Sport

Szurkolói zóna és forgalomkorlátozások a DVTK-meccs előtt

2014-07-30 13:25

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

A Birkirakara elleni mérkőzés után visszatér a DVTK csapata és szurkolói Debrecenbe a csütörtök este fél kilenckor kezdődő FC Krasznodar elleni mérkőzésre. A dvtk.eu összeszedte a legfontosabb információkat.

A DVTK – FC Krasznodar mérkőzésre személyesen és az interneten is meg lehet váltani a belépőjegyet elővételben. A diósgyőriek és a krasznodari szurkolók mellett a semleges szurkolók számára biztosítanak 3 szektort (D6,D7,D8), hogy megtekinthessék a mérkőzést. Jegyet ők is személyesen és az interneten vásárolhatnak. A mérkőzés napján kinyitnak a Nagyerdei Stadion pénztárai, azonban azt kérik mindenkitől, hogy lehetőség szerint elővételben biztosítsa helyét.

A Nagyerdei Stadion Debrecenben a Nagyerdei Park 12. szám alatt található. Északi és észak-keleti oldalról a Nagyerdei körút déli és dél-keleti oldalról az Ady Endre út, nyugati oldalról a Pallagi út határolja.

Tömegközlekedéssel, az 1-es villamossal az Aquaticum megállóig, a 16-os autóbusszal a Szociális otthon megállóig, illetve a 10-es, 12-es, 13-as, 22-es és 24-es autóbuszokkal a Klinikák megállóig utazva közelíthető meg. A stadion kapuit 18.30-kor nyitják meg.

A mérkőzés zavartalan lebonyolítása érdekében a rendőrség ideiglenes forgalomkorlátozást rendel el. A meccsnapon 17 órától előreláthatólag 24 óráig Debrecen városában az alábbi helyeken és módokon:

A Nagyerdei körút Pallagi út - Hadházi út közötti szakaszán, valamint az Ady Endre út Nagyerdei körút - Benczúr Gyula utca közötti szakaszán minden jármű forgalom tilos. A lezárt területekre csak a külön engedéllyel rendelkező, illetve a diósgyőri szurkolók gépjárművei hajthatnak be. A Martinovics utcán mindkét oldalon megállni és várakozni tilos.

A 35. számú főút irányából érkező diósgyőri szurkolók a Böszörményi út - Doberdó utca - Kartács utca - Móricz Zsigmond út - Pallagi út - Nagyerdei körút útvonalon tudják megközelíteni a Nagyerdei Stadiont.

A 33-as főút irányából érkező diósgyőri szurkolók a Balmazújvárosi út - Böszörményi út - Doberdó utca - Kartács utca - Móricz Zsigmond út - Pallagi út - Nagyerdei körút útvonalon tudják megközelíteni a Nagyerdei Stadiont.

A szurkolói gépjárművek parkolására a Pallagi úton található Klinikák parkolóiban, a Nagyerdei körút Pallagi út - Hadházi út közötti szakaszán, illetve az Ady Endre út Nagyerdei körút - Benczúr Gyula utca közötti szakaszán kerülhet sor.

A Birkirkara elleni mérkőzéshez hasonlóan ismét szurkolói zónával várják a drukkereket Debrecenben a D oldal előtt, 18 órától a mérkőzés kezdő sípszójáig.

dvtk.eu


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-11-27 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!