Miskolc TV friss műsorai

2015-03-23 18:18
Hétfő
Sporthírek (sport )
bulletDebrecen - DVTK 1-0 bulletKiss Pál Tamás első rallycross hétvégéje bulletRallysprint bajnokság 2015 - első forduló bulletBajnokavató Jegesmedve buli
megnézem a teljes műsort
  bulletDebrecen - DVTK 1-0
A maximumot adtuk, az eredmény reális, mert a Debrecen jobb csapat – mondta Tomislav Sivic a Debrecen elleni vesztes mérkőzés után. Ugyanis 1 -0 arányú hazai sikerrel ért véget a Debrecen – DVTK, NB 1-es labdarúgó mérkőzés. A Diósgyőri p... (a48765 ::feltöltve: 2015-03-23 :: megszólalók: Tomislav Sivic,vezetőedző,MJJSE )
megnézem a videót  
  bulletKiss Pál Tamás első rallycross hétvégéje
Előfutam győzelem, majd technikai gondok Kiss Pál Tamás versenyhétvégéjén. A 2015-ös Rallycross évad szezonnyitó versenyén, a Szlovákia ringen remekül kezdett a miskolci pilóta. A leggyorsabban a szombati előfutamot sikerült teljesítenie. Ám a kivál... (a48769 ::feltöltve: 2015-03-23 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletRallysprint bajnokság 2015 - első forduló
Remek időben és nagy érdeklődés mellett rendezték meg az Északi Régió Rallysprint bajnokságának első versenyét. A szezonnyitó versenyen a Parasznya – Lyukóbánya közötti távot tették meg háromszor oda – vissza. A száz autót számláló mezőny... (a48768 ::feltöltve: 2015-03-23 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletBajnokavató Jegesmedve buli
Bajnokavató közös ünneplést tartottak péntek este a Miskolci jegesmedvék. A Városháztéren több száz fős tömeg várta a MOL Liga győzelmet és bajnoki aranyérmet is begyűjtő jégkorongcsapatot. ... (a48767 ::feltöltve: 2015-03-23 :: megszólalók: Sasvári Béla,, )
megnézem a videót  
2015-03-23 18:00
Hétfő
Miskolc Ma (híradó )
bulletOtthonvédelmi Alap bulletAntirasszista felvonulást szervezett a Roma Önkormányzat bulletQuaestor ügyben segítene az MSZP bulletDuális képzés indul a felsőoktatásban bulletA duális képzésről a Miskolci Naplóban bulletVédőoltás bárányhimlő ellen bulletMotoros baleset az Andrássyn bulletHamarosan sátorbontás bulletVíz Világnap a Múzeumban bulletJátszunk zenét a Szimfonikusokkal bulletSzent Patrik-napi felvonulás Miskolcon bulletKézműves Kupa
megnézem a teljes műsort
  bulletOtthonvédelmi Alap
Ablakon kidobott pénz a Jobbik szerint az Otthonvédelmi Alap által nyújtott támogatás. Az egyik felsőruzsini bérházban három fészekrakó élt, ma már csak egy ilyen család lakik ott. A bérházat felújították, de a pincébe hajléktalanok költöztek. A Jobb... (a48753 ::feltöltve: 2015-03-23 :: megszólalók: Kakukné Szilágyi Tímea,,;Márk Viktor,,; Jakab Péter,önkormányzati képviselő,Jobbik;Schweickhardt Gyula,ügyvezető, (Miskolci Városgazda Nonprofit Kft.) )
megnézem a videót  
  bulletAntirasszista felvonulást szervezett a Roma Önkormányzat
A Rasszizmus és a kirekesztés ellen tiltakozott a Miskolci Roma Nemzetiségi Önkormányzat a hétvégén. Az Antirasszista világnap résztvevői zászlókkal és táblákkal vonultak végig az Avason és a számozott utcáknál, szombaton este pedig fáklyás felvonulá... (a48761 ::feltöltve: 2015-03-23 :: megszólalók: Lakatos Sándorné,,;Váradi Gábor,elnök,Miskolci Roma Nemzetiségi Önkormányzat;Horváth Béla,, )
megnézem a videót  
  bulletQuaestor ügyben segítene az MSZP
Jogi lépések kezdeményezéséhez nyújt segítséget a banki károsultaknak az MSZP. Varga László országgyűlési képviselő és Nyakó István megyei képviselő szerint bűncselekmények áldozatai lettek a Quaestor betétesei, ezért mindenkit mielőbb kárpótolni kel... (a48747 ::feltöltve: 2015-03-23 :: megszólalók: Varga László,országgyűlési képviselő,(MSZP) )
megnézem a videót  
  bulletDuális képzés indul a felsőoktatásban
Szakmai tudást, alkalmazkodó képességet a munka világában és biztos állást - ezt kínálhatja ősztől a duális képzés. A Miskolci Napló vendégeként Gácsi Zoltán, a Miskolci Egyetem duális képzésért felelőse azt mondta: a campus három karon, 9 szakon ind... (a48660 ::feltöltve: 2015-03-23 :: megszólalók: Gácsi Zoltán,duális képzésért felelős,Miskolci Egyetem )
megnézem a videót  
  bulletA duális képzésről a Miskolci Naplóban
A felsőoktatásban induló duális képzésről a híradó után kezdődő Miskolci Naplóban láthatnak hosszabb beszélgetést.... (a48764 ::feltöltve: 0000-00-00 :: megszólalók: )
 
  bulletVédőoltás bárányhimlő ellen
Évente 30-40 ezren lesznek bárányhimlősök Magyarországon. A fertőzés többnyire enyhe lefolyású, a betegek 2-6 százalékánál azonban szövődményeket lépnek fel, és ez akár halállal is végződhet. A Házi Gyermekorvosok Egyesülete március elején programot ... (a48728 ::feltöltve: 2015-03-23 :: megszólalók: Balogh-Bubenkó Éva,óvodavezető,Szent Anna Óvoda;Dr. Török Lajos,házi gyermekorvos, )
megnézem a videót  
  bulletMotoros baleset az Andrássyn
Súlyos sérülésekkel szállították a kórházba azt a motorost, aki az Andrássy úton szenvedett balesetet. A kereszteződésben egy autó kanyarodott elé, a motoros hiába fékezett, az autó oldalába csapódott.A baleset miatt rövid ideig a villamosok sem közl... (a48754 ::feltöltve: 2015-03-23 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletHamarosan sátorbontás
Egy hét múlva bontják a sátrat a Selyemréti strandon. Emiatt egy hétig zárva lesz a fürdő. Ekkor kifestik és kitakarítják a medencéket, ellenőrzik a gépészeti és műszaki berendezések állapotát, és a szaunák nagytakarítását és karbantartását is elvégz... (a48752 ::feltöltve: 2015-03-23 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletVíz Világnap a Múzeumban
Horgászversenyt tartottak a hétvégén a Herman Ottó Múzeumban, de volt Pikkely-póker és a mikroszkópos szennyvízvizsgálat is. Március 22. 21 éve a Víz Világnapja. A Herman Ottó Múzeum és a Miskolci Egyetem Földtudományi Kara a vasárnapi játékos progra... (a48744 ::feltöltve: 2015-03-23 :: megszólalók: Mallák Ferencné,,;Tóth Marcell János,,;Szolyák Péter,tárvezető,Herman Ottó Múzeum )
megnézem a videót  
  bulletJátszunk zenét a Szimfonikusokkal
A zene nélkülözhetetlen a személyiség kiegyensúlyozott fejlődéséhez. A korai zenei fejlesztés éppen olyan jelentőségű, mint a beszédkészség fejlesztése - a szakirodalom szerint. A miskolci kisgyermekes szülőknek ez a lehetőség adott. Vasárnap délután... (a48745 ::feltöltve: 2015-03-23 :: megszólalók: Szilágyi Réka,,;Váradi Zoltán,hegedű tanár,Bőcsi Általános és Szakiskola Alapfokú Művészetoktatási Intézmény;Csuka Tímea,zenetanár, )
megnézem a videót  
  bulletSzent Patrik-napi felvonulás Miskolcon
Szent Patrik-napi felvonulást tartottak Miskolcon a hétvégén. Szent Patrik Írország védőszentje, nevéhez köthető a kereszténység elterjesztése Írországban. Nemzeti ünnepükön, az egész világon felvonulást tartanak, így volt ez Miskolcon is. Az résztve... (a48751 ::feltöltve: 2015-03-23 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletKézműves Kupa
Szó szerint nagyon színes lesz az idei divatos hajviselet a nőknél - ezt is mutatta a Kézműves Kupa hétvégi programja, ahol majd 300 tanuló, profi és mesterfodrász tartott bemutatókat. A szépségiparban dolgozóknak szervezett idei versenyben természe... (a48746 ::feltöltve: 2015-03-23 :: megszólalók: Koncsik Ilona,,;Pitti Péter Pálné,mesterfodrász,zsűritag;Körmendi Krisztián,,;Orosz Orsolya,tanuló,;Bihall Tamás,elnök,BOKIK )
megnézem a videót  
2015-03-22 18:00
Vasárnap
Krónika ( )
heti hírösszefoglaló :: bulletAz év ipari parkja a Déli Ipari Park bulletFolytatódik a telepfelszámolás Miskolcon bullet20 új rendésszel bővül az állomány bulletHamarosan elkészül a tapolcai strand bulletFelmondtak Kiss Csabának bulletTöbb útszakasz is megújulhat Miskolcon bulletAusztriából érkezett személykocsik járnak majd Miskolcról bulletIparvárosból fesztiválváros bulletMenjünk világgá! bulletRészleges napfogyatkozás
megnézem a teljes műsort
  bulletAz év ipari parkja a Déli Ipari Park
Az év befektetőbarát ipari parkja lett a miskolci Déli Ipari Park. A díjat a budapesti Vigadóban a Külgazdasági és Külügyminisztérium, valamint a Nemzeti Befektetési Ügynökség adta át. A Déli Ipari Park fejlesztését rekordidő alatt végezték el. A ter... (a48729 ::feltöltve: 2015-03-20 :: megszólalók: Pfliegler Péter,alpolgármester,;Vécsi György,igazgatósági elnök,Miskolc Holding Zrt.;Kersten Bachmann,európai igazgató,Légzsák és Elektronikai Üzletág, Takata;Szijjártó Péter,külgazdasági és külügyminiszter, )
megnézem a videót  
  bulletFolytatódik a telepfelszámolás Miskolcon
Miskolcon folytatódik a nyomortelepek felszámolása, amit 35 ezer miskolci aláírásával támogatott. A számozott utcákban 30 lakást már kiürítettek. Két lépés előre, egy hátra – így jellemezte a szegregáció elleni küzdelmet Balog Zoltán, az Európ... (a48695 ::feltöltve: 2015-03-18 :: megszólalók: Váradi Gábor,elnök,Cigány Nemzetiségi Önkormányzat;Horváth Aladár,elnök,Roma Mozgalom a Köztársaságért;Tompa Sándor,önkormányzati képviselő,Demokratikus Koalíció;Szűcs Erika,megyei önkormányzati képviselő,Demokratikus Koalíció;Molnár Péter,frakcióvezető,KDNP;Soós Attila,frakcióvezető,Fidesz )
megnézem a videót  
  bullet20 új rendésszel bővül az állomány
Több mint 40%-al csökkent a közterületi bűncselekmények száma az elmúlt 4 évben Miskolcon- ami köszönhető a rendőr és rendész járőrpárosoknak is. Az önkormányzati rendészet újabb, 20 embert vesz fel. Ők járőröznek majd a város választókerületeiben. ... (a48694 ::feltöltve: 2015-03-18 :: megszólalók: Kovács László Csaba,közterület felügyeleti és rendészeti vezető,Miskolci Önkormányzati Rendészet;Kiss János,alpolgármester, )
megnézem a videót  
  bulletHamarosan elkészül a tapolcai strand
A szezon elejére elkészül a Tapolcai Strandfürdő első üteme. A medence felújítását és a terület rendezését a miskolci székhelyű Gerixon Kft. nyerte el. A közbeszerzés után meg is kezdték a hátsó gyermekmedence felújítását is. A versenymedence már elk... (a48719 ::feltöltve: 2015-03-19 :: megszólalók: Rostás László,főépítész, )
megnézem a videót  
  bulletFelmondtak Kiss Csabának
Felmentették Kiss Csabát, a Miskolci Nemzeti Színház igazgatóját. Erről tegnap délután zárt ülésen döntött a közgyűlés. Kriza Ákos polgármester azt mondta: a színház művészeti, szakmai tevékenysége nem összehangolt, a társulat részéről az ügyvezető f... (a48705 ::feltöltve: 2015-03-19 :: megszólalók: Kriza Ákos,polgármester,;Kiss Csaba,igazgató,Miskolci Nemzeti Színház )
megnézem a videót  
  bulletTöbb útszakasz is megújulhat Miskolcon
A Magyar Közút útjain is megkezdték a kátyúzást. Először ott javítanak, ahol a legnagyobb a balesetveszély. A borsod-abaúj-zempléni utakra mintegy 500 millió forintot fordít idén a közút. Közben a miskolci Városgazda is javítja a hozzájuk tartozó uta... (a48671 ::feltöltve: 2015-03-17 :: megszólalók: Szilvai József Attila,igazgató,Magyar Közút Nonprofit Zrt. B.-A.-Z.Megyei Igazgatóság;Pásztor Imre,PR és kommunikációs vezető,Miskolc Holding Zrt. )
megnézem a videót  
  bulletAusztriából érkezett személykocsik járnak majd Miskolcról
Száznegyven kilométer per órás sebességre is képesek azok a személyvonatok, amikből ötvenötöt vásárolt a MÁV az Osztrák Vasúttársaságtól. Ebből hat teljesen akadálymentesített. A kocsik egy része kívül-belül már megújult, és hamarosan sínre is ker... (a48696 ::feltöltve: 2015-03-18 :: megszólalók: Kriza Ákos,polgármester,;Dávid Ilona,elnök-vezérigazgató,MÁV Zrt. elnök-vezérigazgatója;Tasó László,közlekedéspolitikáért felelős államtitkár,Nemzeti Fejlesztési Minisztérium )
megnézem a videót  
  bulletIparvárosból fesztiválváros
Miskolcból fesztiválváros lett. Kiváló minősítést kapott az Operafesztivál és a Cinefest is a Magyar Fesztiválszövetségtől - jelentették be a szakmai napon Miskolcon. A szálláshelyek bevétele is nőtt, csaknem fél milliárd forinttal, ami a turisztika... (a48676 ::feltöltve: 2015-03-17 :: megszólalók: Bíró Tibor,igazgató,Cine-Mis Kft. )
megnézem a videót  
  bulletMenjünk világgá!
Belföldi és külföldi úti célokat egyaránt kínálnak a miskolci utazási kiállításon. Menjünk világgá - idén is ez a mottója a rendezvénynek, ahol az érdeklődők szombatig válogathatnak az ajánlatok közül. Jelentősen nőtt a külföldi turisták száma a régi... (a48714 ::feltöltve: 2015-03-19 :: megszólalók: Kiss-Lévai Kármen,,;Csavdar Petkov,kereskedelmi hivatal,Bolgár Köztársaság Nagykövete;Nagy Julianna,ügyvezető,MIDMAR Nonprofit Kft.;Kiss Gábor,alpolgármester, )
megnézem a videót  
  bulletRészleges napfogyatkozás
Rengeteg érdeklődőt vonzott az utcákra ma délelőtt a részleges napfogyatkozás. Mindenki az eget kémlelte: volt, aki speciális védőszemüveggel, mások házilag készített eszközzel nézték a Napot. A Szabó Gyula Csillagvizsgáló speciális távcsöveket állít... (a48727 ::feltöltve: 2015-03-20 :: megszólalók: Horváth Gábor,,;Papp Sándorné,,;Szegediné Gasparics Viktória,tanár,Alternatíva Általános Iskola, Gimnázium és Szakképző Iskola, Sajóecseg;Leitner Zsolt,szakkörvezető,Dr. Szabó Gyula Bemutató Csillagvizsgáló )
megnézem a videót  
2015-03-21 18:00
Szombat
Miskolc Ma (híradó )
bulletEgyre több roma mehet Kanadába bulletJátszóterek karbantartása bulletKözúti ellenőrzés bulletTudok konferencia a Jezsuita Gimnáziumban bulletShakespeare nap a színházban bulletÖnts tiszta vizet a Szinvába! - Flashmob bulletHétfőn kezdődik az eboltás bulletVadasparki szezonnyitó bulletElődöntős az Aluinvent-DVTK
megnézem a teljes műsort
  bulletEgyre több roma mehet Kanadába
Miskolcról az elmúlt két hónapban körülbelül 60 család jelezte a Roma Nemzetiségi Önkormányzatnak, hogy Kanadába menne, miután kiderült, az Észak-amerikai országban egyre több roma menedékkérelmét bírálják el pozitívan. A legtöbben a számozott utcákr... (a48737 ::feltöltve: 2015-03-21 :: megszólalók: Varga Attila,,;Váradi Gábor,elnök,Miskolc Megyei Jogú Város Roma Nemzetiségi Önkormányzat;Szűcs Erika,megyei önkormányzati képviselő,Demokratikus Koalíció )
megnézem a videót  
  bulletJátszóterek karbantartása
Tíz millió forintból újítják fel Miskolc játszótereit az idén. Miskolcon jelenleg 70 uniós játszótér van, ebből 18 tavaly épült, 70 millió forintból. A régi, nem szabványos eszközöket elbontják. ... (a48687 ::feltöltve: 2015-03-21 :: megszólalók: Sándorné Dobos Anikó,,;Koczák Szilvia,szóvivő,Polgármesteri Hivatal )
megnézem a videót  
  bulletKözúti ellenőrzés
Az ittas járművezetők kiszűrésére átfogó közúti ellenőrzési akciót indított a Megyei Rendőr-főkapitányság. A balesetek 9 százalékát ittas járművezetők okozzák, ezért kezdődött az akció. ... (a48738 ::feltöltve: 2015-03-21 :: megszólalók: Mihalik Gyula,,;Szabó Berdár Csilla,sajtóreferens,B.-A.-Z Megyei Rendőr-főkapitányság )
megnézem a videót  
  bulletTudok konferencia a Jezsuita Gimnáziumban
A Fényi Gyula Jezsuita Gimnázium adott otthont a Tudományos Diákkörök XV. Konferenciájának. A kétnapos országos rendezvényen itthoni és határon túli magyar középiskolások vettek részt, és saját tudományos kutatásukról tartottak előadást. Az országos ... (a48743 ::feltöltve: 2015-03-21 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletShakespeare nap a színházban
Hamlet és A vihar volt a fő téma a Miskolci Nemzeti Színház márciusi Shakespeare napján. A teátrum ebben az évadban havi egy alkalommal a híres drámaírót ünnepli. Ekkor a város diákjai is alkotóként jelennek meg. Ezúttal a Diósgyőri Gimnázium tanulói... (a48736 ::feltöltve: 2015-03-21 :: megszólalók: Csík Barnabás,„Prospero”,;Székely Gabriella,rendező, tanár,Diósgyőri Gimnázium;Rőczei Zsanett,rajztanár,Hámori Waldorf Iskola )
megnézem a videót  
  bulletÖnts tiszta vizet a Szinvába! - Flashmob
Önts tiszta vizet a Szinvába! - így nevezték el a tavasz legelső villámcsődületét. Nem véletlenül, hiszen a Holdviola zenekar tavaszi dala mellett - egy flashmob keretében - valóban tiszta vizet öntöttek a jelenlévők a Miskolcot keresztülszelő patak... (a48741 ::feltöltve: 2015-03-21 :: megszólalók: Gál Lajos,Holdviola zenekar,;Szűcs Vanda,,;Barta Boglárka,, )
megnézem a videót  
  bulletHétfőn kezdődik az eboltás
A veszettség akár halált is okozhat, ezért évente egyszer kötelező beoltani az ebeket. A vírus elleni vakcinákat az év bármelyik napján beadják az állatorvosok, de évente egyszer szervezett oltás is van. Ezért 4000 forintot kell fizetni. Miskolcon má... (a48723 ::feltöltve: 2015-03-21 :: megszólalók: dr. Puskás Gábor,állatorvos,Miskolci Állatkórház )
megnézem a videót  
  bulletVadasparki szezonnyitó
Megkezdődött a szezon a Vadasparkban. Az állatkert látogatói ennek kapcsán és a holnapi Víz Világnapja apropóján játékos vetélkedőkön, állatbemutatókon vehettek részt, de megismerkedhettek az állatkert új jövevényeivel is.... (a48739 ::feltöltve: 2015-03-21 :: megszólalók: Prodán Annamária,felügyelő,B.-A.-Z Megyei Gyermekvédelmi Intézet;Krajnyák Zoltán,zoopedagógus,Miskolci Állatkert és Kultúrpark )
megnézem a videót  
  bulletElődöntős az Aluinvent-DVTK
Az Aluinvent-DVTK csapata idegenben is magabiztos győzelmet aratott a Zalaegerszeg ellen a női kosárlabda NB I negyeddöntőjének második mérkőzésén, és pénteki 94-56-os győzelmével bejutott a bajnokság elődöntőjébe. A diósgyőri lányok 2-0-val zárták a... (a48742 ::feltöltve: 2015-03-21 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
2015-03-20 18:23
Péntek
Programpont ( )
a Miskolc Televízió programajánlója :: bulletProgramPont 2015. március 20. péntek
megnézem a teljes műsort
  bulletProgramPont 2015. március 20. péntek
... (a48647 ::feltöltve: 2015-03-20 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
2015-03-20 18:18
Péntek
Sporthírek (sport )
bulletDVSC-DVTK beharangozó bulletPályázati pénzből sportolhattak, tanulhattak a gyerekek
megnézem a teljes műsort
  bulletDVSC-DVTK beharangozó
Keleti rangadóra készül a DVTK, a diósgyőriek Debrecenbe látgatnak az NB1 21. fordulójában. Tomislav Sivic a mérkőzést beharangozó sajtótájékoztatón azt mondta: tudja, hogy az eddigi szereplésük nem elég a szezon előtt kitűzött célok eléréséhez, ám ... (a48733 ::feltöltve: 2015-03-20 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletPályázati pénzből sportolhattak, tanulhattak a gyerekek
A mindennapos testnevelés bevezetése volt a legfontosabb eleme annak a programnak, ami másfél éven keresztül tartott a Martin János Szakképző Iskolában. A mozgást népszerűsítő alkalmak az innovatív iskolák fejlesztését segítő pályázat része volt, ami... (a48732 ::feltöltve: 2015-03-20 :: megszólalók: Szova Ágnes,projektmenedzser, )
megnézem a videót  
2015-03-20 18:00
Péntek
Miskolc Ma (híradó )
bulletAz év ipari parkja a Déli Ipari Park bulletBuda-Cash kártalanítás bulletEgy hónap, 11 fórum, több száz hozzászólás bulletÁprilis 1-jétől változik a családi pótlék igyénylése bulletTudok Konferencia bulletHétfőn hazamehet a gégeműtött beteg bulletRészleges napfogyatkozás bulletVíz Világnap bulletBajnokavató buli a Városház téren - élő bejelentkezés a helyszínről
megnézem a teljes műsort
  bulletAz év ipari parkja a Déli Ipari Park
Az év befektetőbarát ipari parkja lett a miskolci Déli Ipari Park. A díjat a budapesti Vigadóban a Külgazdasági és Külügyminisztérium, valamint a Nemzeti Befektetési Ügynökség adta át. A Déli Ipari Park fejlesztését rekordidő alatt végezték el. A ter... (a48729 ::feltöltve: 2015-03-20 :: megszólalók: Pfliegler Péter,alpolgármester,;Vécsi György,igazgatósági elnök,Miskolc Holding Zrt.;Kersten Bachmann,európai igazgató,Légzsák és Elektronikai Üzletág, Takata;Szijjártó Péter,külgazdasági és külügyminiszter, )
megnézem a videót  
  bulletBuda-Cash kártalanítás
Jövő péntektől egy évig nyújthatják be kártalanítási kérelmüket a Befektető-védelmi Alaphoz azok, akiknek biztosítás alá eső követelésük áll fenn a Buda-Cash Brókerház Zrt.-vel szemben. A Beva az érdemi elbírálást akkor tudja megkezdeni, ha a Buda-Ca... (a48725 ::feltöltve: 2015-03-20 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletEgy hónap, 11 fórum, több száz hozzászólás
Egy hónapja tartanak az MVK fórumai, ahol a miskolciak mondhatták el véleményüket a tömegközlekedésről. A miskolci városrészekben 11 ilyen találkozó volt eddig. A cél, hogy az utazóközönség valós igénye alapján döntsön a közlekedési társaság, hol és ... (a48730 ::feltöltve: 2015-03-20 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletÁprilis 1-jétől változik a családi pótlék igyénylése
A kormányhivatalnál kell április 1-jétől a családi pótlékot igényelni. Magyarországon 25 éve kapják a családok a gyerekek után járó pótlékot. Akkor 1770 forint járt egy gyerek után havonta. Ez az összeg jelenleg minimum 12 200 forint. A szülők eddi... (a48724 ::feltöltve: 2015-03-20 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletTudok Konferencia
A határon túlról is érkeztek középiskolások a Tudok Konferencia döntőjére a Jezsuita Gimnáziumba. A két nap alatt 10 percben mutatják be kutatásaikat a gyerekek a gimnáziumi tanárokból és professzorokból álló zsűrinek. Ma és holnap összesen 131 tanul... (a48731 ::feltöltve: 2015-03-20 :: megszólalók: Velkey László,szervező bizottsági tag,Fényi Gyula Jezsuita Gimnázium )
megnézem a videót  
  bulletHétfőn hazamehet a gégeműtött beteg
Hazamehet alig egy hónappal a teljes gége és nyelőcső eltávolításon átesett tumoros férfi. Az orvosi szenzációnak számító kettős műtétet a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház 5 orvosa végezte és 4 órán át tartott. Ezzel megmentették az 52 éves beteg é... (a48721 ::feltöltve: 2015-03-20 :: megszólalók: Dr. Sikorszki László,sebész főorvos,B.-A.-Z. Megyei Kórház;Dr. Karosi Tamás,osztályvezető főorvos,Fül-Orr-Gégészeti és Nyaksebészeti Osztály, B.A.Z. Megyei Kórház )
megnézem a videót  
  bulletRészleges napfogyatkozás
Rengeteg érdeklődőt vonzott az utcákra ma délelőtt a részleges napfogyatkozás. Mindenki az eget kémlelte: volt, aki speciális védőszemüveggel, mások házilag készített eszközzel nézték a Napot. A Szabó Gyula Csillagvizsgáló speciális távcsöveket állít... (a48727 ::feltöltve: 2015-03-20 :: megszólalók: Horváth Gábor,,;Papp Sándorné,,;Szegediné Gasparics Viktória,tanár,Alternatíva Általános Iskola, Gimnázium és Szakképző Iskola, Sajóecseg;Leitner Zsolt,szakkörvezető,Dr. Szabó Gyula Bemutató Csillagvizsgáló )
megnézem a videót  
  bulletVíz Világnap
Villámcsődület a Villanyrendőrnél - többek között ez a program is szerepelt a MIVÍZ által szervezett Víz világnapi rendezvényen. A középiskolások környezetvédelmi programokon is részt vettek a miskolci vízművek szakembereinek vezetésével. ... (a48734 ::feltöltve: 2015-03-20 :: megszólalók: Zákányi Balázs,egyetemi tanársegéd,Miskolci Egyetem;Dósa Zsombor,, )
megnézem a videót  
  bulletBajnokavató buli a Városház téren - élő bejelentkezés a helyszínről
Bajnokavató buli kezdődik hamarosan a Városház téren. A Miskolci Jegesmedvéket ünneplik a miskolciak és a szurkolók. A csapat a magyar bajnoki címet szerezte meg a MOL Ligát is megnyerte. A helyszínen van kolléganőnk, Spilman Nóra. Szia Nóra, hogyan ... (a48735 ::feltöltve: 2015-03-20 :: megszólalók: A riporter: Spilman Nóra,, )
megnézem a videót  
2015-03-19 19:30
Csütörtök
Úton-Útfélen (autós magazin )
bulletDacia Logan MCV
megnézem a teljes műsort
  bulletDacia Logan MCV
... (a48740 ::feltöltve: 2015-06-03 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
2015-03-19 18:30
Csütörtök
Promenád (kulturális magazin )
a Miskolc Televízió kulturális magazinműsora :: bulletA POSzTra utazik az Erdély bulletVisszatekintő 03-19 bulletMiskolcon kezdte a tavaszi turnét a hiperkarma bulletRovarkiállítás a Pannon-tenger Múzeumban bulletA la carte bulletNőnapi koncert a várban
megnézem a teljes műsort
  bulletA POSzTra utazik az Erdély
Új kortárs magyar dráma született. Móricz Zsigmond Erdély trilógiájának első részét dolgozta színpadra a Miskolci Nemzeti Színház társulata. Az előadás pedig olyan jól sikerült, hogy a POSzT zsűrije is felfigyelt rá. A Keszég László által rendezett E... (a48704 ::feltöltve: 2015-03-19 :: megszólalók: Zayzon Zsolt,színész,Miskolci Nemzeti Színház )
megnézem a videót  
  bulletVisszatekintő 03-19
...... (a48466 ::feltöltve: 2015-03-19 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletMiskolcon kezdte a tavaszi turnét a hiperkarma
A tavalyi év legörömtelibb zenei híre volt, hogy újra összeáll a hiperkarma. Bérczesi Róbert újra, remélhetőleg végleg elbúcsúzott a drogoktól, és a tiszta életet választotta. Ennek köszönhető, hogy tíz év után újra hallhatók a régi dalok, és a legúj... (a48703 ::feltöltve: 2015-03-19 :: megszólalók: Frenk,dobos,hiperkarma )
megnézem a videót  
  bulletRovarkiállítás a Pannon-tenger Múzeumban
A földtörténeti ókor legnagyobb szitakötője is látható a Pannon-tenger Múzeum legújabb kiállításán, de akár a rovarokká is változhatnak a gyerekek. Miskolcra érkezett a Magyar Természettudományi Múzeum vándorkiállítása és itt is marad egészen április... (a48686 ::feltöltve: 2015-03-19 :: megszólalók: Prókátor Nándor,,;Sátori Kázmér,,;Hegyessy Gábor,biológus-muzeológus,;Kiss Gábor,alpolgármester,;Singlár Kata,,;Bognár Péter,fotós, )
megnézem a videót  
  bulletA la carte
Programajánló.... (a48462 ::feltöltve: 2015-03-19 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletNőnapi koncert a várban
Koncerttel köszöntötték a hölgyeket az elmúlt hétvégén a miskolci szimfonikusok. Március 7-én este a Diósgyőri vár lovagterme adott otthont a hangversenynek. ... (a48576 ::feltöltve: 2015-03-19 :: megszólalók: Perjésiné Gombás Mária,,;Cser Ádám,karnagy, )
megnézem a videót  
2015-03-19 18:23
Csütörtök
Programpont ( )
a Miskolc Televízió programajánlója :: bulletProgramPont 2015. március 19. csütörtök
megnézem a teljes műsort
  bulletProgramPont 2015. március 19. csütörtök
... (a48646 ::feltöltve: 2015-03-19 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
2015-03-19 18:18
Csütörtök
Sporthírek (sport )
bulletArnold Classic győztes Mészáros László bulletUtolsó simítások a futópályán bulletBAZ Megyei Rallysprint beharangozó bulletDVTK-Aluinvent: egy sikerre a bajnoki elődöntőtől
megnézem a teljes műsort
  bulletArnold Classic győztes Mészáros László
Élete álma teljesült a miskolci erős embernek vasárnap Ausztráliában. Mészáros László aranyérmet szerzett a Melbourne-ben megrendezett Arnold Classicon. A fekvenyomás klasszisa ezzel mindent megnyert és minden címet begyűjtött sportágában. ... (a48710 ::feltöltve: 2015-03-19 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletUtolsó simítások a futópályán
Vörös kopóréteggel látják el és felfestik a József úti Ifjúsági Sporttelep futópályáját. Emiatt a pálya előreláthatólag a jövő hét közepéig zárva lesz. A kellemetlenségért a sportolni vágyók türelmét és megértését kéri az üzemeltető. Az Ifi-pálya fel... (a48715 ::feltöltve: 2015-03-19 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletBAZ Megyei Rallysprint beharangozó
Az elmúlt három évben magyar ralibajnok Kazár Miklós a szombaton és vasárnap Miskolcon sorra kerülő amatőr bajnoki futammal zárja felkészülését az idei szezonra, amely a jövő hétvégi Eger-ralival kezdődik majd. A miskolci versenyző a közelmúltban már... (a48709 ::feltöltve: 2015-03-19 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletDVTK-Aluinvent: egy sikerre a bajnoki elődöntőtől
A női kosárlabda NB I rájátszásának első meccsét kedden este Miskolcon játszották, a városi sportcsarnokban, ahol az Aluinvent-DVTK legyőzte a Zalaegerszeget. A következő mérkőzést pénteken 17.00-tól Zalaegerszegen vívják a csapatok. A két nyert mecc... (a48722 ::feltöltve: 2015-03-19 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
2015-03-19 18:00
Csütörtök
Miskolc Ma (híradó )
bulletGazdasági elismerés Miskolcnak - élő bejelentkezés Budapestről bulletHamarosan elkészül a tapolcai strand bulletFelmondtak Kiss Csabának bulletAdomány a rászoruló gyerekeknek bulletVisszaváltották a matricákat a megyében is bulletMenjünk világgá! bulletVíz Világnapja bulletOkosautót fejlesztettek Miskolcon bulletNapfogyatkozás pénteken
megnézem a teljes műsort
  bulletGazdasági elismerés Miskolcnak - élő bejelentkezés Budapestről
Fontos gazdasági elismerést kapott Miskolc a Nemzeti Befektetési Ügynökségtől. A díjat adásunkkal egyidőben adják át Budapesten. A helyszínen van kolléganőnk, Spilman Nóra. Szia Nóra, lehet-e már valamit tudni az elismerésről?... (a48711 ::feltöltve: 2015-03-19 :: megszólalók: A riporter: Spilman Nóra,, )
megnézem a videót  
  bulletHamarosan elkészül a tapolcai strand
A szezon elejére elkészül a Tapolcai Strandfürdő első üteme. A medence felújítását és a terület rendezését a miskolci székhelyű Gerixon Kft. nyerte el. A közbeszerzés után meg is kezdték a hátsó gyermekmedence felújítását is. A versenymedence már elk... (a48719 ::feltöltve: 2015-03-19 :: megszólalók: Rostás László,főépítész, )
megnézem a videót  
  bulletFelmondtak Kiss Csabának
Felmentették Kiss Csabát, a Miskolci Nemzeti Színház igazgatóját. Erről tegnap délután zárt ülésen döntött a közgyűlés. Kriza Ákos polgármester azt mondta: a színház művészeti, szakmai tevékenysége nem összehangolt, a társulat részéről az ügyvezető f... (a48705 ::feltöltve: 2015-03-19 :: megszólalók: Kriza Ákos,polgármester,;Kiss Csaba,igazgató,Miskolci Nemzeti Színház )
megnézem a videót  
  bulletAdomány a rászoruló gyerekeknek
Ismét jótékonykodott az egyik áruházlánc. Két éve Nagybarcára, most pedig Miskolcra hozott több tonnányi élelmiszeradományt a magyar tulajdonú vállalat, amelynek alapítványa 2011 óta támogatja a rászorulókat országszerte. Idén 20 millió forint értékb... (a48708 ::feltöltve: 2015-03-19 :: megszólalók: Sike Ildikó,igazgató,Szociális és Gyermekvédelmi Központ,B.-A.-Z.Megyei Kirendeltsége;Tóth László,vezérigazgató,Unió Coop Zrt. )
megnézem a videót  
  bulletVisszaváltották a matricákat a megyében is
Március közepéig több mint 2 és fél millió darab e-matricát értékesítettek az országban, ebből mintegy 14 ezret Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. A díjrendelet februári véglegesítését követően több útszakasz díjmentes maradt. Akik emiatt tévesen vásáro... (a48699 ::feltöltve: 2015-03-19 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletMenjünk világgá!
Belföldi és külföldi úti célokat egyaránt kínálnak a miskolci utazási kiállításon. Menjünk világgá - idén is ez a mottója a rendezvénynek, ahol az érdeklődők szombatig válogathatnak az ajánlatok közül. Jelentősen nőtt a külföldi turisták száma a régi... (a48714 ::feltöltve: 2015-03-19 :: megszólalók: Kiss-Lévai Kármen,,;Csavdar Petkov,kereskedelmi hivatal,Bolgár Köztársaság Nagykövete;Nagy Julianna,ügyvezető,MIDMAR Nonprofit Kft.;Kiss Gábor,alpolgármester, )
megnézem a videót  
  bulletVíz Világnapja
Hogyan készíthető házilag lávalámpa vagy hány liter víz fér el egy lajtos kocsiban? A választ a martin-kertvárosi óvodások már tudják. A Víz Világnapját ünnepelték a Pintypang óvodában és a Vízügyi Igazgatóságon is, ahol rajzokat és maketteket is díj... (a48720 ::feltöltve: 2015-03-19 :: megszólalók: Kenyeres Gréta,,;Herczeg Andrásné,tagóvodavezető,Pitypang Tagóvoda;Vasas István,elnök,Magyar Hidrológiai Társaság Borsodi Területi Szervezete )
megnézem a videót  
  bulletOkosautót fejlesztettek Miskolcon
Felismeri a táblákat, és azt mondja is a sofőrnek az a kisautó, amit egy miskolci szoftverfejlesztő épített a kislányának. Az okosautót saját operációs rendszer vezérli, a műszerfalon található monitor pedig menet közben oktatja a gyerekeket a balese... (a48716 ::feltöltve: 2015-03-19 :: megszólalók: Kaszab Szilárd,szoftverfejlesztő, )
megnézem a videót  
  bulletNapfogyatkozás pénteken
Pénteken délelőtt részleges napfogyatkozásnak lehetünk szemtanúi. A Nap több mint felét takarja majd el a Hold. A látványosság Miskolcon délelőtt 9 óra 42 perckor kezdődik és délig tart. Az 57 százalékos kitakarás 10 óra 51 perckor éri majd el a csúc... (a48707 ::feltöltve: 2015-03-19 :: megszólalók: )
megnézem a videót  

FRISS VIDEOHÍREK

Politikai, közéleti magazin
Helyzetkép 2015-06-10 (00:50:00)
- Ombudsman: súlyosan sérti a szegregátumok lakóinak jogait a Miskolci Önkormányzat - Menekültek: - félmillió menekült érkezhet Európába a nyáron. Magyarországon a Nemzeti konzultációt népszerűsítő plakátokat rongálják. - Ausztria busszal és repülővel küldené vissza az illegális bevándorlókat abba az európai országba, ahol először regisztrálták őket. - Magyarországra tavaly 45 ezer illegális bevándorló érkezett. Idén már az év elő öt hónapjában 50 ezren jöttek. - Biszku-per: - kezdődik minden előről
videó feltöltve: 2015-06-10 19:00:15
16 csapatos lesz az OB I.
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:00:01)
16 csapatos lesz ősztől az E.ON férfi ob I.-es bajnokság. Ezt korábban a Liga javasolta, tegnap pedig a Magyar Vízilabda Szövetség elnöksége rábólintott a tervre. A csapatok a 2016-os, januári belgrádi Európa-bajnokság, valamint az olimpiai felkészülés miatt dolgoztak az élvonalbeli bajnokság lebonyolításának átalakításán. Az új idényben két, nyolcas csoportot alakítanak ki, amik nagyjából azonos erősségűek lesznek. A változtatás már az újonc Miskolcot is érinti és érdekesség, hogy emiatt az a Tatabánya is indulhat az első osztályban, akiknek legyőzése a legfontosabb volt az MVLC-nek, a feljutásért folytatott küzdelmekben.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:52:05
Mindenkit érdekel az új vár
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:13)
Négyszeresére nőtt a diósgyőri vár forgalma a felújítás óta. A miskolciak mellett az ország több pontjáról, és külföldről is érkeznek a várba. A legtöbben emléket is visznek haza az élmény mellett. Azt mondják, már maga az építmény is egyedülálló attrakció.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:51:41
megszólalók: Keresztes Edina,,;Veresné Tar Gabriella,tárlatvezető,

Közbiztonsági fórum az Avason
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:51)
Kábítószeres fiatalokra és részeg randalírozókra panaszkodnak az avasiak. Bár szinte már egyetlen fészekrakó sincs a lakótelepen, a hajléktalanok és a szemetelők még mindig gondot okoznak a környéken. Az Avas Délen tartottak közbiztonsági fórumot tegnap- ahol az is elhangzott, hogy éppen ezért több rendőr és rendész lesz a problémásabb területeken.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:51:38
megszólalók: Glatz Katalin,önkormányzati képviselő,Fidesz-KDNP;Kovács László Csaba,közterület felügyeleti és rendészeti vezető,MÖR;Kiss Gábor,alpolgármester,;06-80-46-00-46,,

Szemétszedés Lyukóban
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:15)
Lyukóban szerencsére olyanok is élnek, akik tenni is akarnak környezetükért. Ma több tonna szemetet szedtek össze a városrészben, de a saját portáikon is lomtalaníthattak a lakosok. A szemétszedést a terület önkormányzati képviselője szervezte.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:50:23
megszólalók: ATMO,,;ATMO,,;ATMO,,;Csikja Vanessza,,;Deák-Bárdos Mihály,,önkormányzati képviselő,, Fidesz-KDNP;ATMO,,

Lyukóban ellenőrzött a hatóság
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:56)
Elhagyott, feltört házak és áramlopások a Lyukóvölgyben- a rendészek és a társhatóságok folyamatosan visszatérnek a helyszínre. A környéken sokan örülnek a hatósági jelenlétnek, amit a miskolci rendészek folytatni is fognak.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:48:47
megszólalók: Atmo:Juhász Róber (nincs felirat)t,,;Juhász Róbert,,;Papp Ferenc,,;Kovács László Csaba,közterület felügyeleti és rendészeti vezető,Miskolci Önkormányzati Rendészet

Nyári diákmunka
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:55)
Sok diák vállal munkát a szünidő alatt. Idén is főként irodákba, hipermarketekbe és termelő cégekhez keresik a fiatal munkaerőt. Az órabérek a munka jellegével változnak. Az alap a minimálbér, de képzettségtől és tapasztalattól függően a diákok akár a minimálbér kétszeresét is megkereshetik. Munkát vállalni a diákmunka közvetítőn keresztül érdemes.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:47:54
megszólalók: Varga Viktória,,;Boros Jenifer,,

Fecske gyűrűzés
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:02:06)
Több fecskét, és fecske fiókát is meggyűrűztek ma a MIVÍZ telephelyén. A Magyar Madártani Egyesület Bükki csoportja szerint 5 év múlva teljesen eltűnhetnek a fecskék Magyarországról. A miskolci vízművek telephelyén azonban csaknem 30 fecskefészek található. De, egy egészen különleges madár is gyűrűt kapott.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:46:57
megszólalók: Pusztai Leó,,;Somoskői Péter,,alelnök,,Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Bütkki helyi csopor;Szabó György,, stratégiai igazgató,,MIVÍZ Kft.

Csődvédelmi törvényjavaslat a családokért
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:00:21)
Több tízezer szegény sorsú családon segíthetne a KDNP törvényjavaslata, melyet ma tárgyalt az országgyűlés. A csődvédelem szerint az adós mentesítést kapna a végrehajtás alól, részleges moratórium kapcsolódik hozzá és az adósság egy részét is elengedhetik. Miskolcon a családsegítő szolgálat segített a kilátástalan helyzetbe került családokon. Az igazgató szerint az új törvény több szempontból is jobb lehet a réginél.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:45:45
megszólalók: Földessy Judit,igazgató,Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény

Ezrek operája a Jégcsarnokban
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:00:23)
A sport és a művészet tökéletesen megfér egymás mellett. Bizonyítja ezt az is, hogy a tavalyi operafesztivál egyik legnépszerűbb programjának, az Ezrek operájának a Jégcsarnok adott otthont. A tér akusztikája annyira optimális a műfajhoz, hogy az Aida után ismét ezt a helyszínt választották. Ezúttal pedig nem csak az Ezrek operája lakja majd be a csarnokot. Az operafesztivál pénteken kezdődik
videó feltöltve: 2015-06-10 18:45:13
megszólalók: Kesselyák Gergely, fesztiváligazgató,BartókPlusz Miskolci Operafesztivál


még több videohír...

Miskolc TV mai műsora

2022-01-19 (Szerda)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!