Életmód

Meleg, nyár – és záporok

2014-08-02 14:08

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Az eddigieknél nedvesebb, labilis egyensúlyi állapotú levegő áramlik a Kárpát-medence fölé, ami ismét kedvezőbb feltételeket teremt délutáni záporok, zivatarok kialakulásához.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat Miskolci Veszélyjelző és Szolgáltató Irodájának előjelzése szerint éjjel időnként megnövekszik a felhőzet, csapadék nem valószínű. A változó irányú szél mérsékelt marad. Reggelre általában 17 fokig csökken a hőmérséklet.

Holnap napközben időnként erősen megnövekszik a gomolyfelhőzet, de alapvetően sok napsütés várható. Zápor, zivatar a délutáni órákban egyre több helyen előfordulhat, amit néhol felhőszakadás, jégeső is kísérhet. Zivatarok környezetében a szél átmenetileg viharossá válik. Délutánra 31 fokig emelkedik a hőmérséklet.

Fronthatás nincsen térségünkben.
11 és 15 óra között erős UV-B sugárzás várható, ezért ebben az időszakban nem ajánlott tartósan a napon tartózkodni.

A jövő héten sem számíthatunk lényeges változásra, folytatódik a meleg, nyári idő, de a napsütést, főként a délutáni óráktól estig, záporok, zivatarok továbbra is megzavarhatják. Egy-két erősebb zivatarfelhőt még mindig kísérhet átmeneti viharos szél, illetve felhőszakadás is.

minap.hu


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-06-03 (Szerda)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!