Városinfó

Körbekerítik a Kemény Dénes uszodát

2014-07-12 17:09

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE kemeny_denes_kerites_140710_ja_1.jpg

A dísztóban fürdőzők és a rongálók miatt körbekerítik a Kemény Dénes uszoda területét. Az épület ablakait többször is bedobták már, de a tóban fürdőzés sem megengedett, így mintegy 500 méternyi kerítést húznak a terület köré – ahol már szinte kész van az új miskolci szabadidőpark, és hamarosan épül a kültéri gyermekmedence is.

Hiába a tiltó tábla, vannak, akiket ez kicsit sem zavar, és nyugodtan fürdőznek a dísztóban. Ugyanezek szemetet hagynak maguk után, de a rongálástól sem riadnak vissza. Az uszoda ablakát már többször cserélni kellett, mert valakik bedobták. A terület megóvása miatt is döntött úgy a vezetés, hogy körbekerítik az uszodát.

kemeny_denes_1407010_ja.jpg
Mint Szász László, a Miskolci Sportcentrum kft. ügyvezető igazgatója is kiemelte a Miskolc Televízió riporterének, az a legfontosabb, hogy az uszodát meg tudják óvni „mindenféle rosszindulatú külső behatástól”.

– Rendszeresen betörnek az üvegeink, ezeket javítatni kell. Ugyanakkor szemetelés és egyéb olyan dolgok történtek az uszoda területén, amit a továbbiakban nem szeretnénk – szögezte le az ügyvezető igazgató. Hozzátette, a kerítés több száz méter hosszan kígyózik majd a dísztó körül, a fák között. A teljes hossza megközelíti az 500 métert.

kemeny_denes_jatszopark_140710_ja.jpg
A területen már szinte kész van az új miskolci szabadidőpark, és hamarosan épül a kültéri gyermekmedence is. Néhány nap múlva kezdődik az EFOTT, és az idelátogatók igénybe vehetik az uszodát is. A kivitelezők megemelt létszámmal dolgoznak, hogy szerdára elkészüljön a Kemény Dénes uszoda körüli kerítés.

minap.hu
Fotó: J. Á.Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-01-23 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!