Miskolc Ma (híradó)

 
Adásba kerül:  
Szerkesztő:  
Videotárban: 20663 db. videó található  

2008-03-04 18:00
Kedd
Miskolc Ma (híradó )
bulletTaxisbaleset bulletHulladékgazdálkodás bulletMAB energetika bulletBOKIK vegyipar bulletKádár Béla előadása bulletNépszavazás tudnivalók bulletMSZP - plakát
megnézem a teljes műsort
  bulletTaxisbaleset
Súlyos közlekedési baleset történt Miskolcon, a Szemere utcán a kora délutáni órákban. Az MVK Rt. menetrendszerinti járata elütött két taxist. Mindketten súlyos sérüléseket szenvedtek. ... (a12192 ::feltöltve: 2008-03-05 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletHulladékgazdálkodás
Új hulladékkezelési programot dolgozott ki az önkormányzat. A cél, hogy tisztább legyen a főutca és környéke. Sűrűbben szállítják majd el a szemetet és újra megvizsgálják a korábban kötött szerződéseket.... (a12186 ::feltöltve: 2008-03-05 :: megszólalók: Kis Péter, ügyvezető igazgató, AVE Miskolc Kft.,,;Veres István, igazgató, Városgazda Kht.,,;Orosz Lajos, alpolgármester,, )
megnézem a videót  
  bulletMAB energetika
A vezetékes energiahordozók árának jövőbeli alakulásáról, a piac liberalizálásának hatásairól és a Nabukkó-Kék Áramlat vezetékek valós jellemzőiről tartott előadást Hegedűs Miklós energetikai szakértő a Miskolci Akadémiai Bizottság székházában. A sza... (a12187 ::feltöltve: 2008-03-05 :: megszólalók: Hegedűs Miklós,ügyvezető igazgató,GKI Energiakutató és Tanácsadó Kft. )
megnézem a videót  
  bulletBOKIK vegyipar
Vegyi anyagokról szóló E.U szabályokról volt szó ... (a12185 ::feltöltve: :: megszólalók: Almási Katalin,vállalkozási igazgató,BÉM Zrt.;Körtvélyessy Gyula,örökös tiszteletbeli főtitkár,Magyar Kémikusok Egyesülete )
 
  bulletKádár Béla előadása
Hazánk gazdasági helyzetéről tartott előadást Kádár Béla közgazdász, a Miskolci Egyetemen. Magyarországon a társadalom évek óta nehezményezi, hogy gazdaságpolitikai okok miatt a növekedési ütem lényegesen elmarad az unió hajdani szocialista országait... (a12196 ::feltöltve: 2008-03-05 :: megszólalók: Dr. Kocziszky György,dékán,Miskolci Egyetem, Gazdaságtudományi Kar;Kádár Béla,közgazdász, tudományos kutató, )
megnézem a videót  
  bulletNépszavazás tudnivalók
Közeleg március 9-e a népszavazás ideje, amikor szerte az országban így Miskolcon is a szavazóurnák elé járulnak a választásra jogosultak. A referendummal kapcsolatos szabályok a helyhatósági illetve az országgyűlési választásokéhoz hasonlóak, de biz... (a12177 ::feltöltve: 2008-03-05 :: megszólalók: Mészáros Miklós,jegyző, )
megnézem a videót  
  bulletMSZP - plakát
Népszavazással kapcsolatos visszaélésekről érkezett hír az MSZP Miskolc városi irodájától. Vasárnapról hétfőre virradó éjszaka Miskolcon a Ládi telep és a Vasgyári temető környékén még a 2006-os választások során használt plakátokat ragasztottak ki, ... (a12197 ::feltöltve: 2008-03-05 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
2008-03-03 19:00
Hétfő
Miskolc Ma (híradó :: Ismétlés )
2008-03-03 18:00
Hétfő
Miskolc Ma (híradó )
bulletVihar után bulletFidesz költségvetésről bulletFórumsorozat kistérségeknek bulletHolokauszt vándorkiállítás bulletÚj Bányamécs koszorúzás, egyesületi tisztújítás bulletKözéleti Egyetem Civileknek bulletKocsonya Bál
megnézem a teljes műsort
  bulletVihar után
Országosan több milliárd forintos kárral számolnak a biztosítók a szombati vihar után. Öt-hat éve nem volt ekkora méretű pusztítás, amit szélvihar okozott. Miskolcot megkímélte, ám sértetlenül városunkat sem hagyta a 100 km/h –s erősségű szélvi... (a12179 ::feltöltve: 2008-03-04 :: megszólalók: Dr. Horváth Gyula, szolgáltatási igazgató, Allianz Hungária Biztosító,, )
megnézem a videót  
  bulletFidesz költségvetésről
Március 6-án ha a képviselők is akarják költségvetési rendeletet alkot a miskolci Közgyűlés.A Fidesz frakció szerint katasztrófális a büdzsé helyzete tetemes a hiány és szinte kezelhetetlen a város adósságállománya.Az ellenzék képviselője a gazdaság ... (a12176 ::feltöltve: 2008-03-04 :: megszólalók: Lenártek András,önkormányzati képviselő,Fidesz )
megnézem a videót  
  bulletFórumsorozat kistérségeknek
Több millió forintra pályázhatnak a kistérségek közművelődési intézményei, alkotóműhelyei, mindazok a közösségek, amelyek a népi hagyományokat ápolják. A kulturális pályázatok beadási határideje hamarosan lejár, erre hívták fel a figyelmet a február... (a12178 ::feltöltve: 2008-03-04 :: megszólalók: Kolostori Gábor, intézményegység-vezető,B-A-Z Megyei Pedagógiai Szakmai, Szakszolgálati és Közművelődési Intézet,;Nébliné Babik Katalin, kulturális csoportvezető, Kulturális és Vendégf,, )
megnézem a videót  
  bulletHolokauszt vándorkiállítás
A holokausztról szervezett vándorkiállítást az Élet Menete Alapítvány a Tiszai pályaudvaron, melynek fő színtere egy vagon, ahol képek idézik a borzalmakat. A tárlatot korabeli egyenruhák, fegyverek és a gőzmozdony jellegzetes hangja teszik még életh... (a12175 ::feltöltve: 2008-03-04 :: megszólalók: Erdős Pálné,,;Jobbágy Anett,,;Novák Ilona,múzeumpedagógus,a tárlat megálmodója )
megnézem a videót  
  bulletÚj Bányamécs koszorúzás, egyesületi tisztújítás
2005-ben ,,Az év miskolci civil szervezete” címet kapta a hajdan volt bányász településrészen, a Perecesen működő Új Bányamécs Baráti Kör. Tagjai a hétvégén tisztújító közgyűlést tartottak, amely alkalmat adott az elődökre való emlékezésre is.... (a12174 ::feltöltve: 2008-03-04 :: megszólalók: Kovács Lóránd,elnök,Új Bányamécs Baráti Kör;Takács Tibor,bizottsági elnök,Új Bányamécs Baráti Kör )
megnézem a videót  
  bulletKözéleti Egyetem Civileknek
Közéleti Egyetem Civileknek elnevezéssel programsorozatot indított a Miskolci Egyetem Kihelyezett Társadalomkutató Központja, és a politológus emlékét őrző Furmann Dávid Alapítvány. A sajóvámosi közösségi ház ad majd otthont a rendezvényeknek, amely... (a12180 ::feltöltve: 2008-03-04 :: megszólalók: Pankucsi Márta, vezető, Kihelyezett Társadalomkutató Központ, Miskolci,, )
megnézem a videót  
  bulletKocsonya Bál
A VIII. Miskolci Tél –kocsonyafesztivál zárásaként, ismét megrendezték a Kocsonyabált a Lillafüredi Palotaszállóban. A báli forgatag díszvendége ebben az esztendőben, az a Geszti Péter volt, aki a vendégségben Miskolcon programsorozat keretében... (a12182 ::feltöltve: 2008-03-04 :: megszólalók: Geszti Péter,,;Varnus Xavér,,;Káli Sándor,polgármester,Miskolc, Megyei Jogú Város )
megnézem a videót  
2008-03-01 20:00
Szombat
Miskolc Ma (híradó :: Ismétlés )
2008-03-01 19:00
Szombat
Miskolc Ma (híradó :: Ismétlés )
2008-03-01 18:00
Szombat
Miskolc Ma (híradó )
bulletOrbán Miskolcon bulletEÜ Lakossági Fórum MSZP bulletPolgári Védelmi Nap bulletÁfonyáskert óvoda bulletÖssznyugdíjasok szövetsége bulletJótékonysági bál Szépkorúak Háza
megnézem a teljes műsort
  bulletOrbán Miskolcon
Miskolcra látogatott Orbán Viktor a FIDESZ Magyar Polgári Szövetség elnöke, egykori miniszterelnök. A politikus rövid ittartózkodása a során a Miskolci Egyetemen találkozott a campus diákjaival, akik kérdéseket is tehettek fel neki, többek között a m... (a12172 ::feltöltve: 2008-03-03 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletEÜ Lakossági Fórum MSZP
Az átláthatóbb és a finanszírozhatóbb Társadalom Biztosításról rendezett fórumot pénteken este az MSZP Miskolc Város és Környéke helyi szervezete. Az ITC székházban tartott eszmecserén Tóth István szakpolitikus kiemelte: az elfogadott törvény lényeg... (a12160 ::feltöltve: 2008-03-03 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletPolgári Védelmi Nap
Március elseje a Polgári Védelem Világnapja. Ebből az alkalomból rendezett ünnepséget a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A rendezvényen az arra érdemesnek talált szakemberek kitüntetéseket vehettek át munkájuk elismerésekén... (a12139 ::feltöltve: 2008-03-03 :: megszólalók: Kohánka István,pv. alezredes,Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság;Kiss István,pv. alezredes,Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság )
megnézem a videót  
  bulletÁfonyáskert óvoda
Fennállásának 30. évfordulóját ünnepli az Áfonyáskert óvoda. Az eltelt három évtized alatt elvégzett munka és az egykori munkatársak előtt egész hetes programsorozattal tiszteleg az avasi intézmény.... (a12165 ::feltöltve: 2008-03-03 :: megszólalók: Bártfainé Gellért Márta,óvodavezető,Áfonyáskert óvoda;Szűcs Erika,alpolgármester,;Kubiczki Dóra,,;Kolozsváriné Farkas Emese,, )
megnézem a videót  
  bulletÖssznyugdíjasok szövetsége
A fiatalokat támogató könyv és ruhagyűjtő akciók mellett a BAZ megyei Össznyugdíjasok Szövetsége egy zenés irodalmi kávéházat is működtet. Itt a művészeti iskolákban tanuló tehetséges pályakezdő ifjak kapnak időről-időre fellépési lehetőséget. A pén... (a12169 ::feltöltve: 2008-03-03 :: megszólalók: Horváthné Pozsonyi Szilvia,elnök,BAZ megyei Össznyugdíjasok Szövetsége;Rőczei Ferencné,hegedűművész, )
megnézem a videót  
  bulletJótékonysági bál Szépkorúak Háza
Báloztak a Szépkorúak Házának dolgozói, partnereik és támogatóik. A mulatság azonban nem csak a szórakozásról, hanem a segítségnyújtásról is szólt. A bevételből ugyanis defibrillátort szeretnének vásárolni az idősek otthonának.... (a12170 ::feltöltve: 2008-03-03 :: megszólalók: Szilágyi Gizella,kuratóriumi elnök,Hirschler Rezső Szociális Közalapítvány;Futó Kálmán,igazgató,Szépkorúak Háza )
megnézem a videót  
2008-02-29 20:00
Péntek
Miskolc Ma (híradó :: Ismétlés )
2008-02-29 19:00
Péntek
Miskolc Ma (híradó :: Ismétlés )
2008-02-29 18:00
Péntek
Miskolc Ma (híradó )
bulletErőmű sajtótájékoztató bulletGazdasági bizottság bulletAvas szálló bulletBodrogköz bulletEgyetem bulletHazai pékség bulletGYEK DEMO bulletFürdőátadás
megnézem a teljes műsort
  bulletErőmű sajtótájékoztató
Miskolc vásárolhatja meg a tatár úti kombinált ciklusú erőművet, ezzel a város saját kezébe veheti távfűtési rendszerét-jelentette be Káli Sándor polgármester. Többhetes huzavona után a többségi tulajdonos MVM Zrt. a szerződésben foglaltaknak megfele... (a12163 ::feltöltve: 2008-03-03 :: megszólalók: Szinay Attila,frakcióvezető,Fidesz;Káli Sándor,polgármester, )
megnézem a videót  
  bulletGazdasági bizottság
A március 6-i közgyűlés szinte minden napirendi pontját érintve ülésezett miskolc megyei jogú város önkormányzatának gazdasági bizottsága. A gazdasági szakemberek az első márciusi közgyűlés talán legfontosabb pontját, Miskolc 2008-ra tervezett költsé... (a12161 ::feltöltve: 2008-03-03 :: megszólalók: Dr. Varga Zoltán,elnök,Gazdasági Bizottság;Juga György,frakcióvezető-helyettes,FIDESZ )
megnézem a videót  
  bulletAvas szálló
Pont kerülhet az Avas szálló felújítása körüli, évek óta tartó huzavona végére. Az önkormányzat jogi és ügyrendi bizottsága ugyanis csütörtöki ülésén közölte, hosszas munka után végre az utolsó akadályt is sikerült elhárítani a munkálatok megkezdése ... (a12162 ::feltöltve: 2008-03-03 :: megszólalók: Szinay Attila,Jogi és Ügyrendi Bizottság,;Mokrai Mihály,elnök,Jogi és Ügyrendi Bizottság;Simon Gábor,belvárosi biztos, )
megnézem a videót  
  bulletBodrogköz
Végéhez érkezett az az európai uniós projekt, melynek a Bodrogköz egységes táj- és vízgazdálkodási rendszerének kialakítása volt a célja. A kezdeményezésen hazánk és Szlovákia közösen dolgozott. A tudósok arra a következtetésre jutottak, hogy a két o... (a12145 ::feltöltve: 2008-03-03 :: megszólalók: Kovács Olivér,környezetvédelmi megbízott,Kassai Kerületi Önkormányzat;Dobos Endre,Projektvezető, )
megnézem a videót  
  bulletEgyetem
„Északkelet Magyarországi beszélgetés az újraiparosításról” címmel vitasorozat indult a Miskolci Egyetemen, ahol első alkalommal a gépgyártás fejlesztéséről, mint a foglalkoztatás növelésének egyik lehetőségéről volt szó. ... (a12140 ::feltöltve: 2008-03-03 :: megszólalók: Dr. Gribovszki László,egyetemi tanár,Gépgyártástechnológiai Tanszék;Dr. Hegyháti József,egykori államtitkár,;Török Antal,ügyvezető,Worker kft. )
megnézem a videót  
  bulletHazai pékség
3,60 a kenyér, 40 fillér a zsömle és a kifli. Ezzel nyitotta meg újra üzletét egy miskolci pékség. A két órán át tartó reklámakció sok száz vásárlót vonzott Diósgyőrbe.... (a12164 ::feltöltve: 2008-03-03 :: megszólalók: Bocsi András,ügyvezető,Hazai Pékség;Bereczki Győző,,;Üveges Jánosné,, )
megnézem a videót  
  bulletGYEK DEMO
Hét és fél kg súlyú egy és két forintost ajándékozott egy miskolci lakos a Gyermekegészségügyi Központnak. Az adományozó az aprókat - amit a leukémiás betegek megsegítésére szánt - egy év alatt gyűjtötte össze. Dr. Nagy Kálmán, osztályvezető főorvo... (a12146 ::feltöltve: 2008-03-03 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletFürdőátadás
A Semmelweis Kórház egyik régi épületrészének felújításával új fürdővel gazdagodott a város. Az új beruházással - amelyet egészségesek és betegek is felkereshetnek - bővült a miskolci fürdőkínálat.... (a12147 ::feltöltve: 2008-03-03 :: megszólalók: Robert Lyons,igazgató,Európai KAQUN System;Kóka Lajos,tulajdonos,Miskolci KAQUN Klub )
megnézem a videót  
2008-02-28 20:00
Csütörtök
Miskolc Ma (híradó :: Ismétlés )
2008-02-28 19:00
Csütörtök
Miskolc Ma (híradó :: Ismétlés )
2008-02-28 18:00
Csütörtök
Miskolc Ma (híradó )
bulletMSZP Költségvetés bulletPanelprogram bulletMSZp fórum bulletMVK Z.r.t jegyellenőrzés bulletGyermekkorú bűnözők - konferencia bulletHalljuk egymást bulletKocsonytakarítás bulletHalálos baleset bulletDVTK demo
megnézem a teljes műsort
  bulletMSZP Költségvetés
A március 6-i Közgyűlésen-hogy milyen támogatottsággal még nem tudni de várhatóan költségvetési rendeletet alkot Miskolc Önkormányzata.A napirendek között olyanok is szerepelnek amelyek a panelprogramon túl még több lehetőséget biztosítanak a lakásai... (a12135 ::feltöltve: 2008-02-28 :: megszólalók: Szebeni Péter,önkormányzati képviselő, )
megnézem a videót  
  bulletPanelprogram
2008-ban is folytatódik a panelprogram Miskolcon. A klasszikus felújításon kívül elindul az Öko-Program és a termofor kémények korszerűsítése is. A március 6-i közgyűlés napirendi pontjai között lesz az egycsatornás gyűjtőkémények és az energiatakaré... (a12124 ::feltöltve: 2008-02-28 :: megszólalók: Tompa Sándor,önkormányzati biztos,miskolci panelprogram;Tanka Sándor,műszaki igazgatóhelyettes,Miskolci Hőszolgáltató Kft. )
megnézem a videót  
  bulletMSZp fórum
Mint arról szerdai adásunkban már beszámoltunk, Pelczné Dr. Gáll Ildikó a Fidesz alelnöke, országgyűlési képviselője nyilvános vitafórumra invitálta a népszavazással kapcsolatos kérdésekben Miskolc szocialista országgyűlési képviselőit. Az érintettek... (a12141 ::feltöltve: 2008-02-28 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletMVK Z.r.t jegyellenőrzés
Hatékony volt a rendőrség és az MVK ZRt. együttműködése.Mintegy féléven át közösen szűrték ki a jegy illetve bérlet nélkül utazókat és azokat is akik hamis adatokat diktálnak be az ellenőrzéskor.Tájékoztattak a cégnél arról is,hogy négy vonalon kísér... (a12131 ::feltöltve: 2008-02-28 :: megszólalók: Juhász Péter,közrendvédelmi osztályvezető,Miskolci Rendőrkapitányság;Braun Csaba,marketing osztályvezető,MVK ZRt. )
megnézem a videót  
  bulletGyermekkorú bűnözők - konferencia
Körülbelül négyszáz gyermekkorú bűnelkövetőről tudnak a borsodi rendőrök. A 14 alatti gyerekek legtöbbször vagyon elleni bűncselekményeket követnek el. Először. Aztán egyre súlyosabb ügyekbe keverednek. Ez a rendőrök és gyermekvédelmi szakemberek tap... (a12136 ::feltöltve: 2008-02-28 :: megszólalók: Dudás Péter, alezredes, B-A-Z Megyei RFK Bűnmegelőzési Osztály,,;Dr. Dobosné Vörös Eleonóra, vezető,Miskolci Gyermekvédelmi Központ Fruska Módszertani Gyermekotthon, )
megnézem a videót  
  bulletHalljuk egymást
Halljuk-értjük egymást –ezzel a címmel rendezett konferenciát Miskolcon a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége. A rendezvény célja az volt, hogy rávilágítson a hallássérült emberek problémáira. ... (a12142 ::feltöltve: 2008-02-28 :: megszólalók: Kósa Ádám,elnök,Siketek és Nagyothallók Egyesülete;Tóth Józsefné,iroda vezető,Esélyek Háza )
megnézem a videót  
  bulletKocsonytakarítás
Még mindig tart a hatalmas tömeget vonzó Kocsonyafesztivál utáni nagytakarítás.Erre szükség is van mert a nagyszabású rendezvény lebonyolítását fogadó belvárosban hátra vannak még az útfelületek megtisztítása.Ma nagy hatékonyságú takarítógépeket vonu... (a12132 ::feltöltve: 2008-02-28 :: megszólalók: Veres István,igazgató,Városgazda Kht:;Rózsa Edit,Fesztiváligazgató, )
megnézem a videót  
  bulletHalálos baleset
Halálos közúti baleset történt csütörtökön a kora esti órákban a Győri kapuban, a Gyula utca sarkán. Ezen az útszakaszon közlekedett személygépkocsijával egy 71 éves helyi lakos. A BAZ megyei Rendőrfőkapitányság Kommunikációs irodájától kapott tájéko... (a12137 ::feltöltve: 2008-02-28 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletDVTK demo
Szerdán délután a médiában megjelent híradásokkal kapcsolatban, amelyek a napokban nyilvánosságra került nagy értékű csalássorozattal összefüggésbe hozzák a DVTK-t, a klub a következő sajtóközleményt jelentette meg: A Nemzeti Nyomozóiroda február 2... (a12134 ::feltöltve: 2008-02-28 :: megszólalók: )
megnézem a videót  

FRISS VIDEOHÍREK

Politikai, közéleti magazin
Helyzetkép 2015-06-10 (00:50:00)
- Ombudsman: súlyosan sérti a szegregátumok lakóinak jogait a Miskolci Önkormányzat - Menekültek: - félmillió menekült érkezhet Európába a nyáron. Magyarországon a Nemzeti konzultációt népszerűsítő plakátokat rongálják. - Ausztria busszal és repülővel küldené vissza az illegális bevándorlókat abba az európai országba, ahol először regisztrálták őket. - Magyarországra tavaly 45 ezer illegális bevándorló érkezett. Idén már az év elő öt hónapjában 50 ezren jöttek. - Biszku-per: - kezdődik minden előről
videó feltöltve: 2015-06-10 19:00:15
16 csapatos lesz az OB I.
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:00:01)
16 csapatos lesz ősztől az E.ON férfi ob I.-es bajnokság. Ezt korábban a Liga javasolta, tegnap pedig a Magyar Vízilabda Szövetség elnöksége rábólintott a tervre. A csapatok a 2016-os, januári belgrádi Európa-bajnokság, valamint az olimpiai felkészülés miatt dolgoztak az élvonalbeli bajnokság lebonyolításának átalakításán. Az új idényben két, nyolcas csoportot alakítanak ki, amik nagyjából azonos erősségűek lesznek. A változtatás már az újonc Miskolcot is érinti és érdekesség, hogy emiatt az a Tatabánya is indulhat az első osztályban, akiknek legyőzése a legfontosabb volt az MVLC-nek, a feljutásért folytatott küzdelmekben.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:52:05
Mindenkit érdekel az új vár
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:13)
Négyszeresére nőtt a diósgyőri vár forgalma a felújítás óta. A miskolciak mellett az ország több pontjáról, és külföldről is érkeznek a várba. A legtöbben emléket is visznek haza az élmény mellett. Azt mondják, már maga az építmény is egyedülálló attrakció.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:51:41
megszólalók: Keresztes Edina,,;Veresné Tar Gabriella,tárlatvezető,

Közbiztonsági fórum az Avason
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:51)
Kábítószeres fiatalokra és részeg randalírozókra panaszkodnak az avasiak. Bár szinte már egyetlen fészekrakó sincs a lakótelepen, a hajléktalanok és a szemetelők még mindig gondot okoznak a környéken. Az Avas Délen tartottak közbiztonsági fórumot tegnap- ahol az is elhangzott, hogy éppen ezért több rendőr és rendész lesz a problémásabb területeken.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:51:38
megszólalók: Glatz Katalin,önkormányzati képviselő,Fidesz-KDNP;Kovács László Csaba,közterület felügyeleti és rendészeti vezető,MÖR;Kiss Gábor,alpolgármester,;06-80-46-00-46,,

Szemétszedés Lyukóban
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:15)
Lyukóban szerencsére olyanok is élnek, akik tenni is akarnak környezetükért. Ma több tonna szemetet szedtek össze a városrészben, de a saját portáikon is lomtalaníthattak a lakosok. A szemétszedést a terület önkormányzati képviselője szervezte.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:50:23
megszólalók: ATMO,,;ATMO,,;ATMO,,;Csikja Vanessza,,;Deák-Bárdos Mihály,,önkormányzati képviselő,, Fidesz-KDNP;ATMO,,

Lyukóban ellenőrzött a hatóság
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:56)
Elhagyott, feltört házak és áramlopások a Lyukóvölgyben- a rendészek és a társhatóságok folyamatosan visszatérnek a helyszínre. A környéken sokan örülnek a hatósági jelenlétnek, amit a miskolci rendészek folytatni is fognak.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:48:47
megszólalók: Atmo:Juhász Róber (nincs felirat)t,,;Juhász Róbert,,;Papp Ferenc,,;Kovács László Csaba,közterület felügyeleti és rendészeti vezető,Miskolci Önkormányzati Rendészet

Nyári diákmunka
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:55)
Sok diák vállal munkát a szünidő alatt. Idén is főként irodákba, hipermarketekbe és termelő cégekhez keresik a fiatal munkaerőt. Az órabérek a munka jellegével változnak. Az alap a minimálbér, de képzettségtől és tapasztalattól függően a diákok akár a minimálbér kétszeresét is megkereshetik. Munkát vállalni a diákmunka közvetítőn keresztül érdemes.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:47:54
megszólalók: Varga Viktória,,;Boros Jenifer,,

Fecske gyűrűzés
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:02:06)
Több fecskét, és fecske fiókát is meggyűrűztek ma a MIVÍZ telephelyén. A Magyar Madártani Egyesület Bükki csoportja szerint 5 év múlva teljesen eltűnhetnek a fecskék Magyarországról. A miskolci vízművek telephelyén azonban csaknem 30 fecskefészek található. De, egy egészen különleges madár is gyűrűt kapott.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:46:57
megszólalók: Pusztai Leó,,;Somoskői Péter,,alelnök,,Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Bütkki helyi csopor;Szabó György,, stratégiai igazgató,,MIVÍZ Kft.

Csődvédelmi törvényjavaslat a családokért
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:00:21)
Több tízezer szegény sorsú családon segíthetne a KDNP törvényjavaslata, melyet ma tárgyalt az országgyűlés. A csődvédelem szerint az adós mentesítést kapna a végrehajtás alól, részleges moratórium kapcsolódik hozzá és az adósság egy részét is elengedhetik. Miskolcon a családsegítő szolgálat segített a kilátástalan helyzetbe került családokon. Az igazgató szerint az új törvény több szempontból is jobb lehet a réginél.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:45:45
megszólalók: Földessy Judit,igazgató,Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény

Ezrek operája a Jégcsarnokban
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:00:23)
A sport és a művészet tökéletesen megfér egymás mellett. Bizonyítja ezt az is, hogy a tavalyi operafesztivál egyik legnépszerűbb programjának, az Ezrek operájának a Jégcsarnok adott otthont. A tér akusztikája annyira optimális a műfajhoz, hogy az Aida után ismét ezt a helyszínt választották. Ezúttal pedig nem csak az Ezrek operája lakja majd be a csarnokot. Az operafesztivál pénteken kezdődik
videó feltöltve: 2015-06-10 18:45:13
megszólalók: Kesselyák Gergely, fesztiváligazgató,BartókPlusz Miskolci Operafesztivál


még több videohír...

Miskolc TV mai műsora

2021-04-13 (Kedd)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!