Városinfó

Fidesz – Gyurcsány állítja, Pásztor tagadja: melyik hazudik már megint?

2014-07-28 17:39

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

A múlt héten történtek miatt fel kell hívnunk a választók figyelmét, hogy Gyurcsány Ferenc és miskolci jelöltje, Pásztor Albert egymásnak ellentétes állításai kimerítik minimum a nem igazmondás fogalmát, és ez alkalmas arra, hogy megtévesszék a miskolci lakosokat – jelentette ki Soós Attila, a Fidesz–KDNP miskolci frakciójának szóvivője hétfői sajtótájékoztatóján.

– Tudjuk, hogy a Gyurcsány Ferenc által fémjelzett baloldal hazugságban igen versenyképes, és most már látjuk, hogy Pásztor Albert viharos gyorsasággal lett sikeres tanítvány ezen a téren – mondta a szóvivő. Indoklásként emlékeztetett a polgármesterjelölt óriásplakátján feltüntetett, majd letakart pártlogókra. Ezzel kapcsolatban még mindig nem tudjuk: egy független jelölt plakátján miért szerepelnek pártlogók? És ha felrakták, miért kell letakarni? Miért szégyellnivaló, ha valaki a baloldal jelöltje? – sorolta a kérdéseket.

– A héten egy kereskedelmi csatornának nyilatkozott Gyurcsány Ferenc. A vele készített interjút így konferálták fel: „a Demokratikus Koalíció elnöke az RTL Híradónak beszélt arról, hogy egy személyes találkozón győződött meg arról, hogy a volt miskolci rendőrkapitány vitatható kijelentése ellenére demokrata”. Ezután Gyurcsány arról értekezett, hogy őt ez a személyes találkozó mennyire győzte meg jelöltje alkalmasságáról – idézte a történteket a szóvivő.

Soós Attila megjegyezte, árulkodó, hogy a jelöltjének nevezi a magát függetlennek mondó Pásztor Albertet, ugyanakkor ez azt is megmutatja, hogy melyik párt diktál a baloldalon. Maga a történet azonban alig 48 óra elteltével, egy másik kereskedelmi csatorna reggeli műsorában folytatódott.

– Pásztor Albert finom szellemességgel állította mindennek az ellenkezőjét: „Ezt ő szerintem a helyi baloldallal történt konzultáció után állapíthatta meg rólam, hiszen én ővele személyesen nem beszéltem. Én őt nem igyekeztem meggyőzni semmiről. A korábbi szavai után, amit kicsit zokon vettem, talán nem is szorgalmaznám a vele történő kapcsolatfelvételt” – idézte a szóvivő Pásztor szavait.

Soós Attila leszögezte: elég egyértelmű a helyzet, vagy Gyurcsány hazudott, vagy Pásztor. Esetleg mindkettő, hiszen Gyurcsánynak érdeke a felelős, a támogatását csak személyes találkozás után adó politikus képének kialakítása – Pásztornak pedig érdeke, hogy magát minél inkább független polgármesterjelöltnek állítsa be.
– A baj az, hogy a miskolciak nem ismerik az igazságot, és talán soha nem is ismerhetik meg – zárta szavait a frakciószóvivő.

minap.huAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2021-12-01 (Szerda)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!