Sport

Ajándéklabda a pályaépítőknek (videóval)

2014-08-26 16:24

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE ajandek_labdak_140826_hi_1.jpg

Labdát kaptak ajándékba és a DVTK labdarúgójával, Barczi Dáviddal focizhattak egyet azok a gyerekek, akik társadalmi munkában részt vettek a Klapka utcán található salakos futballpálya felújításában.

ajandek_labdak_140826_hi_7.jpgA Fényi Gyula Jezsuita Gimnázium mögötti salakos focipálya elég elhanyagolt állapotban volt már, ráfért a felújítás, így első lépcsője lehetett annak a megújítási programnak, amelyet az Avason a közösség építés érdekében indított Kozma Istvánné, a Fidesz-KDNP képviselőjelöltje. Mint mondja, a lakók keresték meg, hogy segítsen a környék rendbetételében, amelyben szívesen vett részt, nemcsak a pályát újították fel, hanem a környezetét is rendbe tették a polgármester támogatásával.

Öt fiatalember tevékenyen részt vett a munkában, így ők vehettek át Kriza Ákostól az ajándéklabdákat. A polgármester egyben azt is elmondta, még egy réteg salakot fognak a pályán elteríteni, hogy még jobb minőségű legyen. A labdaosztás és a beszélgetés végére megérkezett a DVTK szakmai igazgatója Árki Gábor is, méghozzá Barczi Dáviddal, a csapat labdarúgójával.

A játékost azonnal megrohamozták a lurkók, így egy-kettőre autogramok kerültek az új labdákra, pólóra, papírra, sőt még a karokra is. A játékos szerint az az első számú cél, hogy a gyerekek mindenhol elkezdjenek mozogni, sportolni, ezt szolgálja ez a pálya is. Örült volna gyerekként, ha akkor is sok ilyen pályát adtak volna át.

ajandek_labdak_140826_hi_11.jpg

Barczi nemcsak beszélt a sportolásról, hanem a srácokkal két csapatot csináltak és játszottak is egy gyors mérkőzést, amit persze a gyerekek élveztek csak igazán.minap.hu
Fotó: H. I.Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2023-10-03 (Kedd)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!