Városinfó

Egyéves a Miskolc Bolt és Café

2014-07-01 22:13

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE miskolc_bolt_130719_ja_20.jpg

Bemutatókkal, kiállítással, különleges nyereményekkel ünnepli egyéves születésnapját szombaton a Miskolc Bolt és Café. A város szívében, a sétálóutcán nyílt üzlet az egykori Capri cukrászda helyén élesztette újra a régi polgári Miskolcot – a városlakók és az ide érkező turisták nagy örömére.

Blaskó Krisztián szolgáltatásvezető elmondta, szombaton lesz egy éve, hogy megnyitott a bolt, így úgy gondolták, olyan programokkal lepik meg a közönséget, amelyek egyébként is jellemzik a Miskolc Bolt és Cafét. Lesznek kézműves bemutatók, lehet finomságokat kóstolni, és kiállítás is nyílik.

miskolc_bolt_130719_ja_18.jpg

– A turisztikai partnereink szolgáltatásai is megjelennek majd a boltban. Lesz például frissítő masszás a miskolctapolcai Aquaterápia jóvoltából, és a vadaspark közreműködésével hüllőtárlat is látható lesz – sorolta, hozzátéve, egy évvel ezelőtt az volt a bolt nyitásának célja, hogy Miskolc olyan oldalát ismerjék meg a városlakók, az ide látogatók, amellyel a hétköznapokban nem nagyon találkozhatnak.

miskolc_bolt_130705ml_64.jpg

Az ötlet, hogy a helyi értékeket egy polgári Miskolcot megjelenítő környezetben mutassák be, bevált. Sőt mi több, a hármas egység nagy sikert aratott. A bolt, kávézó és a Tourinform iroda egységéhez a szerencsés helyválasztás is hozzájárult, így igazi sikertörténet indult útjára egy éve. Blaskó Krisztián elárulta, sok miskolci nosztalgiázni megy a boltba. A régi Capri cukrászda hangulatát idézik a falak, a kávézó pedig igazi különlegességekkel várja a betérőket.

miskolc_bolt_130719_ja_26.jpg

– A tourinformos kollégák szolgáltatása is bővült. A Miskolc Bolt és Café egy újabb különleges pont a városban, amit ajánlhatnak, és itt sokkal több vendéget tudnak fogadni, mint az előző helyükön. A turisták a Miskolcra jellemző dolgokat keresik nálunk. Apróságokat, amiket könnyen magukkal vihetnek.

Nagyon sokan keresik például az avasi kilátót, amely szimbólummá vált Miskolcon. A helyiek is vásárolnak, főként akkor, ha ők utaznak valahová, s ajándékot akarnak vinni. Volt, aki külföldön dolgozik, de hazalátogatott, s nálunk vásárolt, hogy valami igazán miskolcit vihessen a főnökének – mesélte Blaskó Krisztián.

miskolc_bolt_130719_ja_15.jpg

A két terasszal – Európa terasz és Széchenyi terasz – is büszkélkedő Miskolc Bolt és Cafét sokan mini plázaként is emlegetik, hiszen a látogatók vásárolhatnak, információhoz juthatnak, s meg is pihenhetnek egy kicsit – mindezt egy helyen, a belvárosban. A szolgáltatásvezető elmondta, eddig csak pozitív visszajelzések érkeztek. A városvezetéstől, a miskolciaktól, s a városunkba látogatóktól egyaránt.

Szombaton hivatalosan is megünnepli a bolt fennállásának első évfordulóját. A már említett programelemek mellett arcfestést is készíttethetnek a gyerekek, s kutyabemutató is lesz, a sok játék és bohóckodás mellett. A felnőttek retró, s egy igazi, mai trendnek megfelelő divatbemutatót is láthatnak majd. Természetesen a játék sem marad el, melynek nyereményei között lesz egy autó egy hétvégére, és családi belépő is, a két miskolci fürdőbe.

minap.hu

Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2024-04-19 (Péntek)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!