Miskolc Ma (híradó)

 
Adásba kerül:  
Szerkesztő:  
Videotárban: 20663 db. videó található  

2008-02-13 18:00
Szerda
Miskolc Ma (híradó )
bulletKocsonyavendégség bulletVandalizmus a Hősök terén bulletTraumatológiai kongresszus bulletLáthatósági szimulátor bulletMINŐIES előadás bulletLCD tévék a buszokon
megnézem a teljes műsort
  bulletKocsonyavendégség
A sajtó országos képviselőit és a Magyar Turizmus Zrt. igazgatóját látták vendégül a kocsonyafesztivál szervezői szerdán Miskolcon. A fővárosi küldöttség rövid sétán ismerkedett meg a borsodi megyeszékhellyel, majd megkóstolhatták a miskolci perecet,... (a11962 ::feltöltve: 2008-02-14 :: megszólalók: Káli Sándor,polgármester,;Róna Iván,vezérigazgató,Magyar Turizmus Zrt.;Fedor Vilmos,alpolgármester, )
megnézem a videót  
  bulletVandalizmus a Hősök terén
Többszázezer forintos kárt okoztak a vandálok a Hősök terén. Az öt fős csoportot a rendőrök elfogták. Egyre több az ilyen eset városunkban, ezért az önkormányzat szigorúbb, határozottabb fellépést ígér a vandalizmussal szemben.... (a11960 ::feltöltve: 2008-02-14 :: megszólalók: Nyírő Pál, közbiztonsági tanácsok,,;Veres István, igazgató, Városgazda Kht.,, )
megnézem a videót  
  bulletTraumatológiai kongresszus
Műhelygyakorlattal egybekötött ,az emberi csontok törésének kezelésére kiterjedő háromnapos kurzust tartanak a Palotaszállóban.bA traumatológusok ismerkedtek azokkal az eljárásokal is, amelyekkel nagyobb hatékonysággal előzhetők meg a műtétek utáni k... (a11958 ::feltöltve: 2008-02-14 :: megszólalók: Kazacsay Ferenc,osztályvezető főorvos,Traumatológiai Osztály B.-A.-Z Megyei Kórház;Skórán László,ortopéd traumatológus,B.-A.-Z Megyei Kórház )
megnézem a videót  
  bulletLáthatósági szimulátor
Úgynevezett láthatósági szimulátort készíttetett a megyei Közlekedésbiztonsági Alapítvány. A berendezéssel igazolható,hogy este az autós számára mennyire észrevehetetlen a fényvisszaverő nélkül, az út szélén haladó gyalogos vagy kerékpáros. A berende... (a11959 ::feltöltve: 2008-02-14 :: megszólalók: Bikki János,kuratórium elnöke,B.-A.-Z megyei Közlekedésbiztonsági Alapítvány;Szilágyi Ferenc,titkár,B.-A.-Z megyei Közlekedésbiztonsági Alapítvány )
megnézem a videót  
  bulletMINŐIES előadás
Minden hónap második keddjén kerekasztal-beszélgetést tart a MINŐIES Alapítvány. A legutóbbi előadás témája a nők szerepe a globális környezeti folyamatokban, vagyis hogy a hétköznapokban hogyan valósítható meg a környezetvédelem.... (a11957 ::feltöltve: 2008-02-14 :: megszólalók: Matiscsákné dr. Lizák Marianna,titkár,MINŐIES Alapítvány;F. Nagy Zsuzsanna,programvezető,Ökológiai Intézet a Fenntartható Fejlődésért Alapítvány )
megnézem a videót  
  bulletLCD tévék a buszokon
A Volán buszjáratok után már a Miskolc városi Közlekedési Vállalat járművein is olvashat az utazóközönség közérdekű információkat, reklámokat, az utazási időhöz igazított idejű kisfilmeket sugárzó kijelzőkön. A Miskolc Holding érdekeltségébe tartozó ... (a11964 ::feltöltve: 2008-02-14 :: megszólalók: Szívós Judit,kommunikációs vezető,Miskolc Holding Zrt.;Bolobás Imre,ügyvezető,New Age Design Kft. )
megnézem a videót  
2008-02-12 20:00
Kedd
Miskolc Ma (híradó :: Ismétlés )
2008-02-12 19:00
Kedd
Miskolc Ma (híradó :: Ismétlés )
2008-02-12 18:00
Kedd
Miskolc Ma (híradó )
bulletMegszavazták a tb-törvényt bulletKiderült ki vádolta meg csalással az SZDSZ-t bulletFelvételi határidő bulletVállalkozó munkanélküliek bulletElszállították a szemetet a Gizella utcából bulletWaldorf nyílt napok bulletNépművészeti kiállítás
megnézem a teljes műsort
  bulletMegszavazták a tb-törvényt
Hétfőn este megszavazta az Országgyűlés a társadalombiztosításról szóló törvényt, amely 2009 február elsejétől lép majd életbe. Az elfogadott változásokkal a kormánypárti képviselők szerint olyan szereplők kerülnek a magyar egészségügybe, akik mind a... (a11954 ::feltöltve: 2008-02-12 :: megszólalók: Szűcs Erika,alpolgármester,;Nagy Kálmán,országgyűlési képviselő,KDNP )
megnézem a videót  
  bulletKiderült ki vádolta meg csalással az SZDSZ-t
Kiderült ki vádolta meg csalással az SZDSZ-t. Köteles Péter vállalkozó, korábbi miskolci önkormányzati képviselő jelölt önként fedte fel magát. Az egyik televíziós műsorban azt állította, hogy manipulálták a szabaddemokraták tavalyi elnökválasztását.... (a11952 ::feltöltve: 2008-02-12 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletFelvételi határidő
Február 15-én éjfélig lehet jelentkezni a felsőoktatási intézményekbe, tehát még három napja van a diákoknak, hogy eldöntsék, hol szeretnének továbbtanulni. Tavaly összesen 150 ezren töltöttek ki jelentkezési lapot. ... (a11944 ::feltöltve: 2008-02-12 :: megszólalók: Sélley Torda,,;Gulyás Noémi,,;Kalmár Elena,,;Hubay Marci,,;dr. Szűcs István,tanulmányi rektorhelyettes,Miskolci Egyetem )
megnézem a videót  
  bulletVállalkozó munkanélküliek
Cégek segíthetik jövőben a munkanélkülieket, mégpedig abban, hogy vállalkozók legyene. A pályázatot az Országos Foglalkoztatási Közalapítvány hirdette meg. Nem először. Tavaly azonban kevesen érdeklődtek, holott a programra idén is csaknem 110 milió... (a11943 ::feltöltve: 2008-02-12 :: megszólalók: Gyarmathi Mihály,programvezető,Észak-Magyarországi Régió OFA-ROP Hálózat )
megnézem a videót  
  bulletElszállították a szemetet a Gizella utcából
Elszállították a szemetet a Gizella utcából. Stábunk hétfőn járt a helyszínen és mutatta be az áldatlan állapotot, amelyben a környéken élők élnek. A lakók hosszú idő óta arra panaszkodnak, hogy hiába tisztítják meg a területet, a szemét mindig újrat... (a11955 ::feltöltve: 2008-02-12 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletWaldorf nyílt napok
Intézményének bemutatására nyílt napott tartott ma a Hámori Waldorf Általános Iskola Gimnázium és Alapfokú Művészeti iskola azzal a szándékkal,hogy pedagógiai módszerreikkel a hétköznapokon, a tanórákon ismertessék meg a szülőket .... (a11942 ::feltöltve: 2008-02-12 :: megszólalók: Sűrű Barbara,,;Szabóné Pásztor Ildikó,,;Dávidné Csontos Hedvig,pedagógus,Hámori Waldorf Iskola )
megnézem a videót  
  bulletNépművészeti kiállítás
Füzér Béláné hímző népi iparművész, műgyűjtő hagyatékából nyitottak kiállítást a Diósgyőri Kézműves Alkotóházban. A tárlat, - melynek anyagát az alkotó lánya adományozta az Fügedi Márta Népművészeti Egyesületnek - február 24-ig kedden, szerdán, szomb... (a11951 ::feltöltve: 2008-02-12 :: megszólalók: Molnárné Forray Marianna,elnök,Fügedi Márta Némpűvészeti Egyesület )
megnézem a videót  
2008-02-11 19:00
Hétfő
Miskolc Ma (híradó :: Ismétlés )
2008-02-11 18:00
Hétfő
Miskolc Ma (híradó )
bulletHPV bulletLeader Program bulletGizella utca - szemétkupac bulletPedagógusok Szakszervezet bulletVPOP - termékdíj bulletKocsonyaséta
megnézem a teljes műsort
  bulletHPV
A közelmúltban a humán papilloma vírus vakcina esetleges mellékhatásáról félreérthető hírek jelentek meg. Az Európai Unióban eddig egy osztrák és egy német halálesetet jelentettek, de egyik esetben sem igazolódott ok-okozati összefüggés a beadott véd... (a11938 ::feltöltve: 2008-02-12 :: megszólalók: dr. Lőkös Béla,szülész-nőgyógyász főorvos,Miskolci Egészségügyi Központ;dr. Hardonyi András,osztályvezető főorvos,Miskolci Egészségügyi Központ )
megnézem a videót  
  bulletLeader Program
A miskolci Tér-Kép egyesület épületében, vidékfejlesztéssel kapcsolatos kerekasztal beszélgetésre ültek össze a roma szervezetek, hogy a Leader program egyes akciócsoportjainak helyzetfelmérésébe bekerüljenek, a helyi romák problémái, és ezáltal a sz... (a11926 ::feltöltve: 2008-02-12 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletGizella utca - szemétkupac
Egyik nap elszállítják, másik nap újratermelődik a szemét a Gizella utcában. Az illegális lerakót évek óta nem tudják felszámolni. A szemétszállító cég és a Városgazda Kht. sem találja a megoldást. A lakók panaszkodnak, akik több konténert, térfigyel... (a11940 ::feltöltve: 2008-02-12 :: megszólalók: Veres István, igazgató, Városgazda Kht.,,;Büdiné Vörösmarty Klára,,;Kis Péter, ügyvezető igazgató, AVE Miskolc Kft.,, )
megnézem a videót  
  bulletPedagógusok Szakszervezet
Segít a munka nélkülivé vált pedagógusokon a Pedagógusok Szakszervezete.A Munkaügyi Központtal és a Budapesti Kommunikációs Főiskolával együttműködve átképzési programot indítottak számukra de a tartósan állás nélkül maradottakról sem feledkeztek meg... (a11933 ::feltöltve: 2008-02-12 :: megszólalók: Kovácsné Pogány Lenke,titkár,Pedagógusok Szakszervezete )
megnézem a videót  
  bulletVPOP - termékdíj
A Vám- és Pénzügyőrséghez került a környezetvédelmi termékdíj bevallás 2008. január 1-től. Az eljárási szabályok változásáról tartott tájékoztatót a vállalkozók számára a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara.... (a11935 ::feltöltve: 2008-02-12 :: megszólalók: Nagy László,cégtulajdonos,;Szilágyiné Baán Anna,titkár,Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara )
megnézem a videót  
  bulletKocsonyaséta
Északi séta az egészségért –ez volt a mottója a kocsonyafesztivál egyik elő-rendezvényének, amelyet szombaton tartottak a belvárosban. A mini-túrán egészségesek és kerekesszékesek együtt tettek egy kört a Szinva terasztól a Városház téren át vi... (a11939 ::feltöltve: 2008-02-12 :: megszólalók: Orbánné Zsuzsa,,;Rózsa Edit,fesztiváligazgató, )
megnézem a videót  
2008-02-09 20:00
Szombat
Miskolc Ma (híradó :: Ismétlés )
2008-02-09 19:00
Szombat
Miskolc Ma (híradó :: Ismétlés )
2008-02-09 18:00
Szombat
Miskolc Ma (híradó )
bulletPolgárőrök bulletSZDSZ népszavazás bulletBetegek Világnapja bulletClub Miskolc bullet(M)érték-öt világhírű fotóművész kiállítása bulletDiósgyőri disznótoros bulletDVTK edzőmérkőzés
megnézem a teljes műsort
  bulletPolgárőrök
Kitartó munkával többezer szogálatban töltött órával kiemelkedő évet zártak a miskolci polgárőrök-hangzott el a Bűnmegelőzési Centrum Közhasznú Polgári Egyesület 2007-et értékelő beszámoló közgyűlésén.A polgárőrök önkéntesen ellenszolgáltatás nélkül ... (a11916 ::feltöltve: 2008-02-11 :: megszólalók: Cseh László,elnök,Bűnmegelőzési Centrum Kh.Polgárőr Egyesület;Csóra György,elnök,B.-A.-Z Megyei Polgárőr Szövetség;Nyírő Pál,közbiztonsági tanácsnok, )
megnézem a videót  
  bulletSZDSZ népszavazás
Pénteken este a liberális színházba látogatott el a liberális párt parlamenti frakcióvezető helyettese. Az SZDSZ országos kampányának miskolci állomásán a március 9.-én esedékes népszavazással kapcsolatban visszatérő elemként hangzott el: az ingyenes... (a11930 ::feltöltve: 2008-02-11 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletBetegek Világnapja
Harmadik alkalommal tartottak Istentiszteletet, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei kórház kápolnájában, a Betegek Világnapja alkalmából, ezúttal a református és az evangélikus egyház hívei.... (a11925 ::feltöltve: 2008-02-11 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletClub Miskolc
Pénteken délután nyitotta meg kapuit a Miskolc és Környéke Fiataljaiért Egyesület „Club Miskolc” elnevezésű ifjúsági közösségi terét. Az egy éve működő szervezet nevéhez számos kulturális rendezvény fűződik, mostantól azonban már saját kl... (a11917 ::feltöltve: 2008-02-11 :: megszólalók: Tóth Gergely,elnök,Miskolc és Környéke Fiataljaiért Egyesület;Káli Sándor,polgármester,;Ilkó Ágota,,;Bacsó Dorián,, )
megnézem a videót  
  bullet(M)érték-öt világhírű fotóművész kiállítása
A hazai fotográfia történetének egyik legnagyobb jelentőségű kiállítása nyílt meg Miskolcon. Pécs, Debrecen és Szeged után mutatják be a Rákóczi Házban az anyagot, amely eddig soha nem látott módon tekinti át a világ legismertebb fotóművészei közé so... (a11918 ::feltöltve: 2008-02-11 :: megszólalók: Levényi Attila,társszervező, )
megnézem a videót  
  bulletDiósgyőri disznótoros
Frissen sült hurkával, kolbásszal és pecsenyével várták az első diósgyőri disznótoros mulatságok szervezői a városrészben élőket. A hagyományteremtő szándékkal megrendezett disznóölésen volt házisavanyúság-verseny, orjaleves, és nem maradt el a szoká... (a11924 ::feltöltve: 2008-02-11 :: megszólalók: Krompaszi Gyula,,;Siegel János,,;Szinay Attila,önkormányzati képviselő, szervező, )
megnézem a videót  
  bulletDVTK edzőmérkőzés
2008-as első tétmérkőzésére, a február 16.-án rajtoló Ligakupa sorozatra készülve újabb edzőmérkőzést játszott a Diósgyőr. A DVTK szombaton délben Rimaszombat együttesét fogadta és az élénk érdeklődés mellett zajló találkozón, beinduló gólgyártásának... (a11928 ::feltöltve: 2008-02-11 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
2008-02-08 20:00
Péntek
Miskolc Ma (híradó :: Ismétlés )
2008-02-08 19:00
Péntek
Miskolc Ma (híradó :: Ismétlés )
2008-02-08 18:00
Péntek
Miskolc Ma (híradó )
bulletSzökés bulletMÁV sztrájk bulletApeh bulletMITISZK bulletBéKaland bulletCine-fest
megnézem a teljes műsort
  bulletSzökés
Összebilincselt kézzel szökött meg az Avasi Rendőrőrsről csütörtökön este egy fogoly. A rendőrök mintegy két óra leforgása alatt, otthonától néhány száz méterre fogták el a 18 éves elkövetőt.... (a11906 ::feltöltve: 2008-02-11 :: megszólalók: Gaskó Bertalan,szóvivő,Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság )
megnézem a videót  
  bulletMÁV sztrájk
Csütörtök délben felfüggesztette a határozatlan idejű sztrájkot a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete, így pénteken kora reggeltől már helyreállt a menetrendszerinti vasúti közlekedés is. A MÁV és a szakszervezeti tömörülés közötti tárgyalások tová... (a11907 ::feltöltve: 2008-02-11 :: megszólalók: Farkasfalvi Vilmos,vezető ügyvivő,VDSZSZ;Pető Vajk,, )
megnézem a videót  
  bulletApeh
Az egyéni vállalkozóknak és az áfa fizetésére kötelezett magánszemélyeknek február 15-ig kell elkészíteniük adóbevallásukat. Akik ebbe a körbe tartoznak, azok egy változással találkoznak, megjelenik ugyanis a minimum jövedelem fogalma. Ennek bevezet... (a11908 ::feltöltve: 2008-02-11 :: megszólalók: Tóth István Ferenc,sajtóreferens,Apeh BAZ megyei igazgatósága;Buday László,könyvelő, )
megnézem a videót  
  bulletMITISZK
A szakképzés megújításának elengedhetetlen feltétele a legmodernebb technikai eszközök használata. Alkalmazásuk nagy felkészültséget kíván amelyet a Térségi Integrált Szakképző Központokban sajátíthatnak el a diákok. A közelmúltban nyílt miskolci int... (a11905 ::feltöltve: 2008-02-11 :: megszólalók: Lanszki Péter,,;Bene Csaba,gyakorlati oktatás vezető,Eötvös József Gimnázium és Szakközépiskola;Szabó József,ügyvezető,MITISZK )
megnézem a videót  
  bulletBéKaland
Békabrekegéstől és kuruttyolástól volt hangos pénteken délután a szirmabesenyői Művelődési Ház és környéke. Itt rendezték ugyanis a Miskolci Kocsonyafesztivál „Békaland” elnevezésű játékos vetélkedőjének elődöntőjét. A játék célja, hogy f... (a11910 ::feltöltve: 2008-02-11 :: megszólalók: Juhászné Molnár Mária, igazgató,szirmabesenyői Szinyei-Merse Pál Általános Iskola;Rózsa Edit,fesztiváligazgató,;Hunyadi Regina,, )
megnézem a videót  
  bulletCine-fest
Ötödik alkalommal rendezik meg idén Miskolcon a Fiatal Filmesek Nemzetközi Fesztiválját. A szeptember közepén kezdődő, egyhetes jubileumi CineFestre számos újdonsággal készülnek a szervezők. A programokról és a jelentkezés feltételeiről a budapesti 3... (a11909 ::feltöltve: 2008-02-11 :: megszólalók: Bíró Tibor,fesztiváligazgató,Fiatal Filmesek Fesztiválja )
megnézem a videót  

FRISS VIDEOHÍREK

Politikai, közéleti magazin
Helyzetkép 2015-06-10 (00:50:00)
- Ombudsman: súlyosan sérti a szegregátumok lakóinak jogait a Miskolci Önkormányzat - Menekültek: - félmillió menekült érkezhet Európába a nyáron. Magyarországon a Nemzeti konzultációt népszerűsítő plakátokat rongálják. - Ausztria busszal és repülővel küldené vissza az illegális bevándorlókat abba az európai országba, ahol először regisztrálták őket. - Magyarországra tavaly 45 ezer illegális bevándorló érkezett. Idén már az év elő öt hónapjában 50 ezren jöttek. - Biszku-per: - kezdődik minden előről
videó feltöltve: 2015-06-10 19:00:15
16 csapatos lesz az OB I.
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:00:01)
16 csapatos lesz ősztől az E.ON férfi ob I.-es bajnokság. Ezt korábban a Liga javasolta, tegnap pedig a Magyar Vízilabda Szövetség elnöksége rábólintott a tervre. A csapatok a 2016-os, januári belgrádi Európa-bajnokság, valamint az olimpiai felkészülés miatt dolgoztak az élvonalbeli bajnokság lebonyolításának átalakításán. Az új idényben két, nyolcas csoportot alakítanak ki, amik nagyjából azonos erősségűek lesznek. A változtatás már az újonc Miskolcot is érinti és érdekesség, hogy emiatt az a Tatabánya is indulhat az első osztályban, akiknek legyőzése a legfontosabb volt az MVLC-nek, a feljutásért folytatott küzdelmekben.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:52:05
Mindenkit érdekel az új vár
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:13)
Négyszeresére nőtt a diósgyőri vár forgalma a felújítás óta. A miskolciak mellett az ország több pontjáról, és külföldről is érkeznek a várba. A legtöbben emléket is visznek haza az élmény mellett. Azt mondják, már maga az építmény is egyedülálló attrakció.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:51:41
megszólalók: Keresztes Edina,,;Veresné Tar Gabriella,tárlatvezető,

Közbiztonsági fórum az Avason
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:51)
Kábítószeres fiatalokra és részeg randalírozókra panaszkodnak az avasiak. Bár szinte már egyetlen fészekrakó sincs a lakótelepen, a hajléktalanok és a szemetelők még mindig gondot okoznak a környéken. Az Avas Délen tartottak közbiztonsági fórumot tegnap- ahol az is elhangzott, hogy éppen ezért több rendőr és rendész lesz a problémásabb területeken.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:51:38
megszólalók: Glatz Katalin,önkormányzati képviselő,Fidesz-KDNP;Kovács László Csaba,közterület felügyeleti és rendészeti vezető,MÖR;Kiss Gábor,alpolgármester,;06-80-46-00-46,,

Szemétszedés Lyukóban
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:15)
Lyukóban szerencsére olyanok is élnek, akik tenni is akarnak környezetükért. Ma több tonna szemetet szedtek össze a városrészben, de a saját portáikon is lomtalaníthattak a lakosok. A szemétszedést a terület önkormányzati képviselője szervezte.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:50:23
megszólalók: ATMO,,;ATMO,,;ATMO,,;Csikja Vanessza,,;Deák-Bárdos Mihály,,önkormányzati képviselő,, Fidesz-KDNP;ATMO,,

Lyukóban ellenőrzött a hatóság
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:56)
Elhagyott, feltört házak és áramlopások a Lyukóvölgyben- a rendészek és a társhatóságok folyamatosan visszatérnek a helyszínre. A környéken sokan örülnek a hatósági jelenlétnek, amit a miskolci rendészek folytatni is fognak.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:48:47
megszólalók: Atmo:Juhász Róber (nincs felirat)t,,;Juhász Róbert,,;Papp Ferenc,,;Kovács László Csaba,közterület felügyeleti és rendészeti vezető,Miskolci Önkormányzati Rendészet

Nyári diákmunka
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:55)
Sok diák vállal munkát a szünidő alatt. Idén is főként irodákba, hipermarketekbe és termelő cégekhez keresik a fiatal munkaerőt. Az órabérek a munka jellegével változnak. Az alap a minimálbér, de képzettségtől és tapasztalattól függően a diákok akár a minimálbér kétszeresét is megkereshetik. Munkát vállalni a diákmunka közvetítőn keresztül érdemes.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:47:54
megszólalók: Varga Viktória,,;Boros Jenifer,,

Fecske gyűrűzés
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:02:06)
Több fecskét, és fecske fiókát is meggyűrűztek ma a MIVÍZ telephelyén. A Magyar Madártani Egyesület Bükki csoportja szerint 5 év múlva teljesen eltűnhetnek a fecskék Magyarországról. A miskolci vízművek telephelyén azonban csaknem 30 fecskefészek található. De, egy egészen különleges madár is gyűrűt kapott.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:46:57
megszólalók: Pusztai Leó,,;Somoskői Péter,,alelnök,,Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Bütkki helyi csopor;Szabó György,, stratégiai igazgató,,MIVÍZ Kft.

Csődvédelmi törvényjavaslat a családokért
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:00:21)
Több tízezer szegény sorsú családon segíthetne a KDNP törvényjavaslata, melyet ma tárgyalt az országgyűlés. A csődvédelem szerint az adós mentesítést kapna a végrehajtás alól, részleges moratórium kapcsolódik hozzá és az adósság egy részét is elengedhetik. Miskolcon a családsegítő szolgálat segített a kilátástalan helyzetbe került családokon. Az igazgató szerint az új törvény több szempontból is jobb lehet a réginél.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:45:45
megszólalók: Földessy Judit,igazgató,Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény

Ezrek operája a Jégcsarnokban
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:00:23)
A sport és a művészet tökéletesen megfér egymás mellett. Bizonyítja ezt az is, hogy a tavalyi operafesztivál egyik legnépszerűbb programjának, az Ezrek operájának a Jégcsarnok adott otthont. A tér akusztikája annyira optimális a műfajhoz, hogy az Aida után ismét ezt a helyszínt választották. Ezúttal pedig nem csak az Ezrek operája lakja majd be a csarnokot. Az operafesztivál pénteken kezdődik
videó feltöltve: 2015-06-10 18:45:13
megszólalók: Kesselyák Gergely, fesztiváligazgató,BartókPlusz Miskolci Operafesztivál


még több videohír...

Miskolc TV mai műsora

2021-02-27 (Szombat)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!