Sport

Kerekesszékes Tenisz OB Miskolcon

2014-08-23 15:04

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE kerekes_tenisz_140823_vcs_03.jpg

Ezen a hétvégén tartják az Egyetemváros Tenisz Klubban, Miskolcon a Kerék Világ SE.  szervezésében a Kerekesszékes Tenisz OB.-t, amelyen kilenc hazai teniszező méri össze tudását.Miskolcon 1996-óta minden esztendőben sor kerül a kerekesszékes teniszezők versenyére, és volt olyan öt esztendő, amikor az ITF keretében 5 alkalommal nemzetközi versenyeket is rendeztek.
A Kerék Világ Kupa 2014-ben két fő támogató (Miskolc város, és a Szinva Net Informatikai Zrt.) és még jó néhány más támogató segítségével jön létre. A verseny egy négyfordulós bajnoki sorozat második állomása, és a négy forduló, valamint a nemzetközi versenyeken elért eredmények szerint jön létre a hazai ranglista.

kerekes_tenisz_140823_vcs_06.jpg

A meccseket ingyen lehet megtekinteni, várják azon sérülteket, akik mozgáshiányban szenvednek, és a sporttal szeretnék színesíteni minden napjaikat. Segítők is jelen lesznek, más sportágak iránt is érdeklődhetnek a kilátogatók, hiszen a kerekesszékes kosárlabda, úszás, vívás, kajakozás, sportjaiba is betekintést nyerhetnek a résztvevőktől, vendégektől.

kerekes_tenisz_140823_vcs_18.jpg

A meccsek szombaton reggel kezdődtek, és egész nap tartanak, vasárnap pedig a délelőtt folyamán a helyezésekért küzdenek majd a játékosok.

minap.hu
Fotó: Végh Cs.Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-10-07 (Péntek)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!