Életmód

Megnyílt Gyuri bácsi mintaboltja

2014-07-09 15:23

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Mintaboltot nyitott a bükki füvesemberként ismert Szabó György. Györgytea néven az országban elsőként Budapesten nyílt mintabolt, amely Gyuri bácsi teáit kínálja a vásárlóknak.

Gyuri bácsi nem most hódította meg a fővárost. A Bükki Füvészmester és Népgyógyászati Egyesület irodája már régóta otthont ad azoknak, akik találkozni, beszélgetni szeretnének a bükki füvesemberrel.

Gyuri bácsi lánya a sajtónak elmesélte, kilenc évvel ezelőtt az ő feladata volt, hogy keressen Budapesten egy irodát édesapja tevékenységéhez. Elárulta, vidékiként kicsit kétségbe volt esve. Tapasztalat híján pedig az ösztöneire bízta magát – így talált egy csendes, mégis központi helyen lévő, így könnyedén megközelíthető helyet.

A siker nem maradt el. Az iroda hamar szűkösnek bizonyult, ezért szükségessé vált a közelben keresni egy újabb „otthont”.

A Györgytea mintabolt Budapesten a Bank utca 4. szám alatt talált otthonra. A termékek változatlanok, a tanácsok és szolgáltatások sem változtak, s Gyuri bácsival is lehet ezen túl is találkozni, de a mintabolt hatékonyabb, kényelmesebb lett.

minap.huAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-06-02 (Kedd)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!