Miskolc TV friss műsorai

2015-03-13 18:30
Péntek
Egészségpercek (életmód magazin )
bulletTilos a magas transzzsírsav tartalmú ételek forgalmazása bulletA száraz bőr bulletSzülőklub bulletA töredező körmök bulletCapoeira aerobik Czanik Balázzsal
megnézem a teljes műsort
  bulletTilos a magas transzzsírsav tartalmú ételek forgalmazása
Lejárt a türelmi idő, februártól tilos a magas transzzsírsav tartalmú ételek forgalmazása. A legtöbb áruház polcairól már a tavaly februári tiltó rendeletkor lekerültek ezek a káros anyag tartalmú élelmiszerek, ami 2%-nál magasabb transzzsírsav tarta... (a48555 ::feltöltve: 2015-03-13 :: megszólalók: Szűcs Józsefné,,;Papczun Ernő,boltvezető,Coop Árucsarnok;Dr. Lukács Miklós,osztályvezető főorvos,I. Belgyógyászat, MISEK )
megnézem a videót  
  bulletA száraz bőr
Köztudott, hogy a forróság megviseli a bőrt, arról viszont ritkábban esik szó, hogy az év hidegebbik felében is hasonlóan komoly megpróbáltatásnak van kitéve bőrünk. A hidegben a bőr kiszárad, ami a kellemetlen érzés mellett a korai ráncok előidézője... (a48556 ::feltöltve: 2015-03-13 :: megszólalók: Radnai Erika,mesterkozmetikus, )
megnézem a videót  
  bulletSzülőklub
Lelki egészségünk szakemberek szerint függ az emberi kapcsolatainktól is. Ezen belül kitüntetett szerepe van a családnak, a pároknak és a szülő-gyermek kapcsolatoknak. A RECIK Alapítvány a Menta körrel közösen egy szülőklubot hozott létre, ahol szake... (a48554 ::feltöltve: 2015-03-13 :: megszólalók: Pankucsi Márta,jogász-szociológus,Miskolci Egyetem )
megnézem a videót  
  bulletA töredező körmök
A töredező körmökről.... (a48552 ::feltöltve: 2015-03-13 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletCapoeira aerobik Czanik Balázzsal
Eredetileg dél-amerikai rabszolgák tánca volt, mára - aerobik elemekkel ötvözve- napjaink népszerűbb mozgásformája lett. A caroeira aerobik hazánkban Czanik Balázs nevéhez köthető. Habár a főként rúgásokra épülő gyakorlatok elsőre nehéznek tűnnek, k... (a48553 ::feltöltve: 2015-03-13 :: megszólalók: Margittai Józsefné,,;Czanik Balázs,,;Hegedűs Nóra,, )
megnézem a videót  
2015-03-13 18:18
Péntek
Sporthírek (sport )
bulletA PEAC legyőzésével elődöntős a MK-ban a DVTK bulletHétvégi sport előzetes
megnézem a teljes műsort
  bulletA PEAC legyőzésével elődöntős a MK-ban a DVTK
A szezon talán legjobb játékát nyújtva, győzelemmel kezdte a női kosárlabda Magyar Kupa nyolcas döntőjét, az Aluinvent DVTK. A negyeddöntőben a címvédő PEAC Pécs igyekezett útját állni a miskolci csapatnak, de sikertelenül. Hatalmas küzdelemben vég... (a48617 ::feltöltve: 2015-03-13 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletHétvégi sport előzetes
Sporthíreinket programajánlóval folytatjuk. A DVTK labdarúgói és a MEAFC kosárcsapata hazai pályán szerepel vasárnap, és tavaszi teljesítménytúra is vár az érdeklődőkre. Tekintsék meg előzetesünket. ... (a48613 ::feltöltve: 2015-03-13 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
2015-03-13 18:00
Péntek
Miskolc Ma (híradó )
bulletBajban egy miskolci bérház lakói bulletA Magyar Sajtó Napját ünnepelték a Városházán bulletKoszorúzás Görgey Artúr szobránál bulletKoszorúzás az Országzászlónál bulletTerelések az ünnep idején bulletTavaszias idő lesz március 15-én bulletMáriapócsi könnyező ikon érkezik bulletFeloldották a látogatási tilalmat bullet2 éves program zárult az Avastetői Általános Iskolában bulletKülügyi börze gasztronómiával fűszerezve bulletLions tábor Miskolcon bulletAdományátadás bulletNyitnak a pályák Bánkúton
megnézem a teljes műsort
  bulletBajban egy miskolci bérház lakói
Külön pályázatot ír ki az önkormányzat a József Attila utca 45. szám alatti lakóknak, akik egy többségi tulajdonosként jegyezett vállalkozás csődje miatt kerültek nehéz helyzetbe. A pályázatról még a csütörtöki közgyűlésen hoztak döntést. A külön ne... (a48624 ::feltöltve: 2015-03-13 :: megszólalók: Pálinkás Ferencné,,;Szélyes Domokos,vezérigazgató,MIK Zrt. )
megnézem a videót  
  bulletA Magyar Sajtó Napját ünnepelték a Városházán
A Magyar Sajtó Napja alkalmából a helyi média képviselőit köszöntötte a város polgármestere. Kriza Ákos átadta az év tudósítója, az év szerkesztője és az év fotósa elismeréseket. A MIKOM két munkatársa is a kitüntetettek között van.... (a48623 ::feltöltve: 2015-03-13 :: megszólalók: Kriza Ákos,polgármester,;Balázs Mária,MTI tudósító, )
megnézem a videót  
  bulletKoszorúzás Görgey Artúr szobránál
Az 1848/49-es forradalom és szabadságharc 167. évfordulója alkalmából a Herman Ottó Múzeum előtt Görgey Artúr szobránál tartottak koszorúzási ünnepséget délelőtt. A Himnusz és Petőfi Sándor: Rongyos vitézek című verse után az emlékezők elhelyezték a ... (a48606 ::feltöltve: 2015-03-13 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletKoszorúzás az Országzászlónál
Zászlófelvonással kezdődött el az ünnepi megemlékezés a Diósgyőri Országzászlónál. Március 15-ére emlékeztek a kisiskolások is ünnepi műsorukkal. Koszorút helyeztek el a város, a politikai pártok és az intézmények képviselői. A március ifjak állhatat... (a48612 ::feltöltve: 2015-03-13 :: megszólalók: Lange László,elnök,Német Nemzetiségi Önkormányzat )
megnézem a videót  
  bulletTerelések az ünnep idején
Vasárnap terelésekre számíthatnak az autósok az 1848/49-es forradalom és szabadságharc tiszteletére szervezett központi ünnepség miatt. Délután 3 és 5 óra között a Petőfi tér előtt és mellett lévő utakat a rendőrség lezárja. A Petőfi téri megemlékezé... (a48621 ::feltöltve: 2015-03-13 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletTavaszias idő lesz március 15-én
Tavaszias időben emlékezhetünk az 1848/49-es forradalom és szabadságharcra. Az előrejelzések szerint vasárnap a szél sem lesz már olyan kellemetlen, mint az elmúlt napokban. A hőmérséklet ugyanis vasárnapra akár 15 fokig is felmelegszik. ... (a48607 ::feltöltve: 2015-03-13 :: megszólalók: Erdődiné Molnár Zsófia,meteorológus,Országos Meteorológiai Szolgálat )
megnézem a videót  
  bulletMáriapócsi könnyező ikon érkezik
A máriapócsi könnyező kegykép holnap érkezik Miskolcra. Az istenszülő ikont csaknem 10 éve láthatták a hívek a miskolci székesegyházban. Akkor több ezren voltak rá kíváncsiak. A Szűz Máriát ábrázoló kép érdekessége, hogy 319 éve könnyezett először, e... (a48619 ::feltöltve: 2015-03-13 :: megszólalók: Orosz Atanáz,püspök exarcha,Miskolci Apostoli Exarchátus;Papp András,parókus,Búzatéri Görög Katolikus Székesegyház )
megnézem a videót  
  bulletFeloldották a látogatási tilalmat
Feloldották a látogatási tilalmat a Megyei Kórházban. Ezt még január végén rendelték el az influenza járvány miatt. A megbetegedések száma a héten már jelentősen csökkent, ezért vasárnaptól ismét látogatható az intézmény Gyermek Egészségügyi Központj... (a48616 ::feltöltve: 2015-03-13 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bullet2 éves program zárult az Avastetői Általános Iskolában
Digitális tananyaggal, új sporteszközökkel és színes élményekkel gazdagodhattak az Avastetői Általános Iskola tanulói az elmúlt két évben. Az intézmény 200 millió forintot nyert uniós forrásból. Ebből 24 milliót költöttek tanszerekre.... (a48620 ::feltöltve: 2015-03-13 :: megszólalók: Szabados Dorottya,,;Tóthné Csorba Mária,igazgató,Avastetői Általános Iskola )
megnézem a videót  
  bulletKülügyi börze gasztronómiával fűszerezve
Uborkaleves, tortilla és hasonló ínyencségek várták a diákokat a Miskolci Egyetemen. Hazájuk konyhaművészetét mutatták be az ösztöndíjjal itt tanuló külföldi hallgatók. A külügyi börzén a diákokat a nemzetközi tanulmányi lehetőségekről is tájékoztatt... (a48622 ::feltöltve: 2015-03-13 :: megszólalók: Szabó Tamás,,;Pepo Bartolome,,Spanyolország;Kékesi Tamás,tudományos- és nemzetközi rektorhelyettes,Miskolci Egyetem )
megnézem a videót  
  bulletLions tábor Miskolcon
Cserediák programra pályázott és nyert is az Első Miskolci Lions Klub. Összesen 90 diák érkezik így majd Miskolcra, és ugyanennyi helyi fiatal utazhat külföldre - jelentették be ma. A három év alatt a világ szinte minden országából jönnek majd fiatal... (a48609 ::feltöltve: 2015-03-13 :: megszólalók: Pfliegler Péter,alpolgármester, )
megnézem a videót  
  bulletAdományátadás
Látássérült gyermekeknek rendezhetnek majd különleges gyereknapi programot a Lions Club és a BOKIK adományának köszönhetően. Idén is jótékonysági célra ajánlotta fel a két szervezet a farsangi bál tombolájának bevételét. Az ünnepségen Bihall Tamás, a... (a48614 ::feltöltve: 2015-03-13 :: megszólalók: Barnóczki Gábor,elnök,Vakok és Gyengénlátók B.-A.-Z. Megyei Szervezete )
megnézem a videót  
  bulletNyitnak a pályák Bánkúton
Kinyitnak a sípályák szombaton reggel Bánkúton. A bükki síparadicsomban éjszaka 18 cm friss hó esett, így több mint 20 centis hó várja a síelőket. A hétvégén az összes pálya nyitva lesz, a felvonókat igény szerint működtetik majd. Miután az előrejelz... (a48618 ::feltöltve: 2015-03-13 :: megszólalók: Varga József,elnök,Bánkúti Síklub )
megnézem a videót  
2015-03-12 18:30
Csütörtök
Promenád (kulturális magazin )
a Miskolc Televízió kulturális magazinműsora :: bulletFérfiak, nők, Fellini és a tánc bulletVisszatekintő 03-12 bulletMiskolcon ünnepelt a világhírű ütőegyüttes bulletA la carte bulletDiákszínjátszók - Othello
megnézem a teljes műsort
  bulletFérfiak, nők, Fellini és a tánc
Szorongás. Bizalmatlanság. Félelem. Milyen kapcsolatokat hoznak világra ezek az érzelmek? Honnan származik az a mágikus valami, amit szerelemnek hívunk? Mi választja el és mi köti össze a férfit és a nőt, és mi köze mindehhez Federico Fellininek? Eze... (a48559 ::feltöltve: 2015-03-12 :: megszólalók: Stayce Camparo,koreográfus,;Kocsis Andrea,táncos,Miskolci Balett;Muresan Aurel,táncos,Miskolci Balett )
megnézem a videót  
  bulletVisszatekintő 03-12
...... (a48465 ::feltöltve: 2015-03-12 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletMiskolcon ünnepelt a világhírű ütőegyüttes
A dallam egyszerűségének nagyszerűségét hozta Miskolcra az Amadinda Ütőegyüttes. A hét elején a Művészetek Házát töltötte meg a négytagú együttes, megmutatva, milyen sokféle a zenei univerzum, és milyen változatos az ütőshangszerek világa. Kortárs al... (a48573 ::feltöltve: 2015-03-12 :: megszólalók: Rácz Zoltán,,Amadinda Ütőegyüttes )
megnézem a videót  
  bulletA la carte
Programajánló. ... (a48461 ::feltöltve: 2015-03-12 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletDiákszínjátszók - Othello
Egy nemzetközi Shakespeare-fesztiválra kapott meghívást a Montázs Egyesület Othello című darabja. A nyári, franciaországi megmérettetés előtt azonban országos színjátszó fesztiválon és Miskolcon is bemutatják majd a darabot. A Premier Művészeti Iskol... (a48575 ::feltöltve: 2015-03-12 :: megszólalók: Tóth Laura,,;Izrók Sára,,;Bistyák Zoltán,,;Katona Ninetta,,;Püspöki Péter,rendező,Montázs Egyesület;Jakab Márton,,;Kucskár Kamilla,,;Izsó Angelika,társrendező, )
megnézem a videót  
2015-03-12 18:27
Csütörtök
Névjegy ( )
bulletMihő- Távhőszolgáltatás napja PR 201503
megnézem a teljes műsort
  bulletMihő- Távhőszolgáltatás napja PR 201503
Mihő- Távhőszolgáltatás napja PR201503... (a48592 ::feltöltve: 2015-03-12 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
2015-03-12 18:18
Csütörtök
Sporthírek (sport )
bulletKiütötték a rájátszásban a Jegesmedvék az Érsekújvárt bulletDVTK-Pécs labdarúgó bajnoki beharangozó
megnézem a teljes műsort
  bulletKiütötték a rájátszásban a Jegesmedvék az Érsekújvárt
Kiütötték a tavalyi bajnokot a Jegesmedvék. A MOL Liga döntőjének első igazi mérkőzésén a Jegesmedvék fantasztikus játékkal küldték padlóra a tavalyi győztes Érsekújvárt. A miskolci csapat 7:0-ra nyert hazai pályán. ... (a48595 ::feltöltve: 2015-03-12 :: megszólalók: Lubomir Hurtaj,vezetőedző,HC Nové Zámky;Majoross Gergely,vezetőedző,MJJSE )
megnézem a videót  
  bulletDVTK-Pécs labdarúgó bajnoki beharangozó
A tavaszi szezon első hazai labdarúgó-mérkőzésére készül a Diósgyőr együttese. A szokások beharangozó tájékoztatón szó esett a Pécs elleni felkészülésről, de visszatekintettek az emberhátrányban elszenvedett kecskeméti vereségre is.... (a48598 ::feltöltve: 2015-03-12 :: megszólalók: Tomislav Sivic,vezetőedző,DVTK;Koman Vladimir,DVTK, )
megnézem a videót  
2015-03-12 18:00
Csütörtök
Miskolc Ma (híradó )
bulletKözgyűlés - költségvetés bulletLakásrendelet bulletFelújították a Diósgyőri Óvodát bulletBosch út bulletLecsengőben az influenza bulletVese Világnap bulletJótékonykodtak a macik bulletMAGYAR VAGYOK gyermekrajz kiállítás
megnézem a teljes műsort
  bulletKözgyűlés - költségvetés
Több mint 25 milliárd forintból gazdálkodhat idén Miskolc. Több pénz jut oktatásra, kultúrára, közbiztonságra. Megépülhet egy tudás park, kinyit a tapolcai strand. Jönnek az új buszok és bővül a Salkaházi program is. A város közgyűlése igent mondott ... (a48604 ::feltöltve: 2015-03-12 :: megszólalók: Simon Gábor,frakcióvezető,MSZP;Jakab Péter,frakcióvezető,Jobbik;Soós Attila,frakcióvezető,Fidesz;Kriza Ákos,polgármester, )
megnézem a videót  
  bulletLakásrendelet
Mostantól nem lehet eladni, és új bérleti szerződéseket sem köthetnek a nyomortelepeken lévő lakásokra. Erről is döntött a közgyűlés. Folytatják a nyomortelepek felszámolását Miskolcon. Az önkormányzat segít új lakáshoz jutni az itt élőknek, de csak ... (a48599 ::feltöltve: 2015-03-12 :: megszólalók: Váradi Gábor,Cigány Nemzetiségi Önkormányzat,elnök;Szélyes Domokos,MIK Zrt.,vezérigazgató )
megnézem a videót  
  bulletFelújították a Diósgyőri Óvodát
5 éven belül az összes miskolci óvodát felújíthatják – erről Kriza Ákos polgármester beszélt a most átadott Diósgyőri Óvodában. A 20 milliós fejlesztést az intézmény az Emberi Erőforrások minisztériumának pályázatából és egy gyógyszergyár támog... (a48605 ::feltöltve: 2015-03-12 :: megszólalók: Machán Jánosné Ildikó,óvodavezető,Diósgyőri Óvoda; Mester Viktória,igazgató,a Sanofi Csanyikvölgyi Gyáregysége;Kriza Ákos,polgármester,; Czunyiné Bertalan Judit,köznevelésért felelős államtitkár, )
megnézem a videót  
  bulletBosch út
Állami tulajdonba kerül a BOSCH út. Az önkormányzattól a közútkezelő veszi át. Tavasszal indulhat rajta a forgalom. Így tisztább lesz Miskolc levegője, mivel a teherautók elkerülik majd az egyik legforgalmasabb csomópontot a Búza teret. Az út a misko... (a48603 ::feltöltve: 2015-03-12 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletLecsengőben az influenza
2-3 hét múlva Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is véget ér az influenzajárvány. Az ÁNTSZ legfrissebb adata szerint mintegy 60 százalékkal csökkent az influenzaszerű megbetegedések száma a múlt héten. Miskolcon még mindig járvány van, de Edelény és Szere... (a48584 ::feltöltve: 2015-03-12 :: megszólalók: Asztalos Ágnes,megyei tiszti főorvos,B.-A.-Z.Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Szakigazgatási Szerve )
megnézem a videót  
  bulletVese Világnap
Minden tizedik ember átesik valamilyen vesebetegségen. Az első vese Világnapot 2006-ban a vesebetegségek és azok szövődményeinek csökkentésére hozták létre. A program idei témája a folyadékfogyasztás. Az elegendő mennyiségű víz az egész szervezetre... (a48596 ::feltöltve: 2015-03-12 :: megszólalók: Papp Marianna,,;Dr. Fehér József Miklós,osztályvezető főorvos,B.A.Z. Megyei Kórház, Urológia )
megnézem a videót  
  bulletJótékonykodtak a macik
Hangszer lett a korongokból. A Miskolci Jegesmedvék 150 ezer forintot gyűjtöttek össze a korongok bérleti díjából. A szurkolók a hazai meccseken játékkal segíthettek a miskolci paramuzsikosokon. Az így befolyt összeget a hokisok szponzora most megdup... (a48600 ::feltöltve: 2015-03-12 :: megszólalók: amatőr felvételek,,;Szabó Mária,elnök,ÉFOÉSZ,B.-A.-Z.Megye;Egri István,elnök,MJJSE;Sándor Attila,vezető,Miskolc Autó )
megnézem a videót  
  bulletMAGYAR VAGYOK gyermekrajz kiállítás
„Magyar Vagyok… „ Határtalanul. Több mint 800 gyerek küldte be saját rajzát az idei kiállításra. A 18 éves hagyománnyal rendelkező tárlatra 500-nál is több rajz érkezett a határon túli iskolákból. A Komlóstetői Általános Iskola tárl... (a48593 ::feltöltve: 2015-03-12 :: megszólalók: File Zsófia,,Komlóstetői Általános Iskola;Xu Dávid,,Balázs Győző Református Líceum;Holló Gyula,igazgató,Komlóstetői Általános Iskola )
megnézem a videót  
2015-03-11 19:30
Szerda
Helyzetkép ( )
bulletPolitikai, közéleti magazin
megnézem a teljes műsort
  bulletPolitikai, közéleti magazin
- Ügynökbomba – Simicska besúgónak nevezte Orbán Viktort - Jobbik: őszödi beszéd – a radikális part szerint nincs nyomortelep felszámolás - “Renzi az orbáni úton jár” – Olaszország is Putyinnal “barátkozik”... (a49547 ::feltöltve: 2015-05-27 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
2015-03-11 18:23
Szerda
Programpont ( )
a Miskolc Televízió programajánlója :: bulletProgramPont 2015. március 11. szerda
megnézem a teljes műsort
  bulletProgramPont 2015. március 11. szerda
... (a48532 ::feltöltve: 2015-03-11 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
2015-03-11 18:18
Szerda
Sporthírek (sport )
bulletKosárlabda Női MK nyolcas döntő - előzetes bulletKézilabda megyei amatőr négyes döntő bulletVíz Világnapi úszóverseny előzetese
megnézem a teljes műsort
  bulletKosárlabda Női MK nyolcas döntő - előzetes
Az Aluinvent DVTK részvételével rendezik meg Győr városában, március 12 és 14 között a kosárlabda NŐI Magyar Kupa Nyolcas döntőjét. A miskolci piros – fehérek a kupafináléra vonatkozó terveiket, elképzeléseiket sajtótájékoztatón ismertették. ... (a48589 ::feltöltve: 2015-03-11 :: megszólalók: Czank Tímea,csapatkapitány,Aluinvent DVTK )
megnézem a videót  
  bulletKézilabda megyei amatőr négyes döntő
A Herman gimnázium tornacsarnoka adott otthont az amatőr fiú kézilabda diákolimpiai megyei döntőjének. A négyes döntőt a kék mezben látható házigazda Herman gimnázium vívta a kazincbarcikai Surányi gimnázium együttese ellen. Ennek a találkozónak a vé... (a48587 ::feltöltve: 2015-03-11 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletVíz Világnapi úszóverseny előzetese
Rekordszámú nevezéssel rendezik meg március 21-én és 22-én, a miskolci Kemény Dénes uszodában, a 19. Víz Világnapi nemzetközi Úszóversenyt. Mindezt a rangos viadalt beharangozó tájékoztatón jelentették be, ahol elhangzott, hogy 21 egyesület, 400 spor... (a48588 ::feltöltve: 2015-03-11 :: megszólalók: Hölcz Péter,versenyigazgató,;Szabó László,létesítményvezető,Miskolc Sportcentrum kft. )
megnézem a videót  
2015-03-11 18:00
Szerda
Miskolc Ma (híradó )
bulletAz önkormányzat is segít a Buda-Cash károsultjain bulletTízezer forintba is kerülhet a banki elszámoló bullet Több pénz juthat az oktatásra, a kultúrára és a közbiztonságra bulletÜzemlátogatás a Fux Zrt.-nél bulletMárcius 15-i programok bulletLovagi tornák tere - jól halad az építkezés bulletUtazási kiállítás - beharangozó bulletBetiltották a hulladék szabadtéri égetését bullet19. Víz Világnapi Úszóverseny - előzetes
megnézem a teljes műsort
  bulletAz önkormányzat is segít a Buda-Cash károsultjain
A közszolgáltatókhoz hasonlóan a miskolci önkormányzat is segít a Buda-Cash károsultjain. A borsodi megyeszékhelyen a héten esedékes a helyi adók megfizetése, de az érintett ügyfelek haladékot kaphatnak. A brókerház tulajdonosi köréhez tartozó pénzin... (a48577 ::feltöltve: 2015-03-11 :: megszólalók: Rozsák Andrea,csoportvezető,Polgármesteri Hivatal, Miskolc; Kiss János,alpolgármester,Miskolc )
megnézem a videót  
  bulletTízezer forintba is kerülhet a banki elszámoló
Tízezer forintos díj ellenében igényelhetik pénzintézetüktől az elszámolást azok, akiknek deviza, illetve devizaalapú jelzáloghitel-, vagy lakóingatlanra vonatkozó pénzügyi lízingszerződése rögzített árfolyamú kedvezményes végtörlesztéssel szűnt meg.... (a48585 ::feltöltve: 2015-03-11 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bullet Több pénz juthat az oktatásra, a kultúrára és a közbiztonságra
Több pénz juthat az oktatásra, a kultúrára és a közbiztonságra az idei költségvetési tervezet szerint. Az előterjesztésben új feladatokról is szó van. Ilyen a Selyemréti, illetve a Miskolc-Tapolcai Strandfürdő működési támogatása és a tavaly bevezete... (a48578 ::feltöltve: 2015-03-11 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletÜzemlátogatás a Fux Zrt.-nél
Uniós pénzből fejlesztene a Fux. A 25 éves cég vezetékek gyártásával foglalkozik. Jelenleg 7 szabadalmaztatott termékük és technológiájuk van, de tovább fejlődnének. Ma üzemlátogatásra hívták Csöbör Katalint. A bejáráson a cég tervezett fejlesztéseir... (a48590 ::feltöltve: 2015-03-11 :: megszólalók: Barkóczi István,tulajdonos vezérigazgató,FUX Zrt.;Csöbör Katalin,országgyűlési képviselő,Fidesz-KDNP )
megnézem a videót  
  bulletMárcius 15-i programok
400 településen egyszerre szól majd a Nemzeti dal március 15-én. Miskolcon délután 3-kor a Petőfi téren Ódor Kristóf tolmácsolja. Az ünnepi villámcsődületet a Honvédelmi Minisztérium hirdette meg. Kriza Ákos polgármester ezt követően mond beszédet. A... (a48579 ::feltöltve: 2015-03-11 :: megszólalók: Tánczos Tamás,intézményvezető,MKK Nonprofit Kft.;Kiss Gábor,alpolgármester, )
megnézem a videót  
  bulletLovagi tornák tere - jól halad az építkezés
Jó ütemben, a terveknek megfelelően halad a Diósgyőri Várhoz kapcsolódó Lovagi tornák terének építése. Elkészültek a lelátók és a lépcsőzet, de az ajtók és ablakok is a helyükön vannak. A kivitelező 150 embere folyamatosan dolgozik a helyszínen. A Lo... (a48582 ::feltöltve: 2015-03-11 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletUtazási kiállítás - beharangozó
102 kiállító több ezer utazási ajánlata közül válogathatnak majd a 22. Menjünk világgá utazási kiállítás látogatói. Idén Bulgária és Tiszaújváros a díszvendég, de Miskolc kiemelt turisztikai fejlesztései is bemutatkoznak. Az esemény beharangozó sajtó... (a48581 ::feltöltve: 2015-03-11 :: megszólalók: Fülöp György,alpolgármester,Tiszaújváros;Bárdos István,manager,Menjünk Világgá Utazási Kiállítás;Kiss Gábor,alpolgármester, )
megnézem a videót  
  bulletBetiltották a hulladék szabadtéri égetését
Tilos a hulladékok szabadtéri égetése Miskolcon. A múlt héten életbe lépett az új tűzrendelet. Korábban csak az év bizonyos napjain engedélyezték a szabadtéri égetést, mostantól viszont nem adnak rá egyáltalán engedélyt. A változással javulhat a leve... (a48550 ::feltöltve: 2015-03-11 :: megszólalók: Angyal Lászlóné,,;Dr. Csánky Eszter,osztályvezető főorvos,Tüdőgyógyászati Osztály, MISEK;Dojcsák Dávid,szóvivő,B.-A.-Z. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság )
megnézem a videót  
  bullet19. Víz Világnapi Úszóverseny - előzetes
19. alkalommal ad otthont a Víz Világnapi Úszóversenynek a miskolci Kemény Dénes uszoda. A Magyar Hidrológiai Társaság Borsodi Területi Szervezete március 21-én és 22-én nemzetközi úszóversennyel hívja fel a figyelmet a víz védelmének fontosságára. A... (a48583 ::feltöltve: 2015-03-11 :: megszólalók: Sallai Ferenc,alelnök,MHT Borsodi Területi Szervezete )
megnézem a videót  
2015-03-10 19:30
Kedd
Mérkőzés (sport )
bulletKecskemét - DVTK 2 - 1, bajnoki labdarúgó mérkőzés
megnézem a teljes műsort
  bulletKecskemét - DVTK 2 - 1, bajnoki labdarúgó mérkőzés
------------------... (a48568 ::feltöltve: 2015-03-13 :: megszólalók: )
megnézem a videót  

FRISS VIDEOHÍREK

Politikai, közéleti magazin
Helyzetkép 2015-06-10 (00:50:00)
- Ombudsman: súlyosan sérti a szegregátumok lakóinak jogait a Miskolci Önkormányzat - Menekültek: - félmillió menekült érkezhet Európába a nyáron. Magyarországon a Nemzeti konzultációt népszerűsítő plakátokat rongálják. - Ausztria busszal és repülővel küldené vissza az illegális bevándorlókat abba az európai országba, ahol először regisztrálták őket. - Magyarországra tavaly 45 ezer illegális bevándorló érkezett. Idén már az év elő öt hónapjában 50 ezren jöttek. - Biszku-per: - kezdődik minden előről
videó feltöltve: 2015-06-10 19:00:15
16 csapatos lesz az OB I.
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:00:01)
16 csapatos lesz ősztől az E.ON férfi ob I.-es bajnokság. Ezt korábban a Liga javasolta, tegnap pedig a Magyar Vízilabda Szövetség elnöksége rábólintott a tervre. A csapatok a 2016-os, januári belgrádi Európa-bajnokság, valamint az olimpiai felkészülés miatt dolgoztak az élvonalbeli bajnokság lebonyolításának átalakításán. Az új idényben két, nyolcas csoportot alakítanak ki, amik nagyjából azonos erősségűek lesznek. A változtatás már az újonc Miskolcot is érinti és érdekesség, hogy emiatt az a Tatabánya is indulhat az első osztályban, akiknek legyőzése a legfontosabb volt az MVLC-nek, a feljutásért folytatott küzdelmekben.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:52:05
Mindenkit érdekel az új vár
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:13)
Négyszeresére nőtt a diósgyőri vár forgalma a felújítás óta. A miskolciak mellett az ország több pontjáról, és külföldről is érkeznek a várba. A legtöbben emléket is visznek haza az élmény mellett. Azt mondják, már maga az építmény is egyedülálló attrakció.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:51:41
megszólalók: Keresztes Edina,,;Veresné Tar Gabriella,tárlatvezető,

Közbiztonsági fórum az Avason
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:51)
Kábítószeres fiatalokra és részeg randalírozókra panaszkodnak az avasiak. Bár szinte már egyetlen fészekrakó sincs a lakótelepen, a hajléktalanok és a szemetelők még mindig gondot okoznak a környéken. Az Avas Délen tartottak közbiztonsági fórumot tegnap- ahol az is elhangzott, hogy éppen ezért több rendőr és rendész lesz a problémásabb területeken.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:51:38
megszólalók: Glatz Katalin,önkormányzati képviselő,Fidesz-KDNP;Kovács László Csaba,közterület felügyeleti és rendészeti vezető,MÖR;Kiss Gábor,alpolgármester,;06-80-46-00-46,,

Szemétszedés Lyukóban
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:15)
Lyukóban szerencsére olyanok is élnek, akik tenni is akarnak környezetükért. Ma több tonna szemetet szedtek össze a városrészben, de a saját portáikon is lomtalaníthattak a lakosok. A szemétszedést a terület önkormányzati képviselője szervezte.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:50:23
megszólalók: ATMO,,;ATMO,,;ATMO,,;Csikja Vanessza,,;Deák-Bárdos Mihály,,önkormányzati képviselő,, Fidesz-KDNP;ATMO,,

Lyukóban ellenőrzött a hatóság
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:56)
Elhagyott, feltört házak és áramlopások a Lyukóvölgyben- a rendészek és a társhatóságok folyamatosan visszatérnek a helyszínre. A környéken sokan örülnek a hatósági jelenlétnek, amit a miskolci rendészek folytatni is fognak.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:48:47
megszólalók: Atmo:Juhász Róber (nincs felirat)t,,;Juhász Róbert,,;Papp Ferenc,,;Kovács László Csaba,közterület felügyeleti és rendészeti vezető,Miskolci Önkormányzati Rendészet

Nyári diákmunka
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:55)
Sok diák vállal munkát a szünidő alatt. Idén is főként irodákba, hipermarketekbe és termelő cégekhez keresik a fiatal munkaerőt. Az órabérek a munka jellegével változnak. Az alap a minimálbér, de képzettségtől és tapasztalattól függően a diákok akár a minimálbér kétszeresét is megkereshetik. Munkát vállalni a diákmunka közvetítőn keresztül érdemes.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:47:54
megszólalók: Varga Viktória,,;Boros Jenifer,,

Fecske gyűrűzés
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:02:06)
Több fecskét, és fecske fiókát is meggyűrűztek ma a MIVÍZ telephelyén. A Magyar Madártani Egyesület Bükki csoportja szerint 5 év múlva teljesen eltűnhetnek a fecskék Magyarországról. A miskolci vízművek telephelyén azonban csaknem 30 fecskefészek található. De, egy egészen különleges madár is gyűrűt kapott.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:46:57
megszólalók: Pusztai Leó,,;Somoskői Péter,,alelnök,,Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Bütkki helyi csopor;Szabó György,, stratégiai igazgató,,MIVÍZ Kft.

Csődvédelmi törvényjavaslat a családokért
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:00:21)
Több tízezer szegény sorsú családon segíthetne a KDNP törvényjavaslata, melyet ma tárgyalt az országgyűlés. A csődvédelem szerint az adós mentesítést kapna a végrehajtás alól, részleges moratórium kapcsolódik hozzá és az adósság egy részét is elengedhetik. Miskolcon a családsegítő szolgálat segített a kilátástalan helyzetbe került családokon. Az igazgató szerint az új törvény több szempontból is jobb lehet a réginél.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:45:45
megszólalók: Földessy Judit,igazgató,Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény

Ezrek operája a Jégcsarnokban
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:00:23)
A sport és a művészet tökéletesen megfér egymás mellett. Bizonyítja ezt az is, hogy a tavalyi operafesztivál egyik legnépszerűbb programjának, az Ezrek operájának a Jégcsarnok adott otthont. A tér akusztikája annyira optimális a műfajhoz, hogy az Aida után ismét ezt a helyszínt választották. Ezúttal pedig nem csak az Ezrek operája lakja majd be a csarnokot. Az operafesztivál pénteken kezdődik
videó feltöltve: 2015-06-10 18:45:13
megszólalók: Kesselyák Gergely, fesztiváligazgató,BartókPlusz Miskolci Operafesztivál


még több videohír...

Miskolc TV mai műsora

2022-01-25 (Kedd)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!