Miskolc Ma (híradó)

 
Adásba kerül:  
Szerkesztő:  
Videotárban: 20663 db. videó található  

2015-06-10 19:00
Szerda
Miskolc Ma (híradó :: Ismétlés )
2015-06-10 18:00
Szerda
Miskolc Ma (híradó )
bulletLyukóban ellenőrzött a hatóság bulletSzemétszedés Lyukóban bulletKözbiztonsági fórum az Avason bulletCsődvédelmi törvényjavaslat a családokért bulletNyári diákmunka bulletEzrek operája a Jégcsarnokban bulletMindenkit érdekel az új vár bulletFecske gyűrűzés bullet16 csapatos lesz az OB I.
megnézem a teljes műsort
  bulletLyukóban ellenőrzött a hatóság
Elhagyott, feltört házak és áramlopások a Lyukóvölgyben- a rendészek és a társhatóságok folyamatosan visszatérnek a helyszínre. A környéken sokan örülnek a hatósági jelenlétnek, amit a miskolci rendészek folytatni is fognak. ... (a49899 ::feltöltve: 2015-06-10 :: megszólalók: Atmo:Juhász Róber (nincs felirat)t,,;Juhász Róbert,,;Papp Ferenc,,;Kovács László Csaba,közterület felügyeleti és rendészeti vezető,Miskolci Önkormányzati Rendészet )
megnézem a videót  
  bulletSzemétszedés Lyukóban
Lyukóban szerencsére olyanok is élnek, akik tenni is akarnak környezetükért. Ma több tonna szemetet szedtek össze a városrészben, de a saját portáikon is lomtalaníthattak a lakosok. A szemétszedést a terület önkormányzati képviselője szervezte. ... (a49904 ::feltöltve: 2015-06-10 :: megszólalók: ATMO,,;ATMO,,;ATMO,,;Csikja Vanessza,,;Deák-Bárdos Mihály,,önkormányzati képviselő,, Fidesz-KDNP;ATMO,, )
megnézem a videót  
  bulletKözbiztonsági fórum az Avason
Kábítószeres fiatalokra és részeg randalírozókra panaszkodnak az avasiak. Bár szinte már egyetlen fészekrakó sincs a lakótelepen, a hajléktalanok és a szemetelők még mindig gondot okoznak a környéken. Az Avas Délen tartottak közbiztonsági fórumot teg... (a49901 ::feltöltve: 2015-06-10 :: megszólalók: Glatz Katalin,önkormányzati képviselő,Fidesz-KDNP;Kovács László Csaba,közterület felügyeleti és rendészeti vezető,MÖR;Kiss Gábor,alpolgármester,;06-80-46-00-46,, )
megnézem a videót  
  bulletCsődvédelmi törvényjavaslat a családokért
Több tízezer szegény sorsú családon segíthetne a KDNP törvényjavaslata, melyet ma tárgyalt az országgyűlés. A csődvédelem szerint az adós mentesítést kapna a végrehajtás alól, részleges moratórium kapcsolódik hozzá és az adósság egy részét is elenged... (a49903 ::feltöltve: 2015-06-10 :: megszólalók: Földessy Judit,igazgató,Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény )
megnézem a videót  
  bulletNyári diákmunka
Sok diák vállal munkát a szünidő alatt. Idén is főként irodákba, hipermarketekbe és termelő cégekhez keresik a fiatal munkaerőt. Az órabérek a munka jellegével változnak. Az alap a minimálbér, de képzettségtől és tapasztalattól függően a diákok akár... (a49866 ::feltöltve: 2015-06-10 :: megszólalók: Varga Viktória,,;Boros Jenifer,, )
megnézem a videót  
  bulletEzrek operája a Jégcsarnokban
A sport és a művészet tökéletesen megfér egymás mellett. Bizonyítja ezt az is, hogy a tavalyi operafesztivál egyik legnépszerűbb programjának, az Ezrek operájának a Jégcsarnok adott otthont. A tér akusztikája annyira optimális a műfajhoz, hogy az Aid... (a49900 ::feltöltve: 2015-06-10 :: megszólalók: Kesselyák Gergely, fesztiváligazgató,BartókPlusz Miskolci Operafesztivál )
megnézem a videót  
  bulletMindenkit érdekel az új vár
Négyszeresére nőtt a diósgyőri vár forgalma a felújítás óta. A miskolciak mellett az ország több pontjáról, és külföldről is érkeznek a várba. A legtöbben emléket is visznek haza az élmény mellett. Azt mondják, már maga az építmény is egyedülálló a... (a49905 ::feltöltve: 2015-06-10 :: megszólalók: Keresztes Edina,,;Veresné Tar Gabriella,tárlatvezető, )
megnézem a videót  
  bulletFecske gyűrűzés
Több fecskét, és fecske fiókát is meggyűrűztek ma a MIVÍZ telephelyén. A Magyar Madártani Egyesület Bükki csoportja szerint 5 év múlva teljesen eltűnhetnek a fecskék Magyarországról. A miskolci vízművek telephelyén azonban csaknem 30 fecskefészek ta... (a49909 ::feltöltve: 2015-06-10 :: megszólalók: Pusztai Leó,,;Somoskői Péter,,alelnök,,Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Bütkki helyi csopor;Szabó György,, stratégiai igazgató,,MIVÍZ Kft. )
megnézem a videót  
  bullet16 csapatos lesz az OB I.
16 csapatos lesz ősztől az E.ON férfi ob I.-es bajnokság. Ezt korábban a Liga javasolta, tegnap pedig a Magyar Vízilabda Szövetség elnöksége rábólintott a tervre. A csapatok a 2016-os, januári belgrádi Európa-bajnokság, valamint az olimpiai felkészül... (a49902 ::feltöltve: 2015-06-10 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
2015-06-09 21:19
Kedd
Miskolc Ma (híradó )
2015-06-09 19:00
Kedd
Miskolc Ma (híradó :: Ismétlés )
2015-06-09 18:00
Kedd
Miskolc Ma (híradó )
bulletBeszállítókat keres a Volkswagen bulletKözbiztonsági fórum az Adyban bulletLovagi tornák tere - finisben az építés bulletWiFi a miskolci villamosokon bullet25 éves a Máltai Szeretetszolgálat Miskolcon bulletA miskolciaké az év Lions Klub díja bulletEsélyegyenlőség Napja bulletÉrzékenyítő program kalózok között bulletSpanyolországba utaznának a legtöbben bulletMiskolcon a "Vörös Hadsereg Kórusa" bulletVitelki Zoltán értékelkése a szezon utolsó öt fordulójáról
megnézem a teljes műsort
  bulletBeszállítókat keres a Volkswagen
3 milliárd euró. Ekkora forgalmat bonyolítanak le a magyar beszállító cégek évente a Volkswagen Group-al. Azt szeretnék, ha Miskolcról és a környékbeli településekről is egyre több cég kapcsolódna be a német autógyártó munkájába. A régió vállalkozói ... (a49895 ::feltöltve: 2015-06-09 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletKözbiztonsági fórum az Adyban
A telepfelszámolás és az új sheriff-rendszer is szóba került azon a közbiztonsági fórumon, amit az Ady Endre szabadidő központban tartottak. Itt bemutatták azokat a riasztókat is, amit a Salkaházi Sára programban oszt szét az önkormányzat a miskolci ... (a49883 ::feltöltve: 2015-06-09 :: megszólalók: Kovács László Csaba,vezető,Miskolci Önkormányzati Rendészet;Kriza Ákos,polgármester, )
megnézem a videót  
  bulletLovagi tornák tere - finisben az építés
Újra járható a Bartók köz Diósgyőrben. Így autóval is könnyebb megközelíteni Nagy Lajos Király egykori birodalmát. A vár közvetlen közelében ötven kocsinak és négy busznak jut hely a parkolóban. Ezzel a Lovagi tornák teréhez is könnyebb lesz eljutni.... (a49890 ::feltöltve: 2015-06-09 :: megszólalók: Pásztor Imre,kommunikációs vezető,Miskolc Holding Zrt. )
megnézem a videót  
  bulletWiFi a miskolci villamosokon
Kellemesebb lett az utazás az új miskolci villamosokon. Mostantól online olvashatunk híreket, e-könyvet, böngészhetjük e-mailjeinket, nézhetünk videókat vagy hallgathatunk zenét. A két végállomás közötti 34 perces menetidő alatt bárki csatlakozhat az... (a49893 ::feltöltve: 2015-06-09 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bullet25 éves a Máltai Szeretetszolgálat Miskolcon
A diósgyőri otthonban 70 idős beteg embert ápolnak. Népkonyhájukon naponta 150 rászorulónak adnak meleg ételt, ingyen. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat miskolci csoportja 25 éve segíti a nélkülözőket. ... (a49892 ::feltöltve: 2015-06-09 :: megszólalók: Német Mihályné,,;Kozma Imre atya,elnök,Magyar Máltai Szeretetszolgálat;Csiba Gábor,Miskolci Csoportvezető,Magyar Máltai Szeretetszolgálat;Kriza Ákos,polgármester, )
megnézem a videót  
  bulletA miskolciaké az év Lions Klub díja
Év Lions Klubja díjat kapott a 25 éves miskolci szervezet. I. Miskolci Lions Klub fennállása óta először kapta meg az elismerést. Az önkéntes segítők szervezésében 50 diák érkezik Miskolcra, júliusban a világ minden részéről. A fiatalok 10 napon át ... (a49865 ::feltöltve: 2015-06-09 :: megszólalók: Koleszár Péter,soros elnök,I.Miskolci Lions Klub )
megnézem a videót  
  bulletEsélyegyenlőség Napja
Legyen szó siketekről, vakokról vagy kerekes székesekről, az elfogadásukért vívott harc mindennapi életük része. Az Esélyegyenlőség Napját 3. alkalommal rendezték Miskolcon. Itt a vakvezetés és kerekes székes közlekedés mellett az is kiderült, hogyan... (a49880 ::feltöltve: 2015-06-09 :: megszólalók: Gál Glória,,;Farmosi Panna,,;Molnár Tibor,irodavezető,B.-A.-Z. Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház;Kiss Gábor,alpolgármester, )
megnézem a videót  
  bulletÉrzékenyítő program kalózok között
Csupafül, csupaszív, csupaszám, csupaélet, csupakéz, vagyis látás és hallássérült, autista és mozgássérült kalóz várta a gyerekeket egy hatalmas kalózhajón a Ferenczi Sándor szakközépiskolában. A diákoknak azt mutatták meg, milyen egy fogyatékosságga... (a49881 ::feltöltve: 2015-06-09 :: megszólalók: Kaczur Cseperke,tanuló,Ferenczi Sándor Egészségügyi Szakközépiskola;Kovács Éva,módszertani munkatárs,Kézenfogva Alapítávny;Sztahura János,diákönkormányzat patronáló tanára,Ferenczi Sándor Egészségügyi Szakközépiskola )
megnézem a videót  
  bulletSpanyolországba utaznának a legtöbben
Spanyol ország az egyik legnépszerűbb úti cél idén, de sokan pihennek majd a Görög szigeteken is Magyarországról. Az elmúlt évekhez képest kevesebb magyar választja viszont, az afrikai térséget helyette inkább Törökország felé veszik az irányt. Az ut... (a49896 ::feltöltve: 2015-06-09 :: megszólalók: Győrfi Nóra,,;Forrás:Youtube,,;Hajdúné Mariann,irodavezető,Világlátó Utazási Iroda Kft. )
megnézem a videót  
  bulletMiskolcon a "Vörös Hadsereg Kórusa"
Beveszi Miskolcot a Vörös Hadsereg. Az Orosz Föderáció Belügyminisztériumának énekkara, vagyis a „Vörös Hadsereg Kórusa” és tánckara szeptember 20-án, ad koncertet a városban. Az együttest 1939-ben alapították. A szakmai munkát, 30 éve Vi... (a49894 ::feltöltve: 2015-06-09 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletVitelki Zoltán értékelkése a szezon utolsó öt fordulójáról
30 mérkőzésből 48 pontot gyűjtött, ezzel a hetedik helyen zárta a 2014-15-ös szezont a DVTK a labdarúgó NB 1-ben. SzivicsTomiszláv távozása után a piros-fehérek irányítását Vitelki Zoltán vette át. A tréner szerint a játékosok ez alatt az öt hét alat... (a49885 ::feltöltve: 2015-06-09 :: megszólalók: Vitelki Zoltán,edző,DVTK )
megnézem a videót  
2015-06-08 19:00
Hétfő
Miskolc Ma (híradó :: Ismétlés )
2015-06-08 18:00
Hétfő
Miskolc Ma (híradó )
bulletErste üzleti fórum bulletKassa-Miskolc együttműködési megállapodás bulletKassa-Miskolc megállapodás 2. bulletHálaadó ünnepség a tapolcai templomért bulletOperafesztivál beharangozó bulletPedagógusnap a Városházán bulletRekord számú fürdőző a hétvégén bulletMedárd napja szárazságot ígér bullet4. Maratoni Hétvége bulletA Miskolci Jegesmedvék új igazolásai
megnézem a teljes műsort
  bulletErste üzleti fórum
Akár már ebben a hónapban megjelenhetnek az első ipari fejlesztésekre kiírt uniós pályázatok. 2020-ig 3,3 milliárd euró brüsszeli forrást használhat fel az ország. Szakértők szerint érdemes pályázni, mert kedvező a pénzügyi és gazdasági környezet. Bo... (a49875 ::feltöltve: 2015-06-08 :: megszólalók: Barkóczi István,tulajodonos-vezérigazgató,Fux Zrt.;Trombitás Zoltán,irodavezető,Erste Bank EUIroda;Sumi Csaba,régióvezető,Erste Bank;Bod Péter Ákos,egyetemi tanár,Budapesti Corvinus Egyetem )
megnézem a videót  
  bulletKassa-Miskolc együttműködési megállapodás
1 millió embert érint az az együttműködési megállapodás, amelyet Kassa és Miskolc polgármestere írt alá hétfőn délután a szlovákiai nagyvárosban. A partnerséggel lehetősége nyílik a két határmenti régióközpontnak az uniós források együttes lehívására... (a49878 ::feltöltve: 2015-06-08 :: megszólalók: Kriza Ákos,polgármester, )
megnézem a videót  
  bulletKassa-Miskolc megállapodás 2.
Az eseményről bővebb összefoglalót a holnapi híradónkban hallhatnak.... (a49879 ::feltöltve: 0000-00-00 :: megszólalók: )
 
  bulletHálaadó ünnepség a tapolcai templomért
Elkészült a miskolctapolcai református templom. Az építkezés 15 évvel ezelőtt kezdődött. A templom 120 millió forintból épült fel. Vasárnap délután hálaadó istentisztelettel ünnepelt az egyházközség, az igét Csomós József református püspök hirdette.... (a49863 ::feltöltve: 2015-06-08 :: megszólalók: Szilágyi Istvánné,,;Simon István,kuratóriumi elnök,Miskolc-Tapolcai Református Templom Építéséért Alapítvány;Gajdos János,református lelkipásztor,Miskolctapolcai Református Egyházközség;Csomós József,püspök, Tiszáninneni Református Egyházkerület )
megnézem a videót  
  bulletOperafesztivál beharangozó
Folytatódnak az ősbemutatók, a Trubadúr lesz az Ezrek operája, de idén Bartók is elérhető lesz az utcán. Érkeznek a Virtuózok tehetségei, A Holdviola, a Hot Jazz Band, a Bohém Ragtime Jazz Band és lesz utcazene, utcatánc, sok egyéb más mellett. Pénte... (a49876 ::feltöltve: 2015-06-08 :: megszólalók: Seres Ildikó,szervező, kísérő programok,Miskolci Operafesztivál;Kesselyák Gergely,fesztiváligazgató,Miskolci Operafesztivál )
megnézem a videót  
  bulletPedagógusnap a Városházán
Miskolcon több mint 30 óvoda működik. Mintegy negyedüket az utóbbi időben fel is újították. A város tervezi a többi intézmény korszerűsítését is. Többek között erről is szó volt a Városházán tartott pedagógusnapon. ... (a49864 ::feltöltve: 2015-06-08 :: megszólalók: Mészáros Endréné,óvodapedagógus,Szent László Úti Napközi Otthonos Óvoda;Kiss Gábor,alpolgármester, )
megnézem a videót  
  bulletRekord számú fürdőző a hétvégén
Több mint 14 ezren csobbantak a hétvégén Miskolcon. Idén először döntöttek látogatói rekordot a város strandjai. A Selyemrétin több mint 6 ezren, a Barlangfürdőben 5 ezren hűsöltek az elmúlt két napban. A múlt héten nyílt tapolcai strandon pedig 3 ez... (a49871 ::feltöltve: 2015-06-08 :: megszólalók: Koncz Gábor,,;Saul Garza,,;Beke Tibor,ügyvezető,Miskolci Turisztikai Kft. )
megnézem a videót  
  bulletMedárd napja szárazságot ígér
Ha Medárd napján esik, akkor negyven napig esik - legalábbis a népi megfigyelés szerint. Ha lehet neki hinni, akkor az esernyőket nyugodtan otthon lehet hagyni. Medárdot egyébként a szőlő patrónusaként, védőszentjeként tartják számon.... (a49872 ::feltöltve: 2015-06-08 :: megszólalók: Bodnár Mónika,néprajzos múzeológus,Herman Ottó Múzeum;Erdődiné Molnár Zsófia,meteorológus, )
megnézem a videót  
  bullet4. Maratoni Hétvége
Dacolva a nyári hőséggel, hatalmas mezőny állt rajthoz a 4. Maratoni Hétvégén Miskolcon. A 23. Bükki Hegyi Maraton - Kisgyörgy Ádám emlékversenyen csaknem 700-an vettek részt szombaton. Itt Karlowits-Juhász Tamás nyerte a 42.2 km-t. Vasárnap a kerékp... (a49873 ::feltöltve: 2015-06-08 :: megszólalók: Szűcs István,főszervező,23. Bükki Hegyi Maraton;Stefánné Bodnár Tímea,,;Karlowits-Juhász Tamás,, )
megnézem a videót  
  bulletA Miskolci Jegesmedvék új igazolásai
Végül pedig egy hír a Miskolci Jegesmedvékről. Új játékosokkal kötött szerződést a MOL Liga és Magyar Kupa győztes miskolci csapat. A válogatottban is szereplő Galanisz Nikandrosz, Somogyi Balázs és Pavuk Attila Dunaújvárosból érkezett a sárga-feketé... (a49877 ::feltöltve: 2015-06-08 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
2015-06-06 20:00
Szombat
Miskolc Ma (híradó :: Ismétlés )
2015-06-06 19:00
Szombat
Miskolc Ma (híradó :: Ismétlés )
2015-06-05 20:00
Péntek
Miskolc Ma (híradó :: Ismétlés )
2015-06-05 19:00
Péntek
Miskolc Ma (híradó :: Ismétlés )
2015-06-05 18:00
Péntek
Miskolc Ma (híradó )
bulletOmbudsman bulletEllenőrzés-telepfelszámolás bulletÚj lakásban Drótosék bulletLakossági fórum a Vasgyárban bulletNemzeti Összetartozás Napja bulletMiskolci kódex készült a könyvhéten bulletReggeli kerékpárosoknak a BOSCH-tól bulletUkrán sajtósok Miskolcon bulletEltemették Dobrossy Istvánt bulletMegemelt padok a fedett villamosmegállókban
megnézem a teljes műsort
  bulletOmbudsman
Félelmet kelt, zaklat és diszkriminál a hatósági ellenőrzés Miskolcon – ezt mondja az ombudsman. A főleg hátrányos helyzetűek lakta városrészekben végzett razziákkal kapcsolatban több civil jogvédő szervezet is közös beadvánnyal fordult az alap... (a49862 ::feltöltve: 2015-06-05 :: megszólalók: Szalayné Sándor Erzsébet,nemzetiségi biztoshelyettes,;Székely László,alapvető jogok biztosa, )
megnézem a videót  
  bulletEllenőrzés-telepfelszámolás
Évek óta tart a közterületi ellenőrzés Miskolcon. Azért járják a problémás területeket a rendészek, hogy megakadályozzák az illegális beköltözéseket és fenntartsák a közrendet. Nem először kritizálják elsősorban budapesti szervezetek a programot. A m... (a49857 ::feltöltve: 2015-06-05 :: megszólalók: ATMO,,;ATMO,,;ATMO,,;ATMO,,;KORÁBBI Schweickhart Gyula,projektvezető,Miskolc Holding Zrt.;ATMO,,;ATMO,,;Váradi Gábor, elnök,Miskolci RNÖ )
megnézem a videót  
  bulletÚj lakásban Drótosék
Azoknak azonban, akik rendesen fizették a számlákat és betartották a társadalmi együttélés szabályait, lakáspályázattal segít az önkormányzat. De csak akkor nyerhetnek, ha minden, a pályázathoz szükséges feltételnek megfelelnek. A márciusi közgyűlés... (a49851 ::feltöltve: 2015-06-05 :: megszólalók: ATMO,,;Drótos Jánosné,,;Soós Attila,frakcióvezető,Fidesz )
megnézem a videót  
  bulletLakossági fórum a Vasgyárban
Az idősek védelmét szolgáló ingyenes riasztókról és többek között a csellengő gyerekekről is beszéltek a vasgyárban rendezett közbiztonsági fórumon csütörtök este. Az ott élők közül volt, aki a kiégett közvilágításra panaszkodott, sokan pedig még töb... (a49840 ::feltöltve: 2015-06-05 :: megszólalók: özv. Majoros Lajosné,,;Gazdusné Pankucsi Katalin,önkormányzati képviselő (Fidesz-KDNP),;Kiss János,alpolgármester, )
megnézem a videót  
  bulletNemzeti Összetartozás Napja
A nemzetet szétszakítani igyekvő hatalmak legyőzhetők, ha hiszünk abban, hogy összetartozunk. Ezt mondta Kriza Ákos polgármester csütörtök este a Művészetek Házában tartott trianoni megemlékezésen. A rendezvény vendége volt Böjte Csaba ferences rendi... (a49847 ::feltöltve: 2015-06-05 :: megszólalók: Kriza Ákos,polgármester,;Böjte Csaba,ferences rendi szerzetes, )
megnézem a videót  
  bulletMiskolci kódex készült a könyvhéten
Kódexbe foglalták miskolci középiskolások a város értékeit. Kitalálták, összegyűjtötték és lerajzolták. Az alkotás később a város hivatalos kiadványa lesz. ... (a49859 ::feltöltve: 2015-06-05 :: megszólalók: Lengyel Athéné Katalin,tanuló,Szemere Bertalan Szakközépiskola;Kövér Fanni,tanuló,Szemere Bertalan Szakközépiskola;Csörnök Mariann,pr munkatárs,II. Rákóczi Ferenc Városi Könyvtár )
megnézem a videót  
  bulletReggeli kerékpárosoknak a BOSCH-tól
Reggelivel köszöntötték ma a munkahelyükre kerekezőket. Ma van a Környezetvédelem Világnapja. Ebből az alkalomból a Centrum előtt péksüteménnyel és gyümölcslével kínálta a kerékpárosokat a Bosch és a kerékpáros egyesület. Nemcsak adtak, kértek is. Ö... (a49841 ::feltöltve: 2015-06-05 :: megszólalók: Vreczenár Lászlóné,RBHM/HSE vezető,Robert Bosch )
megnézem a videót  
  bulletUkrán sajtósok Miskolcon
Ukrán újságírók vendégeskednek Miskolcon. Két napra érkeztek a városba. A látogatás a tapolcai strandon kezdődött, ami lenyűgözte a médiamunkásokat. A várost, nyaralásról szóló rovataikban biztos ajánlani fogják olvasóiknak, illetve nézőiknek.... (a49856 ::feltöltve: 2015-06-05 :: megszólalók: Svitlana Kabysh,irodavezető,Magyar Turizmus Zrt. Kijevi Iroda;Melekova Marina, szerkesztő,Natali magazin )
megnézem a videót  
  bulletEltemették Dobrossy Istvánt
Több mint százan vettek végső búcsút ma délután Dobrossy Istvántól. A Megyei Levéltár volt igazgatója, Miskolc díszpolgára május 26-án súlyos betegség után, 69 éves korában hunyt el. Dobrossy István nevéhez számos helytörténeti könyv, cikk, tanulmány... (a49843 ::feltöltve: 2015-06-05 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletMegemelt padok a fedett villamosmegállókban
Megemelték a fedett villamosmegállókban a padokat. Mostantól 7 cm-rel magasabbak. Így sokkal kényelmesebben lehet rajtuk ülni. Az utasok jelezték az MVK-nak, hogy a padokat túlságosan alacsonyra szerelték, nehéz rájuk leülni és utána felállni. ... (a49844 ::feltöltve: 2015-06-05 :: megszólalók: Molnár Zoltán,,;Gonda Antal,,;Pásztor Imre,kommunikációs vezető,Miskolc Holding Zrt. )
megnézem a videót  

FRISS VIDEOHÍREK

Politikai, közéleti magazin
Helyzetkép 2015-06-10 (00:50:00)
- Ombudsman: súlyosan sérti a szegregátumok lakóinak jogait a Miskolci Önkormányzat - Menekültek: - félmillió menekült érkezhet Európába a nyáron. Magyarországon a Nemzeti konzultációt népszerűsítő plakátokat rongálják. - Ausztria busszal és repülővel küldené vissza az illegális bevándorlókat abba az európai országba, ahol először regisztrálták őket. - Magyarországra tavaly 45 ezer illegális bevándorló érkezett. Idén már az év elő öt hónapjában 50 ezren jöttek. - Biszku-per: - kezdődik minden előről
videó feltöltve: 2015-06-10 19:00:15
16 csapatos lesz az OB I.
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:00:01)
16 csapatos lesz ősztől az E.ON férfi ob I.-es bajnokság. Ezt korábban a Liga javasolta, tegnap pedig a Magyar Vízilabda Szövetség elnöksége rábólintott a tervre. A csapatok a 2016-os, januári belgrádi Európa-bajnokság, valamint az olimpiai felkészülés miatt dolgoztak az élvonalbeli bajnokság lebonyolításának átalakításán. Az új idényben két, nyolcas csoportot alakítanak ki, amik nagyjából azonos erősségűek lesznek. A változtatás már az újonc Miskolcot is érinti és érdekesség, hogy emiatt az a Tatabánya is indulhat az első osztályban, akiknek legyőzése a legfontosabb volt az MVLC-nek, a feljutásért folytatott küzdelmekben.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:52:05
Mindenkit érdekel az új vár
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:13)
Négyszeresére nőtt a diósgyőri vár forgalma a felújítás óta. A miskolciak mellett az ország több pontjáról, és külföldről is érkeznek a várba. A legtöbben emléket is visznek haza az élmény mellett. Azt mondják, már maga az építmény is egyedülálló attrakció.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:51:41
megszólalók: Keresztes Edina,,;Veresné Tar Gabriella,tárlatvezető,

Közbiztonsági fórum az Avason
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:51)
Kábítószeres fiatalokra és részeg randalírozókra panaszkodnak az avasiak. Bár szinte már egyetlen fészekrakó sincs a lakótelepen, a hajléktalanok és a szemetelők még mindig gondot okoznak a környéken. Az Avas Délen tartottak közbiztonsági fórumot tegnap- ahol az is elhangzott, hogy éppen ezért több rendőr és rendész lesz a problémásabb területeken.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:51:38
megszólalók: Glatz Katalin,önkormányzati képviselő,Fidesz-KDNP;Kovács László Csaba,közterület felügyeleti és rendészeti vezető,MÖR;Kiss Gábor,alpolgármester,;06-80-46-00-46,,

Szemétszedés Lyukóban
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:15)
Lyukóban szerencsére olyanok is élnek, akik tenni is akarnak környezetükért. Ma több tonna szemetet szedtek össze a városrészben, de a saját portáikon is lomtalaníthattak a lakosok. A szemétszedést a terület önkormányzati képviselője szervezte.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:50:23
megszólalók: ATMO,,;ATMO,,;ATMO,,;Csikja Vanessza,,;Deák-Bárdos Mihály,,önkormányzati képviselő,, Fidesz-KDNP;ATMO,,

Lyukóban ellenőrzött a hatóság
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:56)
Elhagyott, feltört házak és áramlopások a Lyukóvölgyben- a rendészek és a társhatóságok folyamatosan visszatérnek a helyszínre. A környéken sokan örülnek a hatósági jelenlétnek, amit a miskolci rendészek folytatni is fognak.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:48:47
megszólalók: Atmo:Juhász Róber (nincs felirat)t,,;Juhász Róbert,,;Papp Ferenc,,;Kovács László Csaba,közterület felügyeleti és rendészeti vezető,Miskolci Önkormányzati Rendészet

Nyári diákmunka
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:55)
Sok diák vállal munkát a szünidő alatt. Idén is főként irodákba, hipermarketekbe és termelő cégekhez keresik a fiatal munkaerőt. Az órabérek a munka jellegével változnak. Az alap a minimálbér, de képzettségtől és tapasztalattól függően a diákok akár a minimálbér kétszeresét is megkereshetik. Munkát vállalni a diákmunka közvetítőn keresztül érdemes.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:47:54
megszólalók: Varga Viktória,,;Boros Jenifer,,

Fecske gyűrűzés
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:02:06)
Több fecskét, és fecske fiókát is meggyűrűztek ma a MIVÍZ telephelyén. A Magyar Madártani Egyesület Bükki csoportja szerint 5 év múlva teljesen eltűnhetnek a fecskék Magyarországról. A miskolci vízművek telephelyén azonban csaknem 30 fecskefészek található. De, egy egészen különleges madár is gyűrűt kapott.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:46:57
megszólalók: Pusztai Leó,,;Somoskői Péter,,alelnök,,Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Bütkki helyi csopor;Szabó György,, stratégiai igazgató,,MIVÍZ Kft.

Csődvédelmi törvényjavaslat a családokért
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:00:21)
Több tízezer szegény sorsú családon segíthetne a KDNP törvényjavaslata, melyet ma tárgyalt az országgyűlés. A csődvédelem szerint az adós mentesítést kapna a végrehajtás alól, részleges moratórium kapcsolódik hozzá és az adósság egy részét is elengedhetik. Miskolcon a családsegítő szolgálat segített a kilátástalan helyzetbe került családokon. Az igazgató szerint az új törvény több szempontból is jobb lehet a réginél.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:45:45
megszólalók: Földessy Judit,igazgató,Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény

Ezrek operája a Jégcsarnokban
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:00:23)
A sport és a művészet tökéletesen megfér egymás mellett. Bizonyítja ezt az is, hogy a tavalyi operafesztivál egyik legnépszerűbb programjának, az Ezrek operájának a Jégcsarnok adott otthont. A tér akusztikája annyira optimális a műfajhoz, hogy az Aida után ismét ezt a helyszínt választották. Ezúttal pedig nem csak az Ezrek operája lakja majd be a csarnokot. Az operafesztivál pénteken kezdődik
videó feltöltve: 2015-06-10 18:45:13
megszólalók: Kesselyák Gergely, fesztiváligazgató,BartókPlusz Miskolci Operafesztivál


még több videohír...

Miskolc TV mai műsora

2021-01-17 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!