Miskolc TV friss műsorai

2015-03-26 18:00
Csütörtök
Miskolc Ma (híradó )
bulletTérkép készül a problémás ingatlanokról bulletDrogszemetet gyűjtöttek Miskolcon bulletVaddisznót fogtak a rendészek bulletA kórházakért aggódik a DK bulletKamarai tagdíj befizetés bulletVérükkel segítettek a Holding dolgozói bulletPályaorientációs nap a Kós Károly szakközépiskolában bulletEgyre több a szépíró gyerek bulletOrszágos rajzverseny Miskolcon
megnézem a teljes műsort
  bulletTérkép készül a problémás ingatlanokról
Minden lyukói ingatlant újraellenőriznek a rendészek. Feltérképezik a problémás telkeket és értesítik a tulajdonosokat. A cél hogy ne maradjanak illegális lakásfoglalók és szemétlerakók a városrészben. A Fidesz-KDNP tervei szerint a megemelt közbizto... (a48811 ::feltöltve: 2015-03-26 :: megszólalók: Váradi Béla Markó,,; Korom Ferenc,,; Kovács László Csaba,közterület felügyeleti és rendészeti vezető,Miskolci Önkormányzati Rendészet;Hollósy András,szóvivő,Fidesz-KDNP miskolci képviselőcsoportja )
megnézem a videót  
  bulletDrogszemetet gyűjtöttek Miskolcon
Összegyűjtik a drogszemetet. Fecskendőket, injekciós tűket, zacskókat mindent összeszednek, amit kábítószeresek használtak. Az akcióban önkormányzati rendészek is segítenek Miskolcon. A veszélyes hulladékot laboratóriumban vizsgálják majd meg azért, ... (a48809 ::feltöltve: 2015-03-26 :: megszólalók: Dombovári Ottó(nincs felirat),, )
megnézem a videót  
  bulletVaddisznót fogtak a rendészek
Vaddisznó sétált az aszfalton délelőtt. Az állat a Csermőkei úton okozott kisebb fennakadást a közlekedésben. Az eltévedt vad miatt mindkét sávban torlódás alakult ki. A kiérkező rendészek terelték le az állatot az útról, és a Városgazda munkatársain... (a48812 ::feltöltve: 2015-03-26 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletA kórházakért aggódik a DK
A kórházak átszervezése miatt aggódik a DK. Gyurcsány Ferenc pártjának miskolci politikusai attól félnek, hogy osztályok szűnhetnek meg, egészségügyi dolgozók kerülhetnek utcára, miután a kórházak az Állami Egészségügyi Ellátó Központ fennhatósága al... (a48810 ::feltöltve: 2015-03-26 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletKamarai tagdíj befizetés
A jövő hét keddig kell befizetni a kötelező kamarai tagság díját. 2012-óta törvény írja elő, hogy a kamarához regisztrálni kell a vállalkozásnak és évente 5 ezer forint, úgynevezett hozzájárulási díjat kell fizetni. ... (a48771 ::feltöltve: 2015-03-26 :: megszólalók: Tóth József,vállalkozó,;Bihall Tamás,elnök,BOKIK )
megnézem a videót  
  bulletVérükkel segítettek a Holding dolgozói
Vérüket adták a Miskolc Holding dolgozói. Több, mint ötven önkéntes donor jelentkezett a Vöröskereszt felhívására és vállalta a tűszúrást. A cégcsoport az idén már harmadik alkalommal szervezett ingyenes véradást és kérte dolgozóitól, hogy segítsenek... (a48801 ::feltöltve: 2015-03-26 :: megszólalók: Pásztor Imre,kommunikációs vezető,Miskolc Holding Zrt.;Dombi István,,MIHŐ Kft.;Nagy Gábor,,Miskolc Holding Zrt.;Pálffy Kinga,vezérigazgató,Miskolc Holding Zrt. )
megnézem a videót  
  bulletPályaorientációs nap a Kós Károly szakközépiskolában
Tanuljanak szakmát. Az általános iskolák pályaválasztói mellett a gimnáziumok végzőseit is arra ösztönzik, hogy mielőtt egyetemre mennének, vegyenek részt szakképzésen. A miskolci Koós Károly Építőipari Szakközépiskolában például újra indítanak körny... (a48807 ::feltöltve: 0000-00-00 :: megszólalók: Hollósi Attila,tanuló,Kós Károly - Építőipari Szakközépiskola és Szakiskola;Kiss Judit, Szerbin József, Szarka Gábor,,;Bodonyi Csaba,építész,;Kocsis István,igazgató,Kós Károly - Építőipari Szakközépiskola és Szakiskola )
 
  bulletEgyre több a szépíró gyerek
Reviczky Gyula Húsvét című versét, vagy egy szabadon választott népköltést vethettek papírra az idei Húsvéti Szépíró Verseny résztvevői. Tizenhat iskola diákjai ragadtak tollat, ceruzát a régióból. Összesen csaknem hatszáz iskolás pályázott, hogy meg... (a48806 ::feltöltve: 2015-03-26 :: megszólalók: Csöbör Katalin,országgyűlési képviselő, )
megnézem a videót  
  bulletOrszágos rajzverseny Miskolcon
Csendéletet, portrét és aktot rajzolnak diákok. Két napon át az ország legjobb rajzosai versenyeznek Miskolcon. 24 képzőművészeti középiskolából érkeztek a Fazola Henrik Szakképző Iskolába. Idén itt tartják az Országos Rajzversenyt. ... (a48802 ::feltöltve: 2015-03-26 :: megszólalók: Daragó Orsolya,,Fazola Henrik Szakképző Iskola;Schreiner Gergő,,Győri Tánc-és Képzőművészeti Szakközépiskola;Kőnig Frigyes,Munkácsy-díjas képzőművész, zsűri elnök,;Mokrai Attila,igazgató,Fazola Henrik Szakképző Iskola )
megnézem a videót  
2015-03-25 19:30
Szerda
Helyzetkép ( )
bulletPolitikai, közéleti magazin
megnézem a teljes műsort
  bulletPolitikai, közéleti magazin
--... (a48787 ::feltöltve: 2015-03-25 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
2015-03-25 18:23
Szerda
Programpont ( )
a Miskolc Televízió programajánlója :: bulletProgramPont 2015. március 25. szerda
megnézem a teljes műsort
  bulletProgramPont 2015. március 25. szerda
1. anyag Már csak néhány jegy eladó a Bánfalvy Stúdió következő előadására. A társulat most egy bulvár burleszket ad elő Estére szabad a kecó... címmel. Főszereplők Hujber Ferenc, Kiss Ramóna és Gesztesi Károly. A színházi produkció pénteken este 7 ... (a48757 ::feltöltve: 2015-03-25 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
2015-03-25 18:18
Szerda
Sporthírek (sport )
bulletPEAC-Pécs- Aluinvent-DVTK beharangozó bulletÁrki Gábor: Nem akarjuk elküldeni Sivicet bulletBulival zárják az „aranyszezont” a macik
megnézem a teljes műsort
  bulletPEAC-Pécs- Aluinvent-DVTK beharangozó
A női kosárlabda NB I rájátszásában csütörtökön 18 órától Pécsett játszik az Aluinvent-DVTK a PEAC ellen. Maikel López vezetőedző és a játékosok is kemény párharcra számítanak, ám egyáltalán nem tekintik magukat esélytelennek és abban bíznak, be tudj... (a48788 ::feltöltve: 2015-03-25 :: megszólalók: Maikel López,vezetőedző,Aluinvent-dvtk;Bálint Réka,Aluinvent-DVTK,;Rasheed Rita,Aluinvent-DVTK, )
megnézem a videót  
  bulletÁrki Gábor: Nem akarjuk elküldeni Sivicet
Nincs edzőkérdés Diósgyőrben, fel sem merült a klub vezetésében, hogy elküldjék Tomislav Sivicet – jelentette ki Árki Gábor, a dvtk.eu-nak adott interjújában. A DVTK sportigazgatója felidézte, hogy ősszel is volt hullámvölgyben a csapat, akárcs... (a48790 ::feltöltve: 2015-03-25 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletBulival zárják az „aranyszezont” a macik
A Miskolci Jegesmedvék vasárnap délután vidám programmal zárják fennállásuk legsikeresebb szezonját – tájékoztatott a klub. A múlt heti bajnokavató után vasárnap délután 4 órától várják a szurkolókat a fedett kettes jégpályára, ahová a belépés ... (a48791 ::feltöltve: 2015-03-25 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
2015-03-25 18:00
Szerda
Miskolc Ma (híradó )
bulletÚjraszentelték a Búza téri székesegyházat bulletAz életvezetés iskolája a megye felzárkóztatásáért bulletDuális képzés bulletQuestor kártalanítás bulletSzámozott utcák bulletA kapitalizmus áldozataira emlékezett a Munkáspárt bulletEurópai Parlament Modell bulletKözépkori forgatag bulletÉbredeznek a kullancsok is
megnézem a teljes műsort
  bulletÚjraszentelték a Búza téri székesegyházat
Ünnepélyes keretek között újraszentelték a Nagyboldogasszonyról elnevezett Búza téri, több mint 100 éves görög katolikus székesegyházat. A templom mintegy százmillió forintos állami forrásból újult meg. A székesegyházat magas rangú egyházi méltóságok... (a48792 ::feltöltve: 2015-03-25 :: megszólalók: Szentesi Istvánné,,;Erdő Péter,bíboros,esztergom-budapesti érsek;Kriza Ákos,polgármester,;Balog Zoltán,miniszter,EMMI )
megnézem a videót  
  bulletAz életvezetés iskolája a megye felzárkóztatásáért
Újabb munkahelyek jöhetnek létre és kedvező gazdasági folyamatok indulhatnak el több mint 12 ezer borsodi ember bevonásával- hangzott el a megyeházán. Az unió által támogatott, úgynevezett életvezetés iskolája az emberi erőforrások fejlesztését, a vá... (a48797 ::feltöltve: 2015-03-25 :: megszólalók: Bánné Gál Boglárka,alelnök,B.-A.-Z. Megyei Közgyűlés;Deák Csaba,kancellár,Miskolci Egyetem;Köpeczi-Bócz Tamás,EU Fejlesztések Koordinációjáért és Stratégiákért felelős helyettes államtitkár,EMMI )
megnézem a videót  
  bulletDuális képzés
800 hallgató vehet részt szeptembertől gyakorlatorientált képzésben, amiért havonta a minimálbér 60 százalékának megfelelő pénzt is kap. Az EMMI Felsőoktatásért Felelős Államtitkárságának politikai tanácsadója hozzátette: az országban 21 felsőoktatás... (a48784 ::feltöltve: 2015-03-25 :: megszólalók: Szigeti Ádám,politikai főtanácsadó,EMMI Felsőoktatásért Felelős Államtitkárság )
megnézem a videót  
  bulletQuestor kártalanítás
A Befektető-védelmi Alap tudomásul vette a Magyar Nemzeti Bank álláspontját, miszerint kártalanítaniuk kellene a fiktív Quaestor-kötvénnyel rendelkező befektetőket. A Beva ügyvezető igazgatója azt mondta, hogy a Quaestor Értékpapír Zrt. ügyében még n... (a48786 ::feltöltve: 2015-03-25 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletSzámozott utcák
A szemetes udvar miatt, akár a bérleti díj is felmondható. Ennek betartását az önkormányzati rendészet folyamatosan ellenőrzi is. Most a MIK eljárását nehezményezi a Jobbik. Egy számozott utcán lakó idős asszony bérleti díját akarták felmondani, mert... (a48796 ::feltöltve: 2015-03-25 :: megszólalók: Gaál Magdolna(nincs felirat),,;Jakab Péter,frakcióvezető,Jobbik,Miskolc;Pásztor Imre,kommunikációs vezető,Miskolc Holding Zrt. )
megnézem a videót  
  bulletA kapitalizmus áldozataira emlékezett a Munkáspárt
A rendszerváltás óta folyamatosan romlott az egészségügy, csökkentek a munkahelyek és egyre több a szegény a Munkáspárt miskolci vezetője szerint. Fülöp Józsefné hozzátette, mindezért a 90 utáni kapitalista rendszer okolható, így a Munkáspárt március... (a48795 ::feltöltve: 2015-03-25 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletEurópai Parlament Modell
A 2020-ig tartó program részletei mellett Szerbia csatlakozását a migránsok kérdését és a gázáramoltatás változtatását is megvitatták középiskolások a plenáris üléseken. Ma zárult a holland kezdeményezésre induló Európai Parlament Modell, ami Miskolc... (a48793 ::feltöltve: 2015-03-25 :: megszólalók: Gonda Iván,tanuló,Földes Ferenc Gimnázium;Fazekas Róbert,igazgatóhelyettes,Földes Ferenc Gimnázium )
megnézem a videót  
  bulletKözépkori forgatag
Lovagok érkeztek az egykori 21-es számú általános iskolába, hogy bemutatót tartsanak a középkori fegyverekről és arról, hogyan harcol egy igazi lovag. Az intézmény októberben vette fel a Diósgyőri Nagy Lajos király Általános Iskola nevet, ezért olyan... (a48794 ::feltöltve: 2015-03-25 :: megszólalók: Vucskó Zsuzsanna,igazgató,Diósgyőri Nagy Lajos király Általános Iskola )
megnézem a videót  
  bulletÉbredeznek a kullancsok is
Magyarországon évente több ezer embert fertőznek meg a kullancsok Lyme-kórral. Az enyhe tél is kedvezett a vérszívóknak, többségük ugyanis átvészelte azt. A legveszélyeztetettebb Zala, Veszprém és Vas megye, de Észak-Magyarországon is előfordul fertő... (a48763 ::feltöltve: 2015-03-25 :: megszólalók: Asztalos Ágnes,megyei tiszti főorvos,Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Szakigazgatási Szerve;Tóthné dr. Takács Anna,helyettes vezető,Fehér Holló Gyógyszertár )
megnézem a videót  
2015-03-24 18:30
Kedd
Sportpercek (sport )
a Miskolc Televízió sportműsora :: bulletMagyar Kupa négyes döntő előtt a Miskolci Jegesmedvék bulletDebrecen - DVTK 1-0, NB 1-es összefoglaló bulletHorváth Bernadett az Aluinvent DVTK play off lehetőségeiről
megnézem a teljes műsort
  bulletMagyar Kupa négyes döntő előtt a Miskolci Jegesmedvék
Bajnokavató közös ünneplést tartottak péntek este a Miskolci Jegesmedvék. A Városháztéren több száz fős tömeg várta a MOL Liga győzelmet és bajnoki aranyérmet is begyűjtő jégkorongcsapatot. A megérdemelt ünneplést követően vasárnap pedig már folytató... (a48776 ::feltöltve: 2015-03-25 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletDebrecen - DVTK 1-0, NB 1-es összefoglaló
A maximumot adtuk, az eredmény reális, mert a Debrecen jobb csapat – mondta Tomislav Sivic a Debrecen elleni vesztes mérkőzés után. Ugyanis 1 -0 arányú hazai sikerrel ért véget a Debrecen – DVTK, NB 1-es labdarúgó mérkőzés. Miután a Di... (a48777 ::feltöltve: 2015-03-25 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletHorváth Bernadett az Aluinvent DVTK play off lehetőségeiről
PEAC Pécs – Aluinvent DVTK párharc dönt a fináléba jutásról a női kosárlabda NB 1 rájátszásában. Az elődöntőért a DVTK ugyanis a Zalaegerszeget, két mérkőzésen múlta felül, míg az ellenfél, a PEAC Pécs együttesének, a Szekszárd ellen ehhez háro... (a48775 ::feltöltve: 2015-03-25 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
2015-03-24 18:23
Kedd
Programpont ( )
a Miskolc Televízió programajánlója :: bulletProgramPont 2015. március 24. kedd
megnézem a teljes műsort
  bulletProgramPont 2015. március 24. kedd
... (a48756 ::feltöltve: 2015-03-25 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
2015-03-24 18:18
Kedd
Sporthírek (sport )
bulletKupahétvége előtt a Miskolci Jegesmedvék bulletXIX. Víz Világnapi Úszóverseny
megnézem a teljes műsort
  bulletKupahétvége előtt a Miskolci Jegesmedvék
A pénteki közös ünneplést követően, újra elkezdődött munka a Miskolci jegesmedvék számára, ugyanis közeleg a székesfehérvári Magyar Kupa négyes döntője. A sorsolás Miskolc – Dunaújváros párosítást hozott az elődöntőben, a másik ágon pedig Alba ... (a48779 ::feltöltve: 2015-03-24 :: megszólalók: Majoross Gergely,vezetőedző,MJJSE )
megnézem a videót  
  bulletXIX. Víz Világnapi Úszóverseny
A mögöttünk hagyott hétvégén rendezték meg, rekordlétszámmal, a Kemény Dénes uszodában, a XIX. Víz Világnapi Nemzetközi Úszóversenyt. A rajthoz álló hazai tehetségek számára a miskolci erőpróba komoly téttel bírt, ugyanis itt lehetett teljesíteni az ... (a48778 ::feltöltve: 2015-03-24 :: megszólalók: Fridrich László,edző,MVSI )
megnézem a videót  
2015-03-24 18:00
Kedd
Miskolc Ma (híradó )
bulletKezdődhet a partfal helyreállítása a Kisavason bulletSegítség a vállalkozásoknak bulletSeriff-rendszert vezetne be a Fidesz-KDNP bulletKiégett egy busz Parasznyán bulletÖrülhetnek az autósok - árcsökkenés a kutakon bulletTavaszi munkák a mezőgazdaságban bulletMagyar-Lengyel Barátság Napja bullet15. Tüskevár Túra bulletMiskolc is csatlakozik a Föld órájához
megnézem a teljes műsort
  bulletKezdődhet a partfal helyreállítása a Kisavason
Kezdődhetnek a partfal helyreállítási munkák a jövő héten a Kisavason. A kivitelezés várhatóan 32 millió forintba kerül. Ennek 70 százalékát a Belügyminisztérium vis maior kárelhárítási pályázatán nyerte a város. Miskolcon évek óta visszatérő problém... (a48780 ::feltöltve: 2015-03-24 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletSegítség a vállalkozásoknak
4000 milliárd forintot, vagyis az uniós támogatások 60 százalékát kapják a hazai vállalkozások 2013 és 2020 között. Azért, hogy minden vállalkozás eséllyel pályázhasson, a Magyar Nemzeti Bank elindította a Növekedési Hitelprogram Pluszt. Erről és egy... (a48781 ::feltöltve: 2015-03-24 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletSeriff-rendszert vezetne be a Fidesz-KDNP
Miskolc lehet az első hazai nagyváros ahol seriff rendszer működik majd. A Fidesz-KDNP tervei szerint minden választókerület saját közösségi rendészt kapna, akit a lakosok gyorsabban érhetnek majd el, ezzel pedig tovább javulhatnak a bűnügyi statiszt... (a48773 ::feltöltve: 2015-03-24 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletKiégett egy busz Parasznyán
Kiégett egy menetrend szerint közlekedő távolsági autóbusz reggel a borsod megyei Parasznyán. A Berentéről Varbóra közlekedő járat motortere fél 7 előtt egyelőre ismeretlen okból kigyulladt. Az Ikarus típusú jármű utastere elszenesedett, ablakai pedi... (a48772 ::feltöltve: 2015-03-24 :: megszólalók: Ujj Zsuzsanna,PR menedzser,Észak-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. )
megnézem a videót  
  bulletÖrülhetnek az autósok - árcsökkenés a kutakon
Ismét árcsökkenés a kutakon: 3-3 forinttal mérsékli a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol. Így a benzin literjéért 362 forintot, a gázolaj literjéért 365 forintot kell majd fizetni. A Mol legutóbb múlt pénteken ... (a48783 ::feltöltve: 2015-03-24 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletTavaszi munkák a mezőgazdaságban
Rügyeznek a gyümölcsfák és a növények; megállíthatatlanul itt a tavasz. Így sok gazda már elkezdte a munkát a földeken. A tavaszi árpa nagy részét már elvetették mintegy 8 ezer hektáron a föld alatt van a mag. ... (a48770 ::feltöltve: 2015-03-24 :: megszólalók: ATMO-madárdal,,;ATMO-szinkron (név nélkül),,;Bodnár Imre,kertész,Felsőzsolca, Almáskert;Berta Béla,igazgató,B.-A.-Z. Megyei Kormányhivatal, Földművelésügyi Igazgatóság )
megnézem a videót  
  bulletMagyar-Lengyel Barátság Napja
Köszönjük címmel nyílt kiállítás a Városháza előcsarnokában a Magyar- Lengyel Barátság Napja alkalmából. A tárlat a balatonboglári lengyel iskola történetét mutatja be 1939-1944 között. A II. világháború alatt ugyanis Magyarország több száz lengyel g... (a48762 ::feltöltve: 2015-03-24 :: megszólalók: Pfliegler Péter,alpolgármester, )
megnézem a videót  
  bullet15. Tüskevár Túra
Nemzetközivé vált a Tüskevár Túra. A miskolci Éltes Mátyás iskola tizenötödik alkalommal rendezte meg a sajátos nevelési igényű fiataloknak szánt programját. Idén már szlovák és lengyel gyerekek is érkeztek, akik az állatkertben túráztak.... (a48774 ::feltöltve: 2015-03-24 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletMiskolc is csatlakozik a Föld órájához
Idén is csatlakozott a Föld órájához Miskolc. Március utolsó szombatján, vagyis most szombaton a lakosság is tehet a környezetszennyezés és túlfogyasztás ellen, ha egy órára lekapcsolják a felesleges világítást. 162 ország több mint hétezer nagyváros... (a48718 ::feltöltve: 2015-03-24 :: megszólalók: Szegedi Zoltán,beruházási csoportvezető,Városüzemeltetési- és Beruházási Osztály, Polgármesteri Hivatal, Miskolc )
megnézem a videót  
2015-03-23 19:28
Hétfő
No Comment (videoklip )
bulletElbúcsúzott a bécsi villamos
megnézem a teljes műsort
  bulletElbúcsúzott a bécsi villamos
.... (a48766 ::feltöltve: 2015-03-23 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
2015-03-23 18:30
Hétfő
Miskolci Napló (közéleti magazin )
bulletDíj a Déli Ipari Parknak bulletDuális képzés indul ősztől a felsőoktatásban bulletMVK fórum
megnézem a teljes műsort
  bulletDíj a Déli Ipari Parknak
A Déli Ipari Park lett az év befektetőbarát ipari parkja. A díjat múlt héten a budapesti Vigadóban a Külgazdasági és Külügyminisztérium, valamint a Nemzeti Befektetési Ügynökség adta át. A Déli Ipari Park fejlesztését rekordidő alatt végezték el. A t... (a48749 ::feltöltve: 2015-03-23 :: megszólalók: Ésik Róbert,elnök,HIPA;Pfliegler Péter,alpolgármester,;Vécsi György,igazgatósági elnök,Miskolc Holding Zrt.;Kersten Bachmann,európai igazgató,Légzsák és Elektronikai Üzletág, Takata;Szijjártó Péter,külgazdasági és külügyminiszter, )
megnézem a videót  
  bulletDuális képzés indul ősztől a felsőoktatásban
A kormányzat elindította azt a pályázatot, amely a duális képzések fejlesztésére elkülönített európai uniós forrásokat biztosítja a felsőoktatási intézmények számára. Országosan 21 egyetem és főiskola csatlakozott be a programba, többek között a Misk... (a48655 ::feltöltve: 2015-03-23 :: megszólalók: Bihall Tamás,elnök,BOKIK;Gácsi Zoltán,a duális képzés felelőse,Miskolci Egyetem;Farkas János,tulajdonos-ügyvezető,Certa Kft. )
megnézem a videót  
  bulletMVK fórum
A lakosokkal közösen egyeztet az MVK Zrt. Június 15-től új menetrend szerint közlekednek a járatok, ehhez kérték ki a lakosok véleményét. Az egyeztetéseken a menetrenddel kapcsolatos igények mellett számos dicséret is érkezett a közlekedési vállalat ... (a48750 ::feltöltve: 2015-03-25 :: megszólalók: Bartha György,önkormányzati képviselő,MSZP )
megnézem a videót  
2015-03-23 18:23
Hétfő
Programpont ( )
a Miskolc Televízió programajánlója :: bulletProgramPont 2015. március 23. hétfő
megnézem a teljes műsort
  bulletProgramPont 2015. március 23. hétfő
... (a48755 ::feltöltve: 2015-03-23 :: megszólalók: )
megnézem a videót  

FRISS VIDEOHÍREK

Politikai, közéleti magazin
Helyzetkép 2015-06-10 (00:50:00)
- Ombudsman: súlyosan sérti a szegregátumok lakóinak jogait a Miskolci Önkormányzat - Menekültek: - félmillió menekült érkezhet Európába a nyáron. Magyarországon a Nemzeti konzultációt népszerűsítő plakátokat rongálják. - Ausztria busszal és repülővel küldené vissza az illegális bevándorlókat abba az európai országba, ahol először regisztrálták őket. - Magyarországra tavaly 45 ezer illegális bevándorló érkezett. Idén már az év elő öt hónapjában 50 ezren jöttek. - Biszku-per: - kezdődik minden előről
videó feltöltve: 2015-06-10 19:00:15
16 csapatos lesz az OB I.
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:00:01)
16 csapatos lesz ősztől az E.ON férfi ob I.-es bajnokság. Ezt korábban a Liga javasolta, tegnap pedig a Magyar Vízilabda Szövetség elnöksége rábólintott a tervre. A csapatok a 2016-os, januári belgrádi Európa-bajnokság, valamint az olimpiai felkészülés miatt dolgoztak az élvonalbeli bajnokság lebonyolításának átalakításán. Az új idényben két, nyolcas csoportot alakítanak ki, amik nagyjából azonos erősségűek lesznek. A változtatás már az újonc Miskolcot is érinti és érdekesség, hogy emiatt az a Tatabánya is indulhat az első osztályban, akiknek legyőzése a legfontosabb volt az MVLC-nek, a feljutásért folytatott küzdelmekben.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:52:05
Mindenkit érdekel az új vár
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:13)
Négyszeresére nőtt a diósgyőri vár forgalma a felújítás óta. A miskolciak mellett az ország több pontjáról, és külföldről is érkeznek a várba. A legtöbben emléket is visznek haza az élmény mellett. Azt mondják, már maga az építmény is egyedülálló attrakció.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:51:41
megszólalók: Keresztes Edina,,;Veresné Tar Gabriella,tárlatvezető,

Közbiztonsági fórum az Avason
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:51)
Kábítószeres fiatalokra és részeg randalírozókra panaszkodnak az avasiak. Bár szinte már egyetlen fészekrakó sincs a lakótelepen, a hajléktalanok és a szemetelők még mindig gondot okoznak a környéken. Az Avas Délen tartottak közbiztonsági fórumot tegnap- ahol az is elhangzott, hogy éppen ezért több rendőr és rendész lesz a problémásabb területeken.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:51:38
megszólalók: Glatz Katalin,önkormányzati képviselő,Fidesz-KDNP;Kovács László Csaba,közterület felügyeleti és rendészeti vezető,MÖR;Kiss Gábor,alpolgármester,;06-80-46-00-46,,

Szemétszedés Lyukóban
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:15)
Lyukóban szerencsére olyanok is élnek, akik tenni is akarnak környezetükért. Ma több tonna szemetet szedtek össze a városrészben, de a saját portáikon is lomtalaníthattak a lakosok. A szemétszedést a terület önkormányzati képviselője szervezte.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:50:23
megszólalók: ATMO,,;ATMO,,;ATMO,,;Csikja Vanessza,,;Deák-Bárdos Mihály,,önkormányzati képviselő,, Fidesz-KDNP;ATMO,,

Lyukóban ellenőrzött a hatóság
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:56)
Elhagyott, feltört házak és áramlopások a Lyukóvölgyben- a rendészek és a társhatóságok folyamatosan visszatérnek a helyszínre. A környéken sokan örülnek a hatósági jelenlétnek, amit a miskolci rendészek folytatni is fognak.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:48:47
megszólalók: Atmo:Juhász Róber (nincs felirat)t,,;Juhász Róbert,,;Papp Ferenc,,;Kovács László Csaba,közterület felügyeleti és rendészeti vezető,Miskolci Önkormányzati Rendészet

Nyári diákmunka
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:55)
Sok diák vállal munkát a szünidő alatt. Idén is főként irodákba, hipermarketekbe és termelő cégekhez keresik a fiatal munkaerőt. Az órabérek a munka jellegével változnak. Az alap a minimálbér, de képzettségtől és tapasztalattól függően a diákok akár a minimálbér kétszeresét is megkereshetik. Munkát vállalni a diákmunka közvetítőn keresztül érdemes.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:47:54
megszólalók: Varga Viktória,,;Boros Jenifer,,

Fecske gyűrűzés
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:02:06)
Több fecskét, és fecske fiókát is meggyűrűztek ma a MIVÍZ telephelyén. A Magyar Madártani Egyesület Bükki csoportja szerint 5 év múlva teljesen eltűnhetnek a fecskék Magyarországról. A miskolci vízművek telephelyén azonban csaknem 30 fecskefészek található. De, egy egészen különleges madár is gyűrűt kapott.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:46:57
megszólalók: Pusztai Leó,,;Somoskői Péter,,alelnök,,Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Bütkki helyi csopor;Szabó György,, stratégiai igazgató,,MIVÍZ Kft.

Csődvédelmi törvényjavaslat a családokért
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:00:21)
Több tízezer szegény sorsú családon segíthetne a KDNP törvényjavaslata, melyet ma tárgyalt az országgyűlés. A csődvédelem szerint az adós mentesítést kapna a végrehajtás alól, részleges moratórium kapcsolódik hozzá és az adósság egy részét is elengedhetik. Miskolcon a családsegítő szolgálat segített a kilátástalan helyzetbe került családokon. Az igazgató szerint az új törvény több szempontból is jobb lehet a réginél.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:45:45
megszólalók: Földessy Judit,igazgató,Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény

Ezrek operája a Jégcsarnokban
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:00:23)
A sport és a művészet tökéletesen megfér egymás mellett. Bizonyítja ezt az is, hogy a tavalyi operafesztivál egyik legnépszerűbb programjának, az Ezrek operájának a Jégcsarnok adott otthont. A tér akusztikája annyira optimális a műfajhoz, hogy az Aida után ismét ezt a helyszínt választották. Ezúttal pedig nem csak az Ezrek operája lakja majd be a csarnokot. Az operafesztivál pénteken kezdődik
videó feltöltve: 2015-06-10 18:45:13
megszólalók: Kesselyák Gergely, fesztiváligazgató,BartókPlusz Miskolci Operafesztivál


még több videohír...

Miskolc TV mai műsora

2022-01-19 (Szerda)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!