Városinfó

Kulturáltabban parkolhatnak a rendészetnél

2014-08-24 14:46

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE morudvar_terko_140822_hi_1.jpg

Az egész hátsó udvart lerakatta térkővel a Miskolci Önkormányzati Rendészet, így a hozzájuk és az Ifjúsági Házba érkezők is kulturáltabban tudnak parkolni. A munkálatok egy hónapig tartottak, és mintegy 14 millió forintba kerültek,

Jelentősen megnőtt a parkolási igény a Győri kapu 27. hátsó udvarán, miután a Miskolci Önkormányzat Rendészet tavaly októberben ideköltözött. A saját autóik mellett az ügyfelek is használják a területet, amelynek azonban nem volt szilárd burkolata. Az autók így viszont sárban álltak a téli hónapokban és eső után, miközben a gyalogos közlekedés sem volt egyszerű, ezért döntöttek a terület leburkolása mellett - mondta el Vincze Csaba, a rendészet igazgatója.

morudvar_terko_140822_hi_3.jpg

A munkálatok nem voltak egyszerűek, mivel mélyen fel kellett szedni a laza talajt, majd kővel, sóderrel tömöríteni, ezután következhetett csak a térkövezés. A munkálatok egy hónapig tartottak és 14 millió forintba kerültek, viszont egy kulturált udvart és sokkal nagyobb parkolóhelyet nyertek, amelynek az udvarban lévő Ifjúsági Ház is örül.

minap.hu
 


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2023-03-25 (Szombat)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!