Miskolc TV friss műsorai

2015-04-11 18:00
Szombat
Miskolc Ma (híradó )
bulletKárfelszámolás a decemberi ónoseső után bulletTovábbra is tilos a kerti hulladék égtetése Miskolcon bulletKriza Ákos közleménye bulletÉtelosztás a Kossuth Gimnáziumbam bulletSzimfónikus alapítvány bulletGokartot készít a ME-kart bulletKöznevelés Iskolája bulletKöltészet napja Lillafüreden bulletPuttójárat - barokk tárlat a HOM-ban
megnézem a teljes műsort
  bulletKárfelszámolás a decemberi ónoseső után
A kidőlt, törött fákból 1500 köbmétert már kitermeltek az erdészek, főként a közlekedési-, turista- és erdészeti feltáró utak környékén. Amennyiben megérkezik az engedély a vegetációs időben való termelésre, a munka folytatódik. További 3000 köbméter... (a49034 ::feltöltve: 2015-04-11 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletTovábbra is tilos a kerti hulladék égtetése Miskolcon
Egy nagyobb kupac avar 6 órás égetésével annyi szállópor keletkezik, mintha 250 autóbusz körözne egész nap a városban. A kerti hulladék égetését országos rendelet tiltja márciustól. Miskolc belterületén sem lehet égetni. A szakemberek szerint inkább ... (a49017 ::feltöltve: 2015-04-11 :: megszólalók: Krajnyák András,,;Dojcsák Dávid,szóvivő,B.A.Z Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság )
megnézem a videót  
  bulletKriza Ákos közleménye
Az ATV-ben mondhatta volna el a véleményét Kriza Ákos a miskolci ételosztás kapcsán, ám az országos televízió visszamondta a polgármester szereplésének lehetőségét. A város első embere ennek kapcsán közölte: szerette volna kifejteni, milyen kérésekke... (a49033 ::feltöltve: 2015-04-11 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletÉtelosztás a Kossuth Gimnáziumbam
Mintegy 400 adag ételt osztottak ki délben a Kossuth Lajos Evangélikus Iskolában. A Magyar Evangélikus Egyház által indított „Köszönjük” elnevezésű 1 százalékos kampányhoz csatlakozva, az országban egy időben ezrek juthattak hideg vagy me... (a49031 ::feltöltve: 2015-04-11 :: megszólalók: Palócs Józsefné,,;Buda Annamária,vezető,Diakóniai Osztály Országos Iroda Magyarországi Evangélikus Egyház;Csöbör Katalin,országgyűlési képviselő (Fidesz-KDNP), )
megnézem a videót  
  bulletSzimfónikus alapítvány
Szimfónia programra vártak ma a Görömbölyi Közösségi Házba 70 hátrányos helyzetű gyermeket. Az iskolások az Avasról, Felsőzsolcáról, Alsózsolcáról és Szendrőládról érkeztek, hogy zenetanárok segítségével ismerjék meg a hangszereket. A Magyar Máltai S... (a49032 ::feltöltve: 2015-04-11 :: megszólalók: Csöbör Katalin,országgyűlési képviselő (Fidesz-KDNP), )
megnézem a videót  
  bulletGokartot készít a ME-kart
Fúróból önindító, fűnyíróból hibridhajtás. Így készítik a gokartot a miskolci egyetemisták. A csapat egy jövő heti versenyre készíti a nem mindennapi járművet. A mérnökhallgatók idén is izgalmas feladatot kaptak a BOSCH-tól, például hibridhajtású g... (a48995 ::feltöltve: 2015-04-11 :: megszólalók: Kiss Dávid,a villamos csapat vezetője, mérnökhallgató,ME-kart;Salamon Balázs,mérnökhallgató, csapattag,ME-kart )
megnézem a videót  
  bulletKöznevelés Iskolája
Megosztják egymás közt a tudást a borsodi iskolák. A mentoráló intézmények saját sikeres oktatási programjaikkal segítenek másokat. A Köznevelés Iskolája című programot a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ indította. A mentor iskolákat pályázaton... (a49002 ::feltöltve: 2015-04-11 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletKöltészet napja Lillafüreden
A magyar költészet napját ünnepeljük ma. 1964 óta József Attila születésnapján, április 11-én emlékezik az ország a hazai költészet nagyjaira. Ez alkalomból Lillafüreden, József Attila szobránál tartottak megemlékezést, és idén első alkalommal bárki ... (a49035 ::feltöltve: 2015-04-11 :: megszólalók: Juhász Márton,,Zrínyi Ilona Gimnázium;Koncz Károly,Radnóti-díjas előadóművész,;Kiss Gábor,alpolgármester, )
megnézem a videót  
  bulletPuttójárat - barokk tárlat a HOM-ban
Puttó szárnyakon repíti a Képtár Légitársaság a látogatókat a Herman Ottó Múzeumban. A 10 éves kiállítás nemcsak ráncfelvarráson esett át, új, időszakos tárlattal is bővült. Az izgalmas utazás során a Barokk világába pillanthatunk be, Rembrandt, Rub... (a49030 ::feltöltve: 2015-04-11 :: megszólalók: Kiss Gábor,alpolgármester,;Pusztai Tamás,igazgató,Herman Ottó Múzeum )
megnézem a videót  
2015-04-10 18:30
Péntek
Egészségpercek (életmód magazin )
bulletFejfájás - mikor forduljunk orvoshoz? bulletOtthonszülés bulletFormás fenék - segítség az aerobik teremben
megnézem a teljes műsort
  bulletFejfájás - mikor forduljunk orvoshoz?
Felkonf.: A lakosság 90 százalékának van esetenként fejfájása és 40-50 százaléka rendszeresen szenved miatta. Kísérő tünetei lehetnek a hányinger, szédülés, egyensúly problémák, fáradtság, látás- és beszédzavarok, amik tovább fokozzák a beteg gyötrel... (a48960 ::feltöltve: 2015-04-10 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletOtthonszülés
Az otthon szülésról megoszlanak a vélemények. Számos negatív hír jelent meg ezzel kapcsolatban az utóbbi időben a médiában, ám a pozitív hírek száma kevés. Megyénkben az utóbbi hetekben több előre tervezett otthon szülés is történt. És a picik egészs... (a48957 ::feltöltve: 2015-04-10 :: megszólalók: Geréné Gál Gabriella,,;Gere Béla,,;Kishonthy-Kardos Rita,dúla, )
megnézem a videót  
  bulletFormás fenék - segítség az aerobik teremben
Minden nő álma a formás alak. Ennek elérése azonban sokak számára nehéz. Vagy alkatuk, vagy táplálkozásuk, vagy mozgáshiányos életmódjuk miatt. Pedig ügyelve arra, hogy mit eszünk és rendszeresítve a mozgást, akár néhány hónap alatt látványos változá... (a48958 ::feltöltve: 2015-04-10 :: megszólalók: Monoczki Andrea,aerobik oktató, személyi edző,M1 Fitness )
megnézem a videót  
2015-04-10 18:23
Péntek
Programpont ( )
a Miskolc Televízió programajánlója :: bulletProgramPont 2015. április 10. péntek
megnézem a teljes műsort
  bulletProgramPont 2015. április 10. péntek
-... (a49029 ::feltöltve: 2015-04-10 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
2015-04-10 18:18
Péntek
Sporthírek (sport )
bulletDVTK - Sopron 90 - 86, a döntő második mérkőzése bulletTávozik a szezon végén Sivic edző, Kispest - DVTK előzetes bulletÁtadták a felújított Ifjúsági Sporttelep futópályáját
megnézem a teljes műsort
  bulletDVTK - Sopron 90 - 86, a döntő második mérkőzése
Remek egyéni és csapatteljesítményének köszönhetően, hazai pályán tudott győzni a Diósgyőr a Sopron ellen a bajnoki finálé második találkozóján: DVTK – Sopron 90 – 86. A női kosárlabda döntő így 1-1-re áll, az egyik fél harmadik sikeréig ... (a49027 ::feltöltve: 2015-04-10 :: megszólalók: Simon Zsófia,,Sopron;Czank Tímea,csapatkapitány,Aluinvent DVTK )
megnézem a videót  
  bulletTávozik a szezon végén Sivic edző, Kispest - DVTK előzetes
Távozik posztjáról Tomislav Sivic a DVTK vezetőedzője- röppent fel a hír tegnap este. Ma délelőtt ezt a klub hivatalosan is megerősítette. A szezon végéig azonban marad a szakember a DVTK kispadján. ... (a49025 ::feltöltve: 2015-04-10 :: megszólalók: Tomislav Sivic,vezetőedző,DVTK;Takács Tamás,,DVTK )
megnézem a videót  
  bulletÁtadták a felújított Ifjúsági Sporttelep futópályáját
Befejeződött az Ifjúsági Sporttelep rekonstrukciója, amit ma át is adtak a sportolni vágyóknak. A József úti sportpálya felújítása csaknem 50 millió forint volt. Mától a környékbeli iskolások, különféle sportágak képviselői és a szabadidős sportolók ... (a49026 ::feltöltve: 2015-04-10 :: megszólalók: Kerekes Róbert,,;Gável Iván,elnökségi tag,Miskolc Renegades;Kiss Gábor,alpolgármester, )
megnézem a videót  
2015-04-10 18:00
Péntek
Miskolc Ma (híradó )
bulletÁtadták az Ifi-pályát bulletÜzemlátogatás a Metz Kft.-nél bulletLassan érkeznek a devizahiteles értesítők bulletA Kamara szerepe a gazdaságfejlesztésben bulletJobbik: súlyos hibák a tankönyvellátásban bulletFolyamatos a roma népesség növekedése bulletSZÉP kártya - lejár a határidő bulletÚjra lehet pályázni a legszebb konyhakertekkel bullet105 éves köszöntése bulletSivic távozik
megnézem a teljes műsort
  bulletÁtadták az Ifi-pályát
50 millió forintból újította fel az önkormányzat a József úti sporttelepet. A környékbeli iskolások, a sportágak képviselői és a kocogók is ingyen használhatják a pályát. Kriza Ákos polgármester azt mondta: a miskolciaknak további sportolási lehetősé... (a49022 ::feltöltve: 2015-04-10 :: megszólalók: Kiss Gábor,alpolgármester, )
megnézem a videót  
  bulletÜzemlátogatás a Metz Kft.-nél
Saját gyártású és világszinten is egyedülálló termékeit mutatta be ma a miskolci Metz Kft. Az üzemlátogatásra a polgármestert is meghívták. A cég vezetője a bejáráson elmondta: mostani telephelyükön 15 éve dolgoznak, és folyamatosan fejlesztenek. A c... (a49016 ::feltöltve: 2015-04-10 :: megszólalók: Metz Ferenc,cégvezető,Metz Művek Kft. )
megnézem a videót  
  bulletLassan érkeznek a devizahiteles értesítők
A devizahiteleseknek eddig mintegy 7 százaléka kapta meg pénzintézetétől az elszámolót. Ez mintegy 150 ezer devizahitelest jelent a több, mint kétmillióból. A Magyar Nemzeti Bank szerint nincs ok az aggodalomra, aki jogosult, az időben megfogja kapn... (a49018 ::feltöltve: 2015-04-10 :: megszólalók: Stoff László,képviselő,Banki Hitel Károsultjainak Egyesülete;Fülöp Zsuzsanna,szóvivő-helyettes,MNB )
megnézem a videót  
  bulletA Kamara szerepe a gazdaságfejlesztésben
A kamara szerepe megkerülhetetlen a képzésekben is - ezt a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke mondta Miskolcon. Parragh László szerint a duális képzésnek köszönhetően ma már munkahelyeken szerezhetnek tapasztalatot a felsőoktatásban tanulók is.... (a49006 ::feltöltve: 2015-04-10 :: megszólalók: Parragh László,elnök,Magyar Kereskedelmi és Iparkamara;Bihall Tamás,oktatási és képzési alelnök,Magyar Kereskedelmi és Iparkamara )
megnézem a videót  
  bulletJobbik: súlyos hibák a tankönyvellátásban
Álságosnak nevezte a tankönyvfelelős tanárok béremelését Dúró Dóra. Az Országgyűlés Kulturális Bizottságának jobbikos elnöke szerint ugyanis vannak tanárok, akik még a tavaly szeptemberi pénzüket sem kapták meg. Dúró Dóra szerint a tankönyvtörvény me... (a49023 ::feltöltve: 2015-04-10 :: megszólalók: Dúró Dóra,elnök,Országgyűlés Kulturális Bizottsága )
megnézem a videót  
  bulletFolyamatos a roma népesség növekedése
Folyamatos a roma népesség növekedése, de nincs szó népességrobbanásról a Magyar Tudományos Akadémia szerint. A becslések szerint Borsodban és Nógrádban minden harmadik általános iskolás roma származású, a főváros VIII. kerületében ez az arány több m... (a49024 ::feltöltve: 2015-04-10 :: megszólalók: Kovácsné Nagy Emese,intézményvezető,IV. Béla Körzeti Általános Iskola; Lakatos Gábor,polgármester,Szendrőlád;Papp Z. Attila,igazgató,MTA Társadalomtudományi Kutatóközpont Kisebbségkutató Intézete )
megnézem a videót  
  bulletSZÉP kártya - lejár a határidő
Telt házra számítanak a szállodákban a közelgő május elsejei és a pünkösdi hosszú hétvégén a lejáró SZÉP-kártya összegek miatt. Május végéig kell elkölteni a Széchenyi Pihenő Kártyára 2013-ban feltöltött összeget. Ha mégsem sikerül pihenésre váltani,... (a49015 ::feltöltve: 2015-04-10 :: megszólalók: Németh Ádám,felszolgáló,Calypso Kisvendéglő;Nagy Júlia,ügyvezető,MIDMAR Nonprofit Kft. )
megnézem a videót  
  bulletÚjra lehet pályázni a legszebb konyhakertekkel
Újra benevez Miskolc , "A legszebb konyhakertek" programba. Az országos mozgalom célja, hogy ösztönözze a lakosságot, hogy minél több konyhakerti zöldséget és gyümölcsöt termeljen. Nemcsak kerttulajdonosok indulhatnak a megmérettetésen, elég egy balk... (a49019 ::feltöltve: 2015-04-10 :: megszólalók: Hudák Katalin,ügyintéző,Beruházási és Városüzemeltetési Osztály,Polgármesteri Hivatal, Miskolc )
megnézem a videót  
  bullet105 éves köszöntése
A 105 éves Szabó Jánosnét köszöntötték ma a Bulgárföldi Szolgáltató Központ és Gondozóházban. Az ünnepségen Piroska néni egy kisfilmben mesélt a múltjáról és arról, hogy fiatal korában milyen volt az élet. Kriza Ákos polgármester Orbán Viktor miniszt... (a49021 ::feltöltve: 2015-04-10 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletSivic távozik
Nem hosszabbítja meg a DVTK Szivics szerződését. Nyártól új szakember irányíthatja a labdarúgó csapatot, de addig a vezetőedző változatlanul Szivics Tomiszláv - írta ma közleményében a klub. Ma délután, a DVTK szokásos, mérkőzés előtti tájékoztatóján... (a49020 ::feltöltve: 2015-04-10 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
2015-04-09 18:30
Csütörtök
Promenád (kulturális magazin )
a Miskolc Televízió kulturális magazinműsora :: bulletMiskolcon járt az ExperiDance bulletVisszatekintő 04.09 bulletHarcsa Veronika és Gyémánt Bálint Miskolcon bulletA la carte bulletAranyosi Péter önálló estje a MŰHÁ-ban
megnézem a teljes műsort
  bulletMiskolcon járt az ExperiDance
Karnevál, szenvedély, szerelem - ezek is megjelentek az ExperiDance legutóbbi miskolci bemutatóján. A táncjáték Velencében játszódott, amelyben feltűnt néhány ikonikus olasz híresség: Paganini éppúgy, mint a kor híres szívrablója, Casanova is. ... (a48948 ::feltöltve: 2015-04-09 :: megszólalók: Görög Zoltán,alapító tag,ExperiDance;Rimár Iza,táncos,ExperiDance;Bánházy Eszter,táncos,ExperiDance )
megnézem a videót  
  bulletVisszatekintő 04.09
***... (a48998 ::feltöltve: 2015-04-09 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletHarcsa Veronika és Gyémánt Bálint Miskolcon
Lifelovers című albumát hozta el Miskolcra Harcsa Veronika és Gyémánt Bálint a közelmúltban. Az Ifjúsági Házbeli koncert improvizatív részletekben is bővelkedett. A két zenész már majd’ 10 éve dolgozik együtt. Együttesben, quartettben és duóban... (a49003 ::feltöltve: 2015-04-09 :: megszólalók: Harcsa Veronika,,;Gyémánt Bálint,, )
megnézem a videót  
  bulletA la carte
Programajánló ... (a48997 ::feltöltve: 2015-04-09 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletAranyosi Péter önálló estje a MŰHÁ-ban
A magyar stand up comedy egyik legismertebb alakja, magát mégsem tartja humoristának. Aranyosi Péter azzal a reménnyel tért haza, hogy a miskolci közönség avatja azzá. Ez az elmúlt héten be is igazolódott. A standup-os két teltházas műsort is adott M... (a48999 ::feltöltve: 2015-04-09 :: megszólalók: Aranyosi Péter,, )
megnézem a videót  
2015-04-09 18:23
Csütörtök
Programpont ( )
a Miskolc Televízió programajánlója :: bulletProgramPont 2015. április 9. csütörtök
megnézem a teljes műsort
  bulletProgramPont 2015. április 9. csütörtök
.... (a49011 ::feltöltve: 2015-04-09 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
2015-04-09 18:18
Csütörtök
Sporthírek (sport )
bullet29. Kamarás Kupa bulletTörténelmi hokisiker Bécsben bulletBehúzta idei első győzelmét Kiss Pál Tamás
megnézem a teljes műsort
  bullet29. Kamarás Kupa
29. alkalommal rendezik meg a Diósgyőri Gimnáziumban a Kamarás Kupát. A két napos tornára összesen 7 középiskola nevezett. A sportrendezvénnyel évről-évre a közismert testnevelő házaspár munkássága és iskolateremtő tevékenysége előtt tisztelegnek. ... (a49005 ::feltöltve: 2015-04-09 :: megszólalók: Koroknai Gergő,Diósgyőri Gimnázium,;Lantosné Hegyesi Edit,testnevelő tanár,Diósgyőri Gimnázium;Papp Zsolt,igazgatóhelyettes,Diósgyőri Gimnázium )
megnézem a videót  
  bulletTörténelmi hokisiker Bécsben
A magyar jégkorong-válogatott története során először nyert Ausztriában a házigazda csapat ellen: Rich Chernomaz (Ris Sernomaz) szövetségi kapitány együttese szerdán barátságos mérkőzésen 4-2-re győzött Bécsben. A négyből az egyik gólt a Miskolci ... (a49007 ::feltöltve: 2015-04-09 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletBehúzta idei első győzelmét Kiss Pál Tamás
Mesébe illően sikerült Kiss Pál Tamás hazai ralikrosszos debütálása. A korábbi formaautós versenyző szinte végig hibátlan versenyzést bemutatva diadalmaskodott Máriapócson, az Országos Rallycross Bajnokság idei második fordulóján. A 23 éves miskolci ... (a49004 ::feltöltve: 2015-04-09 :: megszólalók: Kiss Pál Tamás,, )
megnézem a videót  
2015-04-09 18:00
Csütörtök
Miskolc Ma (híradó )
bulletBotrányba fulladt ételosztás bulletTovább fejlődik a szelektív hulladékgyűjtés bulletHadrendben az új traffipaxok bulletBércsarnokok miskolci kis- és középvállalkozásoknak bulletUtcafórum Hejőcsabán bulletJózsef Nádor Nap a MIOK-ban bulletMicroCAD bulletSétáltatás és örökbefogadás bulletKöltészet napja a Mesebirodalomban
megnézem a teljes műsort
  bulletBotrányba fulladt ételosztás
Bármikor partner az ételosztásban, ha azt felelősséggel valósítják meg. Maga is részt vett már több jótékonysági akcióban. Ezt mondta Kriza Ákos. Miskolc polgármestere hozzátette: a szegénység nem lehet média akció tárgya. Ezért ellenezte a botrányos... (a49012 ::feltöltve: 2015-04-09 :: megszólalók: Kriza Ákos,polgármester,;Suga István,,;Kriza Ákos,polgármester, )
megnézem a videót  
  bulletTovább fejlődik a szelektív hulladékgyűjtés
Szelektíven gyűjtik a szemetet az új kukásautók Miskolcon. Hármat is vásárolt belőlük a MIREHUKÖZ. A hulladékgazdálkodási cég 144 millió forintot költött az kocsikra. A pénzt pályázaton nyerték. A minisztériumtól Miskolc kapta a legtöbb támogatást a ... (a49014 ::feltöltve: 2015-04-09 :: megszólalók: Pfliegler Péter,alpolgármester,;Majoros Róbert,ügyvezető igazgató,MiReHuKöz Nonprofit Kft. )
megnézem a videót  
  bulletHadrendben az új traffipaxok
Mostantól élesben vadászik az új szuper-lézer. Az autósok rémének is titulát traffipaxokból 11 került Borsod-Abaúj-Zemplén Megyébe. Az új kamerák nem csak a gyorshajtókról készítenek drága fotókat. Rögzítik például azt is, ha valaki áthajt a záróvona... (a49008 ::feltöltve: 2015-04-09 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletBércsarnokok miskolci kis- és középvállalkozásoknak
Helyi vállalkozásoknak ad helyet egy most elkészült ipari csarnok Miskolcon. 11 cég találhat új otthonra a Sajószigeti úton. A 7500 négyzetméteres telephely kialakítására 362 millió forintot költött a beruházó cég. Két ütemben készültek el a vállalko... (a49010 ::feltöltve: 2015-04-09 :: megszólalók: Magyari István,projektvezető,Gerixon Kft. )
megnézem a videót  
  bulletUtcafórum Hejőcsabán
Kivágják az elöregedett, korhadt fákat. Megmetszik és ahol kell ritkítják is a bokrokat Hejőcsabán. A terület önkormányzati képviselője az itt élőkkel egyeztetett a munkákról. A lakók mondhatták el, hogy melyik fákat szeretnék kivágatni. A munkát a V... (a48996 ::feltöltve: 2015-04-09 :: megszólalók: Kovács Gáborné,,;Barta Gábor,önkormányzati képviselő,(Fidesz-KDNP) )
megnézem a videót  
  bulletJózsef Nádor Nap a MIOK-ban
Ötven órányi közösségi szolgálatot kell teljesítenie azoknak a diákoknak, akik érettségizni szeretnének. Önkéntes munka nélkül nem maturálhatnak. Ezért a MIOK József Nádor Gimnázium és Szakképző Iskolában is az önkéntes, önzetlen segítségnyújtást né... (a49000 ::feltöltve: 2015-04-09 :: megszólalók: Dienes Réka,,;Nemes Annamária,,;Nagy-Szabó Dezső,igazgató,MIOK József Nádor Gimnázium és Szakképző Iskola )
megnézem a videót  
  bulletMicroCAD
A nanotechnológia és az innováció voltak a főbb témái az idei microCAD konferenciának. A 29. nemzetközi tudományos találkozón 130 előadás hangzik el, 40 külföldi előadó részvételével, akik a jog a társadalomtudományok és a szolgáltatások témakörét ... (a49013 ::feltöltve: 2015-04-09 :: megszólalók: Kékesi Tamás,tudományos és nemzetközi rektorhelyettes,Miskolci Egyetem )
megnézem a videót  
  bulletSétáltatás és örökbefogadás
Megsimogathatják, sétáltathatják, és örökbe is fogadhatják a miskolci Állategészségügyi telep kutyáit. Minden hónap második és negyedik hétvégéjén nyílt napokat tartanak. Így lesz ez most szombaton és vasárnap is délután két órától. Az első nyílt nap... (a48993 ::feltöltve: 2015-04-09 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletKöltészet napja a Mesebirodalomban
Soha nem öregszik meg az aki szereti a költészetet, a meséket, a hangos felolvasást - Szabó T. Anna szerint. - A költő gyerekeket repített a Mesebirodalomba a költészet napja alkalmából. Szabó T. Anna azt mondta: a gyerekek az informatika világában i... (a49001 ::feltöltve: 2015-04-09 :: megszólalók: Szabó T. Anna,költő, )
megnézem a videót  
2015-04-08 19:30
Szerda
Helyzetkép ( )
bulletPolitikai, közéleti magazin
megnézem a teljes műsort
  bulletPolitikai, közéleti magazin
Botrányos ételosztás - a polgármester elkerülte volna Eldőlt a brókerdominó - ki viszi el a botrányt? Voks - Tapolcán az ország szeme ... (a48989 ::feltöltve: 2015-04-08 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
2015-04-08 18:30
Szerda
Kedvenceink (állatbarátok műsora )
bulletVakvezető kutyák II. bulletNyílt nap a város menhelyén bulletGazdit keresünk
megnézem a teljes műsort
  bulletVakvezető kutyák II.
Az engedelmesség egy kutya egyik legnagyobb erénye, főleg ha az illető eb egy látássérült embert kísér a mindennapokban. Előző adásunkban a vakvezető kutyák munkáját általánosságban mutattuk be, most pedig egy konkrét példa következik. Tartsanak velü... (a48921 ::feltöltve: 2015-04-08 :: megszólalók: Csengeri István,, )
megnézem a videót  
  bulletNyílt nap a város menhelyén
A Miskolci Állatsegítőnél számtalanszor jártunk már, azt viszont kevesen tudják, hogy a városnak is van ám egy állatmenhelye. A Miskolci Állategészségügyi Telepet mostantól nyílt nappal népszerűsíti a város. Ezen a rendezvényen jártunk.... (a48922 ::feltöltve: 2015-04-08 :: megszólalók: Krajnyákné Juhász Hilda,,;Dovák Bertalanné,vezető,Miskolci Állategészségügyi Telep;Rózsavölgyi Péter,,;Tóth Tibor,,;Bárány Olga,önkéntes,Miskolci Állategészségügyi Telep kutyáinak Támogató Köre;Hockenberger Lilla,önkéntes,Miskolci Állategészségügyi Telep kutyáinak Támogató Köre;Schweickhardt Gyula,ügyvezető,Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. )
megnézem a videót  
  bulletGazdit keresünk
Gazdit keresünk a Miskolci Állatsegítő Alapítvány kutyáinak.... (a48953 ::feltöltve: 2015-04-08 :: megszólalók: Vágási Zsófia,,Miskolci Állatsegítő Alapítvány )
megnézem a videót  
2015-04-08 18:18
Szerda
Sporthírek (sport )
bulletNői kosárlabda döntő, második mérkőzés - beharangozó bulletMásodik az országos összesítésben az MVSI bulletMiskolc Steelers – Budapest Cowbells 21 – 42, összefoglaló
megnézem a teljes műsort
  bulletNői kosárlabda döntő, második mérkőzés - beharangozó
Elutasították a DVTK óvását, így összesítésben 1-0 arányú vezetéssel érkezik a Sopron miskolci vendégjátékára. A találkozó előtt tartott sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a Diósgyőr extra egyéni és csapatteljesítménnyel igyekszik majd pótolni hiány... (a48988 ::feltöltve: 2015-04-08 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletMásodik az országos összesítésben az MVSI
Második lett a miskolci Sportiskola eredményei után az országos összesítésben. Több mint 30 intézmény 4 kategóriában versenget egymással. A Miskolc Városi Sportiskola az 500 fő feletti sportiskolák között a 2. helyen végzett. Az első a szolnoki lett... (a48978 ::feltöltve: 2015-04-08 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletMiskolc Steelers – Budapest Cowbells 21 – 42, összefoglaló
Bár hazai pontszerzéssel kezdődött, végül igazolódott a papírforma a Magyar Amerikai Futball Liga 2015-ös bajnokságának nyitómérkőzésén. Miskolc Steelers – Budapest Cowbells 21 – 42. ... (a48980 ::feltöltve: 2015-04-08 :: megszólalók: )
megnézem a videót  

FRISS VIDEOHÍREK

Politikai, közéleti magazin
Helyzetkép 2015-06-10 (00:50:00)
- Ombudsman: súlyosan sérti a szegregátumok lakóinak jogait a Miskolci Önkormányzat - Menekültek: - félmillió menekült érkezhet Európába a nyáron. Magyarországon a Nemzeti konzultációt népszerűsítő plakátokat rongálják. - Ausztria busszal és repülővel küldené vissza az illegális bevándorlókat abba az európai országba, ahol először regisztrálták őket. - Magyarországra tavaly 45 ezer illegális bevándorló érkezett. Idén már az év elő öt hónapjában 50 ezren jöttek. - Biszku-per: - kezdődik minden előről
videó feltöltve: 2015-06-10 19:00:15
16 csapatos lesz az OB I.
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:00:01)
16 csapatos lesz ősztől az E.ON férfi ob I.-es bajnokság. Ezt korábban a Liga javasolta, tegnap pedig a Magyar Vízilabda Szövetség elnöksége rábólintott a tervre. A csapatok a 2016-os, januári belgrádi Európa-bajnokság, valamint az olimpiai felkészülés miatt dolgoztak az élvonalbeli bajnokság lebonyolításának átalakításán. Az új idényben két, nyolcas csoportot alakítanak ki, amik nagyjából azonos erősségűek lesznek. A változtatás már az újonc Miskolcot is érinti és érdekesség, hogy emiatt az a Tatabánya is indulhat az első osztályban, akiknek legyőzése a legfontosabb volt az MVLC-nek, a feljutásért folytatott küzdelmekben.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:52:05
Mindenkit érdekel az új vár
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:13)
Négyszeresére nőtt a diósgyőri vár forgalma a felújítás óta. A miskolciak mellett az ország több pontjáról, és külföldről is érkeznek a várba. A legtöbben emléket is visznek haza az élmény mellett. Azt mondják, már maga az építmény is egyedülálló attrakció.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:51:41
megszólalók: Keresztes Edina,,;Veresné Tar Gabriella,tárlatvezető,

Közbiztonsági fórum az Avason
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:51)
Kábítószeres fiatalokra és részeg randalírozókra panaszkodnak az avasiak. Bár szinte már egyetlen fészekrakó sincs a lakótelepen, a hajléktalanok és a szemetelők még mindig gondot okoznak a környéken. Az Avas Délen tartottak közbiztonsági fórumot tegnap- ahol az is elhangzott, hogy éppen ezért több rendőr és rendész lesz a problémásabb területeken.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:51:38
megszólalók: Glatz Katalin,önkormányzati képviselő,Fidesz-KDNP;Kovács László Csaba,közterület felügyeleti és rendészeti vezető,MÖR;Kiss Gábor,alpolgármester,;06-80-46-00-46,,

Szemétszedés Lyukóban
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:15)
Lyukóban szerencsére olyanok is élnek, akik tenni is akarnak környezetükért. Ma több tonna szemetet szedtek össze a városrészben, de a saját portáikon is lomtalaníthattak a lakosok. A szemétszedést a terület önkormányzati képviselője szervezte.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:50:23
megszólalók: ATMO,,;ATMO,,;ATMO,,;Csikja Vanessza,,;Deák-Bárdos Mihály,,önkormányzati képviselő,, Fidesz-KDNP;ATMO,,

Lyukóban ellenőrzött a hatóság
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:56)
Elhagyott, feltört házak és áramlopások a Lyukóvölgyben- a rendészek és a társhatóságok folyamatosan visszatérnek a helyszínre. A környéken sokan örülnek a hatósági jelenlétnek, amit a miskolci rendészek folytatni is fognak.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:48:47
megszólalók: Atmo:Juhász Róber (nincs felirat)t,,;Juhász Róbert,,;Papp Ferenc,,;Kovács László Csaba,közterület felügyeleti és rendészeti vezető,Miskolci Önkormányzati Rendészet

Nyári diákmunka
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:55)
Sok diák vállal munkát a szünidő alatt. Idén is főként irodákba, hipermarketekbe és termelő cégekhez keresik a fiatal munkaerőt. Az órabérek a munka jellegével változnak. Az alap a minimálbér, de képzettségtől és tapasztalattól függően a diákok akár a minimálbér kétszeresét is megkereshetik. Munkát vállalni a diákmunka közvetítőn keresztül érdemes.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:47:54
megszólalók: Varga Viktória,,;Boros Jenifer,,

Fecske gyűrűzés
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:02:06)
Több fecskét, és fecske fiókát is meggyűrűztek ma a MIVÍZ telephelyén. A Magyar Madártani Egyesület Bükki csoportja szerint 5 év múlva teljesen eltűnhetnek a fecskék Magyarországról. A miskolci vízművek telephelyén azonban csaknem 30 fecskefészek található. De, egy egészen különleges madár is gyűrűt kapott.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:46:57
megszólalók: Pusztai Leó,,;Somoskői Péter,,alelnök,,Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Bütkki helyi csopor;Szabó György,, stratégiai igazgató,,MIVÍZ Kft.

Csődvédelmi törvényjavaslat a családokért
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:00:21)
Több tízezer szegény sorsú családon segíthetne a KDNP törvényjavaslata, melyet ma tárgyalt az országgyűlés. A csődvédelem szerint az adós mentesítést kapna a végrehajtás alól, részleges moratórium kapcsolódik hozzá és az adósság egy részét is elengedhetik. Miskolcon a családsegítő szolgálat segített a kilátástalan helyzetbe került családokon. Az igazgató szerint az új törvény több szempontból is jobb lehet a réginél.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:45:45
megszólalók: Földessy Judit,igazgató,Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény

Ezrek operája a Jégcsarnokban
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:00:23)
A sport és a művészet tökéletesen megfér egymás mellett. Bizonyítja ezt az is, hogy a tavalyi operafesztivál egyik legnépszerűbb programjának, az Ezrek operájának a Jégcsarnok adott otthont. A tér akusztikája annyira optimális a műfajhoz, hogy az Aida után ismét ezt a helyszínt választották. Ezúttal pedig nem csak az Ezrek operája lakja majd be a csarnokot. Az operafesztivál pénteken kezdődik
videó feltöltve: 2015-06-10 18:45:13
megszólalók: Kesselyák Gergely, fesztiváligazgató,BartókPlusz Miskolci Operafesztivál


még több videohír...

Miskolc TV mai műsora

2021-11-30 (Kedd)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!