Városinfó

Szülinapot ünnepel a Miskolc Bolt és Café

2014-07-05 16:39

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE miskolc_bolt_1_eves_140705_ja_10.jpg

Fennállása első születésnapját ünnepli szombaton a Miskolc Bolt és Café. A három szolgáltatást is kínáló belvárosi üzlet egy éve nyitotta meg kapuit, s a hétköznapokhoz hasonlóan vendégeivel ünnepli a jeles alkalmat.Bemutatókkal, kiállítással, különleges nyereményekkel ünnepli egyéves születésnapját szombaton a Miskolc Bolt és Café. Masszás a miskolctapolcai Aquaterápia jóvoltából, a vadaspark közreműködésével hüllőtárlat, kézműves bemutató, kóstoló és kiállítás, arcfestés, játék, bohóckodás, kutyás- és divatbemutató, valamint további meglepetések várták az érdeklődőket, kicsiket és nagyokat. Néhány szerencsés látogató egy autót nyerhetett egy hétvégére, illetve kettő miskolci fürdőbe szóló családi belépő is gazdára talált.

miskolc_bolt_1_eves_140705_ja_11.jpg
 
Blaskó Krisztián szolgáltatásvezető a minap.hu-nak úgy nyilatkozott, olyan programokkal tervezték meglepni a közönséget, amelyek egyébként is a Miskolc Bolt és Caféra jellemzőek.
– A turisták a Miskolcra jellemző dolgokat keresik nálunk. Apró dolgokat, amiket könnyen magukkal vihetnek Miskolcból. Érdekesség, hogy nagyon sokan keresik az avasi kilátót, amely szimbólummá vált Miskolcon. A helyiek is vásárolnak, főként akkor, ha ők utaznak valahová, s visznek valami ajándékot. Volt, aki külföldön dolgozik, de hazalátogatott, s vásárolt nálunk, hogy valami igazán miskolcit vihessen a főnökének – sorolta.

miskolc_bolt_1_eves_140705_ja_12.jpg

Egy évvel ezelőtt az volt a bolt nyitásának célja, hogy Miskolc olyan oldalát ismerjék meg a városlakók, a Miskolcra látogatók, amivel a hétköznapokban nem találkozhatnak. Az ötlet, hogy a helyi értékeket egy polgári Miskolcot megjelenítő környezetben mutassák be, bevált. Sőt mi több, a hármas egység nagy sikert aratott. A bolt, kávézó és a turisztikai kft. egységéhez a szerencsés helyválasztás is hozzájárult a volt Capri cukrászda helyén, így igazi sikertörténet indult útjára egy éve.

minap.hu
fotó: Juhász Á.Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-11-30 (Szerda)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!