Miskolc Ma (híradó)

 
Adásba kerül:  
Szerkesztő:  
Videotárban: 20663 db. videó található  

2015-05-19 19:00
Kedd
Miskolc Ma (híradó )
2015-05-19 19:00
Kedd
Miskolc Ma (híradó :: Ismétlés )
2015-05-19 18:00
Kedd
Miskolc Ma (híradó )
bulletJövőhéten nyit a Tapolcai strand bulletNincs pardon.Tovább halad a telepfelszámolás bulletSzexuális erőszak a Fiatalkorúak Börtönében bulletIllegális drift verseny bulletSZJA bevallás - kevesebb mint 48 óra bulletTovább bővül a gyed extra bulletUltrahang készüléket kapott a diósgyőri rendelőintézet bulletÖkumenikus pümkösdi nyílt nap bulletÚjra zsong Lillafüred bulletSILASINE TÁNCEGYÜTTES
megnézem a teljes műsort
  bulletJövőhéten nyit a Tapolcai strand
Rakják a gyeptéglákat, fugázzák a családi medencét. Az újjáépített úszómedencét pedig már megtöltötték vízzel. Több, mint 10 év után újra lesz strand Miskolctapolcán. Már csak egy hetet kell várni a nyitásig. Jövő szombattól új wellness rész is várja... (a49572 ::feltöltve: 2015-05-19 :: megszólalók: Magyariné Gyetvai Ágnes,ügyvezető,Gerixon Kft.;Beke Tibor,ügyvezető,Miskolci Turisztikai Kft. )
megnézem a videót  
  bulletNincs pardon.Tovább halad a telepfelszámolás
Nincs pardon. Folytatják a nyomortelepek felszámolását Miskolcon. A Kúria döntése után sem állnak le a buldózerek, mondta el a Fidesz frakció szóvivője. Hollósy András szerint független roma szakértők nyilatkozataiból is kiderült, hogy a nyomort fel ... (a49574 ::feltöltve: 2015-05-19 :: megszólalók: Dorogházi László,,;Béres Péterné,,;Palota István,,;Hollósy András,szóvivő,Fidesz-KDNP képviselőcsoport )
megnézem a videót  
  bulletSzexuális erőszak a Fiatalkorúak Börtönében
Többször erőszakkal fajtalankodott zárkatársaival és bántalmazta is őket az a három fiatalkorú vádlott, akinek pere kedden kezdődött a Miskolci Járási bíróságon. Az eset még tavaly tavasszal történt a Fiatalkorúak Regionális Büntetés Végrehajtó Intéz... (a49571 ::feltöltve: 2015-05-19 :: megszólalók: Csizmár János,ügyész,;Feledi Tamás,bíró, )
megnézem a videót  
  bulletIllegális drift verseny
Bíróság elé állhatnak a TESCO parkolójában tartott drift verseny szervezői. A rendőrség közúti veszélyeztetés bűntettének gyanúja miatt rendelt el büntetőeljárást. A hipermarket parkolója ugyan magán terület, de nyitott a közforgalom számára. Ezért a... (a49568 ::feltöltve: 2015-05-19 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletSZJA bevallás - kevesebb mint 48 óra
Kevesebb, mint 48 óra maradt a személyi jövedelemadó bevallás leadására. Május 20-án, éjfélkor lejár a határidő. Miskolcon ezért szerdán, este 8 óráig lesz nyitva a Szinvaparkban lévő posta. A NAV Kazinczy utcai ügyfélszolgálatán pedig ma és holnap i... (a49567 ::feltöltve: 2015-05-19 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletTovább bővül a gyed extra
Tovább bővül jövőre a gyed extra. Így már fél évvel a szülés után munkába állhatnak a kismamák. Ugyanúgy járna a gyermekgondozási díj is. Novák Katalin, családügyi államtitkár szerint, ez a döntés 500-600 ezer forint többletet is jelenthet a családok... (a49573 ::feltöltve: 2015-05-19 :: megszólalók: Péter Nikolett,,;Barta Mária Viola,,;Novák Katalin,családügyi államtitkár,EMMI )
megnézem a videót  
  bulletUltrahang készüléket kapott a diósgyőri rendelőintézet
Ultrahang készülék segíti a gyógyítást a Batsányi utcai rendelőben, Diósgyőrben. 2011-re újult meg az egészségház és a korszerűsítés részeként szakrendelésekkel is bővült az ellátás. Így azóta - a többi között - nőgyógyász és urológus is helyben rend... (a49581 ::feltöltve: 2015-05-19 :: megszólalók: Kovács László,önkormányzati képviselő,Fidesz-KDNP )
megnézem a videót  
  bulletÖkumenikus pümkösdi nyílt nap
A tudás és a hit olyan értékek, amelyek a jövőt alkotják. A hit nem kizárja, hanem sokkal inkább erősíti a tudományt és ez fordítva is igaz. Egyházi vezetők mondták ezt a Miskolci Egyetem ökumenikus nyíltnapján. A régió legnagyobb kampusza 11 egyházi... (a49565 ::feltöltve: 2015-05-19 :: megszólalók: Obóczki Eszter,,;Óváriné Balajti Zsuzsanna,tanulmányi rektorhelyettes,Miskolci Egyetem;Palánki Ferenc,püspök,Egri Főegyházmegye;Fülöp Attila,kabinetfőnök,Egyházügyi Titkárság EMMI )
megnézem a videót  
  bulletÚjra zsong Lillafüred
Két év szünet után újra zsong Lillafüred. A pünkösdi hosszúhétvégén 15. alkalommal várják az érdeklődőket,akik több mint 20 sportágból válogathatnak majd. A kétnapos eseményen több élsportoló is részt vesz, de lesznek zeni és kulturális programok is.... (a49576 ::feltöltve: 2015-05-19 :: megszólalók: Hubay György,főszervező,Zsongó Lillafüred Sport és Kulturális Rendezvény;Mészáros János,alelnök,MOB )
megnézem a videót  
  bulletSILASINE TÁNCEGYÜTTES
Az Avasiban táncolt a „Silesianie” . A 35 éves múltra visszatekintő lengyel táncegyüttes Katowicéből érkezett Miskolcra. A testvérváros fiatal táncosait az önkormányzat hívta meg a fellépésre. A csoport éppen Romániába tart egy fesztiválr... (a49566 ::feltöltve: 2015-05-19 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
2015-05-18 19:00
Hétfő
Miskolc Ma (híradó :: Ismétlés )
2015-05-18 18:00
Hétfő
Miskolc Ma (híradó )
bulletBrüsszeli díj a miskolci Bosch-nak bulletKonferencia az új Munka törvényönyvéről bulletEltűnhetnek a nagyflakonos energiaitalok bulletHét ellenszer a szer ellen bulletTaxival menekült volna a rabló bulletÁllatszeretet Napja bulletIsmét kultúrpiac Görömbölyön bulletÁltalános iskolások villámcsődülete
megnézem a teljes műsort
  bulletBrüsszeli díj a miskolci Bosch-nak
Minden idők legjobb magyar helyezését érte el a miskolci Bosch kéziszerszámgyára egy nemzetközi versenyen. Áprilisban Brüsszelben rendezték az Európai Logisztikai Szövetség kongresszusát, ahonnan a miskolci csoport a 2. helyezéssel tért haza. Egy új ... (a49554 ::feltöltve: 2015-05-18 :: megszólalók: Kiss Rita,lean osztályvezető,Bosch;Kóródi Tímea,, )
megnézem a videót  
  bulletKonferencia az új Munka törvényönyvéről
Nem tapasztaltak nagyobb hátrányokat a munkáltatók és munkavállalók azóta, hogy 2012 júliusában hatályba lépett az új Munkatörvényköve. Ez derül ki abból az állam által is támogatott országos felmérésből, amelyet a Szegedi Tudományegyetem készített a... (a49553 ::feltöltve: 2015-05-18 :: megszólalók: Lőrinczi János,tudományos munkatárs,Szociológia Tanszék,Szegedi Tudományegyetem;Kelemen Melinda,szociológus szakértő,projekt menedzser,Liga Szakszervezetek;Kéri Ádám,jogi szakértő,Liga Szakszervezetek )
megnézem a videót  
  bulletEltűnhetnek a nagyflakonos energiaitalok
Korlátozná az energiaitalok fogyasztását a kormány. A jó minőségű energiaitalokat gyártók pedig örülnek a szabályozásnak. A szakemberek szerint ugyanis az uniós szabályokat betartó gyárak termékeivel nincs probléma. A baj inkább a mértéktelen fogyasz... (a49561 ::feltöltve: 2015-05-18 :: megszólalók: Csitári Nikolett,dietetikus,B.-A.-Z. Megyei Kórház; Pantl Péter,kommunikációs és marketing igazgató,Hell Energy Magyarország Kft. )
megnézem a videót  
  bulletHét ellenszer a szer ellen
Többen is kórházba kerültek az eddigi legveszélyesebb dizájnerdrog miatt az országban. Volt olyan, aki elájult és három napig nem tért magához. A szer valószínűleg már az egész országban kapható. Az utóbbi években egyre több dizájnerdrog kerül a piac... (a49559 ::feltöltve: 2015-05-18 :: megszólalók: Szabó Márk,,;Klobusitzky György,mestertanár,Nemzeti Közszolgálati Egyetem;Juhászné Czeglédi Tünde,vezető,Miskolci Drogambulancia;Dudás Péter,vezető,Bűnmegelőzési Osztály, B.-A.-Z. Megyei Rendőr-főkapitányság )
megnézem a videót  
  bulletTaxival menekült volna a rabló
Taxival akart menekülni a rabló miután kirabolt egy családi házat Miskolcon. Ám a rendőrségnek még a fuvar előtt sikerült elfognia a férfit. A rendőrséget kétségbeesetten hívta fel egy nő, aki lakásuk emeleti szobájában kapta rajta a tolvajt, aki miu... (a49564 ::feltöltve: 2015-05-18 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletÁllatszeretet Napja
A legszebb kutyákat keresték vasárnap a Belvárosi Ligetben, ahol ismét megrendezték az állatszeretet napját. De voltak éneklő és terápiás négylábúak is. Több száz gazdi érkezett kedvencével a rendezvényre, aminek az a célja, hogy felhívja a figyelmet... (a49552 ::feltöltve: 2015-05-18 :: megszólalók: Krenyácz Klaudia,,;Némethné Krizsán Szilvia,,;Mezősi Zsófia,,;Dobainé Demján Vera,ügyvezető,Új Hajnal Alapítvány;Kovács Gábor,szervező, )
megnézem a videót  
  bulletIsmét kultúrpiac Görömbölyön
Kézműves termékek várták az érdeklődőket vasárnap a görömbölyi kultúrpiacon. A vásározók elsősorban helyi termelők kínálatából válogathattak. A hagyományos közösségépítő eseményről a jó muzsika sem hiányozhatott és karatebemutató is szórakoztatta a r... (a49551 ::feltöltve: 2015-05-18 :: megszólalók: Czövek Ilona,,;Csöbör Katalin,országgyűlési képviselő,Fidesz-KDNP )
megnézem a videót  
  bulletÁltalános iskolások villámcsődülete
Flashmobnak vagyis villámcsődületnek örülhettek ma az Ady Endre Kulturális és Szabadidőközpont előtti térnél sétálók. A Diósgyőri Nagy Lajos Király Általános Iskola csaknem 120 alsó tagozatosa, fekete-fehérbe öltözve táncolta és énekelte el az Omega ... (a49563 ::feltöltve: 2015-05-18 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
2015-05-16 20:00
Szombat
Miskolc Ma (híradó :: Ismétlés )
2015-05-16 19:00
Szombat
Miskolc Ma (híradó :: Ismétlés )
2015-05-16 18:00
Szombat
Miskolc Ma (híradó )
bulletJogászképzés - a minőség és a színvonal a fontos bulletCÖF Klub bulletAz örmény népirtásra emlékeztek bulletTermészettudomány Napja bulletKoncert Zsófiért bulletAranyecset - Miskolc napi rajzpályázat bulletTökéletes családi nap bulletGyereknap látássérülteknek bullet23. győzelmét aratta a Pannergy MVLC
megnézem a teljes műsort
  bulletJogászképzés - a minőség és a színvonal a fontos
A jogászképzés minőségén és színvonalán javítana a kormány. Azt mondják nem az a fontos, hogy minél többen tanuljanak jogot, hanem, hogy minél jobb szakemberek kerüljenek ki az egyetemekről. Magyarországon csaknem 12 ezer hallgatója van a jogi karokn... (a49471 ::feltöltve: 2015-05-16 :: megszólalók: Varga Albert,,;Certicky Mário,,;Óváriné Balajti Zsuzsanna,tanulmányi rektorhelyettes,Miskolci Egyetem )
megnézem a videót  
  bulletCÖF Klub
Bayer Zsolt publicista valamint Boros Imre közgazdászok voltak a vendégei a Civil Összefogás Fórumának. A szakemberek péntek este az ITC székházban a globalizációról tartottak előadást, amiben azt hangsúlyozták: a második világháború után sok ország ... (a49539 ::feltöltve: 2015-05-16 :: megszólalók: Atmo:Boros Imre ,nincs felirat,,;Boros Imre,közgazdász,;Bayer Zsolt,publicista, )
megnézem a videót  
  bulletAz örmény népirtásra emlékeztek
Az örmény holokausztról emlékezett meg tegnap este Miskolc Megyei Jogú Város Örmény Nemzetiségi Önkormányzata. Április 24. volt száz éve, hogy az Oszmán Birodalomban élő örményeket elkezdték deportálni, az akkori belügyminiszter parancsára és 1917-ig... (a49544 ::feltöltve: 2015-05-16 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletTermészettudomány Napja
Autó a tornaterem közepén és elektromos kisülés az előadóban. A szó szoros értelmében feszültséggel telt meg a miskolci villamosipari szakközépiskola. Idén is megrendezték a Bláthyban a természettudomány napját, így bizonyítva, hogy a tudomány lehet ... (a49504 ::feltöltve: 2015-05-16 :: megszólalók: Csiszár Levente,,Könyves Kálmán Általános Iskola;Dömölki Bálint,matematikus,informatikus,;Velenyák János,igazgató,Bláthy Ottó Villamosipari Szakközépiskola )
megnézem a videót  
  bulletKoncert Zsófiért
Több mint 350 ezer forintot gyűjtöttek össze a hejőcsabaiak Mátyás Zsófinak. A csecsemőkori agybénulásban szenvedő kislány barcelonai műtétjéhez noha már megvan a pénz, a kislány utókezelése is milliókba kerül. Ezért szerveztek jótékonysági koncerte... (a49540 ::feltöltve: 2015-05-16 :: megszólalók: Kolozsvári Katalin,Zsófi édesanyja,;Kalotai Istvánné,,;Barta Gábor,önkormányzati képviselő,Fidesz-KDNP )
megnézem a videót  
  bulletAranyecset - Miskolc napi rajzpályázat
Miskolci séta, avagy milyennek látja egy általános iskolás kisdiák a nagyvárost. A hagyományos gyermekrajz pályázaton, mindenki szabadon eldönthette, hogy a jellegzetes miskolci épületeket rajzolja le, vagy egy-egy megkapó pillanatot vet rajzlapra. A... (a49491 ::feltöltve: 2015-05-16 :: megszólalók: Szentesi Klaudia Réka,,Munkácsy Mihály Általános és Művészeti Tagiskola;Kákóczki András,igazgató,Herman Ottó Múzeum Miskolci Galéria )
megnézem a videót  
  bulletTökéletes családi nap
Fitnesz, tánc és mozgás minden mennyiségben. Ilyen egy tökéletes családi nap Miskolcon. Második alkalommal szerveztek egészség, szépség, és divatfesztivált a Generali Arénában, ahová többek közt Schobert Norbi és Czanik Balázs vitte el a mozgás szere... (a49542 ::feltöltve: 2015-05-16 :: megszólalók: Schobert Norbert,életmód tanácsadó,;Juhász Csaba,,;Eszlári Zita,főszervező,Family Perfect Day )
megnézem a videót  
  bulletGyereknap látássérülteknek
Látássérült gyerekeknek szervezett gyereknapot a BOKIK és a Miskolci Lions Club. A két szervezet farsangi tombolájuk bevételét, összesen 250 ezer forintot ajánlott fel a gyerekeknek. A gyereknapot a Lions mozgalom által meghirdetett világméretű ̶... (a49541 ::feltöltve: 2015-05-16 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bullet23. győzelmét aratta a Pannergy MVLC
És végül egy sporthír: nyerni tudott a szuperrangadón a Pannergy MVLC. Az együttes 23. győzelmét szerezte meg ma a felsőházi rájátszásban. Az eddig ugyancsak veretlen, nagy rivális Tatabányát győzték le 11-5-re. . Remek hangulatú mérkőzést játszott a... (a49543 ::feltöltve: 2015-05-16 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
2015-05-15 20:00
Péntek
Miskolc Ma (híradó :: Ismétlés )
2015-05-15 19:00
Péntek
Miskolc Ma (híradó :: Ismétlés )
2015-05-15 18:00
Péntek
Miskolc Ma (híradó )
bulletElkészült az arnóti körgát bullet120 milliárdos fejlesztés a megyei jogú városoknak bulletFolyatódik a nyomortelep-felszámolás bulletAz MSZP szerint extraprofitot termel az MVM bulletJanuártól bővül a gyed extra bulletMeghosszabbított nyitva tartás a NAV-nál bulletMegkezdődött a tornaterem építése a Hunyadiban bulletCsepregi Gyula emlékkoncert a MŰHÁ-ban bulletÖtödjére is Teszedd! bulletTavaszi játszóház
megnézem a teljes műsort
  bulletElkészült az arnóti körgát
Elkészült az arnóti körgát, és hamarosan az északi elkerülő utat is befejezik. Arnóton a 3 km-es körgát mellett vízelvezető árok és zsilipek is épültek. Ezzel a térség települései biztonságban lesznek árvíz idején. A komplex árvízvédelmi beruházás, ... (a49530 ::feltöltve: 2015-05-15 :: megszólalók: Üveges István,polgármester,Arnót;Loppert Dániel,kommunikációs vezető,NIF Zrt.;Csöbör Katalin,országgyűlési képviselő,Fidesz-KDNP )
megnézem a videót  
  bullet120 milliárdos fejlesztés a megyei jogú városoknak
Júniusig megállapodik a kormány valamennyi megyei jogú várossal a területfejlesztési források felhasználásáról – jelentette be Lázár János. A Miniszterelnökséget vezető miniszter elmondta: huszonöt éve nem volt példa arra, hogy az állam 1200... (a49535 ::feltöltve: 2015-05-15 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletFolyatódik a nyomortelep-felszámolás
Megakadályozni a hátrányos helyzetű emberek további lecsúszását és az olcsó kábítószerek terjedését - ezek az idei év legnagyobb kihívásai Borsodban az egyik független romaügyi szakértő szerint. Miskolcon a múlt héten fogtak el egy drogdíler párost a... (a49532 ::feltöltve: 2015-05-15 :: megszólalók: Gaskó Bertalan,szóvivő,B.- A.-Z. Megyei Rendőrfőkapitányság;Illusztráció,,;Forgács István,független romaügyi szakértő,;Nagy-Korsa Judit,önkormányzati képviselő,MSZP-DK-EGYÜTT-MLE )
megnézem a videót  
  bulletAz MSZP szerint extraprofitot termel az MVM
A Magyar Villamos Művek 700 millió forintos extraprofitjából a miskolci kulturális és sportrendezvényeket is támogathatná Varga László szerint. Az MSZP országgyűlési képviselője azt mondja, hogy a pénz nagy része a Miskolcon üzemeltetett fűtőművekből... (a49531 ::feltöltve: 2015-05-15 :: megszólalók: Varga László,országgyűlési képviselő,(MSZP) )
megnézem a videót  
  bulletJanuártól bővül a gyed extra
Már a gyermekük 6 hónapos korától igénybe vehetik a gyed extrát a munkába visszatérő anyák, 2016 januárjától – erről döntött a kormány. Eddig erre a gyermek egyéves kora után volt lehetőség, jövőre azonban már a gyermek féléves korától folyósít... (a49534 ::feltöltve: 2015-05-15 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletMeghosszabbított nyitva tartás a NAV-nál
Több, mint százhuszonhatezren nyújtották be adóbevallásukat eddig Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. A személyi jövedelemadó bevallási határideje május 20-a. Az Adóhatóság eddigi tapasztalatai szerint idén is sokan az utolsó napokra hagyják majd a beva... (a49528 ::feltöltve: 2015-05-15 :: megszólalók: Körtvélyesi Zsuzsanna,főosztályvezető,NAV Észak-magyarországi Regionális Adó Főigazgatóság )
megnézem a videót  
  bulletMegkezdődött a tornaterem építése a Hunyadiban
A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó Gyarmati Dezső nevét viseli ősztől a Bársony-Hunyadi Általános Iskola. Az intézmény a jövőben ugyanis a Magyar Olimpiai Akadémia tagiskolájaként várja a diákokat, vagyis ez lesz Miskolc első olyan közoktatási... (a49527 ::feltöltve: 2015-05-15 :: megszólalók: Gecsei László,dzsúdó szakosztályvezető,Miskolc Városi Sportiskola;Kegyes Jenő,igazgató,Bársony-Hunyadi Általános Iskola )
megnézem a videót  
  bulletCsepregi Gyula emlékkoncert a MŰHÁ-ban
Csepregi Gyulára emlékeztek csütörtökön este barátai, zenésztársai és a jazzkedvelő közönség. A Művészetek Házában Magyarország legjobb szaxofonosának szerzeményeit játszotta az In Line Zenekar. A miskolci születésű Csepregi Gyula tavaly 56 éves korá... (a49526 ::feltöltve: 2015-05-15 :: megszólalók: Szabolcsné Oláh Tünde,,;Bundzik István,,;Tóth Tamás,dobos,;Vasvári Pál,basszusgitár,In Line Group )
megnézem a videót  
  bulletÖtödjére is Teszedd!
Több százan szedték a szemetet ma Miskolcon, a Teszedd országos akció részeként. A környezetvédelmi kezdeményezést ötödik alkalommal szervezték meg, ami bár vasárnapig tart, de a leglelkesebbek már ma munkához láttak. Jégkorongosok, rendészek, civile... (a49537 ::feltöltve: 2015-05-15 :: megszólalók: Popovics Pál,hangulatfelelős, műsorközlő,Miskolci Jegesmedvék;Kovács László Csaba,közterület-felügyeleti és rendészeti vezető,Miskolci Önkormányzati Rendészet;Móni István,projektvezető,Teszedd! )
megnézem a videót  
  bulletTavaszi játszóház
Ugráló vár, kézműves játékok, állatsimogatás és egészségfelmérés. Ezekkel a programokkal várták ma a gyerekeket a Vasgyári Közösségi Házba. A Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekvédelmi Intézmény által szervezett eseményt a terület ... (a49538 ::feltöltve: 2015-05-15 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
2015-05-14 20:00
Csütörtök
Miskolc Ma (híradó :: Ismétlés )

FRISS VIDEOHÍREK

Politikai, közéleti magazin
Helyzetkép 2015-06-10 (00:50:00)
- Ombudsman: súlyosan sérti a szegregátumok lakóinak jogait a Miskolci Önkormányzat - Menekültek: - félmillió menekült érkezhet Európába a nyáron. Magyarországon a Nemzeti konzultációt népszerűsítő plakátokat rongálják. - Ausztria busszal és repülővel küldené vissza az illegális bevándorlókat abba az európai országba, ahol először regisztrálták őket. - Magyarországra tavaly 45 ezer illegális bevándorló érkezett. Idén már az év elő öt hónapjában 50 ezren jöttek. - Biszku-per: - kezdődik minden előről
videó feltöltve: 2015-06-10 19:00:15
16 csapatos lesz az OB I.
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:00:01)
16 csapatos lesz ősztől az E.ON férfi ob I.-es bajnokság. Ezt korábban a Liga javasolta, tegnap pedig a Magyar Vízilabda Szövetség elnöksége rábólintott a tervre. A csapatok a 2016-os, januári belgrádi Európa-bajnokság, valamint az olimpiai felkészülés miatt dolgoztak az élvonalbeli bajnokság lebonyolításának átalakításán. Az új idényben két, nyolcas csoportot alakítanak ki, amik nagyjából azonos erősségűek lesznek. A változtatás már az újonc Miskolcot is érinti és érdekesség, hogy emiatt az a Tatabánya is indulhat az első osztályban, akiknek legyőzése a legfontosabb volt az MVLC-nek, a feljutásért folytatott küzdelmekben.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:52:05
Mindenkit érdekel az új vár
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:13)
Négyszeresére nőtt a diósgyőri vár forgalma a felújítás óta. A miskolciak mellett az ország több pontjáról, és külföldről is érkeznek a várba. A legtöbben emléket is visznek haza az élmény mellett. Azt mondják, már maga az építmény is egyedülálló attrakció.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:51:41
megszólalók: Keresztes Edina,,;Veresné Tar Gabriella,tárlatvezető,

Közbiztonsági fórum az Avason
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:51)
Kábítószeres fiatalokra és részeg randalírozókra panaszkodnak az avasiak. Bár szinte már egyetlen fészekrakó sincs a lakótelepen, a hajléktalanok és a szemetelők még mindig gondot okoznak a környéken. Az Avas Délen tartottak közbiztonsági fórumot tegnap- ahol az is elhangzott, hogy éppen ezért több rendőr és rendész lesz a problémásabb területeken.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:51:38
megszólalók: Glatz Katalin,önkormányzati képviselő,Fidesz-KDNP;Kovács László Csaba,közterület felügyeleti és rendészeti vezető,MÖR;Kiss Gábor,alpolgármester,;06-80-46-00-46,,

Szemétszedés Lyukóban
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:15)
Lyukóban szerencsére olyanok is élnek, akik tenni is akarnak környezetükért. Ma több tonna szemetet szedtek össze a városrészben, de a saját portáikon is lomtalaníthattak a lakosok. A szemétszedést a terület önkormányzati képviselője szervezte.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:50:23
megszólalók: ATMO,,;ATMO,,;ATMO,,;Csikja Vanessza,,;Deák-Bárdos Mihály,,önkormányzati képviselő,, Fidesz-KDNP;ATMO,,

Lyukóban ellenőrzött a hatóság
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:56)
Elhagyott, feltört házak és áramlopások a Lyukóvölgyben- a rendészek és a társhatóságok folyamatosan visszatérnek a helyszínre. A környéken sokan örülnek a hatósági jelenlétnek, amit a miskolci rendészek folytatni is fognak.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:48:47
megszólalók: Atmo:Juhász Róber (nincs felirat)t,,;Juhász Róbert,,;Papp Ferenc,,;Kovács László Csaba,közterület felügyeleti és rendészeti vezető,Miskolci Önkormányzati Rendészet

Nyári diákmunka
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:55)
Sok diák vállal munkát a szünidő alatt. Idén is főként irodákba, hipermarketekbe és termelő cégekhez keresik a fiatal munkaerőt. Az órabérek a munka jellegével változnak. Az alap a minimálbér, de képzettségtől és tapasztalattól függően a diákok akár a minimálbér kétszeresét is megkereshetik. Munkát vállalni a diákmunka közvetítőn keresztül érdemes.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:47:54
megszólalók: Varga Viktória,,;Boros Jenifer,,

Fecske gyűrűzés
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:02:06)
Több fecskét, és fecske fiókát is meggyűrűztek ma a MIVÍZ telephelyén. A Magyar Madártani Egyesület Bükki csoportja szerint 5 év múlva teljesen eltűnhetnek a fecskék Magyarországról. A miskolci vízművek telephelyén azonban csaknem 30 fecskefészek található. De, egy egészen különleges madár is gyűrűt kapott.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:46:57
megszólalók: Pusztai Leó,,;Somoskői Péter,,alelnök,,Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Bütkki helyi csopor;Szabó György,, stratégiai igazgató,,MIVÍZ Kft.

Csődvédelmi törvényjavaslat a családokért
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:00:21)
Több tízezer szegény sorsú családon segíthetne a KDNP törvényjavaslata, melyet ma tárgyalt az országgyűlés. A csődvédelem szerint az adós mentesítést kapna a végrehajtás alól, részleges moratórium kapcsolódik hozzá és az adósság egy részét is elengedhetik. Miskolcon a családsegítő szolgálat segített a kilátástalan helyzetbe került családokon. Az igazgató szerint az új törvény több szempontból is jobb lehet a réginél.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:45:45
megszólalók: Földessy Judit,igazgató,Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény

Ezrek operája a Jégcsarnokban
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:00:23)
A sport és a művészet tökéletesen megfér egymás mellett. Bizonyítja ezt az is, hogy a tavalyi operafesztivál egyik legnépszerűbb programjának, az Ezrek operájának a Jégcsarnok adott otthont. A tér akusztikája annyira optimális a műfajhoz, hogy az Aida után ismét ezt a helyszínt választották. Ezúttal pedig nem csak az Ezrek operája lakja majd be a csarnokot. Az operafesztivál pénteken kezdődik
videó feltöltve: 2015-06-10 18:45:13
megszólalók: Kesselyák Gergely, fesztiváligazgató,BartókPlusz Miskolci Operafesztivál


még több videohír...

Miskolc TV mai műsora

2021-01-17 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!