Életmód

Egymással küzdöttek a bírók

2014-07-04 18:12

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE sportnap_140704_vcs_02.jpg

Öt törvényszék – Balassagyarmat, Eger, Debrecen, Nyíregyháza és Miskolc –, valamint a Debreceni Ítélőtábla részvételével regionális bírósági sportnapot szervezett a Miskolci Törvényszék pénteken a Miskolci Egyetem sportcsarnokában.

sportnap_140704_vcs_04.jpg

A megmérettetésen a hat bíróság bírái és igazságügyi alkalmazottai férfi labdarúgás, női kosárlabda, férfi és női tenisz, valamint asztalitenisz versenyen mérték össze erejüket a nap folyamán, hogy kiderüljön, kik a legjobbak. Persze szó sincs vérre menő küzdelmekről, a közös mozgáson, kikapcsolódáson és a jó beszélgetéseken van a hangsúly. Ahogy azt Sisák Péter, a Miskolci Törvényszék elnöke nyitóbeszédében is hangsúlyozta.

sportnap_140704_vcs_18.jpg

Mint elmondta, tulajdonképpen most újraélesztik ezt a hagyományt, amely az elmúlt években kikopott, de nagy igény volt rá a törvényszékek dolgozói részéről. Az elnök kért mindenkit, hogy a sportversenyek között az asztal mellett beszélgessenek, érezzék jól magukat és mozogjanak közben egy jót.

sportnap_140704_vcs_10.jpg

A megnyitó után azonnal elkezdődtek a versenyek, az első focimérkőzés első gólját a nem véletlenül piros-fehérben játszó miskolci csapat szerezte a debreceniek ellen egy gyors kontrát követően, de a nap folyamán még jó néhány szép mozzanatnak örülhettek a résztvevők.

minap.hu
Fotó: Végh CsabaAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-06-02 (Kedd)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!