Városinfó

Útlezárások, terelések a tűzijáték miatt

2014-08-20 07:05

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Késő este a tűzijáték miatt a belvárosban nem közlekednek villamosok, a 21-es autóbusz pedig terelve jár majd. Este 22:00 órakor kezdődik a tűzijáték, emiatt 21:30-tól várhatóan 22:30-ig lezárják az avasi református templom előtti területet is, a Szemere – Rácz György utcák között, illetve a Szent István teret.

A lezárások miatt:

 - a 21-es autóbusz terelt útvonalon fog közlekedni, a Kandó Kálmán utca irányába nem érinti az Erzsébet tér megállóhelyet, e helyett a Szemere-kert 11-es autóbusz megállóhelyén lehet igénybe venni a járatot. A Tiszai pályaudvar irányába a 21-es járat nem érinti a Teleki utca és az Erzsébet tér megállóhelyeket, ezek helyett a 21-es autóbusz a 38-as járat Malomszög utca, illetve a 11-es járat Szemere-kert megállóhelyén áll meg. 

 -
A villamosforgalom a Tiszai pályaudvar végállomás és a Malomszög utca között szünetelni fog, ezen a szakaszon a villamosok helyett villamospótló autóbuszok közlekednek várhatóan 22:30-ig.

Felső-Majláth irányába a villamospótló autóbusz útvonala és megállói:

A villamospótló autóbusz a Tiszai pályaudvaron a 31-es járat indulóhelyéről indul, majd a villamosmegállókban áll meg a Selyemréten, a Soltész N. K. utcán, a Szinvaparknál és a Villanyrendőrnél. Ezt követően a 11-es autóbusz Szemere-kert megállóhelyén, a Malomszög utca villamosmegállóban, végül a 38-as járat Malomszög utca megállóhelyén áll meg.          

A Tiszai pályaudvar irányába a villamospótló autóbusz útvonala és megállói:


A villamospótló autóbuszra a Malomszög utcán a 38-as megállóhelyén lehet felszállni. A villamospótló járat ezt követően a 11-es autóbusz Szemere-kert megállóhelyén, a Villanyrendőrnél a Budapest Bank előtt kijelölt ideiglenes megállóhelyen, majd a villamosmegállókban áll meg a Szinvaparknál, a Soltész N. K. utcán, a Selyemréten. A villamospótló autóbusz a Tiszai pályaudvar végállomáson az autóbusz leszállóhelyen áll meg.

minap.hu
 


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2021-12-05 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!