Sport

Újra jégen a Macik - videóval!

2014-08-18 16:57

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Augusztus 18-án, hétfőn elkezdte jeges edzéseit is a MOL Liga rajtjára készülő Miskolci Jegesmedvék csapata. A sárga-feketék vezetőedzője rendkívül hasznosnak nevezte a csapatépítő magaslati edzőtábort, ami után a népkerti csarnokban elkezdődött a jeges edzések hosszú sora is. Augusztus 28-tól pedig már az első tornán szerepelnek majd a Macik, akik Miskolcon fogadják a szlovén Olimpija Ljubljanát és a lengyel Sanok együttesét.

Majoross Gergely vezetőedző szinte teljes kerete a csapatépítés szempontjából is fontos magaslati edzőtábort követően kezdte el jégen is a munkát és innen kezdve már az új vonalazással és festéssel ellátott pályán található majd legtöbbször a gárda. A Jegesmedvék fiatal szakembere talán az átlagostól kicsit rövidebb felkészülést tervezett, de pontosan emiatt fog, ahogyan a szakember fogalmazott, harapni csapata.

– Most van egy egészen jól összekovácsolódott társaságunk, és azt gondolom, hogy kiváló fizikai állapotban van. Meglepődnék, hogyha a riválisok között lenne olyan csapat, amely fizikálisan jobb állapotban van, mint mi – mondta a szakember.

A kerettel edzett a csapatba és a városba is visszatérő, miskolci válogatott játékos, Gőz Balázs is.
– Csak a saját csapatunkkal foglalkozom, azt nézem, mi hogyan állunk. Szerintem nagyon jó játékosállományunk van és ez mindenféleképpen csak előre fog minket vinni. A srácok a jégen és a jégen kívül is jó fejek, tehát mindenféleképpen jó együttesünk lesz idén – mondta a védő.

A szezon szeptember 19-én kezdődik, addig felkészülési mérkőzések és tornák várnak a Macikra.

Videó az edzésről:J. I.


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-10-03 (Hétfő)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!