Városinfó

Fidesz: A szocialisták megszüntetnék a nyugdíjasok új szociális programját

2014-08-05 16:13

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Nagy örömmel látja a Fidesz-KDNP frakciója, hogy népszerű a Salkaházi-program, és a visszajelzésekből az is kiderül, hogy a nyugdíjasok megértették a lényegét, azt, hogy munkájuk megbecsülésére szolgál. Ez megerősíti őket eredeti céljukban: a programot folytatni, sőt bővíteni fogják az elkövetkező években, mondta keddi sajtótájékoztatóján Kiss János frakcióvezető.

A mai napig több mint 15 ezer miskolci nyugdíjas jelzett vissza, hogy támogatják a programot, és egyben igényelték az ez évi 10 ezer forintos támogatást, jelentette be Kiss János, majd arról szólt, hogy nagyon sokan levelet is mellékelnek a hivatalos nyomtatványhoz, amiben köszönetet mondanak, vagy éppen életútjukat írják le.

kiss_janos_140805_fkcs_3.jpg– A miskolci idősek megértették célunkat, üzenetünket. Azt, hogy tiszteletünket, megbecsülésünket kívánjuk kifejezni ezzel a programmal, köszönetet szeretnénk mondani a városban, a városért végzett munkájukért. Leveleik, a visszajelzések szerint sokan azért is hálásak, mert korábban soha, egyetlen városvezetéstől sem kaptak még csak hasonlót sem – mondta a frakcióvezető.

Ők az emberi oldalát látják, nem úgy, mint néhány ellenzéki párt, mondta Kiss János, emlékeztetve: a szocialisták már a programról döntő közgyűlésen kijelentették, akárki győz az őszi önkormányzati választáson, a Salkaházi-program mindenképp megszűnik 2015-ben.

– Csak a saját nevükben, saját terveikről beszélhettek. Mi viszont, ahogy a kezdetekkor is hangsúlyoztuk, most is leszögezzük: a programot, a nyugdíjasok támogatását folytatni, sőt bővíteni fogjuk. A város megerősödő gazdasága, bevételei ezt lehetővé teszik. Csak az szükséges hozzá, hogy a miskolciak további bizalmat szavazzanak nekünk – emelte ki Kiss János.

minap.hu
Fotó: F. K. Cs.Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2021-11-29 (Hétfő)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!