (híradó :: Ismétlés )
2008-02-25 18:00
Hétfő
Miskolc Ma (híradó )
bulletVasutas sztrájk bulletInterpelláció - Pelczné Dr. Gáll Ildikó bulletKIKELET akció bulletOlaszliszka DEMO bulletVII.Kamarai Bál bulletKocsonyafesztivál - Záró Nap bulletKocsonyafesztivál utáni takarítás bulletGyógyszertár nyitás DEMO bulletKresz vetélkedő
megnézem a teljes műsort
  bulletVasutas sztrájk
Vasárnap délután bejelentették, éjfélkor elkezdték, majd még aznap délelőtt 9 órakor befejezték a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezetének dolgozói sztrájkjukat. A változatlan célokért küzdő vasutas szakszervezet és a MÁV vezetésének álláspontja ezút... (a12099 ::feltöltve: 2008-02-26 :: megszólalók: Fekete Gáborné,Oroszlány,;Ujj Zsuzsanna,PR manager,Borsod Volán ZRT;Kovács Ferenc,helyi ügyvivő,VDSZSZ )
megnézem a videót  
  bulletInterpelláció - Pelczné Dr. Gáll Ildikó
A MIHŐ Kft. és az MVM Zrt. között kialakult jogvita ügyében interpellált a Parlamentben hétfőn délután Pelczné Gáll Ildikó képviselő, amely vita és gazdasági ügylet valamennyi távfűtéses lakásban élőt érint Miskolcon. A kombinált ciklusú erőmű tulajd... (a12109 ::feltöltve: 2008-02-26 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletKIKELET akció
Február 21-én kezdődött és 6 héten át tart az az ellenőrzéssorozat, amely a "Kikelet" nevet viseli és 8 hatóság vesz részt benne. A fogyasztók biztonságát szolgáló akció apropóját a húsvéti ünnepekhez kapcsolódó, főként élelmiszerekre kiterjedő vásár... (a12097 ::feltöltve: 2008-02-26 :: megszólalók: Tóth Zsuzsanna,kirendeltségvezető,Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság, Miskolci Kirendeltség;Tompa Krisztián,főosztályvezető,APEH Észak-Magyarországi Regionális Igazgatóság )
megnézem a videót  
  bulletOlaszliszka DEMO
Folytatódott az olaszliszkai per tárgyalása, hétfőn a bíróság a védett tanuk vallomásait olvasta fel. A különösen védett tanuk is gyanúsítottak lehetnek az az ügyben, mert ők is jelen voltak a tett helyszínén, és nem akadályozták meg a támadást, vete... (a12105 ::feltöltve: 2008-02-26 :: megszólalók: MTV felvételei,, )
megnézem a videót  
  bulletVII.Kamarai Bál
Minden eddiginél nagyobb érdeklődés kísérte az immár VII. Kamarai bált. 200-nál is többen szórakoztak együtt, és ez alkalommal a vállalkozókon kívül a politikusok is képviseltették magukat a rendezvényen, amely példázta, hogy csak a társadalom szerep... (a12086 ::feltöltve: 2008-02-26 :: megszólalók: Parragh László,elnök,Magyar Kereskedelmi és Iparkamara;Bihall Tamás,elnök,BOKIK;Bátor Tamás,ügyvezető igazgató,Miskolci Operafesztivál Kht. )
megnézem a videót  
  bulletKocsonyafesztivál - Záró Nap
Vasárnap véget ért a Miskolci Tél – VIII. Kocsonya Fesztivál, és ahogyan az előzetes eredmények mutatják, soha nem látott érdeklődés övezte. Az utolsó napon kilátogatóknak is bőven volt része programokban, koncertekben, kocsonyában, és persze b... (a12101 ::feltöltve: 2008-02-26 :: megszólalók: Kiss László,,;Jónás Sándor,polgármester, Tiszacsege, )
megnézem a videót  
  bulletKocsonyafesztivál utáni takarítás
Szerdára az olajfoltok is eltűnnek a belvárosból – ígérik a szervezők. A fesztivál vendégeket kiszolgáló ételes-italos sátrak, rendezvényhelyszínek Miskolc belvárosában voltak felállítva, ami a helyreállítási munkák, tisztítások fontosságát is ... (a12108 ::feltöltve: 2008-02-26 :: megszólalók: Rózsa Edit,fesztiváligazgató,;Veres István,igazgató,Városgazda Kht. )
megnézem a videót  
  bulletGyógyszertár nyitás DEMO
Új patika nyílt Miskolcon, a Búza téren. A betegek védőszentjének, Szent Jánosnak a nevét viseli a gyógyszertár, melynek vezetősége az Aranyszarvas patika hagyományait szeretné folytatni azzal, hogy igyekeznek betegközpontúvá tenni a kiszolgálást. Új... (a12107 ::feltöltve: 2008-02-26 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletKresz vetélkedő
Közlekedésimereti versenyen mérhették össze kresz tudásukat a megye általános iskolásai. A miskolci középdöntőben az iskolai versenyeken legjobban teljesítő negyedik és nyolcadik osztályosai vettek részt, és itt derült ki az is, hogy ki került be az ... (a12103 ::feltöltve: 2008-02-26 :: megszólalók: Dudás Eszter,,;Ráczné Váradi Éva,pedagógus,Szerencsi Általános Iskola;Dr. Lovassyné Németh Mária,r.alezredes,B-A-Z Megyei RFK Közlekedésrendészeti Osztály )
megnézem a videót  
2008-02-23 20:00
Szombat
Miskolc Ma (híradó :: Ismétlés )
2008-02-23 19:00
Szombat
Miskolc Ma (híradó :: Ismétlés )
2008-02-23 18:00
Szombat
Miskolc Ma (híradó )
bulletVIII. Kosonyafesztivál I. nap bulletBuszközlekedés DEMO bulletTurisztikai vendégek bulletAPEH ellenőrzések bulletÁder ,népszavazásról bulletCiprusok előadás bulletOlimpiai vetélkedő bulletKarmesterkurzus HÍR + Lugossy Mária DEMO bulletSzépkorúak Háza farsang
megnézem a teljes műsort
  bulletVIII. Kosonyafesztivál I. nap
Félidejéhez, vagyis második napjához érkezett a VIII. miskolci kocsonyafesztivál, amely talán még sohasem vonzott ennyi érdeklődőt. A tegnapi megnyitó egy békamentéssel indult az Avason, és mondhatjuk, hogy azóta is teljes gőzzel tart.... (a12082 ::feltöltve: 2008-02-25 :: megszólalók: Mátyás Rudolf,kocsonyaőr,;Harcsik Béla,tanszéki mérnök,;Szarka János,,;Markó András,,;Harsányi Kálmánné,, )
megnézem a videót  
  bulletBuszközlekedés DEMO
A programok miatt a belvárost lezárták. Emiatt a buszok más útvonoln járnak, egészen hétfőn hajnalig. Kilenc járatot érint a terelés: a 12-est, a 14-est, a 14H-st, a 22-est, a 34-est, a 35-öst és a 35 É-st, valamint a 38-ast és a 44-es autóbuszt. A V... (a12085 ::feltöltve: 2008-02-25 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletTurisztikai vendégek
Turisztikai szakemberek is részt vesznek idén a Kocsonyafesztiválon. A szervezők célja, hogy az ország számos távoli régiójába is eljusson a miskolci téli fesztivál híre. ... (a12090 ::feltöltve: 2008-02-25 :: megszólalók: Fedor Vilmos, alpolgármester,,;Fülöp Csilla, újságíró Turizmus Panoráma,,;Bárdos István, menedzser,Szerviz Iroda Utazási központ, )
megnézem a videót  
  bulletAPEH ellenőrzések
Összesen 20 milliárd forint az adótartozás régiónkban. 2007-ben mintegy 20 ezer vizsgálatot végzett az APEH, ezek 60 százalékánál, vagyis több mint 12 ezer esetben találtak hiányosságot, szabálytalanságot. Az így kiszabott bírság mintegy 16 milliárd ... (a12083 ::feltöltve: 2008-02-25 :: megszólalók: Tompa Krisztián, főosztályvezető,APEH Észak-magyarországi Regionális Igazgatósága, )
megnézem a videót  
  bulletÁder ,népszavazásról
Már nem az a kérdés,hogy marad-e a vizitdíj vagy sem hanem az,hogy a kormány lehetőséget kap-e annak megemelésére-mondta miskolci látogatásán a népszavazás tétjéről Áder János az országgyűlés alelnöke.A politikus szerint a szocialisták korábbi cáfola... (a12079 ::feltöltve: 2008-02-25 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletCiprusok előadás
Hamarosan megkezdődik a mocsári ciprusok konzerválása. Már csak a jó időt várják. Időközben egyre több elmélet lát napvilágot a fák eredetéről. A legfrisebb információkat, a legújabb kutatások eredményeit ismertették a Miskolci Akadémiai Bizottság s... (a12078 ::feltöltve: 2008-02-25 :: megszólalók: Veres János,kutatásvezető régész, )
megnézem a videót  
  bulletOlimpiai vetélkedő
„Peking téged vár”. Ezzel a címmel hirdettek országos olimpiatörténeti vetélkedőt, amelynek regionális döntőjét szombaton rendezték Miskolcon. A megmérettetésnek a Teleki Tehetséggondozó Kollégium adott otthont. ... (a12089 ::feltöltve: 2008-02-25 :: megszólalók: Daragó Lászlóné, igazgató B.A.Z. megyei Testnevelési és Sportintézet,,;Dömötör Zoltán,elnök, Magyar Olimpiai Bajnokok Klubja,;Brézai Zoltán, sportriporter,, )
megnézem a videót  
  bulletKarmesterkurzus HÍR + Lugossy Mária DEMO
(HÍR) Nagy Zsolt, Párizsban élő világhírű karmester tart növendékeinek mesterkurzust a Miskolci Szimfonikus Zenekar közreműködésével. A tíz karmester-jelölt a Párizsi Konzervatórium tanulója. A kurzus végén gálakoncertet rendeznek, amely február 25-é... (a12091 ::feltöltve: 2008-02-25 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletSzépkorúak Háza farsang
Farsangi mulatságot rendeztek a Szépkorúak Házában. Az idősotthon mindig igyekszik színesíteni az idős emberek minden napjait. Ezúttal pedig nemcsak a bentlakók, hanem az intézmény dolgozói is jelmezt öltöttek.... (a12084 ::feltöltve: 2008-02-25 :: megszólalók: Készítették: Tomorszki Ivett, Makai Tamás,,;Fülöp Gézáné,,;Futó Kálmán, igazgató, Szépkorúak Háza,, )
megnézem a videót  
2008-02-22 20:00
Péntek
Miskolc Ma (híradó :: Ismétlés )

FRISS VIDEOHÍREK

Politikai, közéleti magazin
Helyzetkép 2015-06-10 (00:50:00)
- Ombudsman: súlyosan sérti a szegregátumok lakóinak jogait a Miskolci Önkormányzat - Menekültek: - félmillió menekült érkezhet Európába a nyáron. Magyarországon a Nemzeti konzultációt népszerűsítő plakátokat rongálják. - Ausztria busszal és repülővel küldené vissza az illegális bevándorlókat abba az európai országba, ahol először regisztrálták őket. - Magyarországra tavaly 45 ezer illegális bevándorló érkezett. Idén már az év elő öt hónapjában 50 ezren jöttek. - Biszku-per: - kezdődik minden előről
videó feltöltve: 2015-06-10 19:00:15
16 csapatos lesz az OB I.
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:00:01)
16 csapatos lesz ősztől az E.ON férfi ob I.-es bajnokság. Ezt korábban a Liga javasolta, tegnap pedig a Magyar Vízilabda Szövetség elnöksége rábólintott a tervre. A csapatok a 2016-os, januári belgrádi Európa-bajnokság, valamint az olimpiai felkészülés miatt dolgoztak az élvonalbeli bajnokság lebonyolításának átalakításán. Az új idényben két, nyolcas csoportot alakítanak ki, amik nagyjából azonos erősségűek lesznek. A változtatás már az újonc Miskolcot is érinti és érdekesség, hogy emiatt az a Tatabánya is indulhat az első osztályban, akiknek legyőzése a legfontosabb volt az MVLC-nek, a feljutásért folytatott küzdelmekben.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:52:05
Mindenkit érdekel az új vár
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:13)
Négyszeresére nőtt a diósgyőri vár forgalma a felújítás óta. A miskolciak mellett az ország több pontjáról, és külföldről is érkeznek a várba. A legtöbben emléket is visznek haza az élmény mellett. Azt mondják, már maga az építmény is egyedülálló attrakció.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:51:41
megszólalók: Keresztes Edina,,;Veresné Tar Gabriella,tárlatvezető,

Közbiztonsági fórum az Avason
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:51)
Kábítószeres fiatalokra és részeg randalírozókra panaszkodnak az avasiak. Bár szinte már egyetlen fészekrakó sincs a lakótelepen, a hajléktalanok és a szemetelők még mindig gondot okoznak a környéken. Az Avas Délen tartottak közbiztonsági fórumot tegnap- ahol az is elhangzott, hogy éppen ezért több rendőr és rendész lesz a problémásabb területeken.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:51:38
megszólalók: Glatz Katalin,önkormányzati képviselő,Fidesz-KDNP;Kovács László Csaba,közterület felügyeleti és rendészeti vezető,MÖR;Kiss Gábor,alpolgármester,;06-80-46-00-46,,

Szemétszedés Lyukóban
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:15)
Lyukóban szerencsére olyanok is élnek, akik tenni is akarnak környezetükért. Ma több tonna szemetet szedtek össze a városrészben, de a saját portáikon is lomtalaníthattak a lakosok. A szemétszedést a terület önkormányzati képviselője szervezte.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:50:23
megszólalók: ATMO,,;ATMO,,;ATMO,,;Csikja Vanessza,,;Deák-Bárdos Mihály,,önkormányzati képviselő,, Fidesz-KDNP;ATMO,,

Lyukóban ellenőrzött a hatóság
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:56)
Elhagyott, feltört házak és áramlopások a Lyukóvölgyben- a rendészek és a társhatóságok folyamatosan visszatérnek a helyszínre. A környéken sokan örülnek a hatósági jelenlétnek, amit a miskolci rendészek folytatni is fognak.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:48:47
megszólalók: Atmo:Juhász Róber (nincs felirat)t,,;Juhász Róbert,,;Papp Ferenc,,;Kovács László Csaba,közterület felügyeleti és rendészeti vezető,Miskolci Önkormányzati Rendészet

Nyári diákmunka
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:55)
Sok diák vállal munkát a szünidő alatt. Idén is főként irodákba, hipermarketekbe és termelő cégekhez keresik a fiatal munkaerőt. Az órabérek a munka jellegével változnak. Az alap a minimálbér, de képzettségtől és tapasztalattól függően a diákok akár a minimálbér kétszeresét is megkereshetik. Munkát vállalni a diákmunka közvetítőn keresztül érdemes.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:47:54
megszólalók: Varga Viktória,,;Boros Jenifer,,

Fecske gyűrűzés
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:02:06)
Több fecskét, és fecske fiókát is meggyűrűztek ma a MIVÍZ telephelyén. A Magyar Madártani Egyesület Bükki csoportja szerint 5 év múlva teljesen eltűnhetnek a fecskék Magyarországról. A miskolci vízművek telephelyén azonban csaknem 30 fecskefészek található. De, egy egészen különleges madár is gyűrűt kapott.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:46:57
megszólalók: Pusztai Leó,,;Somoskői Péter,,alelnök,,Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Bütkki helyi csopor;Szabó György,, stratégiai igazgató,,MIVÍZ Kft.

Csődvédelmi törvényjavaslat a családokért
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:00:21)
Több tízezer szegény sorsú családon segíthetne a KDNP törvényjavaslata, melyet ma tárgyalt az országgyűlés. A csődvédelem szerint az adós mentesítést kapna a végrehajtás alól, részleges moratórium kapcsolódik hozzá és az adósság egy részét is elengedhetik. Miskolcon a családsegítő szolgálat segített a kilátástalan helyzetbe került családokon. Az igazgató szerint az új törvény több szempontból is jobb lehet a réginél.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:45:45
megszólalók: Földessy Judit,igazgató,Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény

Ezrek operája a Jégcsarnokban
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:00:23)
A sport és a művészet tökéletesen megfér egymás mellett. Bizonyítja ezt az is, hogy a tavalyi operafesztivál egyik legnépszerűbb programjának, az Ezrek operájának a Jégcsarnok adott otthont. A tér akusztikája annyira optimális a műfajhoz, hogy az Aida után ismét ezt a helyszínt választották. Ezúttal pedig nem csak az Ezrek operája lakja majd be a csarnokot. Az operafesztivál pénteken kezdődik
videó feltöltve: 2015-06-10 18:45:13
megszólalók: Kesselyák Gergely, fesztiváligazgató,BartókPlusz Miskolci Operafesztivál


még több videohír...

Miskolc TV mai műsora

2021-04-13 (Kedd)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!