Sport

MLSZ – újabb pénzbüntetések

2014-08-21 19:50

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága 11 klubra szabott ki büntetést az OTP Bank Liga legutóbbi fordulójában tapasztalt megbotránkoztató szurkolói rigmusok miatt.

Az MLSZ honlapjának csütörtöki beszámolója alapján a legnagyobb büntetést az Újpest kapta, amelynek 300 ezer forintot kell fizetnie a Debrecen elleni mérkőzésen történtek miatt, míg a hajdúságiak 200 ezer forinttal bűnhődnek. A Ferencvárosnak és a Videotonnak egyaránt 150 ezer, a Győrnek, a Nyíregyházának, a Haladásnak és a Pécsnek 100-100 ezer, a Diósgyőrnek pedig 50 ezer forintot kell befizetnie, míg a Paksot és a Honvédot írásbeli figyelmeztetésben részesítették.

A Magyar Kupában (MK) történt hasonló esetek kapcsán a Pécs kapta a legsúlyosabb büntetést, a klub szurkolói ugyanis a Szászvári SE Fürge Nyuszi elleni összecsapáson nemcsak megbotránkoztató rigmusokat kiabáltak, hanem pirotechnikai eszközöket is használtak, valamint „becsmérlő, hátrányosan megkülönböztető magatartást” tanúsítottak, ezért az egyesületnek 400 ezer forintot kell befizetnie.

Az MK-ban szintén pályára lépett Ferencvárosnak és az Újpestnek további 100-100 ezer forintot, míg a Diósgyőrnek 50 ezer forintot kell befizetnie.

MTIAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-10-07 (Péntek)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!