Városinfó

Sportos strandhangulat a belvárosban

2014-06-28 18:41

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE strand_roplabda_140628ml_06.jpg

Hétköznap mindenki, akár éjszakába nyúlóan strandröplabdázhat vagy -focizhat, hétvégén pedig ilyen versenyeket nézhet ugyanott – Miskolc belvárosában, egészen pontosan a Szent István tér melletti Belvárosi Ligetben. A különleges sporthelyszínt szombaton az I. Miskolci Középiskolás Strandröplabda-bajnoksággal avatták fel.

strand_roplabda_140628ml_05.jpg

Strandröplabdázni nem mindig könnyű, mert ha süt nap – márpedig szombaton sütött –, akkor nemcsak fentről éget, de az átforrósodott homok alulról is. Ugyanakkor megvan az az előnye, hogy egy-egy eldőlésnél jóval kisebbet üt vissza a talaj, mint a teremben. És persze az is, hogy a szabadtéren igazi bulihangulatban barátok között, vagy éppen barátokkal lehet sportolni.

strand_roplabda_140628ml_09.jpg

Erre kínál mostantól lehetőséget, és hozzá különleges környezetet a Belvárosi Liget pályája, remélhetően nemcsak a „hivatalos” nyár, de a vénasszonyok nyara idején is.
– Tavasszal kezdtük el szervezni a Belvárosi Liget programját, hogy legyen élőbb, pezsgőbb a belvárosnak ez a része is. Fontos állomása a sorozatnak a mai, amikor elkezdődnek a sportrendezvények, megnyílnak a sportolási lehetőségek – nyilatkozta a Miskolc Televíziónak Sashalmi László, a Belvárosi Liget szervezője.A hétvégekre igyekeznek versenyeket szervezni, nemcsak röplabdát, de strandfocit is, sőt, talán sikerül újraéleszteni a Miskolcon nagy hagyományokkal rendelkező strandfejest is. És amíg foglalt a homokos pálya, addig is lehet például tollaslabdázni, pingpongozni. A pályát a mozgásigényes csapatok a helyszínen foglalhatják le.

Cs. M.
Fotó: Mocsári L.Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2024-04-19 (Péntek)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!