Életmód

Felhős idő esővel

2014-08-26 15:42

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Holnap estig a hazánktól északra hullámzó frontzóna alakítja időjárásunkat, előbb egy meleg-, majd holnap este egy hidegfronttal, így holnap estig még enyhe, nedves levegő áramlik fölénk.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat Miskolci Veszélyjelző és Szolgáltató Irodájának előjelzése szerint éjjel többnyire erősen felhős lesz az ég. Eső, zápor várható, de akár zivatar is kialakulhat. Zivatar környezetében átmenetileg viharossá fokozódik a délnyugati szél. Reggelre általában 14 fokig csökken a hőmérséklet.

Napközben eleinte többnyire erősen felhős lesz az ég, majd csökken a felhőzet. Sokfelé várható eső, záporeső. Jelentős mennyiségű csapadékra van kilátás. Zivatar is kialakulhat. Időnként megélénkül a nyugati szél. Délutánra 22 fokig emelkedik a hőmérséklet.

Melegfronti hatás van térségünkben. A nap UV-B sugárzásának erőssége 11 és 15 óra között is mérsékelt marad.

Csütörtöktől szombatig nagyrészt napos időre van kilátás, csapadék nem valószínű, a maximumhőmérséklet 22-25 fok között valószínű. Vasárnap és a jövő hét elején újabb nedves léghullám vonul át felettünk, emiatt több lesz felettünk a felhő és több helyen várható eső, zápor. A jövő héten ismét hűvösebbre fordul az idő.

minap.huAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2021-04-12 (Hétfő)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!