Városinfó

Cinka Panna, Verseny utca, Tatárárok…

2014-07-24 19:58

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE ellenorzes_tatar_domb_140724_ja_2.jpg

188 embert ellenőriztek 110 házban a Tatárdombon a Miskolci Önkormányzati Rendészet munkatársai csütörtökön. Hat családnak nem volt szemétszállítási szerződése, de elhanyagolt, gondozatlan ház miatt is indítottak közigazgatási eljárást a felügyelők.

Tatárdomb, Cinka Panna, Verseny utca, Tatárárok. Ezekben az utcákban ellenőrizték a lakókat a Miskolci Önkormányzat rendészei.

A módszer ismert: a rendészek nemcsak a lakcímkártyát ellenőrzik, de nézik azt is, hogy be vannak-e oltva a kutyák, van-e a házban lakóknak szemétszállítási szerződésük, de a kiköltöztetett fészekrakók esetleges megjelenését is figyelik.

ellenorzes_tatar_domb_140724_ja_11.jpg

– Úgy gondolom, hogy azon városlakók, akik békét, nyugalmat, biztonságot szeretnének a területen, örülnek a jelenlétünknek, és várják a minél gyakoribb megjelenésünket. Akik viszont nem tartják be a közösségi együttélés szabályait, már kevésbé örülnek, ha ott vagyunk a területen. Gyakran előfordul, hogy ilyenkor megkezdődik egy bizonyos vándorlás, és átmennek más területe vagy adott helyzetben elköltöznek a városból – nyilatkozta a Miskolc Televíziónak Vincze Csaba, a Miskolci Önkormányzati Rendészet igazgatója.A hatósági ellenőrzések 2011 elejétől rendszeresek Miskolcon. Ezek nyomán számos eljárást indítottak már az önkormányzat illetékesei, illetve a társhatóságok.

Budai G.
Fotó: Juhász Á.Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2021-11-30 (Kedd)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!